Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 8:48:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll V glavnem, mi2 z mojim greva dns mal v LJ v šoping in v kino , končno mal zase si bova vzela čas. Kateri film sta šla gledat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 8:48:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo . Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma. A je bilo fino?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 8:48:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo . Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma. super..jst sem tud že nakupila, denarnica pa upam da premore še škornje zame Imaš že kakšne ogledane? Škornje, mislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 8:50:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6 Meni so rekli v bolnici, da je telesna temperatura normalna med 35 in 37 stopinjami , merjeno pod pazduho. Seveda ima vsak od nas svojo mejo, ki jo sčasoma ugotoviš in veš, kdaj ima otrok vročino in kdaj ne. Glede na to, da ji daješ voltaren, ki zelo rad zbije preveč temperaturo, moraš biti pazljiva. 35,6 še vedno OK, če se Gaja normalno vede in funkcionira. Se popolnoma strinjam s šefico. Moja velika pika ima normalno TT pod 36, ponavadi nekje okrog 35,8. Mi je ful čudno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 8:50:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva z dragim sva si pa danes privoščila; sauno, pa šla sva na pizzo in je bilo super. Jaz bi tudi šla v kino. Moram pogledati, če se te dni kaj vrti v velenjskem kinu. Ooooooo, še ena, ki je uživala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 9:19:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, uživejta . kaj pa gresta gledat? Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. a nimata kje bližje kina? niti ne je v Sežani, Kopru, V Pivki je včasih bil, samo zdaj ne vem, če še kaj vrtijo. Ja, v PO je glede kina. Upam, da ti uspe priti do ta pravih škornjev kasso, a si ga prepričala za kino? Glede na to, da si bila ob pol osmih še tule gor, najbrž ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 9:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Nina7 me veseli, da je z Gajo bolje, ti pa ji vseeno dajaj Bio Gaia kapljice, ker pomagajo. Midva sva z Gom spila celo flaško in je bil dober učinek. ja zdej ji bom kr dajala neki časa, sploh čez zimo pa upam, da bo bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 9:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro jana81, za danes popoldne sem se namenila na tvoj konec, ampak je včeraj po kosilu mala pika zakuhala in zdaj ne morem nikamor, ker dedca verjetno do večera ne bo domov Sem te včeraj že hotela klicat, potem pa sem videla, da ima mala čisto steklene oči in sem ji šla merit vročino --> 38,2 Zdaj pač visimo doma in se pripravljamo, da bomo pekli piškote. Ampak najprej moja kava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 9:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6 Meni so rekli v bolnici, da je telesna temperatura normalna med 35 in 37 stopinjami , merjeno pod pazduho. Seveda ima vsak od nas svojo mejo, ki jo sčasoma ugotoviš in veš, kdaj ima otrok vročino in kdaj ne. Glede na to, da ji daješ voltaren, ki zelo rad zbije preveč temperaturo, moraš biti pazljiva. 35,6 še vedno OK, če se Gaja normalno vede in funkcionira. no pol je ok, če je tko . Svečk pa nima več od nedelje tko, da zarad tega ni. je verjetno po men k mam tud nizko temp.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 9:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja je šla dons na počitnice k moji tašči do jutr, midva bova šla pa mal vn, zdej sam še čakm sušilca da posuši. lep dan želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:01:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je šla dons na počitnice k moji tašči do jutr, midva bova šla pa mal vn, zdej sam še čakm sušilca da posuši. lep dan želim vsem Uživajta s Tajem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:03:26
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, ja na koncu nisva šla nikamor, ker se tudi meni potem ni dalo (stranski učinki, ki sem upala, da bodo blažji). Sem pa vseeno likala dve urci, zdaj pa moram še pospravit te kupe cunj v omare . Upam, da bo mala pika kmalu brez vročine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:06:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, ja na koncu nisva šla nikamor, ker se tudi meni potem ni dalo (stranski učinki, ki sem upala, da bodo blažji). Sem pa vseeno likala dve urci, zdaj pa moram še pospravit te kupe cunj v omare . Upam, da bo mala pika kmalu brez vročine. Pridna, ker si toliko zlikala, tudi mene še čaka en manjši kupček P. je ponoči še imela vročino, zdaj je pa naspidirana, da bo celo stanovanje razsula A si se že kaj naročila za tisti UZ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:07:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
JUTRO! Spanje je blo odlično, saj je Vid spal pr tašči gor. In je biu priden. Mi2 sva se mela super. Zapravla bone v BTC Cityu za Vidka igrače ( k da jih nima že za dost). Moj si je kupil celo čevlje pa copate, jst nč. Včeraj je moja kolegica rodila, 11 dni čez rok ( je mene ujela ). Ima fantka po imenu Tai, velik je 54 cm, težek pa 4450g. Oreng dečko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:07:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, uživejta . kaj pa gresta gledat? Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. Avatar sva šla gledat na 3D sam sva dobila frej v Koloseju (ob 18:10) v Xpandu je bil naslednji šele ob 8h zvečer, bi blo pa pre pozno saj film traja skoraj 3h in men je bil ful zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:08:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll JUTRO! Spanje je blo odlično, saj je Vid spal pr tašči gor. In je biu priden. Mi2 sva se mela super. Zapravla bone v BTC Cityu za Vidka igrače ( k da jih nima že za dost). Moj si je kupil celo čevlje pa copate, jst nč. Včeraj je moja kolegica rodila, 11 dni čez rok ( je mene ujela ). Ima fantka po imenu Tai, velik je 54 cm, težek pa 4450g. Oreng dečko. Iskrene čestitke tvoji kolegici za tegale korenjaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:18:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, uživejta . kaj pa gresta gledat? Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. Avatar sva šla gledat na 3D sam sva dobila frej v Koloseju (ob 18:10) v Xpandu je bil naslednji šele ob 8h zvečer, bi blo pa pre pozno saj film traja skoraj 3h in men je bil ful zakon. Super, da sta uživala in da vama je bil film všeč. špelin@, nisem se še naročila. Ne vem, zdej kar neki oklevam, ker se bojim, da ne bi nič pokazalo . Če dohtar ne ve točno kaj iskat potem to tudi težko najde, to pa stane 70 eur. Je bila že ena v NG, menda je vse ok. Se bom odločila takoj po novem letu, da vidim tudi kam bodo šli drugi in kako bodo opravili. Saj v bistvu se ne tako zelo mudi, MS mi ne bo ušla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 10:19:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll JUTRO! Spanje je blo odlično, saj je Vid spal pr tašči gor. In je biu priden. Mi2 sva se mela super. Zapravla bone v BTC Cityu za Vidka igrače ( k da jih nima že za dost). Moj si je kupil celo čevlje pa copate, jst nč. Včeraj je moja kolegica rodila, 11 dni čez rok ( je mene ujela ). Ima fantka po imenu Tai, velik je 54 cm, težek pa 4450g. Oreng dečko. Iskrene čestitke tvoji kolegici za tegale korenjaka enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 11:29:37
|
|
|
|
nia5
|
Dan Nia je že hb zdrava, tako da je spet navihano in živahno pri nas Imam pa eno vprašanje, sicer načeloma vem kaka hrana požene, ampak če ima kera kako idejo, kaj bi ji dala, da bi se čimprej pokakala, bi bila vesela. Nia namreč ponavadi kaka 3x na dan, zdaj pa že drugi dan pritiska revica na vse pretege in se ne more pokakat. Imam sicer laktozo doma, ampak je že več kot pol leta od tega kaj sem jo kupila in ne vem če še je vredu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 11:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mal za foro Nia ne vem točno, mislim da borovnice poženejo,al pa full sladek čaj kamilica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 11:49:46
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Nejc še prav počasi je kosilo in s Tilnom ga čakava,da poje,da dobi AB,potem pa gre Tilen v mižale. Danes sem spekla torto za praznike,pa govejo juho sem skuhala,sedaj moram pa še vse pripraviti in napisati,ker je jutri tašča varuška,ker jaz delam od 9-13.Zajtrk bosta še pri meni pojedla,potem da jima da sadje za malico in kosilo,pa Nejcu AB ob 12. ter Tilna spat,potem pa že jaz pridem domov.Samo ji moram vse napisat Špelin@.... za malo piko.Kako pa je Gregi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 11:57:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mal za foro Nia ne vem točno, mislim da borovnice poženejo,al pa full sladek čaj kamilica borovnice zapirajo kolikor jaz vem, ...dojenčkom npr. dajejo sladke kamilice, da jih prežene..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 11:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 mal za foro Nia ne vem točno, mislim da borovnice poženejo,al pa full sladek čaj kamilica borovnice zapirajo kolikor jaz vem, ...dojenčkom npr. dajejo sladke kamilice, da jih prežene.. aja ne vem, a ni tko da sveže preženejo, suhe pa zapirajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?