|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
29.12.2009 9:57:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro čvekiceuser posted image

brkn....hvala za idejo za večerjo ampak to je že preveč komplicirano zameuser posted image .....bom kar narezek in francosko naredila pa jeuser posted image

sjmm......uživajte na obiskuuser posted image user posted image user posted image ......kok pa imaš namen izgubit?user posted image

piškot.....user posted image user posted image user posted image za vas.....pridna si k vse pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....pridna s koledarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......glede trme in podobnih izpadov ti ne znam pomagat,ker pri nas jih zaenkrat še ni(trkam)user posted image

boma....joj meni tudi kar slabo rata ko pomislim da bo treba kmalu delatuser posted image -ah bomo žeuser posted image

urša....naj se glavobol spoka stran od tebeuser posted image user posted image user posted image .....za kater avto ste se pa odločili?......rabljenga ali novega?........srečno vožnjo z njimuser posted image

sunny......sem ti pozabila odgovoriti glede kombinizona-jaz ga moram to v živo vidit ker 30€ mi je preveč da kar reskiram......letos bomo pač brez,drugo leto bomo pa malo prej začeli z nakupom......vseeno ti hvala ker si se  ponudila-zlata siuser posted image user posted image user posted image

ja tam ene 7-10 kg...tok imam kr viška, se mi zdi.....sej sem pred 5 leti dala dol 25kg, tko da mora tud tole it...čeprav sem bla takrat bol frej in več volje sm imela...no, bomo vidl...pa ti??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.12.2009 10:10:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro čvekiceuser posted image

brkn....hvala za idejo za večerjo ampak to je že preveč komplicirano zameuser posted image .....bom kar narezek in francosko naredila pa jeuser posted image

sjmm......uživajte na obiskuuser posted image user posted image user posted image ......kok pa imaš namen izgubit?user posted image

piškot.....user posted image user posted image user posted image za vas.....pridna si k vse pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....pridna s koledarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......glede trme in podobnih izpadov ti ne znam pomagat,ker pri nas jih zaenkrat še ni(trkam)user posted image

boma....joj meni tudi kar slabo rata ko pomislim da bo treba kmalu delatuser posted image -ah bomo žeuser posted image

urša....naj se glavobol spoka stran od tebeuser posted image user posted image user posted image .....za kater avto ste se pa odločili?......rabljenga ali novega?........srečno vožnjo z njimuser posted image

sunny......sem ti pozabila odgovoriti glede kombinizona-jaz ga moram to v živo vidit ker 30€ mi je preveč da kar reskiram......letos bomo pač brez,drugo leto bomo pa malo prej začeli z nakupom......vseeno ti hvala ker si se  ponudila-zlata siuser posted image user posted image user posted image

ja tam ene 7-10 kg...tok imam kr viška, se mi zdi.....sej sem pred 5 leti dala dol 25kg, tko da mora tud tole it...čeprav sem bla takrat bol frej in več volje sm imela...no, bomo vidl...pa ti??

u si bila pa že pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz bi rada dala 5 kg dol(zdej jih imam 55),pa trebušnjake moram delat da si očvrstim trebuh....samo moram malo nagruntat diete ker kar berem so same take za več kguser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.12.2009 10:14:38   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.....nik dons vstal ob 4.00.prosim pomagite mi.mi ne moremo več.jst ne vem a čez dan preveč spi(3 ure) al so zobki mu greta 2 ven.a bi mogu čez dan sam enkrat še spat,al ka.men se bo utrgalo.??????????
kdaj gre pa spat?a se samo 1x ponoči zbudi(ob 4.00)?a dudo ima?

spat gre ob sedmih.se zbudi ob 4.00 pa ne zaspi nazaj.dudo ima.čokolina in mleka pa noče po flaši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.12.2009 10:17:06   
Čebel@

dobro jutro.....nik dons vstal ob 4.00.prosim pomagite mi.mi ne moremo več.jst ne vem a čez dan preveč spi(3 ure) al so zobki mu greta 2 ven.a bi mogu čez dan sam enkrat še spat,al ka.men se bo utrgalo.??????????

spat gre ob sedmih.se zbudi ob 4.00 pa ne zaspi nazaj.dudo ima.čokolina in mleka pa noče po flaši.
kaj pa če ga daš kasneje spat zvečer?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.12.2009 10:32:46   
Čebel@
vidim da sem samo jaz danes tukaj......grem Hano dat spančkat in pospravljat.....za novo leto  prideta le tašča in tast ker moj foter do 20.00 dela

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.12.2009 10:46:45   
BarbaraGS
zivjo :) upam, da ste prezivele lepe praznike :)

v glavnem hitim, ker smo v praznicni mrzlici - obiski, obiski, pospravljanje za obiski in za nove obiske...

imamo 8 zobek (26.12.2009)

Katjusa nekaj sem zasledila, da sprasujes o trmi. Nasa je zacela full trmat. Ce ji kaj vzames kar si zeli, ali ji kam ne pustis, se vrze na tla, da glavo na roke in se dere. naslednja stopnja je jokajoce plazenje do mene in dvigovanje po moji nogi - kot ces, mami dvigni ne. Jaz jo vedno dvignem, ne vem pa se kako se bom spoprijela s to trmo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.12.2009 11:23:22   
claud
Dan!

Spet nespanje!
Prehlad mi tezi 100 na uro.
Ker pa to ni dost sm dobila se user posted image .........

Trma....ma ta moj otrok se je tud kr zacel kregat z mano.....ko nekaj ne doseze me zacne praskat, odrivat...jo dam na tla da se zdere in se z glavo buta ob tlauser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.12.2009 11:30:01   
baki

dons ga ne dam pred 20.00.bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.12.2009 12:03:21   
simonakr

Jest se tud pod tole podpišem! Dej ga spat ob 8 ali 9 zvečer!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.12.2009 12:05:11   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Trma....ma ta moj otrok se je tud kr zacel kregat z mano.....ko nekaj ne doseze me zacne praskat, odrivat...jo dam na tla da se zdere in se z glavo buta ob tlauser posted image

Welcome to the club!

Naša se pa napne pa roke v zrak pa glavo nazaj pa dretje! Aja pa ful cuka za lase!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.12.2009 12:05:13   
Katjusa
dan....
smo mel obisk je bla botrca od Florjana tle mu je prnesla pižabo os cars in je bil ful navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem ji jst dala namig)...... pa ene nalepke in pobarvanko z avtomobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image itak čist noruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne boste verjele kaj mam  za delat.... 2 koledarja je ena stranka klicala, da bi imela še 2 no na srečo taka kot smo jih že nardil tko da oblikovanje ne bo potrebno samo stiskam in zvežem.... pa ji bo možek ju3 pos lužbi dostavu k je iz celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem dat otroke ajat pol pa delo kliče:)

se spomnite ko sem imele dvome okol botrčka za benjamina...... no zdej se je nardilo ravno to kar sem se bala mislim, da se že od morja nismo vidluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brezveze tretjemu otroku bom šla jst za botrcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me bo vsaj videl kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.12.2009 12:21:17   
tanci29
hej

dones smo pa spali skoraj do 10ih...

baki-tudi jaz prasvim da ga daj kasneje spat, ali pa ti pejt spat z njim ob sedmih, da se naspiš...našadva sta šla včeraj spat šele ob 11ih zvečer, ker sta popoldne preveč spala in pol zvečer nista mogla.

čisto druggače spita ko mamice ni doma ful bolj spita čez dan. jaz hodim v službo ta teden popoldne.

pri nas je glih kontra da erik pobere vse igrače Hani, sam ona se mal zjokca pol gre pa naprej pa si kej druzga poišče dokler ji spet erik ne potegne iz rok. se pa zelo rada igra z avtiočki in tudi pove že besedo avto....pri obeh je bila to prva besedauser posted image

zdej jima pa kuham kosilce obesim še cunje in šibam u službo.

lepo se imejte

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
29.12.2009 12:32:04   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

dones smo pa spali skoraj do 10ih...

baki-tudi jaz prasvim da ga daj kasneje spat, ali pa ti pejt spat z njim ob sedmih, da se naspiš...našadva sta šla včeraj spat šele ob 11ih zvečer, ker sta popoldne preveč spala in pol zvečer nista mogla.

čisto druggače spita ko mamice ni doma ful bolj spita čez dan. jaz hodim v službo ta teden popoldne.

pri nas je glih kontra da erik pobere vse igrače Hani, sam ona se mal zjokca pol gre pa naprej pa si kej druzga poišče dokler ji spet erik ne potegne iz rok. se pa zelo rada igra z avtiočki in tudi pove že besedo avto....pri obeh je bila to prva besedauser posted image

zdej jima pa kuham kosilce obesim še cunje in šibam u službo.

lepo se imejte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud vcasih komi cakam da grem mal delatuser posted image

Tanci kako se pa ti kj pocutis? si ok?
Cist si pridnauser posted image

Lep dan!user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
29.12.2009 12:46:46   
tanci29
claud-zelo mi niha razpoloženje ampak sem vedno boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
29.12.2009 12:55:34   
claud

claud-zelo mi niha razpoloženje ampak sem vedno boljeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
29.12.2009 13:01:06   
Katjusa
tanci a ti si že v službi? nisem vedla.... od kdaj pa?
kdo pa čuva otročka?

claud-zelo mi niha razpoloženje ampak sem vedno boljeuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je lepo brat:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
29.12.2009 13:07:54   
Ajvy
oi...kako smo kaj....

Včeraj me je kap zadela, ko mi je kliknilo, da gre moja pikica Tisa čez en teden v vrtec.....sem se tko zjokala....da je kar poplavlo pol Slovenije....

Shuka...MAj je pravi cortekuser posted image user posted image user posted image .....kako si ti????

Baki,...upam,da se nočke čimprej porihtajouser posted image user posted image user posted image

Čebela...waw...HAna je pa zdej čist naspidirana user posted image user posted image user posted image

Claud....user posted image user posted image user posted image

KAtjuša..
.super za Florjanovo darilo....
ŠKOda za Benjaminovega botrčka....njegova izguba

Tanci....waw...to pa je bilo spanje user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
29.12.2009 13:14:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...kako smo kaj....

Včeraj me je kap zadela, ko mi je kliknilo, da gre moja pikica Tisa čez en teden v vrtec.....sem se tko zjokala....da je kar poplavlo pol Slovenije....

Shuka...MAj je pravi cortekuser posted image user posted image user posted image .....kako si ti????

Baki,...upam,da se nočke čimprej porihtajouser posted image user posted image user posted image

Čebela...waw...HAna je pa zdej čist naspidirana user posted image user posted image user posted image

Claud....user posted image user posted image user posted image

KAtjuša..
.super za Florjanovo darilo....
ŠKOda za Benjaminovega botrčka....njegova izguba

Tanci....waw...to pa je bilo spanje user posted image user posted image user posted image

ja imaš prav.... jst pa skos razmišljam kako je beni na slabšem..... ampak v bistvu je on še bolj na slabšem..... ampak mi je žal, d atakrat nisem poslušala svojega srca in naredila drugače.....

a Tisa pa že v vrtec???? kako hitro je minilo tole..... imam po eni strani kr srečo, da nimam službe in sem lahko še doma..... upam, da ne bo veliko težav in da se bo hitro privadlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
29.12.2009 13:24:59   
sunny24
/bejbe, dejte mi neki povedat...Kaj ta maxi cosi je OK?7/**/

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156985

ps malo mi je gaja pomagala tipkat user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
29.12.2009 13:39:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

men je ful fajn če se da sedež v ležeč tak da ta to ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa kr drag za moje pojme k smo kupli bolj poceni sedežuser posted image user posted image

gaja je pa že prava mala pisateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
29.12.2009 13:45:35   
Čebel@

meni je všečuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
29.12.2009 13:46:17   
sunny24
No sej mi2 smo itak misnla kupit maxi cosi, tako da mi je ta znižana cena OK...Je sam danes akcija v BC na spletni strani...Pa ne vem kaj nardit...

Ma sej material je verjetno fajn ne, se ne poti not?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
29.12.2009 13:53:09   
Katjusa

No sej mi2 smo itak misnla kupit maxi cosi, tako da mi je ta znižana cena OK...Je sam danes akcija v BC na spletni strani...Pa ne vem kaj nardit...

Ma sej material je verjetno fajn ne, se ne poti not?

v jajčki smo se mi ful bolj potili v tej maxi kot pa v prej oni navadni.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
29.12.2009 13:54:51   
Katjusa
sunny sem prehitro stisnla..... hotla sme rečt da dojenčki se tak v jajčkah bolj potijo že zato k so čist bolj primiru.... če sta imela namen to kupit mislim,d a se ti splača preko spelta naročit vsaj nekaj pršparaš pa ji raje za tist denar kupiš še kako lepo majčko al pa igračouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
29.12.2009 13:56:35   
sunny24
Punce hvala, sam še mojmu pokažem in pol naročim. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?