Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.12.2009 9:02:40
|
|
|
|
little angel
|
da se vam jaz povem mojo izkusnjo o mariborskem BC in mutsyu.... narocila sem ga konec julija!mutsy slider barva new white. so mi rekli da ga dobim v 6 do 8 tednih. me klicejo prvic oktobra, da je posiljka mutsyev prispela ampak da med njimi ni mojega vozicka, ker ga ni za dobit v tej barvi ampak da do decembra pa zagotovo bo. do 15 najkasneje. rok imam januarja tako, da sem rekla da bom pocakala. do 5 decembra me niso nic poklicali in sem jih poklicala, da vpr ce je moj vozicek ze tam in so mi rekli, da se opravicujejo ampak da vozicka ne bo!mogoce bi ga lahko dobila po 15.1. ampak ni zagotovo. da so poskusale vse naredit in res ni slo ter da ga ne morem dobit niti v drugi barvi prej kot januarja. odgovor na to zakaj me niso poklicali pa sporocili tega pa je bil, da so se bali moje reakcije mislim katastrofa!!!dobro, da sem sama poklicala in vpr, ker oni me ocitno ne bi. nato pa sem ga narocila na tej spletni strani http://www.pingpong-online.de/osc/ so mi odpisali na vse maile takoj. zelela sem vozicek v barvi new white pa so mi povedali, da ga pred januarjem ne bom mogla dobit in mi ponudili druge barve. izbrali smo barvo kaki in vozicek dobili v 10 dneh. edino adapterje za lupinico maxi cosi se cakamo. jih dobim v tem tednu. sem pa napisala v narocilu, da ga potrebujemo nujno. pa se popust so mi dali pa dostava je brezplacna. tak da vozicek je pri nas doma zdaj pa samo cakamo da se dete rodi. zaenkrat smo zelo zadovoljni
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.12.2009 9:18:25
|
|
|
|
sunprincess
|
Ima katera njihovo previjalno torbo? se Splača (konkretno za slider) ali je boljše kakšna velika navadna torba? Ne zanima me glede cene ampak glede praktičnosti.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.12.2009 10:03:11
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel nato pa sem ga narocila na tej spletni strani http://www.pingpong-online.de/osc/ so mi odpisali na vse maile takoj. Jaz bi komentirala pa samo tole. Meni niso odgovorili niti na en mail. Reagirali so šele, ko sem jim poslala zelo oster dopis po faksu. Zanimivo, da tebi pa so. No, mogoče je bilo pa to po novembru, ko so jih pošteno "slišali" glede tega nejavljanja.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.12.2009 15:07:35
|
|
|
|
anajrim
|
Sunprincess - jaz imam preijalno torbo od Mutsya pa mi je super, zelo velika je in zelo praktična! Smo jo zelo veliko uporabljali!!!
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.12.2009 21:07:50
|
|
|
|
little angel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen IZVIRNO SPOROČILO: little angel nato pa sem ga narocila na tej spletni strani http://www.pingpong-online.de/osc/ so mi odpisali na vse maile takoj. Jaz bi komentirala pa samo tole. Meni niso odgovorili niti na en mail. Reagirali so šele, ko sem jim poslala zelo oster dopis po faksu. Zanimivo, da tebi pa so. No, mogoče je bilo pa to po novembru, ko so jih pošteno "slišali" glede tega nejavljanja. res??zanimivo....jaz sem jim prvic pisala mislim da 6 decembra. in sem vedno se isti dan dobila odgovor razen ce sem pisala zvecer. en dan sem jim poslala celo 2 maila in na oba dobila takoj odgovor... pa tudi vozicek so poslali en teden preden je bilo obljubljeno....
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 23.12.2009 21:09:03
|
|
|
|
little angel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess Ima katera njihovo previjalno torbo? se Splača (konkretno za slider) ali je boljše kakšna velika navadna torba? Ne zanima me glede cene ampak glede praktičnosti. jaz jo imam. bomo vidli kak bo ko jo bomo uporabljali ampak nekaj fuuul prostorna se mi ni zdi. zaenkrat mi je ok kr lepo pase k vozicku
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 25.12.2009 22:52:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Živjo punce, sem se prebila čez vse strani pa nisem zasledila - a ima katera TRANSPORTERJA? Me zanima, kako se obnese. Hvala, K.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2009 8:32:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.12.2009 10:33:27
|
|
|
|
K_a_t_i
|
probam z novo temo... Hvala, zivepo.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.12.2009 19:54:57
|
|
|
|
balka
|
Ojla! Mene pa zanima ali gredo vse Maxi Cosi lupinice, seveda z adapterji, na Mutsiya 4Rider? lp
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.12.2009 22:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
MC CabrioFix gre 100%, za ostale pa ne vem ... samo pomoje tega sistema za pritrjevanje na vozičke oz. adapterje niso šli spreminjat.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 12:14:00
|
|
|
|
balka
|
Evo, ravnokar iz BC. Naročila 4Riderja light, Team lime-mogoče bo prišla "nova zelena barva". Sicer ne vemo kakšna je, pa nič za to. Čakalna doba od 2 do 2 meseca in pol. Eno ogrodje je še nekje-v skladišču-zato vsaj to dobim v 14 dneh. Evo vam še zadnje cene : ogrodje 230€, športni del 140€, dežnik 30€, footmuff 40€ zaščita za dež 35€. Kupujem rabljeno košaro in lupinico Maxi cosi! "Prodajalke" kar oglasite se! lp vsem!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 12:23:05
|
|
|
|
K_a_t_i
|
balka, potem sva bili danes edini stranki v BCju :)) In sva se zanimali za isti voziček. Meni ga je prodajalka celo v avto nesla, da sva videli, če gre noter. Se pa jaz nisem odločila za 4 riderja (mi je super terenc, ampak kar nekako preveč robusten zame). Slider recimo mi pa ima tako grde barve in material prevleke, da me niti slučajno ni prepričal.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2009 13:03:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 13:06:01
|
|
|
|
balka
|
K_a_t_i, ja kam pa ga je potem odpeljala? Zivepo, bila sem v BTC-ju. Imeli so dva Urban Riderja in enega single spoke.
< Sporočilo je popravil balka -- 27.12.2009 13:09:56 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2009 13:09:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 13:42:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Aja, ne ne - men je direkt iz vozička ga dol vzela - samo za probo. Pr men je bil problem, ker sem potem še zavila v Busija in se za definitivno odločla za Bugabooja . Ma res ni primerjave. Mam pa zdej nov problem... Za Maxi cosi lupinice (kolker najdem) delajo samo še nastavke za v avto z "nogami"? Ker če je tako, bom pop**** - namreč v golf plus niso kompatibilni - je prekratka noga . Ne bi pa rada pripenjala lupince v avto s pasovi. A mogoče katera ve (no, čist izven teme, sicer ) - a še delajo te easy fixe al base al karkol že so - brez une noge, ki pride do tal?
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.12.2009 13:45:08 >
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2009 13:44:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 13:46:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Zivepo, men je gospa predstavila kao light version - samo sem malo skeptična - a so na njem tudi kolesa za napihnit Sicer pa v BTCju.Se pa spomnim, da je rekla, da ima oba Aja pa še to, če ti pomaga - na slikah na netu men zgleda material prevleke za 4 riderje obupen - kot ena stara bunda... V živo so pa prima . Kot rečeno - zelo všečen voziček, samo kar preveč terenski zame (in naš avto ). Gre pa not, če dam 1 kolo dol.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.12.2009 13:49:06 >
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 15:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Zivepo, men je gospa predstavila kao light version - samo sem malo skeptična - a so na njem tudi kolesa za napihnit Lažja verzija (Next) ima penasta kolesa, težja verzija (Singlespoke) ima pa napihljiva. Lažja verzija z napihljivimi kolesi ne obstaja. Glede podstavka za MC lupinico: za te lupinice imajo samo podstavke z nogo ... mislim pa da ima PP lupinica podstavek brez noge ...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 15:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače je pa mene tut moj prepričeval za Bugabooja ... sam men je pa jako antipatičen ... košara je ful nizko pa obliko sedeža ima to školjko, kjer je hrbtišče in sedišče fiksno skupaj in mi ni všeč ... za to je tut Slider odpadel.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.12.2009 20:23:53
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Se mi je zdelo, Otika, da je tako - samo ženska je bila čisto prepričana... PP lupinica mi ne pride prav - ne paše na bugabooja (na katerem meni tudi ni všeč oblika košare, je pa dejstvo, da je preceeeej lažja, kar mi je velik plus - živim namreč v 3. nadstropju brez dvigaja. Globoka se mi pa zdi dovolj.)
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 18:21:18
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz živim v 4. nadstropju brez lifta, pa imam Cabriofixa. Mi je blo važno samo to, da vzamemo najbolj varno lupinico.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.12.2009 19:43:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz živim v 4. nadstropju brez lifta, pa imam Cabriofixa. Mi je blo važno samo to, da vzamemo najbolj varno lupinico. Kam pa to paše
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 20:15:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Božična smrečicaAdminKakšno božično smrečico ste postavili letos?umetno (
74%)
živo (
19%)
iz drugih materialov (
2%)
nobeno (
4%)
Število vseh glasov: 89Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!