|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
16.12.2009 8:59:29   
aprilčica07
user posted image

Evo ena fotka od naše Julije:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.12.2009 9:29:55   
lilka
Evo sem polikanauser posted image , pa še en čik sva utegnila pokadit navrh, preden se je Ožbej zbudil.

apriličica07: ja mislim, da imaš prav skoraj vse je blo za punčke, pa sej je ponavadi tako, da je za fantke ful malo, midve bi mogle cunje zamenjat, jaz tebi za pupo, ti meni za fantkauser posted image ....
Iiii kašna luškana punčka, a ima že slinček kot naš polž?

Kako si pa fotko nalimala, ker shrani.si še danes ne greuser posted image

Ma jaz likam ful sproti, nekaj zložim in če je 5 stavri za polikat jh pa pet, samo da se mi ne nabere, ker pol pa nimam volje, likalno imam kar raztegnjeno v likalnici, tako da ni problem Ožbej pa tolko počaka v ležalniku....

Spet sneg naletava in svinsko piha, mah to vreme....

Nič, lepo bodite!

< Sporočilo je popravil lilka -- 16.12.2009 9:30:50 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.12.2009 10:01:29   
aprilčica07
lilka: user posted image user posted image user posted image za likanjeuser posted image

Ja, Julija ima sliknota, ker se ful slini in bruhca, pa da je ne kr naprej preoblačim ima slinkota, ampak ga ne mara in si ga vleče dol kadarkoli ima priložnost.

Slike sem naložila preko slikomata.si, ali com, je ista fora kot shrani si. Najprej odpreš, pa označiš katero slikico, si odznačiš
da fotka ni za javno uporabo, in klinkeš naloži, isto kot na shrani si.. ma meni shrani si ne dela že kr neki dni..

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.12.2009 12:40:49   
*piškotek*
Punce, evo mene, na hitro user posted image user posted image user posted image

smo kar ok, zaenkrat zdravi,edino moj dec je mel neki dva dni zdele čez vikend vročino in malo slabše počutje, no, danes pa je tudi on že v službi...

Veseli december je tu, mene pa še vedno gnavijo v službi z bilancami...

Sem pa vidla da tudi ve čakate na Zalbi... Meni je rekla da mi bo poslala SMS ko bo rodila, pa zaenkrat še ni nič, tko da ne vem... Komi čakamo, ne???? Vas pa itak takoj obvestim, če zvem kaj novega.

Lepo bodite!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.12.2009 16:15:16   
aprilčica07
piškotek: ja, zdaj ko čakamo na zalbi, se spomnim kako je blo pr meni zadnje dneve.... pa se kr nestrpna, ker vem, da je zoprno, ampak je pa pol tolko lepše..user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.12.2009 17:18:20   
*piškotek*
Punce, ne vem nič drugega kot do, da je Zalbi (najbrž danes?) rodila fantka Žaneta. Ni pa mi poslala nobenih podatkov (še?)

Tko da Zalbi, še tuki - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.12.2009 18:58:02   
aprilčica07
eeeeeeeeeeeee[s[/color]m=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.12.2009 18:58:38   
aprilčica07
zalbi: še enkrat, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeee

Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.12.2009 19:56:27   
janca77
Da se še jaz malo priklopimuser posted image . Moram priznat da vas kar redno berem.Trenutno Tilen gleda Nodija, potem pa spat, ker danes ni šel nič čez dan.
Jutri se mi začne porodniški dopust, tako da še malo pa bo tudi pri nas veselo.user posted image user posted image
V soboto ima Tilen dedka mraza pa še ne veva če ga bova peljala, ker je že za Miklavža dobil polno stvari, pa še pri mojmu v firmi.Še dobro da se za Božička ne obdarujemo.
Trenutno smo kar zdravi. Danes sva bila kar nekaj časa zunaj in je prav užival, ko je naletaval sneg.

zalbi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.12.2009 20:46:40   
sabri
Oj oj, SMS od Zalbi:
končno smo ga dočakali, danes ob 10.43 je prišel na svet 3529g težek in 52cm velik korenjak z imenom Žane.
Iskrene čestitke tudi z naše strani Zalbi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
17.12.2009 7:19:15   
mojčca
O Zalbi, čestkitke za takšnega korenjaka.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
17.12.2009 8:42:34   
lilka
Hej, ho....

zalbi: ČESTITAMO IN POŠILJAMO POLJUBČKE, velik korenjak in lepo ime...

aprilčica07: ja najino likanje je tako poredko(ker sem jaz zvečer tako utrujena) da je res za zaploskatuser posted image .
Ožbej se tudi fl slini, spdaj ia že belo pikico desno enko in tudi ful bruhca, preden sem jaz zgruntala, sem ga ful preoblačila, pol mi pa kapne, da ja slinček rabiuser posted image

Tinko je pa mož ob osmih peljal na drugo dozo proti pandemski gripi, pol je pa šibala v vrtec imajo ob devetih dedka mraza, popoldne imamo pa druženje v vrtcu na prostem, tamala pa noče kombinezona oblečt(ker je temno moder in je to za fantke bajeuser posted image ), bo ja zamrznila....

Ja shrani.si ne dela, bom probala na slikomatuuser posted image
user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
17.12.2009 8:45:49   
lilka
No pa le gre....

user posted image

Tako dej si pa šibam lase oprat, polikala sem že, četrtkova opravila opravljena, samo za pašto še pripravim zelenjavo, pol pa ob enajsth počivat z Ožbejem....

Lepo bodite!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
17.12.2009 9:49:31   
aprilčica07
Jutro,

lilka: vedno ti pozabim povedat, da si ful ful podobna moji zelo dobri prijateljici... a imaš kaj žlahte po Krasu?user posted image sicer pa lušne fotkeuser posted image user posted image lepčkani ste!

Pr nas je danes svinsko mraz, najbolj mraz od vseh dni, minus 5 je blo zjutraj, piha ko hudič in sonca tudi ni. Prav res zima, mogoče bo božič res bel.
Mi smo danes spet sami, včasih se mi zdi, da so otroci najbolj pridni, kadar smo sami. Včerajšnje uspavanje zvečer je potekalo res gladko (trkam, da me ne bo udarlo po goflji danes) Jakob v postelji (sicer naši), mala v košku, na sredi hodnika sem prižgala magično zvezdico, da je pela, jst sem bla nekje vmes in v 15 minutah sta oba zaspala, jst pa ponosna naseuser posted image user posted image Pol sem skadila še en čik in šla tudi jst spat, me svinsko križ boli, spet..user posted image user posted image

Grem mozgat kaj skuhat, in spet nimam volje............... danes gre moj pogledat za novo previjalno mizo, ker neki obračamo, me zanima, če bo kaj najdu pametnega, gre v Ikeo, tle blizek nas. Meni pa ni za hodit, se mi ne da... je zihr gužva:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.12.2009 11:24:17   
lilka
Hej, hoj...

Mava z Ožbejem čas še malo pisat...

aprilčica07: joj na teh slikah še sama sebi nisem podobnauser posted image , ne nimam kakšne žlahte v vaših koncih...
Glede križa:tudi mene po tem porodu svinsko boli kiž, da morem včasih kakšno močno tableto vzet, pa me boli, če preveč delam, še bolj pa, če dlje časa sedim, ne vem kako bom v službiuser posted image .
Pri nas pa danes začuda ne piha, ne pada sneg in sije sonceuser posted image

Evo  še kakšno mojo nostalgično, sem jih danes gledala:
user posted image  

user posted image
No in še poročno potovanje po Turčiji:
user posted image

Zdej pa res grem....

< Sporočilo je popravil lilka -- 17.12.2009 11:33:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.12.2009 12:03:09   
aprilčica07
lilka: iiiii, kako ste bla lepa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepi spomini, kajne?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.12.2009 16:52:03   
marijaa
Zalbi čestitke za Žana user posted image user posted image user posted image .
Js še kr čakam, v pondelk imam spet pregled bom vidla kako se bodo odločli, a bodo sprožli al ne. Debela sm k slon za 26 kg sm se zredila, mam že 81 kg me je skor infarkt dans k sm na tehnico stopla.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.12.2009 23:09:36   
juniorka
Zalbi, cestitke!!!!!!!!!!!!!!

Casa pisat pa nimam, je vsak dan nekaj... jutri imam pregled v bolnici, ker so neko cisto pri porodu vidli. nasa baba pa tudi raste k goba, ima ze 5400g pri 5 tednih...
se javim! pozdravcek

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.12.2009 23:10:55   
juniorka
ja, pa 2cm snega imamo, razkosjeuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
18.12.2009 7:59:56   
aprilčica07
Jutro

kako ste? pr nas je danes še posebno mrzlo, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............sem zagajcala že navsezgodaj gretje, da mi deca ne zmrzne... Danes bomo spet sami, lubi ima službeni žur in bo garant veselo in pestro, tako, da si z njim ne bom mogla dosti pomagat... sem pa včeraj dobila novo previjalno in je zdaj takoo lepo v kopalnici, ker je neki novga, ja, kaj čem, sem kot otročki...user posted image

lilka: kako je pr vas? veš, da naša Julija spi zdaj celo noč, od kar je v žaklju (trkam, da me ne bo po buči udarlo)user posted image
marijaa: čakamo na informacije o tvojih dojenčkih.... odštevaš dneve, kajne?
juniorka: kako ste? kaj so ti rekli v bolnici?

Nič, zdaj grem poštimat Jakoba, pol gremo v trgovino, saj se mi ne da v tem mrazu, ma nam je Aptamil zmanjkal in to je nujno, da gremo kupit:)

Lepo se mejte.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
18.12.2009 9:42:34   
lilka
Hej, hoj...

aprilčica07: ja res so lepi spomini, na brezskrbne dneve v dvojeuser posted image .
Ne, celo noč ne prespi in zgleda še ne bo kmalu, samo je pa boljše, zdej že dva dni jemo ob enih in pol zjutraj, ko se že itak vstanemo, tako , da kar gre...

Sem bla že v Mani danes, sem mogla it po ene hlače, ker sem šla iskat škorenčke v klet in ugotovim da imajo luknjo in da je špica zlomljena(verjetno jih je mami) in sem mogla it po druge črne hlače, er tadrugi škornji so pa ful visoki in nebi lepo zgledalo, sreča d aimajo akcijo, pa da dol padeš....

junijorka: ja kar javi s še kaj, je pa res velika vaša pupa....

Zdej pa šibam, Ožbeju nič več ne paše....

Neposredna povezava do sporočila: 4546
18.12.2009 14:24:21   
juniorka
ja, nasa pupa se je odlocla, da bo Ozbeja in Julijo prerasla, hehe.
Sem s pregleda, ni pa doktor nic videl, vse ok.. zgleda da mi med nosecnostjo nekaj nabrekne, moram pa spet bris met, za vsak slucaj...
Leilo sem pa podojila, preden sem sla in je zaspala in se po 2,5 urah zmeraj spiuser posted image , ce bi ble pa same doma, bi pa veselo gledala in hotla bit na rokah, da mami ne bi slucajno spalauser posted image . Ja to so pa otroci, drugace se ze fajn smeje, psebno zvecer, ko jo imam na rokah in zeham, to jo najbolj zabavauser posted image user posted image , pa Nelsonu se zmeraj nasmeje, ko pride zravn, njemu je pa pol nerodno, je prav posreceno... vam bom slike dala, ko jih prenesem na comp, me neki zeza... Imamo tudi krce, pac, vse radosti!

Drugace pa imamo burni december, sma se z mojim se enkrat orng spicla, pa sva se pol malo pomenla... finta je, da zaenkrat ne morma nic.. ce bi bla v slo, bi jaz ze spokala, zdaj pa ni tako enostavno, ko nima noben kam it! Bomo ze nekak, jaz moram vec med ljudi, bom verjetno z malo na masazo sla, pa klub za dojenje, pol pa se v fitnes, imajo jacuzzi in solarij...ce mam ze ravno clanstvo za 3 leta. Pa slo planiram za kak mesec, maja verjetno.
Smrekco ze mamo od prejsnjega tedna, za darila pa nimam pojma, moj ne dobi nic, ker jaz lani nisem, mi je sicer naknadno, pa smo vrnili, ker ni delalo prav (masaza za stopala)!
Nelson pa spet smrka neki, ker vsi v vrtcu in pol se lupckajo pa objemajo... me kr zmrazi, ko vidim mame, ki prpeljejo otroka z debelimi svecami iz nosuuser posted image . Tako da ni prav bolan pa ne cisto zdrav... Pa spat noce vec v vrtcu in to se tudi pozna, pol pa vcasih na kavcu doma zaspi ob 4ih popoldne, al se pa cmeri za vsako malenkost, ko je utrujen.
Aprilcica, si sprasevala za mojga.. je iz Nigerije, pa v slo ni blo najboljs za njega, diskriminacija pa to, tu je pa ok, pa malo vec si lahk privoscimo. Meni pa ni problem kjerkoli zivet, se hitro navadim.
taska, mi tud vitamin c sumecke 1000mg jemljemo, sem zdaj se Nelsonu zacela, ko si ti pisala, je pa ful tezko najt take brez aspartama..no, jih imamo zdaj. Za kopiranje pa jaz tud ctrl c uporabljam, samo pol k mi pa noce sloh okna za pisanje odpret, pa se moram odjavit, pa spet prijavit, pa racunalnik pocasen... mi zmanjka casa in pol ugasnem namest cele procesije, nimam glih mirnih zivcevuser posted image
marijaa, zakaj pa sprozit? Drzim pesti, da bo tako, kot ti zelis!!!!! Jaz sem pa 85kg imela, pa sem samo enga dojencka nosila in jih imam se 75, 15 vec od pred prvo nosecnostjo... ne vem, kdaj se jih bom znebila, ob dojenju ne, ker sem skozzzzzzzzzzzzzzzzzz lacnaaaaaaaaaaa!user posted image
Mi imamo tudi tak mraz tu, da joj, ker piha severnik, no, sneg se je ze skor stopil, ga verjetno ne bomo mel za bozic.
Zdaj pa se je zacela neki bunit nasa temnolaska.
Lep vikend vsem in pridne bodite (lilka izvzeta user posted image )

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
19.12.2009 10:47:20   
aprilčica07
Jutro,

sneg je, glej zunaj sneg jeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa burja orkanska, ampak to je druga zgodbauser posted image user posted image user posted image

Sva sami z malo, sta šla moja dedca že včeraj v dolino, tako, da sva ostali sami. Ampak imajo tudi v dolini snegca. Ga ni blo od kar sva midva skupaj še nikoli, se pravi 7 let že... user posted image Se pa sneg ne prijemlje cestišča, se delajo pa zameti, ker takoo grozno piha, ampak zaenkrat ni panike, ga bolj nosi iz okoliškega hribovja... v glavnem je res zimauser posted image

juniorka: ooo, to pa je velikanka Leila... bo res prešibala Ožbeja in Julijo z kilažo. In super, da ste pr vaši hišici bolše, se bo lahko še vse poštimalo, tako, da bo pravuser posted image user posted image
lilka: kako je blo na fešti? ali jo imate danes?

Nič, grem mozgat kaj bom kuhala, zase res ne rabim neki filozofirat, saj bo verjetno mama rekla, da naj pridem k njim na kosilo, ampak jih ne maram obremenjevat še z mano, če ni potrebno.. user posted image Pa danes imajo res en hud problem (moji starši) imajo za it na eno fešto zvečer, in se zdaj blazno bojita, da ne bosta mogla it zaradi vremena.. jao, je mama glavna voditeljica takih zadev, za razne igrice in točke in to in če nje ni.. pa zdaj že celo jutro jo čujem kako telefonari okoli kako in kaj.. ma sta res smešna no... po drugi strani je pa lepo, da sta kljub temu, da sta oba v penziji še tako aktivnauser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
19.12.2009 17:01:46   
zalbi
Hej hej!

Nisem uspela še prebrat - ampak najoprej hvala za čestitke... ja končno smo ga dočakali.

Torej...ja pri meni se je itak že čez vikend skoz neki dogajal, pa pol nisem in nisem šla v porodnišnico. Po ponedeljkovem pregledu nisem bla nič kaj optimistična. V torek pa so se mi nekje ob 12h začeli popadki. Pa niso bli prehudi, pa sm bla doma. Popoldne ob 17h pa sem rekla da raje greva v P, kaj pa jaz vem kaj se dogaja. Bolelo me je... bili so na 5 minut, ampak ne tko zlo močni. Pridem v P, ful za čakat... me dajo na CTG, ja res so bli popadki, potem me vag. pogleda - in zmaje z glavo - sam 4 cm... no pa ker sem bla že čez rok, so rekli da naj grem kr v porodno. Pridem gor, popadki so bli skoz... še vedno ne močni, ampak pogosti. Čakam na porodno 2 uri - je bla nora gneča... me dajo končno v porodno - pride nočna izmena in rečejo... sam 4 cm odprta... bomo še malo počakali in ostanem v porodni... mojga pošljejo domov spat - ker prosti jutro se lahko šele kaj zgodi - vglavnem groza, psihična vojna, poslušanje krikov, jokov, čist grozna noč. Zutri takoj pride moj čist zaskrbljen kaj se dogaja. Popadki so se mi umirili - v celi noči sem pridobila še 1 cm... Potem pride malo po 9h zdravnica, reče, kaj sploh čakamo tuki, predrimo mehur... in so ga. In se je začelo, hudi papdki, ampak na 10 min, po ene dobre pol ure mi našopajo umetne, je bolelo, ampak ob 10.43 sem rodila našega Žaneta. Babica je bla fenomenalna, za lajšanje bolečin sem imela masko. Ta drugi porod mi je bil boj boleč, ampak bistveno krajši... ampak ko dobiš malo štručko itak pozabiš na vse.

Tako - včeraj sva prišla dmov, ta prva noč doa je za nami in je bla kr naporna, ker neki ni spal. zaenkar se borim še z mlekom, tako, da smo mu v P malo dodali, pa doma tudi enkrat, bomo videli, upam, da steče...

Sara je ful lepo sprejela Žanet... ga zdej skoz neki boža, pa gleda... vglavnem sem kr vesela.

Vas grem brat za nazaj in se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4549
19.12.2009 21:57:56   
taška30
Zalbi, iskrene čestitke ob povečanju vaše družine. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?