Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:20:17
|
|
|
|
Katjusa
|
ja kje pa ste vse danes sjmm vem, da je nekje blizu mene pa še vedno tako daleč da je ne vidim:) jst se pa trudim z medenjaki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:21:45
|
|
|
|
Maksi1
|
Živjo punce. Malo sem v zaostanku z branjem. Rihtam Zarji vrtec, pa malo se lovim. Trma - a bo tole dolgo trajalo? Naša je na momente obupna. Sunny - a si že naročila sedež? Je pa res fajn cena. A jaz bi raje imela tobija. No bomo vidli, kaj bo na razpolago, ko bo naša naredila tiste pol kila. Ej, zadnja dva tedna se ni zredila nč. Še dobro, da je vsaj malo zrasla.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:23:13
|
|
|
|
Maksi1
|
Katjuša - bravo za medenjake! Jaz sem včeraj probala uršine kukije. Carski so. Tako, da Urša - najlepša hvala za recept!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:27:37
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro.....nik dons vstal ob 4.00.prosim pomagite mi.mi ne moremo več.jst ne vem a čez dan preveč spi(3 ure) al so zobki mu greta 2 ven.a bi mogu čez dan sam enkrat še spat,al ka.men se bo utrgalo.?????????? kdaj gre pa spat?a se samo 1x ponoči zbudi(ob 4.00)?a dudo ima? spat gre ob sedmih.se zbudi ob 4.00 pa ne zaspi nazaj.dudo ima.čokolina in mleka pa noče po flaši. kaj pa če ga daš kasneje spat zvečer? Jest se tud pod tole podpišem! Dej ga spat ob 8 ali 9 zvečer! Ja bolj pozno ga dajaj spat.... Pri nas imamo tako da gre spat med 21 in 22 in spi do 7h,8h,9h....čez dan pa spi od 14-15.30... IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 /bejbe, dejte mi neki povedat...Kaj ta maxi cosi je OK?7/**/ http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156985 ps malo mi je gaja pomagala tipkat mi imamo točno tega že cca 3mesece, pa smo full zadoviljni...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:33:51
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sm tuki...Sm se dajala s sedežom, sm ga naročila. Bom pa še prevleko iz frotirja naročila za čez. Pol je pa še moj dragi ustal pa smo malo kofetkala na balkonu. Zdej je šou pa delat, Gaja spi...Pa mineštro kuham. maksi, a se ni nič zredila al kako? Btw, a maš ti vago za al jo kar na navadni zvagaš? Jst sem danes Gajo in kaže 8800g (za seznam pri 10 mesecih), sam še zmert jo morem, pa ne vem kako bi jo čimbol točno, k zadnjič smo falile s taščo za 2 cm... katjusa, super za medenjake!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:42:42
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - vagam na ta navadni vagi in možno je, da tudi kej fali, glede na to, da če se naša premika, ne napiše pravih kg. Je pa res, da mi je pred tem enih 14 dni vsak teden šla gor za enih 100 g (tko da zdej smo na 8,5), ampak potem pa štop. V januarju se bom morala naročit k p, že zaradi vrteca pa bom vidla, kaj bo pri njih pokazalo. Fajn za sedež.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:44:00
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - tvoj recept za merit na kavču je fajn. Samo naslon kavča mora bit raven, da lahko prav zmeriš. Naša ima tako zmerjeno 75,5 cm.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:45:38
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem tudi tukaj .....Hana se je glih zbudila,bo zdele imela sadno malico,atija pa še ni iz službe-imajo zaključno feštico .......sva imeli pa obisk-je prišla moja teta,moj bratranec in Hanina prababica in so Hani prinesli eno veliko punčko(ki joka,govori,pa še nekaj)-pa jo mora Hana še do konca odpakirat,pa enopižamico in kup čokolad
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:49:52
|
|
|
|
Maksi1
|
Čebela - živjo. Pa za darila.
< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 29.12.2009 16:50:29 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 16:59:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Čebela - živjo. Pa za darila. hellow
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:01:40
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......kako naj na fotkotu naštimam program da lovim moment(a veš tko da lahko kar naprej slikaš)????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:05:23
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Pošiljam vam en lep pozdravček js in Patricija en zvrhan koš .. Ja tile prazniki,če ni obiskov se pa midve potepava,ati pa če uspe ... Patricija se tako rada igre z otroci,se večkrat spomnem da morava enkrat tudi na srečanje med čiste vrstnike . Trma- uff,ampak se da zamotit Kg- Tudi js bom hujšala po novem letu,moram 1okg približno,recimo da jih imam(pred dvema mesecema je kazalo tako )74 imela pa bi jih 64....joj ko pogledam fotke za nazaj in z morja...jojmene,mislim,da čisto tak rušt nebom imela več .... Moram it,tamala je tečka tečkasta.... Ajvy- ..... kej več kasneje.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:08:41
|
|
|
|
claud
|
ursa oz. tista k ga ma pr roki.....recept za cookije bi prosim!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:10:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ursa oz. tista k ga ma pr roki.....recept za cookije bi prosim!!!!!!!!!! cookiji 100g jedilne čokolade 75 g masla ali margarine 75g rjavega sladkorja (lahko tudi belega) 150g moke 1 jajce ščepec soli ščepec vanilijevega sladkorja žlička pecilnega praška Čokolado sesekljamo, da dobimo majhne koščke. Maslo in sladkor zmešamo, da dobimo gladko maso. Jajce razžvrkljamo v drugi posodi, mu dodamo sol in vanilij sladkor, to potem postopoma prilivamo k masleni masi in neprestano mešamo. Dodamo še moko s pecilnim ter koščke čokolade. S čajno žličko oblikujemo majhne kupčke in jih položimo na pekač - naj bo kar nekaj prostora med njimi ker zlezejo narazen. Pečemo 10 min utk pri 180 stopinjah. pa dober tek to je uršin recept
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:34:38
|
|
|
|
SURF
|
evo mene nazaj...sva knjigice komentirale sedaj bi pa rada malo mira čmrla smešna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:35:03
|
|
|
|
Čebel@
|
rabim nasvet: Hana se ne zna nazaj usesti,ko je na nogicah.....začne jokati ko ima dovolj stanja,ne zna pa počepnit....ji lahko kako pomagam oz.jo naučim?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:38:32
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-naši tudi ni takoj šlo,je poskušala,včasih je šlo ,včasih pa ni upala...ji nisem pomagala,se je počasi znašla sama,vendar po moje nebo nič narobe,če ji kdaj pokažeš oz. pomagaš(jo držiš)da počepne in nato na ritko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 17:42:21
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene nazaj...Sm kar pobegnla, ma se je Gaja neki zbudila, pa pila, spet zakinkala za 2 minuti...Zdej je pa mineštro jedla. čebela, mene tudi to zanima kako je fotkičem....Na mojmu piše na škatli da ma 10 posnetkov na sekundo...Kaj zdej to pomeni, da lahko našopam en posnetek za drugim al kako? Pa nimam pojma kje se to naštima... Glede počepanja pa pojma nimam...Gaja je to kar sam zgruntala, je nism nč kej učila...mogoče je pa Hano še malo strah. Počaki še kak dan in bo sama poštekala. surf, vi pa pohajate na puhno! lepo, tko se dela! Jst mam tudi enih 7 kil za zgubit, pa ne vem kej naj nardim...Po NL grem spet v fitnes, kake diete pa itak niso zame k sovražim met predpisano kaj naj jem-in ponavadi pr dietah je 3/4 stvari k jih ne jem... maksi, kaj si zrihtala z vrtcem?
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 29.12.2009 17:43:07 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:02:26
|
|
|
|
Čebel@
|
surf.......ja sej zdej ji pač pomagam tko da jo primem za rito in pomagam da počepne...bo že pogruntala sunny.....mislim da jo je res strah,ker je ene 2x bolj trdo padla na rito,ampak ni nič usekala nikamor.....glede fotkiča:imam istega kot katjuša in vem da ima funkcijo da se to naštima,samo da so potem slabše fotke.....nama bo dala katjuša inštrukcije .....glede diete:jaz bom najprej ukinila sladkor(sladkarije) in več pila vode in večkrat po malo jedla,zravven pa še trebušnjaki.....neke hude diete se itak ne mislim posluževati,ker mi ni treba izgubit tako veliko kg
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 29.12.2009 18:04:06 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:03:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ rabim nasvet: Hana se ne zna nazaj usesti,ko je na nogicah.....začne jokati ko ima dovolj stanja,ne zna pa počepnit....ji lahko kako pomagam oz.jo naučim????? to je tud benjamin.... nič ne rabiš sej si bo sama pogruntala in to kr hitro do takrat jo pa ko začne jokat pač samo posedeš na ritko..... za aparat ti pa kasneje napišem, ga morem poiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:05:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ rabim nasvet: Hana se ne zna nazaj usesti,ko je na nogicah.....začne jokati ko ima dovolj stanja,ne zna pa počepnit....ji lahko kako pomagam oz.jo naučim????? to je tud benjamin.... nič ne rabiš sej si bo sama pogruntala in to kr hitro do takrat jo pa ko začne jokat pač samo posedeš na ritko..... za aparat ti pa kasneje napišem, ga morem poiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:06:51
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica5......kako ste?kako sta Taj in Maj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:09:05
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-seveda bo pogruntala Sunny-ja kar paše Js bom tudi tele kekseke spekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:12:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-seveda bo pogruntala ......so pametne glavce teli naši februarčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 29.12.2009 18:18:58
|
|
|
|
sunny24
|
Spet smo pobegnle...Sm Gaji dala kruh in sirček za papcat. Blo močno dobro! No katjusa, ko priješ do fotkiča se priporočam tudi jst za info...čebela, kiro znamko mata fotiče? Naši februarčki so pa itak pametne 1bučke! 0
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?