polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Živjo Saj veste, da sem jaz nekaj noči nazaj vstajala na vsako uro in zdaj lahko potolažim tiste, ki vstajate, da je minilo..zdaj spet spi, verjetno je bilo res tako kot ste rekle..tri noči je bila lakotnik... Z kašico bom čakala kolikor se bo dalo, vsaj še da ali tri tedne, sem pa za dedka mraza kupila rižovo kašico, ki se meša z adaptiranim mlekom, ampaj jst si bom kar svoje mleko izčrpala pa iz tistga naredila. Vidim da so kar hude debate glede dojenja.. vem kako hudo vam je, tistim ki ne dojite, sem pa zase vesela, ker še vedno polno dojim, ker ni treba flašk sterilizirat, pa AM kupovat, pa vodo sred noči prekuhavat... O, hvalabogu, Škorpijončica...potem pa jaz tudi upam, da bo pri nas isto......ker mi je res grozno, ko ne vem, kaj se dogaja...al je to dobro, al je slabo, al mu kaj manjka, al je lačen, žejen,........živa grooooooza.... ...pa daj, no, če pa skoz tišči prste v usta, pa na glas cmofka z ustnicami, pa skoz bi rad zizo, pa niti ne je prav, pa kot da bi kašljal spušča neke zvoke........kak naj vem, kaj je narobe.....res pa je, da se ne pustim preveč paničarit, ampak bom počakala.....vsaj čez praznike, pa če se do 4.1. ne bo izboljšalo nič, kličem P. Jooooj, to dojenje.....tolko je že blo napisanega.....res je pravi projekt.....jaz sicer dojim, samo nisem včasih čist srečna, ker nikol ne vem, kolko mali poje.....zize pa mam itak cele mlahave, pa itak ne vem, če je sploh kaj not.........eh.....to znoriš... Enej je zdaj zaspal....in me prav zanima, kako dolgo bo potegnil danes.......nič, fajn praznujte!!!