lilka
|
Hej, hoj... No naš Ožbej ima pa danes že 5 mesecev , joj res hitro gre.... aprilčica07: še malo pa bova mogli začet še tamalima kuhat Ja mene ful razjezi taka stvar, pa kako se ga lahko nacuka, če ve , da jaz nekam grem in da ne morem otrok pazit, on pa itak spi ko klada in nič ne sliši, če kakšen pir popije, ma bi ga lahko kar zadavila, sem mu že zadnjič rekla, ko je to naredil, da naj se ne ponovi, če ne bom vztrajala, da je popolni abstinent, sem mislila, te praznike še počakam, da nebo rekel, da sem si to zdej zmislila, pa očitno ne bo šlo, sej mu je blo ful žal, da je tako zaj... , zdej me pa prav brige, sem rekla, da ga ne smem več videt s kakšnim kozarcem in pika, da mi naj dokaže, da ni tolko odvisen, da se nebi mogel zadržat, ker očitno ima težave s tem, pa naj si prizna ali ne, sej poznamo več vrst alkoholikov(bom pa ja vedela, če sem to študirala in imela odvisnosti celo za diplomsko) in da ene vrste bo vsak čas ratal, če nebo nehal s tem, sem rekla, da bom tudi pri nejmu doma poedala, kaj se dogaja, ker mu vedno, ko pridemo na obisk ponujajo in ponujajo, pa reče da ne bo, pa fotr kar začne, če zdej sem mu pa že prepovedala en pir popit in take in bom danes, če bo naneslo na to povedala ta svoje, ma nej vesta, sej sta njegova starša, da ne bom pol jaz vsega kriva....prav resno se imam namen tega lotit in s tem končat, ker je zgleda enostavno izgubil kontrolo nad sabo in se ne zana nadzorovat kda je preveč, ko enkrat začne kar nadaljuje in to ne dovolim in se mora to končat. Sem mu rela, pač ne boš pil alkohola, kot ga tudi jaz ne, pa sem še vedno živa Tako zdej sem se spihala.... Nič lepo bodite in pište kaj, ker nimam kaj komentiat, pol pa nakladam