|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
28.12.2009 17:12:16   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ko se že pogovarjate za CSD....naša naloga je, da izpolnemo tista dva obrazca, ki sta vedno pod našimi PDP-ji, ki se jih objavlja na forumu, ter da nesemo tisto, kar nam da ginekolog, kajne? Ali je še kaj drugega???
Glede na to, da mora delodajalec vpisati tvoje plače in da ti vpišejo tudi januarsko, po moje prej kot februarja sploh ne moreš oddati papirjev, al kako???

Konec novembra mi je potekla pogodba o zaposlitvi, sedaj sem pa do 30.12. še na bolniški preko  ZZZS potem pa se s 3.1. prijavim na zavod do 19.2.( v tem času še dobim nadomestilo od zavoda). S porodniško pa začenem 20.2.2010.  V začetku decembra sem se šla pozanimati na CSD kako pa kaj. Svetovalka mi je rekla , da ji naj konc tega meseca prinesem papirje za porodniško in za paket.
Delodajalec mi je v polo napisal zadnjih 12 plač od 1.12.08 - 31.11.09.

To je to.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.12.2009 17:14:02   
3Sonček3
Js pa ful teško diham dns pa nek čudn občutek cmoka mam v grlu, mislm da je user posted image mal gravitacijo zamenjou, namest da bi ga dol vleklo ga vleče gor kukr se men zdi. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.12.2009 17:20:19   
branka28
Balka dobrodošlauser posted image user posted image .
Rožca26 bravo za tvojo pupikouser posted image user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.12.2009 17:29:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

jap, samo še januar te pa sredi februarja se bo že začelo ............ Nizki štart

Me je kr groza, čeprou je to nekej lepga sm me je useeno mal strah

verjamem, jst pa komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.12.2009 17:30:04   
3Sonček3
Bom spet eno vprašanje dala user posted image

A se še kateri zdi njen izcedek iz nožnice smrdeč? Js si po 3x na dan menjavam gatke ker sama sep smrdim ko user posted image pa  še tak hecne barve je ta izcedek take svetlorjavkasto rumene user posted image Bi me moglo kej skrbet

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.12.2009 17:34:43   
Zvezdici
Jaz tudi že omaj čakam na nizki štart user posted image user posted image .

sonček - mogoče ti je začel user posted image na pljuča pritiskat pa tudi zato težje dihaš. Jaz sem tudi zadnje čase bolj zadihana.
Drugače, pa glede izcedka, hmm.. mogoče boljše da pokličeš G, ker kolikor jaz vem ne bi izcedek smel imeti vonj ali kakršnekoli barve. Mogoče kakšno vnetje?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.12.2009 17:38:19   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jaz tudi že omaj čakam na nizki štart user posted image user posted image .

sonček - mogoče ti je začel user posted image na pljuča pritiskat pa tudi zato težje dihaš. Jaz sem tudi zadnje čase bolj zadihana.
Drugače, pa glede izcedka, hmm.. mogoče boljše da pokličeš G, ker kolikor jaz vem ne bi izcedek smel imeti vonj ali kakršnekoli barve. Mogoče kakšno vnetje?

A mi je tko nerodno to use skupaj klicart pa to kr pol se mi zdi da kr neki paničarm. Sej vem najprej zdravje user posted image in mene potem use ostalo, sm se odločla da bom kr tko nrdila, jutr zutrej grem na pošto po odločbo pol pa se bom oglasla pri G da sestra pogleda če mi lahko že podatke vpišejo na kartico (ker je bla zanč zavrnjena) pa ji bom sproti še omenila za ta izcedek pa bomo vidli kaj bo rekla. Mi gre pa res tole na živce kr me je pol kr sram it kam na obisk k me je strah da me bo kdo vohou kako smrdim (čeprou nevem če res tko smrdi kukr se men zdi, kr lubi pravi da nč ne voha, razn če se zlo prbliža user posted image ) in skos mam tak mokr občutek kot da sm se polulala.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.12.2009 18:01:53   
Zvezdici
sonček - naj ti ne bo. Sicer sem, pa tudi jaz ista. Vendar je vedno boljše, da rečeš.
Drugače, pa uporabljaj dnevne vložke. Meni to zelo pomaga, ker imam tudi močnejši izcedek. Sicer ni najboljše, vendar če te res moti imaš tudi une dišeče, ki niso škodljivi. Vendar sem prepričana, da vonj ni tako močen kot se zdi tebi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.12.2009 18:25:27   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Zdejle pa preberam mal forum januarčic 2010 in me je kr stisnlo kr bomo tut me kmal nestrpno čakale kdaj se bojo rodili naši sončki. Pa to bo tko hitr tukej.

Ja, komaj čakam. Drgač pa so tudi februarke že začele z rojevanjem. No, ena je rodila - je imela pa rok 1.2., tko da ni take panike. Še mal pa bo januar - pa moj roj. dan, pol pa februar in takrat bomo pa me čakale. Me prov zanima, kako to zgleda user posted image  Me je v prvo tko presenetlo, da še stvari nisva mela nabavljenih user posted image  No, so pa vsaj ostali vedeli kaj prinest za darilo - mi2 pa nisva imela stroškov user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.12.2009 18:32:55   
vekybel
Čer!

balka dobrodošla med nami pa javi se večkrat, da bo bolj pestro.

3sonček3 jutri javi če so ti odobrili odločbo na CSD.
Kar se tiče izcedka ga imam tudi jaz in si 2x na dan menjam hlačke, tudi vonj je pri meni prisoten in ni nič prijeten in je to normalno, nič ne skrbi, dosti bivših nosečnic mi je povedalo za ta izcedek da so ga imele čez celo nosečnost.

branka28 kam pa si šla na CSD? V Bistrico mogoče?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.12.2009 18:33:00   
Zvezdici
rožca - ja boš sedaj lahko malo bolj uživala user posted image . Čestitke, da vse štima!

Kaj boste punce za silvestra kuhale?? Se bolj nagibam k nečemu zelenjavnemu ali kromprijevega seveda, hehe.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.12.2009 18:39:58   
mammamia
Živjo vsem skupaj!
Ko berem, kako že vse perete pa likate, pa vse že imate nakupljeno, pa sem še sama šla v lov za oblekicami. Čeprav so že nekje razprodaje so vseeno kr drage! Vsak pajacek po 10 Eurov, pa še sestra mi je rekla da rabim vsaj sedem pajackov iste velikosti. Jaz sem začela z velikostjo 56. Potem pa bom na koncu prosila, da user posted image zmerijo in če bo manjši bom kupila še 50.
Kje pa ve kupujete oblačila? Jaz sem jih nekaj v HM an Zari, pa še v Baby center bom šla po bodije. Koliko bodijev ste nakupile za začetek?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.12.2009 18:40:20   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Čer!

balka dobrodošla med nami pa javi se večkrat, da bo bolj pestro.

3sonček3 jutri javi če so ti odobrili odločbo na CSD.
Kar se tiče izcedka ga imam tudi jaz in si 2x na dan menjam hlačke, tudi vonj je pri meni prisoten in ni nič prijeten in je to normalno, nič ne skrbi, dosti bivših nosečnic mi je povedalo za ta izcedek da so ga imele čez celo nosečnost.

branka28 kam pa si šla na CSD? V Bistrico mogoče?

na CSD sem šla v Pesnico, ker namreč spadam pod to upravno enoto.

Glede izcedka, jaz ga imam tudi sicer pa ni smrdeč, vsaj zdaj ko sem prehlajena ga ne vohamuser posted image user posted image user posted image . In ko kašljam mi uhaja voda, ampak čisto malo, zato uporabljam dnevne vložke.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.12.2009 18:46:17   
Anonimen
Živjo vsem skupaj!
Ko berem, kako že vse perete pa likate, pa vse že imate nakupljeno, pa sem še sama šla v lov za oblekicami. Čeprav so že nekje razprodaje so vseeno kr drage! Vsak pajacek po 10 Eurov, pa še sestra mi je rekla da rabim vsaj sedem pajackov iste velikosti. Jaz sem začela z velikostjo 56. Potem pa bom na koncu prosila, da zmerijo in če bo manjši bom kupila še 50.
Kje pa ve kupujete oblačila? Jaz sem jih nekaj v HM an Zari, pa še v Baby center bom šla po bodije. Koliko bodijev ste nakupile za začetek

ufff jst pa mislim da je sedem pajackov kr malo preveč, sploh iste velikosti. Vem iz lastnih izkušenj, ker sem prvič kar pretiravala glede tega.......

Glede trgovin, meni je H&M zakon, čeprav se mi zadnje čase tudi Obaibi dopade, ampak je kr drag. No sej imamo dosti stvari iz tam, ampak vseen, mi je včasih kr too much dat 25 eur za en kos.

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.12.2009 18:48:11   
vekybel
Ja kmalu se približuje naš čas user posted image
Mene kr malo zvije ko pomislim na porod in bolečine, ampak sej bo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
28.12.2009 18:53:36   
mammamia
Jaz sem že slišala toliko zgodb o porodu in čisto pri vsaki je drugače....sem nehala ugibati kako bo. Upam samo-to je zame najpomembnejše, da bodo sestre prijazne!!! Da ne bodo kričale name če neki ne bom znala. Ampak zaenkrat sem slišala vse najboljše o porodnišnici v Postojni. razmišljam še, če bi imela moža zraven v sobi, ker imajo tudi to možnost....

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
28.12.2009 19:11:40   
Anonimen
Glede sester sem pa jst mnenja, sej ne rečem, da pride včasih tudi kaka opasna v izmeno in ne moreš nič, kot da mirno požreš in si mislš svoje. Drugače je pa večinoma sester taka, kakršn si ti do njih, tko so one do tebe.
Jst nisem imela z nobeno nobenih težav, je pa res, da mi je v porodni sobi, ko sem imela že vsega poln kufer, druga babica ( ne ta ko je mene imela), nekaj grozila, da če pa ne bom zdaj sodelovala, da bom mogla pa podpisat neki papir, da bom jst za vse odgovarjala, če bo z Živo kej narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image . No pa še to sem potem kasneje izvedela, da baje to skor vsaki rečejo.
Drugače pa to z nesodelovanjem, če bi njo že eno uro tiščalo srat za znort, verjetn ona ne bi bila nič boljše. Še posebej ko so mi za najmanj 15 min podaljšali porod, ker je ena v drugi porodni rojevala, ampak to je že druga zgodba.

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.12.2009 19:17:11   
branka28
tudi mene se strah porodnih bolečin, pa čeprav sem že enkrat dala to skozi.user posted image
Bo pa moj user posted image zagotovo zraven pri porodu, ker te namreč v Mb porodnišnici pustijo samo v porodni dokler se ne začne porod.
In mi je prav pasalo, da je bil moj zraven, da me je tolažil.user posted image user posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.12.2009 19:19:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

tudi mene se strah porodnih bolečin, pa čeprav sem že enkrat dala to skozi.user posted image
Bo pa moj user posted image zagotovo zraven pri porodu, ker te namreč v Mb porodnišnici pustijo samo v porodni dokler se ne začne porod.
In mi je prav pasalo, da je bil moj zraven, da me je tolažil.user posted image user posted image

mene niso pustile same user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.12.2009 19:19:45   
mammamia
Porod v vodi-Moja sestra mi je rekla, da je lahko bila skozi pod tušem, ko je mela popadke in da so bile bolečine takrat ful manjše. Je rekla da njabrž porod v vodi ful omili bolečine-a ima katera kakšne izkušnje?

Izcedek- jaz imam tudi povečanega, ampak rajši menjujme spodnjice kot da bi imela vložke, čeprav sem si morala narediti kr zalogo novih-večjih spodnjic brez roba, ker tiste z robom me stiskajo-ali imtae spodnnjice za nosečnice ali navadne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.12.2009 19:22:52   
Čmrlika
ja še malo pa se bo začelo tudi z nami...user posted image  upam, da ne bom spet prva, kot sem bla pri Taji user posted image  no, tam sem bla na vrhu tud po pdp-ju

pa drugače, kako ste kaj ?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.12.2009 19:23:49   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

mene niso pustile same user posted image

Važička user posted image user posted image user posted image , mogoče pa jim nisem bila všečuser posted image , eh ne vem mogoče zato ker je bil partner zraven, saj je babica prišla vsake toliko časa pogledati, kako napredujemuser posted image , pol proti koncu pa se mi je zdelo, kot da je celo večnost ni, meni je pa tako dol pritiskalo, sem rekla mojemu da naj nekoga pokliče ker mislim da ima user posted image že glavico veni.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.12.2009 19:26:53   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Porod v vodi-Moja sestra mi je rekla, da je lahko bila skozi pod tušem, ko je mela popadke in da so bile bolečine takrat ful manjše. Je rekla da njabrž porod v vodi ful omili bolečine-a ima katera kakšne izkušnje?

Izcedek- jaz imam tudi povečanega, ampak rajši menjujme spodnjice kot da bi imela vložke, čeprav sem si morala narediti kr zalogo novih-večjih spodnjic brez roba, ker tiste z robom me stiskajo-ali imtae spodnnjice za nosečnice ali navadne?

Nima teh izkušenj,ampak kolikor sem gledala po  tv, porod v vodi baje res omili bolečine, moraš pa biti zdrava za tak porod.
Glede spodnjic, jaz imam navadne spodnjice, sicer par številk večjeuser posted image user posted image user posted image , ampak so ok.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.12.2009 19:32:47   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Tukaj še je nekaj mnenj o porodu v vodi:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2993923/mpage_2/tm.htm

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.12.2009 19:34:39   
Zvezdici
mammamia - pomoje tudi imaš že dosti pajackov št. 56. Zdaj si rajši še katere malo večje nabavi, da jih boš imela za dlje časa. Lahko preseneti, pa hitro zraste, hehe.

sara - jaz sem par dni nazaj šla v mothercare (šele sedaj sem uspela ja user posted image ). Joj joj joj.. se mi je kar mešalo. Vse bi imela, pa vsee takoo zelo drago user posted image . Ampak imajo pa res poceni modrce za dojenje! 2 v paketku za 40€. Taka rees lepa z vzorcom. Ker povsod kjer sem iskala take lepe za dojenje so bili dragi ko pes.

Porod - jaz sem tudi kar nehala spraševati druge kako jim je bilo ker je res pri vsaki drugače in tiste s slabimi izkušnjami rajši izpustim, da sem čim manj presrana po domače povedano user posted image . Čeprav me samega poroda niti ni strah. Strah me je mogoče samo tega, da bi znalo trajati zelo dolgo. Tega pa me je.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?