|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 13:36:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bušika2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 13:46:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Februarke 2010 - 2. del
30.12.2009 13:53:57   
Anonimen
zimska saj bo ;) počasi ;)
tudi jaz se pridružujem ostalim pri čestitkah novopečenim mamicam....
user posted image user posted image
tudi jaz predvidevam da bom šla prej kot šele 8.2. user posted image sem čist na koncu....razpočila se bomuser posted image
noge matrajo...spim slabo....komaj že čakam da mine vse to...
tako da...srečno bejbeuser posted image user posted image

aja ena uporabnica me je nekaj časa kontaktirala za fonsko...ker mi crknu fonuser posted image prosim naj me še enkrat ker nimam njene št.user posted image
drugače pa lepo praznujteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.12.2009 13:56:45   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

aja ena uporabnica me je nekaj časa kontaktirala za fonsko...ker mi crknu fonuser posted image prosim naj me še enkrat ker nimam njene št.user posted image
drugače pa lepo praznujteuser posted image user posted image

Hej, to sme bila jaz :) Ti pošljem ZS še enkrat. :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.12.2009 14:01:34   
Anonimen
hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.12.2009 16:24:23   
smuki
ZojaLara, ČESTITAM za oba korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image

Uf, sam me je spet kr stisnilo, je imela ZojaLara na isti dan rok kot jst.
Punce, sej ne boste verjele, sam mi še zdaj nismo imeli MŠ user posted image . Je zadnjič klicala sestra, da bo šele v začetku februarja... ampak takrat pa jst res ne bom več hodila kam na okol. Niwci, ti si tud zdaj iz naših koncev, si ti že opravila MŠ? Joj, me je to kr jezi... pa res bi rada šla čez to, ker še nikol nisem bila.

Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.12.2009 17:05:37   
mucica2

zimska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled, ki je za tabo. 3400 g ob rojstvu pa je tudi zadosti a ne? Važno je da raste in da je vse ok.

smuki: ja to pa je res že malo pozno za MŠ. A nimaš možnosti it kam, da bi bila prej? Jst sm hvala bogu to že novembra opravla user posted image pa moj tudi

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.12.2009 18:12:21   
Storžica 81
ZojaLara sporoča!

Danes zjutraj sta prijokala na svet Gaber (2085g, 45 cm) in Klemen (1700g, 45 cm)!

Čestitke tudi z najine strani.....

Kot ste verjetno že opazile se jaz vam ne javljam prav pogosto, ampak vas vseeno prebiram. Zasledila sem, da ste me dodale na seznam PDP-jev, zraven lahko še pripišete, da je to moja prva nosečnost, roditi bom šla v Postojno, prihajam pa iz okolice Gorenje vasi pri Škofji Loki.
Lepo praznujte....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.12.2009 18:19:04   
niwci
Punce jaz sem kar utrujena. Malo dela mi že jemlje sapo, pa hrbet me boli... Sva z mojim še malo čistila kuhinjo, no bolj je on, jaz sm mu bolj družbo delala, pa kake malenkosti zraven ponaredila. Mi trebuh tako otrdeva...
Mogoče pa ni vse tako slabo, kot sem prej pisala. Smo se danes malo pogovorili doma in mogoče bomo v novo leto zakorakali skoraj kakor sem si predstavljala....

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.12.2009 20:37:38   
protina
ZojaLara iskrene čestitke.Lepo se cartajte.

No moj pregled je bil danes super.Kljub vsem težavam smo težki ca.1800g in ustrezamo vsem merilom.Sem tako vesela.Vse meritve so primerne 31.tednov in 5/7.

No sem ga prosila naj mi izmeri tudi MV,ker sem ga že pri 18.tednih imela skrajšanega in je nameril 17mm.Jaz sem zadovoljna.Se pa vidi lijak tako,da upam na začetek februarja.Sem se odločila,da prej ne grem:)

Tako,da če delamo vrsto bi jaz najraje šla po pustu,dogovorjeno.Se še našemim in krofov najem pa potem naslednji dan grem v P,ha,ha,ha.

Zdaj pa grem hčerko dat spat in potem še kaj natipkam.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.12.2009 21:10:05   
Aja1
ZojaLara - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi izbirala datum, da grem rodit, bi izbtala 2.2.2010 ali pa 10.2.2010. user posted image V dopoldanskem času..... user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.12.2009 21:38:57   
smuki
Punce, jst imam pa eno vprašanje... če je res ali ne bodo vedele predvsem nosečke, ki so že mamice.
Danes s sestro gledava po stvareh kaj že vse imam in kaj še potrebujem, pa mi reče, da si naj v lekarni kupim tudi kamilice. Ona je morala (pred 12imi leti) pripraviti kamiličev čaj, katerega je patronažna uporabila pri prvem kopanju. Nikjer pa tega še nisem zasledila, da bi se v začetku umivalo oz. kopalo bebico s kamiličnim čajem.
Je to res?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.12.2009 21:49:51   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Punce, jst imam pa eno vprašanje... če je res ali ne bodo vedele predvsem nosečke, ki so že mamice.
Danes s sestro gledava po stvareh kaj že vse imam in kaj še potrebujem, pa mi reče, da si naj v lekarni kupim tudi kamilice. Ona je morala (pred 12imi leti) pripraviti kamiličev čaj, katerega je patronažna uporabila pri prvem kopanju. Nikjer pa tega še nisem zasledila, da bi se v začetku umivalo oz. kopalo bebico s kamiličnim čajem.
Je to res?

....to je odvisno od patronažne in njenega mnenja o kamilicah,.....delujejo protivnetno,...je pa tudi res, da lahko izsušijo kožo.

Meni je rekla naj pripravim, pa sem pozabla in sem vedno umivala z vodo in pri prvem kopanju še s trdim milom(trdo milo zaradi dodatkov, ki jih vsebujejo tekoča).
Drugače pa čimmanj kompliciranja,..oz. boš sproti vidla, če je tvoj bebek bolj občutljiv. Jaz sem postopoma vse sprobala, različne plenice, različne vlaž. robčke, kremice,praške, meščalce.....pa sem imela srečo in mala ni na nič občutljiva.user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.12.2009 22:22:40   
protina

Ja sem pozabila,naslednji pregled 14.01.
Smo pa že z glavico obrnjeni navzdol.
Tako je bilo tudi v 1user posted image in je do konca ostala tako.Upam,da bo tudi zdaj tako.

No pa lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.12.2009 22:41:25   
busybee882006
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Če bi izbirala datum, da grem rodit, bi izbtala 2.2.2010 ali pa 10.2.2010. user posted image V dopoldanskem času..... user posted image

Jaz bi tudi imela te datume, ali pa še 6.2.2010. Samo da sem doma do otvoritve olimpijskih iger.

A vi spite celo noč ali se tud zbujate pa potem ne morete nazaj zaspati? Jaz se zbudim vsako noč in nikakor ne morem nazaj zaspat, rajš grem potem psa ven spustit, pa cunje dat prat. zjutraj ko bi morala biit ko rožica sem pa čist fuč.

LP Vsem

P.s. Zoyalara - čestitke za dvojček!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 30.12.2009 22:49:29 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.12.2009 22:56:10   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

A vi spite celo noč ali se tud zbujate pa potem ne morete nazaj zaspati? Jaz se zbudim vsako noč in nikakor ne morem nazaj zaspat, rajš grem potem psa ven spustit, pa cunje dat prat. zjutraj ko bi morala biit ko rožica sem pa čist fuč.

jaz ponoči perilo obešam, likam, gledam dragega kako spi, kuham čaje, se sprehajam po stanovanju, gledam kako se dani.....v glavnem ...zelo pestro nočno življenje imamuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.12.2009 23:14:55   
ninček1
user posted image

PREGLEDI:

user posted image 4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki
6.1.- zvesta, nincek1,niwci,matejka
7.1.- aja1,babajči
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney
19.1.-gapii27

user posted image  

[/quote]

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 30.12.2009 23:15:55 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.12.2009 23:50:06   
Astralis
uf, punce, ste že začele rojevat in to same ognjene fante user posted image
do 3. februarja 2010 je po 9 zvezdnem Ki (DZK) še leto v elementu ognja 9,
po 3. februarju pa se zacenja letna energija bele prsti 8

po kitajskem horoskopu gremo na isti datum iz Bivola v Tigra...

kitajske razlage najdete vsepovsod, bolj kompleksna in zanimiva pa je metoda 9 zvezdni KI

LP, A.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.12.2009 7:52:25   
gapii27
jutro žabe

vse še spite.... jes pa že pokonc-no ležečki za računalnikomuser posted image

lepo prebujanje

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
31.12.2009 8:21:02   
zvesta
ah, kje.... jaz sme vstala že ob 5h... sem že iz trgovine, tu krotim enga junca, pa čakam, da kolegica pokliče, da greva gledat za eno stanovanje...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
31.12.2009 8:21:25   
zvesta
uuu, pa od danes sem v 33. tednu user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.12.2009 8:27:31   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro žabe

vse še spite.... jes pa že pokonc-no ležečki za računalnikomuser posted image

lepo prebujanje

user posted image enako na levem boku, ko hippo,...čakam, da se mala biba zbudi in grema k mesarju po biftek.njaaamiiiiiuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
31.12.2009 9:56:13   
mucica2

Pozdravček še od mene user posted image

Jst tudi zdej že ene tri dni al štiri se zbudim okol 3h pol 4h pol pa grem na wc, pol pa nekaj časa ne morem zaspat, pol pa zaspim in se zbudim nekaj čez 7. Tako da še ni tako hudo...

Mi smo pa tudi že iz trgovine, zdej grem pa biftek nardit, enga za nas, pa enga za k mojmu doma. Čeprav jst pa ga zdej ne upam jest. Ga samo nardim, drugi probajo in povejo če je treba še kaj dodat. Pol pa majo takega kot hočjo.

Potem ko pa to nardim grem pa k stari mami, pol pa še k mojmu (bova tam na večerji) potem pa nazaj k meni in bova tu počakala novo leto. Če ga bom seveda dočakala. DA ne bom prej zaspalauser posted image user posted image user posted image

NČ se kaj zvečer javim, uživajte user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
31.12.2009 9:57:16   
mucica2
protina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
31.12.2009 9:58:04   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

uf, punce, ste že začele rojevat in to same ognjene fante user posted image
do 3. februarja 2010 je po 9 zvezdnem Ki (DZK) še leto v elementu ognja 9,
po 3. februarju pa se zacenja letna energija bele prsti 8

po kitajskem horoskopu gremo na isti datum iz Bivola v Tigra...

kitajske razlage najdete vsepovsod, bolj kompleksna in zanimiva pa je metoda 9 zvezdni KI

LP, A.

glede na to upam da bo moj user posted image rojen po 3. februarju, da bo tigrica po kitajskem horoskopu, tako kot je njen ati user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!