|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
2.1.2010 15:01:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: branka28
Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen  .

Branka28, zagotovo ti je hudo, da je prišlo do tega, ampak, če se ne razumeta, potem je res bolje, da sta narazen. Morda bo res še prišel k pameti in se bo vrnil. Kakor koli že, drži se! user posted image user posted image user posted image  

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
2.1.2010 15:04:12   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen  .

Branka28, zagotovo ti je hudo, da je prišlo do tega, ampak, če se ne razumeta, potem je res bolje, da sta narazen. Morda bo res še prišel k pameti in se bo vrnil. Kakor koli že, drži se! user posted image user posted image user posted image  

mislim, da je šla sam zvezdica narazen s svojim. Je branka sam od zvezdice prepisala in ji zaželela enako kot ti in jaz user posted image  Vsaj tko sem jest razumela, lahko pa da se motim.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
2.1.2010 15:23:40   
Anonimen
Evo nosečke, pa smo zakorakali v še eno leto-leto našihuser posted image .
Vsem želim predvsem zdraveuser posted image in veliko lepih trenutkov z njimi.
Mene je moj user posted image lih začel v rebra brcatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
2.1.2010 16:41:20   
Jessy
Rožca, a res al kaj? Pišuka, točno tako je bilo za prebrat, kot da se je to njej zgodilo. Če je tako, potem Branka, oprosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
2.1.2010 17:11:04   
branka28

Rožca, a res al kaj? Pišuka, točno tako je bilo za prebrat, kot da se je to njej zgodilo. Če je tako, potem Branka, oprosti!

Jessy
nič hudega, si se pač zmotila.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
2.1.2010 17:15:58   
branka28

Bog ne daj midva sva še vedno srečna skupaj
user posted image user posted image , čeprav se nikoli ne veš, kaj čas prinese, ampak zaenkrat je vse ok.user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
2.1.2010 17:37:25   
Zvezdici
branka - ubistvu je bila na koncu kar obojestranska odločitev. Je malo dolga zgodba.. mi je pa res žal za vse skupaj, ker sem res upala, da se bo dalo rešiti user posted image .

rožca
- ja imaš prav. Psihično sem bila čisto fuč. Sedaj upam, da se bom počasi lahko sestavila. Oziroma se moram.. do marca sigurno user posted image .

Moram zaživeti na novo in se postaviti na noge.
Se je pri nama to kar nekaj časa vleklo, ter se mi na psihi ter živcih kar močno pozna. Se mi pikica v trebuščku res smili, da je mogla poslušati vso to dretje ter močne besede. Jaz sicer imam še vedno neko upanje v sebi. Vendar se mi vedno bolj zdi, da je to samo želja v moji glavi. Saj spremembe do sedaj ni bilo.
Sem žalostna, vendar upam, da se kmalu obrne na malo bolje, ter da bom tudi jaz lahko vsaj še malo, do konca nosečnosti uživala, ter se umirila.

Ne moraš vrjeti kako se pravljica včasih lahko konča hitro. Na žalost očitno, moram skozi to tudi jaz. In na žalost je vmes tudi otrok, ki bom naredila vse, da ne bo trpel. Ter upam, da mu bom lahko vse nudila kar bo mogoče.

Sedaj bom tudi pri porodu sama, sicer me je malce strah.. ampak saj bo. Samo pozitivno moram spet začeti mislit.
Žal.. res žal, da se je tako izteklo user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
2.1.2010 19:37:48   
plamen
Zvezdici - žal mi je, da je tak konec. Vseeno pa bolje sedaj, kot čez par mesecev ali čez leto dni. In res je, nikoli ne veš kdaj te lahko kaj takega doleti. Je pa hudo, si raje ne predstavljamuser posted image . Vzemi si čas zase, če te prime za jokat se zjoči, daj ven vse kar te mori, da boš kmalu kot nova, ker te čaka nekaj najlepšegauser posted image .
Varuško pa sva kupila Tomy platinum digital, 50 eur ceneje kot pri nas. Upam, da bova zadovoljna. Sva dala raje malo več, ima kar nekaj funkcij.

zoey - a si dobila moj ZS?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
2.1.2010 20:11:04   
Anonimen
evo mene

spet sem "vesela vdova".user posted image user posted image user posted image  Je šel moj gospod danes delat, tko da je mi je res bedn dan.
Sej ne, da smo bli res zlo mal skupaj to rundo. Ah......................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To ti pošiljave z Živo.
Drugače ti pa želim, da se čimprej pobereš iz tega, ter nekaj začneš delati tudi zase.
Pomisli na svojo pupiko v trebuščku in ne sekiraj se več za tega bivšega norčka in končno zaživi kakor si res zaslužiš.
Ne pozabi tudi pri tem urediti tudi svoje pravice, kaj več lahko o tem rečeve na MSNju.
Pa še nekaj - ni nujno, da si sama pri porodu. Povabi svojo mami, sestro ali kolegico, ki ji zaupaš in verjemi, da boš lahko še presenečena. Vsaj jst sem bila, ko je bila moja mami zravenuser posted image  Tako, da nič ne bit črnogleda, vse se bo uredilo, sedaj pa začni misliti samo nase in na pupo. OK??????

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
2.1.2010 21:04:29   
TejkaPK
evo še od mene na hitro...
SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO 2010... pa da bi bilo z našimi pikicami vse OK (kar ne dvomim) in da bi bili porodi brez komplikacij in tudi hitro mimo.

Zvezdici: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
psa še enouser posted image za srečo

THINK PINK :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
2.1.2010 21:11:43   
Zvezdici
plamen - tudi jaz tako mislim. Pa sigurno je vse za nekaj dobro user posted image .

sara - hvala ti!! glede poroda sem rekla bom še videla kako se bom odločila. Sem trenutno še preveč zmešana. Sicer že razmišljam o tem, vendar se še nisem odločila kako in kaj.
Tudi jaz upam, da bom čimprej lahko šla naprej.
Pupa je pa edina stvar trenutno, ki me drži pokonci, ter mi da upanje, da bo kmalu boljše.

tejka
- tudi tebi hvalo. Bodo pikepoke prišle prav!

Punce mi res veliko pomeni, da imam tudi tukaj podporo. Je takoj malo lažje. Ter, da se še lahko nekje razpišem.
Se bom potrudila biti bolj optimistična, kljub slabim izkušnjam, ki jih imam sedaj. Nekega dne bo sigurno boljše. Če ne prej, ko bo končno prišel naš mesec user posted image .

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
2.1.2010 22:04:08   
zoey
Ojla nosečke!
Prazniki se končujejo, mi imamo pa še toliko hrane v hladilniku user posted image Samo ne vem, kako bo s tem, ker se mi je pri večerji prav nemarno zob odlomil user posted image Sicer samo malo skeli, je pa vseeno neprijetno in ni fajn jest na desni strani user posted image Mulc mi je že kalcij pokradel, lump mali user posted image Pa popek mi bo preluknjal, ima prave akrobacije. Ampak, naj si privošči, dokler ima še prostor.
Plamen - nisem dubla ZS user posted image
Zvezdici - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boljš brez deca, kot s takim, ki ti dela težave in te onesrečuje. Mogoče se bo še uredilo, ampak poskusi zdaj vso energijo usmeriti vase in v punči. Zjokaj se, ko bo prehudo, potem pa se le predaj veselemu pričakovanju, boš videla, kako se bosta imeli lepo s punči. Glede poroda imaš še nekaj časa za razmislit, lahko te spremlja mami, prijateljica, drugače bodo pa babice zate poskrbele in bo vse ok.
Sara - naj vama hitro mine čas brez gospoda user posted image
Ju3 še lahko malo zabušavate, potem pa gasa do marca, a prav user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.1.2010 8:53:20   
Jessy
Dobro jutro! Boste kaj vstale? Tu imate nekaj za poživitev.
user posted image

Za menoj je bolj klavrna noč. Sem pred spanjem vzela lekadol, pa je pomagal le za vzorec. Prav škoda, da ne morem spati, saj Neja še kar spi.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.1.2010 11:08:17   
lenčy
zvezdici verjamem, da ti mora bit ful hudo, ker meni bi blo isto. je pa res, da poskušaj biti čimmanj živčna, da to ne bo vplivalo na malo. še posebej zdj v zadnjem trimesečju, ko smo baje še bolj čustvene, kar opazim tudi pri sebi in se moram včasih res kar zadržat. to probaj dat mirno čez, ko pride pa pupika, se pa posveti samo njejuser posted image

plamen kakšne funkcije pa ma ta varuška? k medva tud iščeva po ebayu... zdj moj hoče kamero zravn, sm men je bolj pomembno, da ma senzor za dihanje pa podobno...

no grem js zdj svojga crkljat, ker je že 3 dni bolan, HB da je vročina že popustila...sm da ne bo šlo to zdj name...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.1.2010 11:08:56   
Zvezdici
zoey - auva. To, pa more boleti ko hudič, če se zob odlomi user posted image .
Imaš prav. Ravno to sedaj probam vso energijo in voljo usmerit v priprave na pikico. Ravno zato sem tudi začela malo prej s pranjem in likanjem, hehe.

Me danes še ceel dan čaka pranje in likanje malih stvarc user posted image . Se tako vsaj zamotim.

Kaj boste pa ve vse počele danes?

jessy - jaz imam enake probleme. Zadnje čase ponoči ne moram spati user posted image . Probaj pred spanjem spiti topel kakav. Meni VČASIH pomaga.
So se pa pri meni že začeli bolj pogostejši obiski wc-ja ponoči. Prej sem šla samo 1x, sedaj je že 3x user posted image .

lenčy - na žalost sem ubistvu že celo nosečnost živčna. Se pa trudim, da bom vsaj ta še zadnja 2 meseca in pol bila bolj mirna. Bo treba user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.1.2010 11:10:26 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.1.2010 17:33:38   
rožca26
Pozdravljene pupe!

Vidim, da nič niste za čvek. No, sej je dan bil res tako lep, da bi ga bilo škoda preždeti pred računalnikom user posted image . Mi smo pa itak bili pri moji mami na kosilu. Drgač pa bi rada tko se zlajala zaradi bratrančeve žene user posted image . Upam, da vam ne bom preveč utrujala - če se vam ne da brati, lahko to mile volje preskočite, sam jest bom vseeno mal opisala zakaj sem jezna.

Pač, pri njej me moti njeno obnašanje do moje tete, sestrične in drugih - posledično tudi do moje mame, kar pa ne igra tako pomemebne vloge, vendar vseeno.

1. itak moram povedat, da je za moje pojme ta ženska mal "bolna" v glavi. Ne rečem, zagotovo je zoprno, da imaš sladkorno b. in si skoz na en aparatek bit priklopljen, ki ti uravnava inzulin, sam to še ni razlog, da si nesramen, nespoštljiv do drugih.

2. ma se za nekaj več, čeprav je za nekatere zadeve mal zabita

3. zdej pa najpomembnejše zaradi česar me je ta ženska spravla v bes - moja teta ima multiplo sklerozo (mimogrede, drži se zelo dobro, čeprav jo ima že več kot 10 let, pa se vidi, da je bolna le takrat, ko hodi) in ta koka moji teti ne dovoli prijeti svoje hčere (se pravi tetine vnukinje), ker se kao boji, da bo padla. Pri tem moram omeniti, da je našega Vida skoz dvigvala, celo v varstvu bi ga mela, če bi mogla it jest delat, ker vrtca nismo dobili. In kot veste je Vid še zdej ok.

4. za darilo je moji teti dala le paketek kave, stricu čokolatine, sestrični pa nogavice, ki jih je sestrična podarila njej prejšnji božič.

5. za miklavža je ta koka zahtevala neko kuhinjo za pupo, vendar pa je pri teti miklavž nosu za pupiko baje zelo lepo oblekco in nekaj sladkiša oz. piškotke, ki jih mala sme. Kakšna je bila reakcija? Darilo po besedah tetine snahe ni ok in zraven še prijavi, da njo njeni starši spoštujejo ... Teta je bila tako užaljena, da se je skor zjokala tam, čeprov se ne sme zaradi bolezni sekirat, ker se lahko stanje zelo poslabša. Pa še to - že od majhnega je bila pri nas navada, da se za miklavža nosi nekaj za oblečt in sladkiš ali sadje. Kje je zdej fora, da bi se to zaradi une to spreminjal?

6. božično kosilo, ki so ga imeli pri moji teti - baje so jedli ful dobro in se je teta ful potrudla, čeprav ona že v osnovi zna zelo dobro kuhat (pa jest sm zbirčna metka pri hrani) - teta naredila kot neke vrste mesne rulade in še ostale dodatke. Pol pa bratranc teto kliče, če imajo kej težave s prebavo, ker oni jih imajo. Pač moja sestrična pravi da ne, pa je blo do jutra ok, pol so pa še naslednji dan nekajkrat klicali, če res nimajo prebavnih motenj. Je bla moja teta tok jezna na svojga sina, da mu je rekla, nej drugič raj kak boljši razlog najdejo, da ne bi več hodili na kosilo. In finta v vsej zgodbi je ta, da že dan pred tem kosilom je imela tamala težave - je baje nekaj bruhala, ampak tej koki je to lih prov na roke šlo, da je mojo teto obsodila, da jih je zastrupila s hrano. Pa še to - mala hodi v vrtec (itak, da je dobila kakšno trebušno virozo in sta se še bratranc in njegova žena nalezla od nje, kar je zlo hitro).

7. višek nesramnosti bratrančeve žene je pa tale - ker pač ona ne mara jušnih rezancev, teta zaradi nje dela gresove knedle. In ne dolgo nazaj, ko so prišli na kosilo, je bratrančeva žena rekla moji teti, da so ji pa končno knedli uspeli user posted image  Mislim, a se vam to zdi normalno???? Halo, sej še v gostilni ne rečeš, da ne znajo kuhat ampak pač ne ješ več tam. Po drugi strani pa - halo, zaradi njenega zmrdovanja je teta sploh začela delat knedle, ker drgač raje rezance dela.

No, zdej mi pa povejte, če sem jest mal prtegnjena in se za brez veze sekiram zaradi moje tete, ki jo imam zelo rada (naša familija je namreč zelo povezana - dokler ni ta user posted image  babji prišel med nas). Po drugi strani itak vem, da jest tuki nič ne moram narest, ker je to stvar moje tete, sestrične in predvsem na mojem bratrancu, ki je pa itak ena copata in ne bo nič naredil. Sam, jest bi pa vseeno rada vidla mojo tetko še nasmejano in predvsem si želim, da bi še lepo starost dočakala - multiple se namreč ne da zdraviti, se jo lahko samo lajša.

Ko sem pa omenila mojo mamo na začetku te "zgodbe" - tukaj je še ena stvar. Moj bratranc je zelo "hvaležen" človek - mami mu je posodila skoraj polovico denarja, da si je lahko pred časom kupil stanovanje v katerem sedaj živi s svojo ženo in hčero (no, sej pol je teta moji mami vrnila dnar - ne on) in bratranc je tako hvaležen za tako gesto, da moja mami še sedaj ni videla njegove hčere. Zakaj? Zato ker un zmaj ne dovoli, ker se je skregala z njo - ker moja mama ne špara besed, kadar ima razlog za to in takrat ko sta se z unim zmajem pičle, je bilo vse upravičeno. Lepa štalca? A ne?

Groza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da ne govorim, da je še kar nekaj takih in drugačnih zgodb okoli bratrančeve žene.
Pa ne rečem - noben ni popolen in tudi jest vem, da mi gre moja tašča na živce občasno, sam nikoli si pa ne bi dovolila, da bi jo žalila, prepovedala stike z mojim sinom ... ker vem pa kak se obnašat. Sam zakaj pa se ta koka ne more tko obnašat? Pa še tako - zaradi bolezni je teta že nekaj časa v penziji in penzijona nima lih visokega - pa sta si bratranc in njegova žena drznila zahtevat, da kupita teta in stric voziček Mutsy, ki je kot vest kar drag. Uf .... sej jest bi še kar naprej lajala čez njo, sam pol me ne bo nobena več brala user posted image

Nič, bom nehala, da boste čim prej lahko odgovorile, če sploh. Mim grede -  res ni treba tega brat, če nočte. user posted image  Ne bom nič huda. Komentarjev tut ni treba pisat - če nočte. Sam zlajat sem se hotla.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.1.2010 17:40:29   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image        PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 88 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 26
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 20
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 43

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.1.2010 17:40:49   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

ponedeljek, 4.01.2010

7lina7

torek, 5.01.2010

W.W
Jessy
mammamia
TejkaPK

sreda, 6.01.2010

strumf
MiaSophia
lenčy

četrtek, 7.01.2010

zvezdici
lunka1

petek, 8.01.2010

zoey
soni

ponedeljek, 11.01.2010

sandrica23
lucika

torek, 12.01.2010

plamen

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen

petek, 15.10.2010

rožca26

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v
balka

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

četrtek, 28.01.2010

rožca26

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

sreda, 10.02.2010

Tjasa27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.1.2010 17:41:01   
rožca26

Navijamo za jutrišnji pregled: 7lina7!

Pa lina, ne pozabi na poročanje. Se nam res že dolgo nisi oglasila. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
3.1.2010 17:42:58   
rožca26
Sara - a boš zdej kej bolj aktivna? Sej vem, da sem bila jest ta 2 tedna ful obupna s pisanjem, sam kaj ko je lubi doma.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
3.1.2010 17:50:40   
Anonimen
Sara - a boš zdej kej bolj aktivna? Sej vem, da sem bila jest ta 2 tedna ful obupna s pisanjem, sam kaj ko je lubi doma.

pol pa ti meni, če bom jst kaj bolj aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda bomuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
3.1.2010 17:57:24   
Anonimen
Pozdravljene pupe!

Vidim, da nič niste za čvek. No, sej je dan bil res tako lep, da bi ga bilo škoda preždeti pred računalnikom . Mi smo pa itak bili pri moji mami na kosilu. Drgač pa bi rada tko se zlajala zaradi bratrančeve žene . Upam, da vam ne bom preveč utrujala - če se vam ne da brati, lahko to mile volje preskočite, sam jest bom vseeno mal opisala zakaj sem jezna.

Pač, pri njej me moti njeno obnašanje do moje tete, sestrične in drugih - posledično tudi do moje mame, kar pa ne igra tako pomemebne vloge, vendar vseeno.

1. itak moram povedat, da je za moje pojme ta ženska mal "bolna" v glavi. Ne rečem, zagotovo je zoprno, da imaš sladkorno b. in si skoz na en aparatek bit priklopljen, ki ti uravnava inzulin, sam to še ni razlog, da si nesramen, nespoštljiv do drugih.

2. ma se za nekaj več, čeprav je za nekatere zadeve mal zabita

3. zdej pa najpomembnejše zaradi česar me je ta ženska spravla v bes - moja teta ima multiplo sklerozo (mimogrede, drži se zelo dobro, čeprav jo ima že več kot 10 let, pa se vidi, da je bolna le takrat, ko hodi) in ta koka moji teti ne dovoli prijeti svoje hčere (se pravi tetine vnukinje), ker se kao boji, da bo padla. Pri tem moram omeniti, da je našega Vida skoz dvigvala, celo v varstvu bi ga mela, če bi mogla it jest delat, ker vrtca nismo dobili. In kot veste je Vid še zdej ok.

4. za darilo je moji teti dala le paketek kave, stricu čokolatine, sestrični pa nogavice, ki jih je sestrična podarila njej prejšnji božič.

5. za miklavža je ta koka zahtevala neko kuhinjo za pupo, vendar pa je pri teti miklavž nosu za pupiko baje zelo lepo oblekco in nekaj sladkiša oz. piškotke, ki jih mala sme. Kakšna je bila reakcija? Darilo po besedah tetine snahe ni ok in zraven še prijavi, da njo njeni starši spoštujejo ... Teta je bila tako užaljena, da se je skor zjokala tam, čeprov se ne sme zaradi bolezni sekirat, ker se lahko stanje zelo poslabša. Pa še to - že od majhnega je bila pri nas navada, da se za miklavža nosi nekaj za oblečt in sladkiš ali sadje. Kje je zdej fora, da bi se to zaradi une to spreminjal?

6. božično kosilo, ki so ga imeli pri moji teti - baje so jedli ful dobro in se je teta ful potrudla, čeprav ona že v osnovi zna zelo dobro kuhat (pa jest sm zbirčna metka pri hrani) - teta naredila kot neke vrste mesne rulade in še ostale dodatke. Pol pa bratranc teto kliče, če imajo kej težave s prebavo, ker oni jih imajo. Pač moja sestrična pravi da ne, pa je blo do jutra ok, pol so pa še naslednji dan nekajkrat klicali, če res nimajo prebavnih motenj. Je bla moja teta tok jezna na svojga sina, da mu je rekla, nej drugič raj kak boljši razlog najdejo, da ne bi več hodili na kosilo. In finta v vsej zgodbi je ta, da že dan pred tem kosilom je imela tamala težave - je baje nekaj bruhala, ampak tej koki je to lih prov na roke šlo, da je mojo teto obsodila, da jih je zastrupila s hrano. Pa še to - mala hodi v vrtec (itak, da je dobila kakšno trebušno virozo in sta se še bratranc in njegova žena nalezla od nje, kar je zlo hitro).

7. višek nesramnosti bratrančeve žene je pa tale - ker pač ona ne mara jušnih rezancev, teta zaradi nje dela gresove knedle. In ne dolgo nazaj, ko so prišli na kosilo, je bratrančeva žena rekla moji teti, da so ji pa končno knedli uspeli Mislim, a se vam to zdi normalno???? Halo, sej še v gostilni ne rečeš, da ne znajo kuhat ampak pač ne ješ več tam. Po drugi strani pa - halo, zaradi njenega zmrdovanja je teta sploh začela delat knedle, ker drgač raje rezance dela.

No, zdej mi pa povejte, če sem jest mal prtegnjena in se za brez veze sekiram zaradi moje tete, ki jo imam zelo rada (naša familija je namreč zelo povezana - dokler ni ta babji prišel med nas). Po drugi strani itak vem, da jest tuki nič ne moram narest, ker je to stvar moje tete, sestrične in predvsem na mojem bratrancu, ki je pa itak ena copata in ne bo nič naredil. Sam, jest bi pa vseeno rada vidla mojo tetko še nasmejano in predvsem si želim, da bi še lepo starost dočakala - multiple se namreč ne da zdraviti, se jo lahko samo lajša.

Ko sem pa omenila mojo mamo na začetku te "zgodbe" - tukaj je še ena stvar. Moj bratranc je zelo "hvaležen" človek - mami mu je posodila skoraj polovico denarja, da si je lahko pred časom kupil stanovanje v katerem sedaj živi s svojo ženo in hčero (no, sej pol je teta moji mami vrnila dnar - ne on) in bratranc je tako hvaležen za tako gesto, da moja mami še sedaj ni videla njegove hčere. Zakaj? Zato ker un zmaj ne dovoli, ker se je skregala z njo - ker moja mama ne špara besed, kadar ima razlog za to in takrat ko sta se z unim zmajem pičle, je bilo vse upravičeno. Lepa štalca? A ne?

Groza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da ne govorim, da je še kar nekaj takih in drugačnih zgodb okoli bratrančeve žene.
Pa ne rečem - noben ni popolen in tudi jest vem, da mi gre moja tašča na živce občasno, sam nikoli si pa ne bi dovolila, da bi jo žalila, prepovedala stike z mojim sinom ... ker vem pa kak se obnašat. Sam zakaj pa se ta koka ne more tko obnašat? Pa še tako - zaradi bolezni je teta že nekaj časa v penziji in penzijona nima lih visokega - pa sta si bratranc in njegova žena drznila zahtevat, da kupita teta in stric voziček Mutsy, ki je kot vest kar drag. Uf .... sej jest bi še kar naprej lajala čez njo, sam pol me ne bo nobena več brala

Nič, bom nehala, da boste čim prej lahko odgovorile, če sploh. Mim grede - res ni treba tega brat, če nočte. Ne bom nič huda. Komentarjev tut ni treba pisat - če nočte. Sam zlajat sem se hotla.

ej tut taki izrodki obstajajo - oprosti izrazu. Tudi jst jih kar nekaj poznam, ampak kot sem rekla po novem letu bo use drugače. ****t ga - osel gre sam enkrat na led.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pogrešam najin chat na FB. Sm že mislila, da si pozabla nameuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
3.1.2010 18:01:45   
lucika
DA SE MALO OGLASIM...

ROŽCA26, brez veze se sekirat...si ugotovila, da je mal bolana...torej? ja, ni normalna i takih ljudi ne prepričaš v nič, se ne splača trudit... če ti pa uspe, imam še jaz kak tak primerek doma, za mal prestavit v glavi, pa ne grte...in ti pridem na inštrukcije.

prazniki so minili, hm, ne vem kdaj...

zdaj spremljam še januarke in februarke... po moje bo prva marčevka počasi na vrsti, kaj menite? gremo stave pobirat? meni se že sanja o tem...

končno sem malo nehala kašljat...malenkost boljše je, ravno sedaj, ko mi dr začne delat... no, in sem fasala novo "zadevico". namreč, po vsakem obroku dobim nooore krče. in potem lepo na vc, kjer me skor pobere..in je boljše. do nove hrane, take konkretne, kr kaj malega je ok...tak da jaz imam non stop nekaj...

sem si naprintala papirologijo za porodniško. moram oddat čimprej, da ne dobim prej decemberske plače (bolniške). ma, na vsak eur je treba gledat:)
me pa zanima kdaj se odda za očetovski dopust, po porodu? ker bi ga bilo treba datumsko vpisat. zdaj pa ne vem, če že lahko mojega v kadrovsko pošljem, da mu plače vpišejo, ali mora on še počakat.

pa še čas za dobra dela sem si vzela: za darovanje matičnih celic sem izpolnila prijavnico in vprašalnike...pa pravkar izpolnjujem za davčno, naj dajo najinih 0,5% rdečim nioskom. da bom vsaj malo dobrodelna.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
3.1.2010 18:07:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ej tut taki izrodki obstajajo - oprosti izrazu. Tudi jst jih kar nekaj poznam, ampak kot sem rekla po novem letu bo use drugače. ****t ga - osel gre sam enkrat na led.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pogrešam najin chat na FB. Sm že mislila, da si pozabla nameuser posted image user posted image

ja, sam v tem primeru je moj bratranc vosu user posted image  sam je pa žalostno to, da je po poklicu soc. delavkauser posted image

Jest tut pogrešam čet - nism pozabila nate. Je pa res, da takrat ko sm bla gor, tebe ni bilo. Pa sej veš - jest pa prazniki - se mi fuzla ob njih, pa nimam časa čvekat user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
3.1.2010 18:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ej tut taki izrodki obstajajo - oprosti izrazu. Tudi jst jih kar nekaj poznam, ampak kot sem rekla po novem letu bo use drugače. ****t ga - osel gre sam enkrat na led.

Drugače pa pogrešam najin chat na FB. Sm že mislila, da si pozabla name

ja, sam v tem primeru je moj bratranc vosu sam je pa žalostno to, da je po poklicu soc. delavka

mah no comment. samo pravijo da vsak sekret najde svoj pokrov, tko da................

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?