juniorka
|
ja, nasa pupa se je odlocla, da bo Ozbeja in Julijo prerasla, hehe. Sem s pregleda, ni pa doktor nic videl, vse ok.. zgleda da mi med nosecnostjo nekaj nabrekne, moram pa spet bris met, za vsak slucaj... Leilo sem pa podojila, preden sem sla in je zaspala in se po 2,5 urah zmeraj spi , ce bi ble pa same doma, bi pa veselo gledala in hotla bit na rokah, da mami ne bi slucajno spala . Ja to so pa otroci, drugace se ze fajn smeje, psebno zvecer, ko jo imam na rokah in zeham, to jo najbolj zabava , pa Nelsonu se zmeraj nasmeje, ko pride zravn, njemu je pa pol nerodno, je prav posreceno... vam bom slike dala, ko jih prenesem na comp, me neki zeza... Imamo tudi krce, pac, vse radosti! Drugace pa imamo burni december, sma se z mojim se enkrat orng spicla, pa sva se pol malo pomenla... finta je, da zaenkrat ne morma nic.. ce bi bla v slo, bi jaz ze spokala, zdaj pa ni tako enostavno, ko nima noben kam it! Bomo ze nekak, jaz moram vec med ljudi, bom verjetno z malo na masazo sla, pa klub za dojenje, pol pa se v fitnes, imajo jacuzzi in solarij...ce mam ze ravno clanstvo za 3 leta. Pa slo planiram za kak mesec, maja verjetno. Smrekco ze mamo od prejsnjega tedna, za darila pa nimam pojma, moj ne dobi nic, ker jaz lani nisem, mi je sicer naknadno, pa smo vrnili, ker ni delalo prav (masaza za stopala)! Nelson pa spet smrka neki, ker vsi v vrtcu in pol se lupckajo pa objemajo... me kr zmrazi, ko vidim mame, ki prpeljejo otroka z debelimi svecami iz nosu . Tako da ni prav bolan pa ne cisto zdrav... Pa spat noce vec v vrtcu in to se tudi pozna, pol pa vcasih na kavcu doma zaspi ob 4ih popoldne, al se pa cmeri za vsako malenkost, ko je utrujen. Aprilcica, si sprasevala za mojga.. je iz Nigerije, pa v slo ni blo najboljs za njega, diskriminacija pa to, tu je pa ok, pa malo vec si lahk privoscimo. Meni pa ni problem kjerkoli zivet, se hitro navadim. taska, mi tud vitamin c sumecke 1000mg jemljemo, sem zdaj se Nelsonu zacela, ko si ti pisala, je pa ful tezko najt take brez aspartama..no, jih imamo zdaj. Za kopiranje pa jaz tud ctrl c uporabljam, samo pol k mi pa noce sloh okna za pisanje odpret, pa se moram odjavit, pa spet prijavit, pa racunalnik pocasen... mi zmanjka casa in pol ugasnem namest cele procesije, nimam glih mirnih zivcev marijaa, zakaj pa sprozit? Drzim pesti, da bo tako, kot ti zelis!!!!! Jaz sem pa 85kg imela, pa sem samo enga dojencka nosila in jih imam se 75, 15 vec od pred prvo nosecnostjo... ne vem, kdaj se jih bom znebila, ob dojenju ne, ker sem skozzzzzzzzzzzzzzzzzz lacnaaaaaaaaaaa! Mi imamo tudi tak mraz tu, da joj, ker piha severnik, no, sneg se je ze skor stopil, ga verjetno ne bomo mel za bozic. Zdaj pa se je zacela neki bunit nasa temnolaska. Lep vikend vsem in pridne bodite (lilka izvzeta )
|