|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
2.1.2010 10:25:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, sem ti fouš,... komaj čakam, da tudi pri nas začne, da prekrije tole sivino,...

pri nas je prekrito....belo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.1.2010 10:42:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, sem ti fouš,... komaj čakam, da tudi pri nas začne, da prekrije tole sivino,...

pri nas je prekrito....belo user posted image

pri nas tudi že nekaj časa pada sneguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
2.1.2010 10:48:03   
majana79
dudi, ga boš potem lahko dala J. na seznam? user posted image

pa user posted image za sneg, bi se prilegel tudi pri nas, tako kot je k.tja napisala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.1.2010 10:50:18   
AKP
Najprej bi rada vsem majčicam zaželela lepo, veselo in predvsem zdravo leto 2010.
Imeli smo se super. Smo ga pri sosedih čagali. Smo bili večji del vsi sosedi doma in smo se zmenili, da bomo skupaj praznovali pri enih v garaži. Nike Taja je bila ful pridna smo jo dali v spat v prenosno posteljo v dnevno in je spala kot top. Zdaj pa bom malce prebrala kaj ste načvekale v teh dneh.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.1.2010 10:51:16   
AKP
Je pa včeraj moja miška napolnila 8 mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.1.2010 10:53:40   
šivilja
Za muškatno bučo mi je všeč narezana na četrine pomazana z olivnim oljem, potresena s soljo in začimbami in pečena v pečici do mehkega. ko je pečena jo narežeš na kocke, ki jih postrežeš take ali pa vmešaš v solato  (buča + rdeči radič + fetav + bučna semena zabeljeno z bučnim oljem).
Samo pozor - pri nas je bila po buči popolna katasrofa - jo je tako zvijalo in napenjalo, je v eni sami noči 6x kakala, že čisto sluzasto. Sigurno je bila vzrok buča, ker se je to dvakrat ponovilo, odkar ne jem več buč pa ne.

Mi gremo pa v hišo eksperimentov, ker za sprehajat ravno ni, notri se namj bo pa zmešalo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.1.2010 10:59:55   
Anonimen
pri nas nič ne pada. ništa. nula. nothing.

bi pa sprobali mogoče večerno drsanje ? ob lučkah ? pa kakšnem horsu ? hihihihuser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
2.1.2010 11:05:06   
majana79
tukej zaenkrat samo dež pada... bljak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.1.2010 11:08:14   
Dudica1
Midva gledava tv-je...bi naročila user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.1.2010 11:23:14   
majana79
dudi, a lcd?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.1.2010 11:24:19   
Leela
jutro,

pri nas sneži, prijelo pa ne vem če se bo kaj.

Lina prodajajo se take stvari, da se lahko samo režiš. No glavno da je to stanovanje razgibano. V ZK pa kar dosti stanovanj še ni vpisanih, menda je v Kranju kar precejšnji kaos.

zdaj pa pospravljat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.1.2010 11:28:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, a lcd?

ja pa se ne morava odločit ker je tok različnih pa na oznake se ne spoznava tok...na big bangu gledava

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.1.2010 11:28:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Midva gledava tv-je...bi naročila user posted image

Važno je da ima resolucijo full hd in pa DVB( c)SPREJEMNIK.

pa plazme so tudi bolj NE, kot JA.

Midva sva kupila tegale: SONY KDL32V4500  in sva več kot zadovoljna. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
2.1.2010 11:30:12   
majana79
midva imava pa enega philipsa, pa je tudi ok

grem pogledat oznako pa si poglej lastnosti

definitivno mora met full hd tko k je lina napisala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
2.1.2010 11:31:36   
Anonimen
sva ga kupila v big bengu, preko spleta in je bilo kar ugodno.

Garancija je 1 leto, lahko pa ga podaljšate na 3 ali 6 let, kjer je vključeno vse, v bistvu je zavarovanje, tudi pred poškodbami, strelo,…  50€ za 3 leta  90 za 6 let

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
2.1.2010 11:33:07   
Anonimen
in DBV mora imeti, da boste gledali digitalno TV. analogne se namreč do konca leta ukinjajo

aja, potem ne rabite externega setup boxa, razen , če boste vzeli tistega s snemalnikom

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
2.1.2010 11:36:23   
FLASK_A
Oj.
Dežuje, sivo je... Za popi*. Samo za spat. Sam smo šli. Maja u voz, mi trije pa z marelami. Dobro urco hoje, pa smo ko novi. Je pasalouser posted image
Zdej je pa Jaka odkril ene nove hlače in si jih navlekel. Pa je mulc tolk važen da sploh ne govori z nobenim. Roke v žep in paradirat po dnevniuser posted image

Kaj jaz to berem... Katmat, za ponoretuser posted image Itak boljš da ste šli domov. Kdo se bo pa kregal kar naprejuser posted image

In Tubby... Mislim... user posted image Sej ni besed. Tale nov let ni nič rožnatega prinesel. Jaz sem bla tut tečna za znort. user posted image

Punce, za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.1.2010 11:49:25   
Dudica1
NO majana kje si user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.1.2010 11:52:21   
majana79
eh, mam listek tukej...

philips 32pfl7803d

mislim da je šel že ven iz prodaje, ga imajo samo še v bazi na mimovrste, pa lahko primerjaš še s tistim, ki ga je lina napisala (v bistvu gre samo za to, da vidiš lastnosti pa potem pogledaš še pri drugih)

http://www.mimovrste.com/artikel/1350113721/lcd-tv-sprejemnik-philips-32pfl7803d

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.1.2010 11:52:58   
ivanamdb
Dan! upam da ste lepo zurale... nam je bilo..."pestro"....
vceraj smo bili doma, cel dan v pizami.... pa se tud skregali, pa se pobotali, pa sem tud poskusila delat nekaj na tem prevajanju...ni da mi je uspelo....
KatMat - hvala - sms je prisel pravocasno! glih sva se kregala, pa ko sem to prebrala, sva vse pozabla....
danica je najprej bla pridna, pa potem ne vem, naenkrat je zacela bit histericna...bla je vesela edino ko smo gledali ta novoletni koncert iz dunaja, ful smo ploskali... in potem spet histerija!
sivilja - ni prevec tolazba, tud jaz sem vceraj imala noro - ni hotela spat, v svoji postelji je sam kricala, in potem ko sem je po skoraj eni uri joka (jaz+ona) dvigla se je tolk smejala.....tud men se zdi da nic ne morem nardit do konca, da nimam cajta za sprostit se, tud voscilnice nisem poslala....
there are good days and then there are bad days.....
ali kako recejo monty python "always look on the bright side of life"

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.1.2010 11:57:15   
ivanamdb
a ja horoskop je pisal da mi bo to leto FAN-TA-STI-CNO... ja...mah...ni noben vceraj potkral na vrata s cekom od 100000000000000000000000 $ !!!!

nas je vceraj tasca klicala naj gremo k njej...tud tast je vprasal mojega ce bomo prisli... in sem mu rekla - ni sans, tolk me glava boli, pa smo se kregali...ne rabim se njih!
ok, zdej se grem ztusirat, pa mal likat, in prevajat.....umpf

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 796
2.1.2010 12:03:40   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a ja horoskop je pisal da mi bo to leto FAN-TA-STI-CNO... ja...mah...ni noben vceraj potkral na vrata s cekom od 100000000000000000000000 $ !!!!

nas je vceraj tasca klicala naj gremo k njej...tud tast je vprasal mojega ce bomo prisli... in sem mu rekla - ni sans, tolk me glava boli, pa smo se kregali...ne rabim se njih!
ok, zdej se grem ztusirat, pa mal likat, in prevajat.....umpf

errat corrige -  tasca je zdaj poklicala in prida ona dons... moj je rekel  - super tako da bo ona s D a midva bova sla v trgovino! super! moj je koncno mel inteligentno idejo!!!! bravo Flavio!!!user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.1.2010 12:09:37   
Dudica1
SE mi zdi da en kup odatkov sploh ne piše al kaj ali jih ni user posted image

http://www.bigbang.si/primerjalnik

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.1.2010 12:26:10   
majana79
dudi, na bigbangu imajo po mojih izkušnjah slabo vnesene podatke. Največ jih najdeš na spletnih straneh proizvajalcev in potem primerjaš sama. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.1.2010 12:26:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Je pa včeraj moja miška napolnila 8 mesecev user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image naša pa bo jutri mela 8 mesecev user posted image

sneg - je že bela podlaga user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?