Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:19:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem dol z rr-ja .. mi preveč vse trokira z muzko, pa pol traja 5 let da mi kej z youtuba dol sname
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:19:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, a si že kej kidala? ne, jutr nikamor ne gremo, pa mi ni treba.. dec je itak bolan, tkod a v vsakem primeru bom mogla jz samo vprašanje časa in volje je oooo tinc....odštevamo!!!!!!!!!!!! jp, še slabih 36 ur, pa po dolgem času vidim svoj šiht se mi zdi da si edina vesela da greš nazaj na šiht
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:20:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi uuu, a za čez noč? wink wink Kaj pomeni wink wink Če to kar jaz mislim- pol nau nič. Ne vem če so tri ustnice glih v modi letos
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote ) moja leta se vrtijo nazaj..trenutno sem pri 23
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:20:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi Stop complaining, Ihre Tochter ist ein echter Schatz
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:21:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote ) moja leta se vrtijo nazaj..trenutno sem pri 23
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:21:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi Stop complaining, Ihre Tochter ist ein echter Schatz echt
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:22:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ? ma tko mal nostalgije: scooter, maxx, ice mc, capella, double you, molela, imperio.... to so bli nori cajti uh, takrat jest še nisem vedla da sploh žvim . zame se je začel life v tem tisočeltju lina, a ti si tko mlada? kaj ste tukej same 20+? (jaz sem 25+ da ne bo pomote ) moja leta se vrtijo nazaj..trenutno sem pri 23
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:23:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi Ich finde, dass diese lange Nacht verspricht, lieber Freund
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:25:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, dojče frauen! Vas mahen zi an disem schonen abend? Was machst du deinen Mann und schöne Tochter jaz tipkam in čakam herra da se zduša majne LAUTE!!! tochter je pa pri babi uuu, a za čez noč? wink wink Kaj pomeni wink wink Če to kar jaz mislim- pol nau nič. Ne vem če so tri ustnice glih v modi letos mežik samo se mi ne da odpirat menija s smeškom, z ukazi pa tlele ne dela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:25:55
|
|
|
|
majana79
|
babe, dejte mir z nemščino se moram matrat kaj pišete, arduš!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:27:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 babe, dejte mir z nemščino se moram matrat kaj pišete, arduš!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:28:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 babe, dejte mir z nemščino se moram matrat kaj pišete, arduš! jawohl Babe, kaj je novga z večerjo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:29:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 babe, dejte mir z nemščino se moram matrat kaj pišete, arduš! jawohl Babe, kaj je novga z večerjo jest bom sam ena jajcka naredla...kaj pa ve??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:31:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 babe, dejte mir z nemščino se moram matrat kaj pišete, arduš! jawohl Babe, kaj je novga z večerjo jest bom sam ena jajcka naredla...kaj pa ve?? LOL flaska misl na večerjo zunej kukr vem, še zbiramo prijave... čaki da se vse vrnejo v realnost po divjem silvestrovem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:31:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 babe, dejte mir z nemščino se moram matrat kaj pišete, arduš! jawohl Babe, kaj je novga z večerjo jest bom sam ena jajcka naredla...kaj pa ve?? Ne, ne. Za 22. mislim. A še velja?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:33:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana srečke ane A je blo tvoje silvestrovo tudi kej divje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:37:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana srečke ane A je blo tvoje silvestrovo tudi kej divje Mhm, divje sem pospravljala račune za tri mesce nazaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:38:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana srečke ane A je blo tvoje silvestrovo tudi kej divje Mhm, divje sem pospravljala račune za tri mesce nazaj U, to je pa bilo divje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:39:36
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana srečke ane A je blo tvoje silvestrovo tudi kej divje Mhm, divje sem pospravljala račune za tri mesce nazaj U, to je pa bilo divje ja res, na koncu sem že globoko dihala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:42:21
|
|
|
|
šivilja
|
Joj ugotavljam, davsem deset let starejša od nekaterih. Sem prilezla že do kristusovih let, me že abraham voha
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:43:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj ugotavljam, davsem deset let starejša od nekaterih. Sem prilezla že do kristusovih let, me že abraham voha sej sem zelo blizu za tabo, tako da nisi sama kako je H.? a je danes kaj boljše uspavanje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:45:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj ugotavljam, davsem deset let starejša od nekaterih. Sem prilezla že do kristusovih let, me že abraham voha Oooo, jaz pa komej čakam tista leta. Ker bo moj končno mal bolj dozorel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:55:36
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj ugotavljam, davsem deset let starejša od nekaterih. Sem prilezla že do kristusovih let, me že abraham voha Oooo, jaz pa komej čakam tista leta. Ker bo moj končno mal bolj dozorel A mož al otrok K moj dragi jih he mel pa ravno 40 Matr sva stara. Namesto, da sanjava o hiši si morva kar dom rezervirat. Ma uspavanje - smo jo meli od štirih pokonci, je pojedla en deci riževe kašice, se umila, ravnokar pa tako pila pri meni, kot daje zadnji obrok, ko je bila polna do ušes je spustila in mi podarila največji možen nasmešek. Zdaj pa leži na postelji in gleda in posluša zvezdico . popolnoma zbujena seveda, očitno me spet čaka žurka, sam da dons sem pa še lačna zapovrhu. Sem pa danes sprobala električno črpalko za mleko , ki mi jo je posodila sestrična in se mi je odprl nov svet - to je tako lažje kot na roko. Moram zgaj še sprobat, da ji da kdo drug kakšen obrok in grem medtem malo po svetu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 19:55:45
|
|
|
|
KatMat
|
za 22. bom videla... bomo pol kr poklicale pa eno rezervacijo naredle a ne??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?