|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.12.2009 13:26:26   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Sicer pa na kratko - mi smo OK.
Vsak dan kaj novega - ampak to itak tudi že vse veste, saj ej pri vas enako user posted image
ti lumpiji res napredujejo vsakodnevno. Malo smo risali in barvali, delali čestitke, zobkov je 6 zunaj, prihajata ZEEEELO boleče še vsaj 2. Grize vse, kar dobi pod zobe - od predalov, do omar, do seveda svojih zob - stiska in škripa kot za stavo.
Nad mojim trebuščkom je navdušen, čeprav ne razumme, kaj je notri - ampak se smeji popku in poriva prstek noter. Pa boža in tolče po trebuhu...no, ja, saj ne ve, da je notri še en lump.
In ja, vemo kaj čakamo - PUNČKA BO user posted image da bo le vse ok še naprej in do konca...še 2 meseca. user posted image




ej, user posted image za punčko. Pa da ostanete zdravi še ta dva meseca-user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: oktobrski lumpiji 08
15.12.2009 13:36:23   
PikicaStonoga
LUČKAAAAAAAAAAAAAa user posted image user posted image za bejbiko! :) Pa sta jo nardila :)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: oktobrski lumpiji 08
16.12.2009 10:18:34   
jana84
Lučka, sem prav spregledala, da pričakujete punčko...Bravo, bravo. Lepo se cartajta še ta dva meseca...Pol pa še naprej, da ne bo pomote user posted image

Evo, mi smo bili včeraj v kulturnem domu na predstavi Snežna vila z Damjano Golavšek in je blo super. Si nisem mislila, da bo naš hiperaktivnež zdržal pol urce pr miru. Pa je samo stal na nogicah v naročju in gledal tetko, ki je delala sneg in imela lučke...Ves začaran je bil...Pol pa je še dedek mraz prišel in se mu je ful dopadlo...Vsem je mahal...v glavnem je blo fajn...Na koncu pa je blo še najboljše za našega sadježera, saj je dedek mraz mandarinčke prineseluser posted image ...

Danes ga moram pohvalit je malo boljše spal...Bil celo do pol enih v svoji sobi...Sicer je blo treba ene dvakrat k njemu, da smo mu dudko poiskali in to je blo to...Sicer pol ko je prišel k nam v posteljo ni hotel dat mira ampak je blo kar mal boljše kot prejšnje dneve...

Danes pa z mami piškotke pečevauser posted image user posted image user posted image ...komaj čakam...Ker nam jih je miklavževih že zmanjkalo...Smo sladkosnedi, ni kaj!

Evo, zdaj pa šibam za knjigo...Lepo se imejte in uživajte v zimi...Pr nas se je burja malo umirila, pa tudi sonček lepo sije, tako da je akr luštno, gledat iz hiše ven...Zunaj pa je še vedno pasje mrzlo.... -1 stopinja in burja...brrrrrr

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: oktobrski lumpiji 08
16.12.2009 18:28:29   
PikicaStonoga
Mi imamo pa v torek tole z Damjano Golavšek, samo ne vem če je ista predstava ...bom poročala ;)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: oktobrski lumpiji 08
18.12.2009 9:41:23   
jana84
A imate v vrtcu, pikicastonoga? Ker potem mislim, da je ta predstava...Meni je bla fajn no...NIč kaj umetniškega, tako da so se imeli otroci fajn...Malo starejše pa pritegne tudi v sodelovanje...Pa vsi skupaj smo peli..luštno.

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: oktobrski lumpiji 08
18.12.2009 12:42:17   
PikicaStonoga
Ej ne pri možu v službi imamo Božička! :)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: oktobrski lumpiji 08
18.12.2009 17:05:07   
jolly123
Dan. Jaz pa zečnem v ponedeljek delat user posted image user posted image Prav nič vesela nisem, te čudake sem enkrat že zavrnila, mislim RES ful so čudni! Pol me pa kličejo nazaj, včeraj da imajo zdaj drugo ponudbo. Pol sva pa rekla z mojim, ker je itak za 6 mesecev naj sprejmem in iščem drugo službo za ta čas. Pa grem danes pogodbo podpisat pa me je skor kap da imajo 90 dni odpovednega roka, mislim halo, kater delodajalec me bo pa čakal 90 dni???
Jaz pa že v sredo en razgovor za job, so me danes klicali...eh ja kompliciran life mam user posted image

Lučka čestitke za bejbiko user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: oktobrski lumpiji 08
18.12.2009 23:13:14   
gogabojan
Zdravo punce.

Približuje se čas praznikov in veselja. Danes sem dobila mail, ki mi je res segel do srca, in sem se zamislila. Gre se glede nesreč, ki se dogajajo najpogosteje zaradi prekomernega pitja, uživanja substanc. Največkrat pa so žrtve nesluteči ljudje, ki niso ne krivi ne dolžni. Zato vas prosim, poglejte ta link in si zamislite, kaj boste storili, naslednjič predno se usedete v avto.



http://www.autoblog.com/2009/12/11/video-australian-transport-accident-commission-celebrates-20-ye/#continued


Lep pozdrav, gogabojan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: oktobrski lumpiji 08
18.12.2009 23:13:59   
gogabojan
Lučka čestitke še z naše strani na user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: oktobrski lumpiji 08
20.12.2009 15:27:10   
jolly123
Dan. Z mojo službo v ponedeljek ne bo nič. Tamal je zakuhal. Včeraj se je zbudil z 38 vročine čez dan čisto OK, ponoči skoz neki jokal in stokcal, proti jutru je bla kar kriza. ga potipam...gori 39,5. Bil je čisto apatičen, samo ležal je, tudi premaknil se ni, ful teško dihal in sva se ful ustrašila. Sem mu na hitro dala svečko in čez pol ure je vstal in začel laufat okoli koker da nič ni bilo. Tko da nismo pol ni k dežurni leteli, bomo šli pa jutri k pediatru.
Zdaj mi spi že 4 ure, ga grem malo pogledat če je vse OK.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: oktobrski lumpiji 08
22.12.2009 10:13:46   
sončnica24
Hojla, se še jaz malo javim, mi kar ne znese, delam na veselo kartice ko pridem domov, ker popoldan zraven nika tako ne naredim NIČ.

Tudi mi ponoči več nič ne spimouser posted image , je hujše kot lani taki čas, se spomnim da je ravno 24. 12. prespal celo noč, zdaj pa se zbudi ziher 3x na noč, jaz pa hodim v službo kot zombiuser posted image .

Ja prazniki ne, igrač da je katastrofa že sedaj kaj še le bo. Še dobro da imata tast in tašča svojo hišo, in vse kaj dobi tam pustimo tam in imamo malo razdeljeno, pa nekaj še v dnevni sobi pri mojih starših, ker drugače bi lahko imeli eno sobo samo z igračami, res preveč. No toliko se mi je uspelo dogovorit z mojimi da bo dobil plenice ampak moj ati ne bi bil moj ati, če ne bi še eno škatlo lego kock kupil.

Vsem želim lepe praznike in naj bodo vaši pikeci zdravi, ker se mi zdi da je to največ vredno.

Pikica tebi pa pošiljam user posted image za Tiano pa upam da so bili ti krči prvič in zadnjič, jaz si sebe niti ne predstavljam, kaj bi v taki situaciji naredla.

Aha še to, so vaši pikeci tudi tako na vas navezani, Nik je tako moj da je že preveč moj, ostane še samo pri meni in konec sploh ko kam pridemo?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: oktobrski lumpiji 08
23.12.2009 23:54:43   
PikicaStonoga
Kukuc!

je kr zatišje gor takop da BP sledim :) :) :)

Ja naša ni tok moja no ...je kr najina, pa ko so babice tukej je bl njuna kot pa najina ...jer TOČNO VE, kjer lahko in kaj lahko ...obe babici jo nosila in tako razvajata, da on njiju skoraj noče k nama user posted image user posted image user posted image kaj češ user posted image user posted image

Mene pa zanima, če so vaši vsi uživali na snegu!!! Naša tud stopi ne na sneg!!! Kr v jok, je ne morem prepričat, sva se šle valjat, jaz z njo, pa je tud jokala, pa ne čutim nekega strahu v joku, ampak neko tako trmo, kr noge dvigne, ne bom in pika ...noro, danes ko je sneg skopnel - isto ...okrog hiše, kjer je čist suho, gre, vse ostalo jok ...mislim! user posted image user posted image

aja, pa že dolgo časa je umivanje glave cel projekt ...BLAZNO RADA se KOPA, tuširanje je pa KATASTROFA!!! ...Enostavno jo stuširam in glavo operem v joku, kaj naj ....NOČE pa da si bog ...

any ideas what to do? user posted image

drugače smo OK, jutri se gremo razvajat na Štajersko, v soboto se vrnemo ...pa se kaj slišimo ...lepe praznike! :)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.12.2009 11:54:05   
jolly123
Kaj sem pa zdej užaljena pha...sem šla v šoping po darila za Tajkotove vzgojiteljice. In sem jima kupla eno malo dražjo bombonjero pa penečo kopel v vonju vanilije in kremo za telo v istem vonju, en vonj je pa bil vonj brusnice. In prideva s Tajkotom kao pozdravit in dat darila in potem midva odzunaj še gledava slike od dedka mraza. Pa slišim kako se ta taglavna vzgojiteljica zmrduje neki nad darilom, pa ji reče pomočnica a zamenjava, zaradi vonja? In ona...ne sej meni to itak ne potegne. Mah dej no se res potrudiš in še kupiš malo dražje zadeve, da bo ja vse fajn...mi je blo kar malo glupo no. user posted image

sneg...pojma nimam ker je Tajko ravno zbolel ko je snežilo in ozdravel ko je začelo deževati user posted image Nimam pojma kako bo reagiral, samo če je kaj po meni, pol mu ravno ne bo v veselje user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: oktobrski lumpiji 08
24.12.2009 11:54:55   
jolly123
PA VSEM VESELE PRAZNIKE. LEPO JIH PREŽIVITE IN UŽIVAJTE. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: oktobrski lumpiji 08
25.12.2009 9:37:57   
mbd0411



Življenje sestavljajo stvarnost, sanje in iluzije. Med sanjami in iluzijami nekatere uspejo. In te so stvarnost. Marsikaj presenetljivega bomo dosegli, če močno verjamemo, si globoko želimo in vztrajamo.   Želim vam čaroben Božič ter z zdravjem, veseljem in pogumom nabito leto 2010,...saj je sreča na strani pogumnih!      


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: oktobrski lumpiji 08
27.12.2009 9:45:17   
mbd0411
Živjo!
Vidim,da je tu zatišje pred prazniki..
Naj vas nekaj vprašam.Moj Nik je imel zadnjič bronhitis,pa smo kar doma inhalirali,vlažili,dajali tople brisačke na prsi...Stanje se je zelo izboljšalopo nekaj dneh.Potem se je čez noč poslabšalo in je jokal,vročine ni bilo,le kašljal je grozno...seveda vlaženje omili zadevo...menda to zelo boli pri kašlju.Sem ga peljala k zdravnici in je dala hikoncil zaradi vnetja ušeskov.Za bronhitis pa itak nič ne da,samo inhalacije-ventolin..Kot sem že prej dajala na 4 ure.Ko sva končala s terapijo je itak bilo super.Nič več kašlja,smrkanja...V nosek itak ves čas špricam.V četrtek sem dala zadnjo žličko hikoncila in potem ventolin na 8 ur.Ponoči pa znova vse od začetka.Hropenje,kašelj..user posted image Za znoret.
Že ves december ga imamo doma.Nikamor ne gremo z njim.Tudi k nam hodijo zdravi...Groza me je ko vidim kako kašlja in se davi s kašljem in sluzjo,ki je ne zna ven spraviti.V dežurni amb. mi je rekla,da naj ne pije mleka,ker povzroča še bolj nastajane sluzi..
Noče pit toplega čaja,niti čaja nasploh.Kak sok mi še uspe.Ali ima katera kaj izkušenj s tem.Najprej laringitis,potem bronhitis...Ne vem,zdravniki kar napišejo bronhitis.
Kako je z ventolinom?? Po moje je treba kako pavzo naredit z ventolinom al kako???




_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: oktobrski lumpiji 08
29.12.2009 11:06:22   
jolly123
Ste pa res nekam zgovorne user posted image

Nam lezejo ven tri štirke user posted image user posted image Ne vprašat kako spimo, več ali manj smo mu zobe mazali in ga futrali s Calpolom, da je bil proti jutru verjetno že tako zadet, da je končno odspal eno kitico.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: oktobrski lumpiji 08
30.12.2009 11:42:05   
afnica mala
Hojla,

jaz pa odštevam dneve pred nastopom prvega delovnega dne po cca 16 mesecih - uffff.

Zobki - se mi zdi, da kar trije poganjajo- bomo videli.

lulanje v kahlkico- zdaj tud če je ne bi hotela, jo moram dati na kahlico, ker v plenico "noče" lulat, al kaj oz le malo količino, ostalo pa špara za kahlico. Ko jo daš na kahklico pa takoj.


(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: oktobrski lumpiji 08
30.12.2009 13:00:01   
mbd0411
Evo nas,še vedno smo bolani.Nik dobil nov antibiotik Augmentin-prvič vidla,na 12 ur,pa za vpihe še naprej Ventolin in na 12 ur Flixotide...user posted image
Jemo bolj malo,bolj mandarine in jogurte.Mu zgleda paše bolj osvežilno..
Tudi jaz smrkam že 14 dni..Prej sem bila zmeri zdrava.Odkar se je pa Nik rodil,pa moja odpornost..pa,pa,pa..
Spekla sem že goro peciva,ga tudi pošteno poskusila...user posted image
Jutri še dela vrh glave,popoldan pa od doma h kolegici,kjer bomo do drugega letauser posted image user posted image user posted image
Doma pa ostaneta mačka in pes.Moram vsakega zapret v svojo sobo,da se ne pobijeta.Pa ubogi pes bi znorel zunaj,ker bo pokalo...
No,kje pa ste vse?????
A bomo še kaj nazdravile????


_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: oktobrski lumpiji 08
30.12.2009 13:38:40   
sončnica24
Hojla, tudi mi smo bolaniuser posted image , no pa ne nonstop prešnji teden je bilo še vse ok, v nedeljo pa ga je zakuhalo prvič je dobil vročino sem mislila, da zaradi zobkov, pa mu je full hitro narastla in ga dam v bano pa mu kapljica vode v uho pride pa jok in stok - seveda vneto uho že 4ičuser posted image , spet Hikoncil na 8ur.user posted image

Spimo več čisto nič, ne pri nama ne v svoji postelji obvezno 4x na noč jok, polotali se z čajem, posledično se ponoči spet previjama, ker spije tudi do en liter čaja na nočuser posted image .

Da vam o tem kakšna sem jaz sploh ne pišem, ker se še čudim da sploh lahko sedim.

Še eno vprašanje - je možno da ga po antibiotiku napihuje, namreč vetri ga mučijo, da je katastrofa.

No vsem želim uspešno, veselo in predvsem zdravno leto 2010, za sebe pa želja da začnemo ponoči spat, ker drugače me bo pobralo.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: oktobrski lumpiji 08
30.12.2009 21:24:02   
janja 27
ojla bejbike


evo mene po dolgem času.....

mi kr letijo ti dnevi pa še taščo mam v bolnici že 14 dni tko da skrbim še za tasta pa brat od mojga pa prazniki pa odhodi v lj k tašči pa seveda šiht itd itd...no tko da me ni na vidiku ker se mi dogja....


mi smo bili tudi nekja olni najprej m ije manca zkuhala skor na 40 mal angine je blo hikoncil sirup in po 4 dneh je bla k nova potem pa z anjo še metka in ista pesem , sedaj moram potrkat je vse ok, malo smrkamo iz noska ma to je itak zimsko a ne user posted image user posted image user posted image

pikica...kaj pa če bi dala tijani pri tuširanju en obroč za galvo se dobi da ji ne gre voda v učke mogoče tega ne mara, ali pa da kupiš tak nastavek za tuš mogoče ji ne paše vida iz tuša ker je močan curek.....pri nas ni problemov ampal je imela soseda podobne težave p aje takole rešila, mogoče ti prav pride user posted image


sončnica upam da ozdravite, ja tole z ušeski je hudič vem da se rado ponaljavlja, upam da začnete kaj spat ponoči jaz sploh ne vem kako je to če ti joče a kaj jaz vem zgnja ponoli mi spimo.....ja res mam srečo z obema...user posted image user posted image user posted image

afniica....nazaj na šiht,s ej se navadiš hitro.....pač malo drugače stil življenja, hitenje gledanje na uro itd....potem ti teden mine sploh en veš da se je začel..in čas bežžžiiii.....čimprej se navadi in seveda tvoja neli se bo imeola oh in sploh fensi pri babici pa seveda čestitke za kahlicouser posted image user posted image ..jaz bom tud počasi začela mal navajat


lućka  čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda ti pa začneš kmalu porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image p bo spet lušno še posebno z dvema doma....jaz tud čakam kak plusek ..upam da mi bo kaj namenjeno v letu 2010user posted image user posted image user posted image

mbd joj revček nik pa ta laringitis in bronhtis..pri vas se res ponavlja..ja za ventolin sem slišala da je full hormonski,..in flexotide tud..jaz sicer sem uporabljala ampak sam kak teden vskega.....vprašaj mal naokoli po moje je pametno naredit kako pavzo ne vem user posted image user posted image user posted image

jolly jaz vzgojiteljicam nič ne kupujem kadar ima manca al metka rd dam kako bombonjero in kavo in to je to , sem pa se navadla da kozmetike ne kupujem nikomu več ker sem vedno narobe kupla ...vsak ma svoj okus in seveda različni ljudje niso potem zadvoljni z ničemer.....res pa je da če tko slišiš se ti podre svet, lahko bi bila zadovoljna da si se sploh potrudila kaj prinest ...ah..slovenci smo itak en nehvaležen narod....če komu pomagaš si na koncu še idiotuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa božični večer preživeli pri moji mami do 23 h , k božičnici nismo šli, je šel sam brat od mojega, na božiča sem pa delala kosilo za 12 ljudi tko da je blaa gužva in seveda spet preveč hraneuser posted image user posted image user posted image ...popoldan smo pa šli taščo pogledat v bolnico, tako da bodo tile prazniki kr podobni tašča bo še v bolnici, medtem ma tast v soboto 81 let, in seveda jaz delam 01,02.,03.01.10 zjutraj...tko da novo leto si voščimo pri moji mami punce v avto in spat ker jaz moram vstat ob 5  h za šihtuser posted image ..lušno....bo pa hitro minilo...

želim vam en lep skok v novo leto 2010, da bi se vam vsem uresničile vse skite želje majhne in velike, da bi bili vsi mi in naši lumpiji zdravi še naprej navihani.....da bi se imeli radi..bili polni ljubezni prijateljstva veselja sreče in razumevanja in da ta naš čvek lih ne bo propadel tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image
lep pozdravček
janja


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: oktobrski lumpiji 08
30.12.2009 22:19:35   
mbd0411
Janja,res te že dolgo ni bilo.Se vidi,da delaamo..ni kaj.Oz.jaz sem do 18.12.ko sem imela pogodbo,potem so mi pa prekinili,s 4.1.pa spet delat.Sem že naprej podpisala pogodbo.Bo treba neki drugega najdit.
Pri nas je stanje bolje ,pri Niku,jaz sem pa fuč.Glava,nos,vse mi bo odpadlo.Teče iz nosa kot noro.Pa teden nazaj so me pa pljuča bolela..Odpornost padla.Upam,da se bo umirilo.Nimam pa nobenega okusa.Ni mi do hrane...pač vse kar zraven sodi.
Jutri še,potem pa počitekuser posted image



_____________________________

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: oktobrski lumpiji 08
31.12.2009 17:19:23   
*talcy*
ojla punce sem prišla samo na hitro vam voščit vse naj. v letu ki prihaja...dost objemčkov ,poljubčkov predvsem pa zdravja.....lepo praznujte.....

_____________________________

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: oktobrski lumpiji 08
2.1.2010 9:03:32   
janja 27
en lep pozdravček v novem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image

veliko lepih trenutkov z vašimi družinicami user posted image user posted image user posted image

pa še voščilo od A do Z

atraktivno
bogato
cvetoče
čilo
derežjivo
enkratno
fino
genialno
hvaležno
igrivo
jano
kulturno
lepo
mirno
naravno
opazno
pravično
radodarno
svetlo
šarmantno
toplo
ustvarjalno
varo
zdravo
živo

srečno 2010!!!!

in seveda vsem k čakate da boste zopet mamice da se vam letos pokaže plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: oktobrski lumpiji 08
2.1.2010 16:45:14   
PikicaStonoga
Najprej SREČNO 2010!

janja HVALA za namig za obroč, bom pogledala, kje bi ga dobila ..a mogoče babycenter?

kako ste drugače?
praznikov je konec, če jutri, pa v službo ..
mi smo se imeli fenomenalno, čeprav sem upala, da bom kaj naredila za službo, faks ...pa nič ...kajj češ ...smo se pa imeli lepo in bili skoz skupaj! :I To pa tud nekaj šteje a ne :)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?