Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A je še kateri dolgčas? meni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:29:22
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 in kako si kaj zvezdici? Sem kar ok. Kaj pa ti?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 in kako si kaj zvezdici? Sem kar ok. Kaj pa ti? Pa bo za silo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:35:24
|
|
|
|
Zvezdici
|
Hehe pri meni tudi. Jaz sem dans še mal nogavičke prala, so še te sedaj zapakirane . Jutri, pa dobim od sestrične še celo škatlo cotk. To bo še veselo za prat in likat .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe pri meni tudi. Jaz sem dans še mal nogavičke prala, so še te sedaj zapakirane . Jutri, pa dobim od sestrične še celo škatlo cotk. To bo še veselo za prat in likat . Verjamem. Jst pa verjetn pred feb ne bom prala, zato, ker Živa zadnje cajte cunje skos meče iz omare in z njimi briše prah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:47:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
Bi morala jih pospraviti kam višje, da jih ne dobi . Ali jih pa k tašči skrij.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi morala jih pospraviti kam višje, da jih ne dobi . Ali jih pa k tašči skrij. Jah, zadnje čase pred njo nič ne uide Glede tašče pa no comment!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:54:07
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja saj sem sedaj ugotovila, da najbrš tole s taščo ne bo najboljše . Kar ne moram vrjeti, da je že januar. Še malo še malo, pa bomo na vrsti. Sem iz dneva v dan bolj nestrpna, hehe. No saj sem prepričana, da nisem edina.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar ne moram vrjeti, da je že januar. Še malo še malo, pa bomo na vrsti. Sem iz dneva v dan bolj nestrpna, hehe. No saj sem prepričana, da nisem edina. jap, res gre hitro čas, komaj čakam, da že rodim ker sem naveličana vsega tega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:57:21
|
|
|
|
lunka1
|
Mene je pa iz dneva v dan bolj strah. Sem prejle gledala posnetke porodov na youtube in me kar malo živčki dajejo. Sem bila trdno prepričana, da bi rodila brez EA, zdaj pa nisem več sigurna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 18:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je pa iz dneva v dan bolj strah. Sem prejle gledala posnetke porodov na youtube in me kar malo živčki dajejo. Sem bila trdno prepričana, da bi rodila brez EA, zdaj pa nisem več sigurna... jah, mene če kej preseneti pred CR, v vsakem primeru rodim brez EA.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 19:05:35
|
|
|
|
lunka1
|
ja, ko poznaš bolečino in veš, kaj približno lahko pričakuješ... saj vem, da niti dva poroda nista enaka, ampak mene je najbolj strah tega, ker ne vem, kaj pričakovati... kakšne bolečine to so? ni me strah, da bi šlo lahko kaj narobe, ker sem optimist, da JE vse v redu in da BO vse v redu, se kar nekako prepričujem. zdaj sem moram prepričat še v vse ostalo. tudi jaz bi rada naravno rodila, ampak me je strah, da bi se ful zakrčila od samega šoka...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 19:23:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
sara - kako pa to, da si že naveličana? lunka - boljše, da ne gledaš porodov sploh. Mene sicer ni strah poroda. Ampak, če pa gledam kak posnetek.. pa postanem, po domače povedano, malo presrana .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 19:38:59
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Ali ima še katera od vsa včasih občutek, kot da se v trebuhu spuščajo mehurčki? Se že nekaj časa sprašujem kaj to je? Kaj pa, če ima vetrove? Jaz pa, ko gledam porode na youtube, se mi zdi, da ni nič posebnega, da vse tako lepo rodijo. Mene je strah resničnih bolečin, pa čeprav jih večina reče, da sploh ni tako hudo. Jaz vem, da sem zajec in da so me že lažni popadki boleli, pa ni bilo vse skupaj nič....tak, da jaz grem z EA rodit...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 1.1.2010 19:41:34
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Kaj pa, če ima vetrove? Ta je še boljša ja, haha. Ne ampak res.. prav mehurčki so pod levim rebrom. In me res zanima kaj hudiča to je.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 8:59:24
|
|
|
|
rožca26
|
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!! Za začetek ena poživljajoča pijačka, da se boste malo zbrihtale. Jest sm svojo dozo že spila, pa nočem bit škrta in jo bom delila še mal z vami: Upam, da vam prija Kot vidim, ste na novega leta dan kar pridno čvekala, tko da pričakujem, da bo tako tudi v prihodnje - vse do marca Ja, še malo, pa bomo me na vrsti. Leto 2010 je naše leto Tudi jest sm že mal naveličanja čakanja - ampak ker je moj doma, se mal zamotim in pol kr pozabim. Mi je blo pa včeraj ful grozno - vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, noge so se mi tresle. Sklepam, da zaradi utrujenosti. No, slabost mi je prišla zaradi ribje hrane - mi je pol še cel večer po ribah smrdel, predvsem oblačila Smo bli namreč pri tašči na kosilu in je nardila ribjo pojedino. Men pa je šlo že na bruhanje doma, ko sem sam pomislila na ribjo juho, hobotnico ... Tko da sem jedla bolj mal. Ampak tut to je za neki dobr - bo vsaj G srečna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 9:01:57
|
|
|
|
rožca26
|
Zvezdici, kar se tiče mehurčkov - lahka da se bebica bolj na rahlo premika, pa ti to občutiš kot mehurčke. Lahka pa da je kolcanje, vendar rahlo. Vse je možno, ni pa za skrbet. Kar se pa tiče, da si imela popadke - TAKOJ BOLJ POČIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA SE MI 1 MESEC NE PREMAKNEŠ IZ POSTELJE!!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 10:21:25
|
|
|
|
Jessy
|
Mmmm, kako lepo izgleda ta jutranja kavica!!!!! Jaz pa izgleda, da bom probala vse klinčeva antibiotike tega sveta. Danes ponoči spet nisem spala zaradi bolečin v predelu leve ledvice. Bolečina identična tisti, ki sem jo imela pred enim mesecem in potem dobila diagnozo pljučnice. Sem bila danes že pri urgentni zdravnici, ki sicer pravi, da pljučnice še nimam, se pa sliši bolj grobo dihanje na levi strani in da običajno to res vodi do pljučnice. Meni, da mi prejšnji AB ni vredu prijel, zato sem dobila novega, za 3 dni. Pregledali so mi tudi urin, ker me boli pri ledvici, a je čisto ok. Pa tudi vročine nimam. Premikam se pa kot robot, ker me boli vsak gib. Zakašljat niti ne upam, če ni prav kriza, saj me hoče kar raztrgat. Grozno, no.... Namesto, da bi bila zdrava, pa to sranje....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 10:55:54
|
|
|
|
lenčy
|
dobro jutro vsem! jz že pečem tortico za tasta zvezdici glede mehurčkov...js jih že dolgo čutim, kot eno brbotaje so in tudi ne vem kaj pomenijo jessy upam, da ti bo kmalu boljše!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 11:08:11
|
|
|
|
plamen
|
Dobro jutro! Pa je za nami praznovanje, kot berem smo se vse imele lepo Včeraj sem dobila paketek cotk od sestrične, samo so malo večje in bodo romale na podstrešje, so pa še vse tako lepe, da bodo prav prišle. Rožca - magnesol se dobi tudi v domžalski lekarni, sem bila v sredo. Mene poroda (še) ni strah, tudi še nisem naveličana, ker imava še toliko stvari za porihtat preden pride malček, sem pa vesela da je zadnje tromesečje, da grem še 20x v službo in da bova začela rihtati kraljestvo našemu sončku. Včeraj sva še preko ebaya naročila elektronsko varuško, ker imava spalne prostore v zg. nadstropju. Se pa kar pozna pri ceni. Čakam da moj vstane, sem pripravila za zajtrk, potem greva pa po obiskih še malo. Tale teden razvajanja je bil tako hitro mimo.... Mehurčk so tudi pri meni občasno, kot na začetku brcik, so verjetno to tiste najbolj nežne in jih tako čutimo. Pri nas je okoli 1h največji žur in močno upam, da ne bo tako tudi, ko pride ven, drugače adijo spanje..... Želim vam še praznično obarvan vikend!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 11:48:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
rožca - mm, pa je res lepa kavica. Me mika, da bi še sama eno. Uhh glede popadkov, ja sem se kar malo ustrašila , ampak je sedaj že boljše.. HB. So še mal posledice od vseh psihičnih zadev. Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen . Lenarim doma, tako da imam izgovor, heh. Joj boga.. fuj ja ribja pojedina. Jaz tudi ne maram rib, če samo pomislim na ribjo juho .. . jessy - joj boga . Pozdravi se hitro!! lenčy - hehe ja.. prav smešno je. Jaz sem potem že začela razmišljati, da ker se mi to dogaja malo pod rebri,. da bi bil mogoče lahko želodec ter zrak v njemu. No ja.. ostaja skrivnost. plamen - katero si, pa naročila?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 12:43:44
|
|
|
|
branka28
|
OJla Preživela praznike, hvala bogu, da je mimo itak je bilo brezveze, moj je na silvestrovo delal popoldan , prišel je domov ob 23 30, tako da sem ga počakala, ob polnoči sma nazdravila, potem pa sem padla v posteljo. No sedaj sma že dva dni spet same z Mariso . Zvezdici: Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen . Drži se Mogoče si pa bo le premislil ko bo prišla na svet, verjetno sedaj beži pred odgovornostjo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 14:07:28
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Rožca - magnesol se dobi tudi v domžalski lekarni, sem bila v sredo. hvala, vendar vem sm bla v čet. v lekarni in so mi rekli, da so dobili sedaj magnesol. ampak bolje 2x vedit kot nobenkrat, a ne
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 14:11:03
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen . Joj boga.. fuj ja ribja pojedina. Jaz tudi ne maram rib, če samo pomislim na ribjo juho .. . zvezdica, vem da ti je težko, vendar po drugi strani si bila pa ti tak psihično boga, da je bilo bolje, da sta čisto zaključila. Čeprav verjamem, da se sedaj grozno počutiš, pa še pupika pride. Ampak ne skrbi - vse se bo porihtalo, ti boš pa fenomenalna mamica, ne glede na to, da nimaš od tvojga pomoči. Sej drgač mam ribe rada, sam kot sm opazila, so se mi začele vračati slabosti in mi res ne paše vse - mi je zdej slabo po vroči čokoladi Tk da kr drži, da se v 3. trimesečju slabosti vrnejo no, vsaj pri meni.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 2.1.2010 14:14:43
|
|
|
|
rožca26
|
branka28 - bogica za tako službo, k jo ma tvoj lubi. Te čisto razumem, da ti je grozno. jessy - upam in držim pesti, da se ti pljučnica ne bo ponovila. Do takrat pa pridno čajčkaj, vitaminčkaj in ležkaj. Pa bo šlo to mimo. Ni pa čudno, da se te loteva - vreme je ubitačno mehurčki v bušiju - sem kr prepričana, da so to zelo nežni premiki vaših/naših bebik. Jest jih mam tut ampak vem, da se pupa takrat mal premakne al pa kej pomigne.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?