Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:26:54
|
|
|
|
majana79
|
lina, tuki že pada dež s snegom drugače pa punce... veste kako pravijo, slab začetek, dober konec. boste videle da bo to leto fino
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:28:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz vse podatke in primerjavo cen gledam tuki http://www.ceneje.si/
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:29:46
|
|
|
|
majana79
|
o blue a že sneguje pri vas?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:35:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o blue a že sneguje pri vas? ITAK
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:52:18
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, trgovino sem preživela zdaj pa kuhat. M. dobi krompir in bučo, mi bomo pa imeli grško solato za predjed, konjski roastbeef, kuskus, bučo (ali iglo zelenjavo, če se buča ponesreči ) in borovničev sladoled za desert (ali vanilijev z borovnicami, če se mi sladoled ponesreči )
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:53:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o blue a že sneguje pri vas? ITAK fauš! tule pa neki sneguje med dežjem... BZ
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 12:56:01
|
|
|
|
Dudica1
|
Kaj pa pomen ta full hd
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 13:00:12
|
|
|
|
majana79
|
to pomeni da je polna hd ločljivost - hd pomeni high definition gre za visoko ločljivost v kateri so posneti filmi in oddaje že nekaj časa, tudi nekateri tuji tv programi se oddajajo v tej ločljivosti laično razloženo - lepša slika
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 13:02:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 to pomeni da je polna hd ločljivost - hd pomeni high definition gre za visoko ločljivost v kateri so posneti filmi in oddaje že nekaj časa, tudi nekateri tuji tv programi se oddajajo v tej ločljivosti laično razloženo - lepša slika lepa obrazložitev.. lepš ne bi mogla povedat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 13:03:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem zdej kupla blu ray predvajalnik, zdej bova pa še nov full hd tv enkrat kupla spet bo šlo en kup keša :)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 14:13:29
|
|
|
|
Dudica1
|
majana tnx Baje jim spletna trgovina ne dela ...je pa za ene 100€ cenejš če naročiš prek spleta. smo po kosilu in bašem še zadnjo kremšnito...njaaaaami
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 14:50:05
|
|
|
|
HM84
|
"Dobro jutro"... No, mi imamo dež&sneg... upam ,da končno spet mal zamede, da grem mal na smučke in sprobat božičkovo darilo - čelado Zdej si res ne smem glave razbit... TV - mi imamo še kar navadno škatlo Se pa v roku kakšnega meseca ali dveh selimo k mojemu domov , v zgornje stanovanje No, to bo le začasno, dokler jaz ne dobim redne službe in potem vzameva kredit do konca življenja in kupiva eno dovolj veliko stanovanje ... in potem živimo happly ever after... V glavnem, kaj sem sploh hotla povedat - to, da zaenkrat ne bova kakšnih hudih novih stvari kupovala, ko se bomo šli pa v novo stanovanje, pol bo pa vse tipi topi....pa po mojem okusu seveda, hahahaha Kosilo - mi smo imeli zelenjavno župo... je bilo dost mesa čez praznike...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 15:37:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, šit ej. Tamala zdej preizkuša meje svojega glasu Jaz bi pa ene slušalke prosim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 16:29:26
|
|
|
|
majana79
|
lahko ti čepke posodim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 16:29:30
|
|
|
|
lake
|
Mi smo s plavanja, gužva tza znort, je pa Taja ful uživala v Fredovem obroču. Pa medtem je prov fajn snežil in pobelil po tleh. Zdej pa kosilo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 16:42:09
|
|
|
|
šivilja
|
Mi smo bili pa v Hiši eksperimentov - ful fajn. Hano sem dala kar v cunjo (ruto) in šla z njo do sentra na sprehod, ker mi je skor hrbet odpadel, sva šle še midve not in je res super, za vse generacije. Je spala v ruti eno uro, ko smo šli domov je pa v avtu zaspala, sem jo v stovčku postavila v spalnico in je spala dve uri, očitno je začela not prinašat. Zdaj se je najedla, leži v dnevni na tleh pod igračkami in vriska, tako da se skor šipe tresejo. Ostali gledajo risanko otok dinzavrov, samo mislim, da oči bolj pod kožo. Bom probala H. do ene sedmih met pokonc, potem večerja in v mižule. Upam, da ne bom spet v spalnici preživela večera, če pa bom bomo pa spet kakšno debato udarle. Ampak vreme je pa vsaj v Lj, en velik BRUH.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 16:43:28
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi smo s plavanja, gužva tza znort, je pa Taja ful uživala v Fredovem obroču. Pa medtem je prov fajn snežil in pobelil po tleh. Zdej pa kosilo. Veš, da ko ven pogledam, si sploh ne predstavljam, da bi se šla preoblačit v kopalke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 17:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
mi pa že cel dan uživamo in se igramo vidim da vse po malem uživate grem pit kavo dijo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:40:02
|
|
|
|
KatMat
|
hello...je kdo tu?? hvala za nasvete...danes jo dam se v kamilcno kopel.... canesten mazem tud ze 3 dni pa ni nc izboljsanja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:40:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi smo s plavanja, gužva tza znort, je pa Taja ful uživala v Fredovem obroču. Pa medtem je prov fajn snežil in pobelil po tleh. Zdej pa kosilo. Veš, da ko ven pogledam, si sploh ne predstavljam, da bi se šla preoblačit v kopalke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:41:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello...je kdo tu?? hvala za nasvete...danes jo dam se v kamilcno kopel.... canesten mazem tud ze 3 dni pa ni nc izboljsanja jz biti tu upam da čim prej najdeš zdravilo za Tijino rito
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:43:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello...je kdo tu?? hvala za nasvete...danes jo dam se v kamilcno kopel.... canesten mazem tud ze 3 dni pa ni nc izboljsanja jz biti tu upam da čim prej najdeš zdravilo za Tijino rito o boga ja je kar jebeno, da najdeš tisto D
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz si glih loudam dol komade z neta iz 90-ih.. matr to so bli časi pa huda muzka.. ne pa zdejšnji drek kva pa ti za ene oldtimerje sisaš ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 18:47:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello...je kdo tu?? hvala za nasvete...danes jo dam se v kamilcno kopel.... canesten mazem tud ze 3 dni pa ni nc izboljsanja jz biti tu upam da čim prej najdeš zdravilo za Tijino rito o boga ja je kar jebeno, da najdeš tisto D morm potrkat na les.. matr mamo mi sreče z Gajino rito... smo še brez vnetja (zaenkrat)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?