Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:48:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo do sedaj imeli en dan, oziroma bolj, en večer in je canesten pomagal...to je bilo ko smo začeli z GH....sicer ga pa sploh nikoli ne mažem z nobeno kremo po riti, pa ima vedno čisto lepo. verjetno je res čisto odvisno, kaj tisti dan je.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:51:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* mi smo do sedaj imeli en dan, oziroma bolj, en večer in je canesten pomagal...to je bilo ko smo začeli z GH....sicer ga pa sploh nikoli ne mažem z nobeno kremo po riti, pa ima vedno čisto lepo. verjetno je res čisto odvisno, kaj tisti dan je. naša ne glede na to kaj je še ni mela problemov... s kremco jo tud ne mažem glih.. sem pa tja se kdaj spomnem pa jo namažem (to je mogoče 1x na 2-3 tedne)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:52:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:01:54
|
|
|
|
KatMat
|
ja jest tud...sej zbuja se ne...ker kremo ponoc extra nadebel namazem...in zdej ze 3 dni spet spi 1.del 6ur + 2.del 3 ure....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:04:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:06:59
|
|
|
|
KatMat
|
ooo majana majne frojnd!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:08:05
|
|
|
|
majana79
|
Kati, schatzi, vi getz?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:08:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote ) 23
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:09:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:10:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, schatzi, vi getz? gut danke danke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:10:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? tebe čakamo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:11:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote ) 23 Ah ja... jst sem stara.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:11:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote ) jz sem tud v tem klubu 25+ no dobr dobr s to nemščino.. lahko prenehata
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:12:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? zu spielen, lachen
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:14:14
|
|
|
|
majana79
|
blue, a si že kej kidala?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:15:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, a si že kej kidala? ne, jutr nikamor ne gremo, pa mi ni treba.. dec je itak bolan, tkod a v vsakem primeru bom mogla jz samo vprašanje časa in volje je
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:15:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:15:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? tebe čakamo Šajze! A sem pozna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:16:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, a si že kej kidala? ne, jutr nikamor ne gremo, pa mi ni treba.. dec je itak bolan, tkod a v vsakem primeru bom mogla jz samo vprašanje časa in volje je oooo tinc....odštevamo!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:17:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, a si že kej kidala? ne, jutr nikamor ne gremo, pa mi ni treba.. dec je itak bolan, tkod a v vsakem primeru bom mogla jz samo vprašanje časa in volje je oooo tinc....odštevamo!!!!!!!!!!!! jp, še slabih 36 ur, pa po dolgem času vidim svoj šiht
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:17:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:18:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi uuu, a za čez noč? wink wink
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:19:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, a si že kej kidala? ne, jutr nikamor ne gremo, pa mi ni treba.. dec je itak bolan, tkod a v vsakem primeru bom mogla jz samo vprašanje časa in volje je oooo tinc....odštevamo!!!!!!!!!!!! jp, še slabih 36 ur, pa po dolgem času vidim svoj šiht Jaz nisem več znala z nobenim govorit- samo v opozorilo Nekako sem bolj v kričalskih, sralskih in podobnih vodah tako da mi očitno poslovna plat izumira
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?