|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
31.12.2009 16:00:22   
škorpijončica
Živjo
Saj veste, da sem jaz nekaj noči nazaj vstajala na vsako uro in zdaj lahko potolažim tiste, ki vstajate, da je minilo..zdaj spet spi, verjetno je bilo res tako kot ste rekle..tri noči je bila lakotnik... Z kašico bom čakala kolikor se bo dalo, vsaj še da ali tri tedne, sem pa za dedka mraza kupila rižovo kašico, ki se meša z adaptiranim mlekom, ampaj jst si bom kar svoje mleko izčrpala pa iz tistga naredila. Vidim da so kar hude debate glede dojenja.. vem kako hudo vam je, tistim ki ne dojite, sem pa zase vesela, ker še vedno polno dojim, ker ni treba flašk sterilizirat, pa AM kupovat, pa vodo sred noči prekuhavat...

In ker je forum javen, napišem še dedku mrazu, če bere..
Dragi dedek mraz,
To leto sem bila zeloo pridna. Prinesi mi veliko veselja z mojo hčerkico, njen smeh pa reši stanovanjski problem. Za mojega fanta najdi službo, za Nio oblekce 68št za Pantalaimona pa mlado mucko, da bo imel družbo, ker se jaz premalo igram z njim. Hvala

Želim vam, da se boste imele danes zvečer lepo s svojo družino, se slišmo drugo leto, ko vam zaželim vse dobro v 2010.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
31.12.2009 16:01:20   
Tanik
najprej vsem želim lep silvesterski večer user posted image

kepica naš se tudi popraska, najboljše je bilo takrat k smo lih imeli dohtarja, revež cel popraskan, pa men dohtarca, a nohtke mu ne strižete? itak da strižem, sam kaj k takoj se en noht najde k ni lih fajn postrižen.

polari, kriva je luna, naš je včeraj zaspal šele ob 1 zjutraj, torej danes. pa skozi se borim s to flašo ker noče jest, zjutraj ima obrok na 5-6 ur user posted image

čaj pije tamal že nekaj časa, pije pa še vedno prekuhano vodo z malo dodatka janež-kumina imam pa tudi komarček čaj. spije pa dnevno čisto odvisno, včasih tudi 125 ml čez cel dan.

tulpek kaj sem spregledala, kakšne test user posted image user posted image

joj spet to dojenje. jaz sem zgleda pol res čudna ker se sploh ne ubadam s tem, ker ne dojim, edino pač več potrošim za ta aptamil user posted image . jaz mleka nisem imela, tudi tablete niso pomagale in sploh ne vem kaj naj se trudim če so prsi prazne. zdaj ima vsaj še očka stik s tamalim k ga hrani.
a umetno mleko lahko vmes zamenjam, ker vidim da so cene ful različne?

< Sporočilo je popravil Tanik -- 31.12.2009 16:03:29 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
31.12.2009 16:06:15   
Mož*
Joj, Veselka, oprosti, sem spregledala tvoje vprašanje o rdečkah. Tvoja generacija deklet je bila proti rdečkam cepljena v 7. razredu OŠ. Otroci (tudi Aurora) so proti ošpicam-mumpsu-rdečkam cepljeni pri enrm letu, oz. še prej, če gredo prej v vrtec. Iz vrtca ti Aurora rdečk ne bo prinesla, saj se v vrtcu ne pojavljajo več.
Na rdečke se nosečnic ne testira, le v primeru utemeljenega suma, da bi bila lahko v stku z njimi; ali pa se testira (še pred nosečnostjo) ženske, ki gredo delat v specifične kolektive (vrtce, pediatrične oddelke).
Lep pozdrav!

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
31.12.2009 16:15:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz ga brez problema in slabe vesti, včaših še enga z drugm zmešam, če zmanjka, sestavine so iste (za običen AM govorim). kupujem pa od DM-a babylove, malo manj kot 5€ na škatlo (dela ga pa humana, če se ne motim)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
31.12.2009 16:22:24   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz ga brez problema in slabe vesti, včaših še enga z drugm zmešam, če zmanjka, sestavine so iste (za običen AM govorim). kupujem pa od DM-a babylove, malo manj kot 5€ na škatlo (dela ga pa humana, če se ne motim)

js tud menjam, kukr mi je enostavno kje kupit, sam da je bio. zdej mam od hipp, je tud cenejši kot aptamil.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
31.12.2009 16:23:10   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Joj, Veselka, oprosti, sem spregledala tvoje vprašanje o rdečkah. Tvoja generacija deklet je bila proti rdečkam cepljena v 7. razredu OŠ. Otroci (tudi Aurora) so proti ošpicam-mumpsu-rdečkam cepljeni pri enrm letu, oz. še prej, če gredo prej v vrtec. Iz vrtca ti Aurora rdečk ne bo prinesla, saj se v vrtcu ne pojavljajo več.
Na rdečke se nosečnic ne testira, le v primeru utemeljenega suma, da bi bila lahko v stku z njimi; ali pa se testira (še pred nosečnostjo) ženske, ki gredo delat v specifične kolektive (vrtce, pediatrične oddelke).
Lep pozdrav!

hvala user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
31.12.2009 16:27:43   
veselka
škorpijončica lahko ti kej od Aurore pošljem, mam od nexta 3-6 vse premejhno - pajacki s stopalčki in žabice do pasu. bodije 68 pa še nosi.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
31.12.2009 17:06:48   
škorpijončica

Veselka a res? Rade volje,.. ker pa boš (potem ko boš pozabila kako zahtevna je Aurora) sigurno imela še kakšnega nagajivčka, ti oblekce vrnem nazaj, ko jih tudi Nia preraste. Ok? Moj naslov že imaš, ampak tokrat res prosim, da poštnino plačam jst (ker zadnjič sem si prav pripravla evrčke za poštarja pa ni blo treba..). Hvala vnaprej.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
31.12.2009 17:48:34   
anitka7
Čer

zadnje cajte glih nimam neki cajta tle pisat...smo vsi doma user posted image komi čakam da gre najstarejši član familije nazaj v službo user posted image user posted image da se life brne v ustaljene tire... Dolenjka kako bo pa pr vas zdaj to zgledal k boste vsi mel skoz počitnice user posted image
in še voščilo...
Želim vam lepo preživet večer...v novem letu pa čimveč lepih trenutkov z vašo družino

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 31.12.2009 17:49:12 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
31.12.2009 18:10:34   
tulpek

tulpek kaj sem spregledala, kakšne test user posted image user posted image

Enkrat v novembru sem imela neko krvavitev, ki je trajala 4 dni in zdaj je že 37 dni od takrat, pa sem za vsak slučaj delala test. Zihr je zihr, ti dobri možje v decembru so precej radodarni. Saj vidite, koliko nas ima septembrčke user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
31.12.2009 19:35:24   
Nepoznana
Ojla!

Da se še letos oglasim...user posted image

Jaz se danes dolgočasim doma in mi prav paše tako - vsa ta "praznovanja" na določene datume mi ne dišijo preveč in sem raje doma pred tv-jem ali računalnikom.

Vita spančka, ima kr težek dan za seboj, najbrž ji polna luna nagaja, sicer je pa pridna. 7. januarja imamo cepljenje in upam, da bo dobro prenesla, pa da ji ne bo zmešalo ritma spanja - šele en mesec pridno spi (no, zbuja se na 2,3 uri, da med dremanje poje, potem spi naprej).

Vidim, da otročki lepo napredujejo in da nekateri že kar hočejo sedet... Vita še ni tako daleč... Ona zdej noro uživa, ko si v usta zbaše tri prste in zaspi, najraje v vozičku na svežem zraku.user posted image

user posted image
user posted image

Vsem septemberkam in našim malim zakladkom želim srečno, predvsem pa zdravo novo leto, veliko vsega lepega!

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
31.12.2009 21:25:05   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Živjo
Saj veste, da sem jaz nekaj noči nazaj vstajala na vsako uro in zdaj lahko potolažim tiste, ki vstajate, da je minilo..zdaj spet spi, verjetno je bilo res tako kot ste rekle..tri noči je bila lakotnik... Z kašico bom čakala kolikor se bo dalo, vsaj še da ali tri tedne, sem pa za dedka mraza kupila rižovo kašico, ki se meša z adaptiranim mlekom, ampaj jst si bom kar svoje mleko izčrpala pa iz tistga naredila. Vidim da so kar hude debate glede dojenja.. vem kako hudo vam je, tistim ki ne dojite, sem pa zase vesela, ker še vedno polno dojim, ker ni treba flašk sterilizirat, pa AM kupovat, pa vodo sred noči prekuhavat...

O, hvalabogu, Škorpijončica...potem pa jaz tudi upam, da bo pri nas isto......ker mi je res grozno, ko ne vem, kaj se dogaja...al je to dobro, al je slabo, al mu kaj manjka, al je lačen, žejen,........živa grooooooza....
...pa daj, no, če pa skoz tišči prste v usta, pa na glas cmofka z ustnicami, pa skoz bi rad zizo, pa niti ne je prav, pa kot da bi kašljal spušča neke zvoke........kak naj vem, kaj je narobe.....res pa je, da se ne pustim preveč paničarit, ampak bom počakala.....vsaj čez praznike, pa če se do 4.1. ne bo izboljšalo nič, kličem P.

Jooooj, to dojenje.....tolko je že blo napisanega.....res je pravi projekt.....jaz sicer dojim, samo nisem včasih čist srečna, ker nikol ne vem, kolko mali poje.....zize pa mam itak cele mlahave, pa itak ne vem, če je sploh kaj not.........eh.....to znoriš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej je zdaj zaspal....in me prav zanima, kako dolgo bo potegnil danes.......nič, fajn praznujte!!!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 4087
31.12.2009 22:13:06   
klaja
Večer!

Veliko lepih trenutkov vam želim v novem letu!!!!!!!!!!!!!!

Saj vem, da se bolj redko javljam, ampak mi primanjkuje časa, saj so priprave za poroko v polnem teku (izdelava vabil, naprsnih šopkov, zahval,....), vas pa vmes občasno malo preberem, tako da sem sedaj videla da je debata o dojenju. Vse lepo in prav, ampak tudi tistim otrokom, ki niso dojeni nič ne manjka, pa še mamice vedo, koliko so pojedli. Jaz pa lahko le ugotavljam, če je pojedla dovolj, pa vmes malo pazim glede hrane (pač za tiste stvari, za katere sem ugotovila da jo potem preveč napenja), pa napijam se z tekočino, kot kaka krava, tako da komaj čakam na gosto hrano, bom vsaj vedela če je sita, ker sedaj včasih je na 4 ure, pogosto pa kar na 2 uri in me hoče pojest, tako da toliko o dojenju.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
31.12.2009 22:18:33   
dolenjka
Čer user posted image

No, pa naj vam še jaz voščim in zaželim eno lepo, zdravo in otroškega smeha polno leto 2010 [sm=smiley1.gif]

Moj Maks je kot običajno malo čez 6 zaspal za pol urce in še spi user posted image user posted image No, upam, da ga bom letos še kej dojila,ker sem ga nazadnje ob 17.30 user posted image user posted image Sem se pa ravno pred pol ure še zadnjič letos stuširala user posted image

Anitka, joj, ne me spominjat kako bo zdaj pri nas. Definitivno bi se jaz s teboj in Neli z veseljem 1x na teden na kafetu dobila, da mal ***** od doma user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
31.12.2009 22:38:01   
tulpek
moj priklopnik se je odločil, da bo novo leto dočakal buden user posted image . je čez dan zelo veliko spal in ne kaže nobene želje, da bi spet spal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
31.12.2009 23:47:09   
veselka
Aurora je tud še budna. trenutno po zizi telovadi user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
1.1.2010 0:25:36   
tulpek
Mi smo pričakali novo leto prisesano. Zdaj ga bo pa počasi zmanjkalo. Upam....

Še enkrat....SREČNO!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
1.1.2010 9:56:49   
barika
Jutro

oba sta mi zaspalaokoli 21, pa sta spala do 9.30user posted image , malo pred polnočjo sem malega nesla v kopalnico na previjalno in je tam odspal eno uro, ko je bilo najhujš (pje imajo ljudje denarja za bedarijeuser posted image ). Zdej pa novim zmagam na protiuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
1.1.2010 10:10:21   
baby blue
Dobro jutro v novem letu

Lana je prestop iz starega v novo leto kar lepo pridno prespala niti pokanje raket je ni zmotilo... Zaspala je ob 22 in spala do 3 ure sva se podojili in zaspali nazaj do 8 ure user posted image Smo pa spali kar pri mojih starših na kavču kjer sicer ni bilo najbolj udobno ampak vseeno...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.1.2010 17:57:59   
Mož*
Dober večer. Pa smo zakorakali v novo leto. Klemen ga je, seveda, dočakal, in šel spat okoli 2.00. Večerja je uspela s tem, da je skoraj vsega zmanjkalo, saj so otroci na mah "uničili" vse zrezke. Kaj takega se mi pa še ni zgodilo. Tudi solate sem morala sredi večerje dodajati. Ta stari z "mlajšimi pubertetniki" (do 15) smo se doma nato kulturno zabavali, v mestu pa je bil precejšnji kaos. Konec je bil klavrn in je zapustil slab priokus, saj se je ta druga opila (sicer sploh ne pije) in sem jo pobirala po urgenci. Tam je bila sicer že popolnoma b.p., ampak vseeno se je (vsaj zanjo) novo leto slabo začelo. O, Marija, kaj je vse ležalo po pediatrični urgenci: totalka alkoholizirani, s travo zadeti mladci in mladenke, ki so jih vozili po tekočem traku. Kriza.

Torej, upam, da bo po nerodnem začetku zdaj leto lepo teklo. Velikooooo sreče vsem!

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
1.1.2010 20:18:51   
škorpijončica
Da ne bom osladna-uživajte tudi letos!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.1.2010 21:05:46   
Tanik
vsem želim čim lepše leto 2010 pa tistim ki si želite nove dojenčke naj vam jih to leto prinese user posted image

naš je pa šel spat ob pol 11, je pa prejšnji dan dočakal generalko silvestrovo user posted image , no potem se je pa zbudil in jedel ob pol 3, tako da danes spet jemo na 4 ure točno.

no pa ena letošnja:

user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 4097
1.1.2010 21:14:33   
vila MaLiNa
Hojla,

sem mislila, da bo prej kaj časa, da bi se javila... pa sem narobe mislilauser posted image .

Same lepe želje ob začetku novega leta. Upam, da se bodo postopoma uresničevale vsem nam in, da bi nam naši septembrski zakladi še naprej tako lepšali dneve[sm=bravo.gif]

Sara je novo leto prespala, ampak so jo pa prej zbujale petardeuser posted image . Ampak, da imajo ljudje denar za take bedarije... Eni so spuščali petarde/rakete še ob 21ih, ker gredo potem otroci/vnuki spat, nato ob 22ih... no jz sm se pa odločila, da jih bom spuščala zjutraj ob šestih, ko bodo vsi trndo spaliuser posted image . Sej vem... malo semuser posted image , ampak sem prav cvikala kako se bo moja mala dama odzvala.

O dojenju ne bom raje ničuser posted image . Vse ima itak svoje prednosti in slabosti. Sama imam mleka dovolj in moram paziti kaj jem, da ga ne bi bilo še preveč.

Aromaja dobra, da se ti dauser posted image . Meni se ne bi dalo...

Little miss upam, da boste kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak božica mala je pa vseeno dobrovoljkauser posted image .

Meni pa kar paše, da je mož doma. Se tudi on zelo veliko ukvarja s Sarouser posted image .

Drugače smo novo leto preživeli v dobri družbi, potem so prišli voščiti še sosedje, danes so bili pa še sorodniki na obisku in se je mala smejala in vriskala, da je jojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.1.2010 21:16:26   
vila MaLiNa
Joj tanik kako lepo pase kraviceuser posted image . Pravi pozerji/pozerke so tile naši škorciuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
2.1.2010 1:14:37   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......