|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
23.12.2009 9:02:40   
little angel
da se vam jaz povem mojo izkusnjo o mariborskem BC in mutsyu....

narocila sem ga konec julija!mutsy slider barva new white. so mi rekli da ga dobim v 6 do 8 tednih. me klicejo prvic oktobra, da je posiljka mutsyev prispela ampak da med njimi ni mojega vozicka, ker ga ni za dobit v tej barvi ampak da do decembra pa zagotovo bo. do 15 najkasneje. rok imam januarja tako, da sem rekla da bom pocakala. do 5 decembra me niso nic poklicali in sem jih poklicala, da vpr ce je moj vozicek ze tam in so mi rekli, da se opravicujejo ampak da vozicka ne bo!mogoce bi ga lahko dobila po 15.1. ampak ni zagotovo. da so poskusale vse naredit in res ni slo ter da ga ne morem dobit niti v drugi barvi prej kot januarja. odgovor na to zakaj me niso poklicali pa sporocili tega pa je bil, da so se bali moje reakcijeuser posted image mislim katastrofa!!!dobro, da sem sama poklicala in vpr, ker oni me ocitno ne bi.
nato pa sem ga narocila na tej spletni strani http://www.pingpong-online.de/osc/ so mi odpisali na vse maile takoj. zelela sem vozicek v barvi new white pa so mi povedali, da ga pred januarjem ne bom mogla dobit in mi ponudili druge barve. izbrali smo barvo kaki in vozicek dobili v 10 dneh. edino adapterje za lupinico maxi cosi se cakamo. jih dobim v tem tednu. sem pa napisala v narocilu, da ga potrebujemo nujno. pa se popust so mi dali pa dostava je brezplacna.
tak da vozicek je pri nas doma zdaj pa samo cakamo da se dete rodi. zaenkrat smo zelo zadovoljniuser posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.12.2009 9:18:25   
sunprincess
Ima katera njihovo previjalno torbo? se Splača (konkretno za slider) ali je boljše kakšna velika navadna torba? Ne zanima me glede cene ampak glede praktičnosti.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 852
23.12.2009 10:03:11   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

nato pa sem ga narocila na tej spletni strani http://www.pingpong-online.de/osc/ so mi odpisali na vse maile takoj.

Jaz bi komentirala pa samo tole. Meni niso odgovorili niti na en mail. Reagirali so šele, ko sem jim poslala zelo oster dopis po faksu. Zanimivo, da tebi pa so. No, mogoče je bilo pa to po novembru, ko so jih pošteno "slišali" glede tega nejavljanja. user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

Neposredna povezava do sporočila: 853
23.12.2009 15:07:35   
anajrim
Sunprincess - jaz imam preijalno torbo od Mutsya pa mi je super, zelo velika je in zelo praktična!

Smo jo zelo veliko uporabljali!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
23.12.2009 21:07:50   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: little angel

nato pa sem ga narocila na tej spletni strani http://www.pingpong-online.de/osc/ so mi odpisali na vse maile takoj.

Jaz bi komentirala pa samo tole. Meni niso odgovorili niti na en mail. Reagirali so šele, ko sem jim poslala zelo oster dopis po faksu. Zanimivo, da tebi pa so. No, mogoče je bilo pa to po novembru, ko so jih pošteno "slišali" glede tega nejavljanja. user posted image

res??zanimivo....jaz sem jim prvic pisala mislim da 6 decembra. in sem vedno se isti dan dobila odgovor razen ce sem pisala zvecer. en dan sem jim poslala celo 2 maila in na oba dobila takoj odgovor... pa tudi vozicek so poslali en teden preden je bilo obljubljeno....

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
23.12.2009 21:09:03   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess

Ima katera njihovo previjalno torbo? se Splača (konkretno za slider) ali je boljše kakšna velika navadna torba? Ne zanima me glede cene ampak glede praktičnosti.

jaz jo imam. bomo vidli kak bo ko jo bomo uporabljali ampak nekaj fuuul prostorna se mi ni zdi. zaenkrat mi je ok kr lepo pase k vozickuuser posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.12.2009 22:52:04   
K_a_t_i
Živjo punce,
sem se prebila čez vse strani pa nisem zasledila - a ima katera TRANSPORTERJA? Me zanima, kako se obnese.
Hvala,
K.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 857
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 8:32:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
26.12.2009 10:33:27   
K_a_t_i
user posted image  probam z novo temo... Hvala, zivepo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 859
26.12.2009 19:54:57   
balka
Ojla! Mene pa zanima ali gredo vse Maxi Cosi lupinice, seveda z adapterji, na Mutsiya 4Rider?
lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 860
26.12.2009 22:31:50   
Anonimen
MC CabrioFix gre 100%, za ostale pa ne vem ... samo pomoje tega sistema za pritrjevanje na vozičke oz. adapterje niso šli spreminjat.

(odgovor članu balka)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
27.12.2009 12:14:00   
balka
Evo, ravnokar iz BC. Naročila 4Riderja light, Team lime-mogoče bo prišla "nova zelena barva". Sicer ne vemo kakšna je, pa nič za to.
Čakalna doba od 2 do 2 meseca in pol. Eno ogrodje je še nekje-v skladišču-zato vsaj to dobim v 14 dneh.
Evo vam še zadnje cene :
ogrodje 230€, športni del 140€, dežnik 30€, footmuff 40€ zaščita za dež 35€.

Kupujem rabljeno košaro in lupinico Maxi cosi! "Prodajalke" kar oglasite se!
lp vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.12.2009 12:23:05   
K_a_t_i
balka, potem sva bili danes edini stranki v BCju :)) In sva se zanimali za isti voziček. Meni ga je prodajalka celo v avto nesla, da sva videli, če gre noter. Se pa jaz nisem odločila za 4 riderja (mi je super terenc, ampak kar nekako preveč robusten zame). Slider recimo mi pa ima tako grde barve in material prevleke, da me niti slučajno ni prepričal.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 13:03:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
27.12.2009 13:06:01   
balka
K_a_t_i, ja kam pa ga je potem odpeljala?

Zivepo, bila sem v BTC-ju. Imeli so dva Urban Riderja in enega single spoke.

< Sporočilo je popravil balka -- 27.12.2009 13:09:56 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 13:09:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu balka)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
27.12.2009 13:42:37   
K_a_t_i
Aja, ne ne - men je direkt iz vozička ga dol vzela - samo za probo. Pr men je bil problem, ker sem potem še zavila v Busija in se za definitivno odločla za Bugabooja user posted image . Ma res ni primerjave.
Mam pa zdej nov problem... Za Maxi cosi lupinice (kolker najdem) delajo samo še nastavke za v avto z "nogami"? Ker če je tako, bom pop**** - namreč v golf plus niso kompatibilni - je prekratka noga user posted image . Ne bi pa rada pripenjala lupince v avto s pasovi. A mogoče katera ve (no, čist izven teme, sicer user posted image ) - a še delajo te easy fixe al base al karkol že so - brez une noge, ki pride do tal?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.12.2009 13:45:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 867
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 13:44:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 868
27.12.2009 13:46:14   
K_a_t_i
Zivepo, men je gospa predstavila kao light version - samo sem malo skeptična - a so na njem tudi kolesa za napihnit user posted image Sicer pa v BTCju.Se pa spomnim, da je rekla, da ima oba

Aja pa še to, če ti pomaga - na slikah na netu men zgleda material prevleke za 4 riderje obupen - kot ena stara bunda... V živo so pa prima user posted image . Kot rečeno - zelo všečen voziček, samo kar preveč terenski zame (in naš avto user posted image ). Gre pa not, če dam 1 kolo dol.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.12.2009 13:49:06 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 869
27.12.2009 15:19:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zivepo, men je gospa predstavila kao light version - samo sem malo skeptična - a so na njem tudi kolesa za napihnit user posted image

Lažja verzija (Next) ima penasta kolesa, težja verzija (Singlespoke) ima pa napihljiva. Lažja verzija z napihljivimi kolesi ne obstaja.

Glede podstavka za MC lupinico: za te lupinice imajo samo podstavke z nogo ... mislim pa da ima PP lupinica podstavek brez noge ...

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
27.12.2009 15:20:36   
Anonimen
Drugače je pa mene tut moj prepričeval za Bugabooja ... sam men je pa jako antipatičen ... košara je ful nizko pa obliko sedeža ima to školjko, kjer je hrbtišče in sedišče fiksno skupaj in mi ni všeč ... za to je tut Slider odpadel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
27.12.2009 20:23:53   
K_a_t_i
Se mi je zdelo, Otika, da je tako - samo ženska je bila čisto prepričana...
PP lupinica mi ne pride prav - ne paše na bugabooja (na katerem meni tudi ni všeč oblika košare, je pa dejstvo, da je preceeeej lažja, kar mi je velik plus - živim namreč v 3. nadstropju brez dvigaja. Globoka se mi pa zdi dovolj.)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.12.2009 18:21:18   
Tanja_
Jaz živim v 4. nadstropju brez lifta, pa imam Cabriofixa. Mi je blo važno samo to, da vzamemo najbolj varno lupinico.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.12.2009 19:43:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz živim v 4. nadstropju brez lifta, pa imam Cabriofixa. Mi je blo važno samo to, da vzamemo najbolj varno lupinico.

Kam pa to paše user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 20:15:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!