|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
22.12.2009 21:48:14   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Živjo punce, ja vse bolj visimo na FB, kadar imamo čas,a ne?

Brigita, kaj pa če bi ti tvojmu miškotu kakšen obrok GH skenslala in dala rajši še sadje in zelenjavo, pa naj pije kakšen 100% ananasov sok ali pomarančo, mogoče pa bo napredek.

hVALA MAŠ PRAV, NO SO PA SUHE SLIVE NAREDILE DANES SVOJEuser posted image .Smo ga sračkali cel dan, zdej pa spi kot top. Hvala za nasvetuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.12.2009 21:49:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

preverjam kako vam delujejo radarji...upam, da jim mraz ni škodoval...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

miška ta je samo zateuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

tole moram pa kuj pokopiratuser posted image , so tak šikani, da bi jih blo škoda sam enkrat videtuser posted image user posted image user posted image user posted image . Detelja hvala, to je bilo predhodno božično darilo punceuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.12.2009 21:52:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

No mi smo od zobozdravnika, pa me je že cel čas vleklo za računalnik - očitno moj radar deluje na polno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregled je bil super. No vključeni smo v študijo, verjetno isto kot Lori od Cvete28. Jakob je cel čas mel nekaj za povedati, tako, da se je zobozdravnica pol kar smejala, ker ji ni pustil do besede.

Dobili smo zobnopa čakamo le še zobke. user posted image

veš kaj me zanima, zakaj ste pa že šli k zobozdravniku če še ni zobkovuser posted image ? Mi mamo že dva pa sploh ne vem kdaj je treba 1. it? Ali j to tisto ko si pisala za neko raziskavo ali nekaj podobnega??? Joj ne vem si bla to ti? Drugače pa sorry če sem kaj zabrkalauser posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
22.12.2009 21:55:07   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  dober je ta pomočnik .....

res smo čist pozabile na rr user posted image  ..... jaz vedno pogledam kaj je novega, sama pa tudi nič ne napišem ..... se moram poboljšat ....

ko bo mali zaspal napišem malo daljše sporočilo ..... zdaj se grem malo igratuser posted image

Nalini vidim da jetudi tebi ta najbolj padel v oči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja, le kje jih najdeš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v murski jih najdem...z majo se fajn zrihtava pol pa greva mal naokrog po murski in se kar lepijo na naju...pol mamica naredi "test" in če so ok pristanejo na rruser posted image user posted image user posted image saj kake slabe robe vam itak ne bi ponudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je meni tudi najbolj hotuser posted image user posted image user posted image sem že zadnjič na fb napisala, da se naj nobena ne pritožuje, da je sneg, ker ko sva v ned. šli z majo na sprhod sva srečali same lepe pomočnike kako kidajo sneguser posted image user posted image user posted image pol pa maja še 2 h ni mogla zaspat...meni je pa še po ta zadnji tekel potuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si taka faca, si me nasmejala zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image , ko pridem v Mursko te ziher zvrcnem da te spoznamuser posted image . Pomočnik je pa hud da veter delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ka bi dala za tako guzicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
22.12.2009 22:01:06   
brigita23
nenči kako lepo je prebirati tvoje izčrpne in doživete posteuser posted image , ja ko si napisala da je rr bolj nostalgičen se popolnoma strinjam s tabo, sicer sem jaz na FC če bolj sveža, pa vseeno ni isto kot tukaj. Super za stolček in Elino napredovanje, miška mala kok je cart na slikicah...no pa seveda ati in mami tudiuser posted image .

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
22.12.2009 22:08:02   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

No mi smo od zobozdravnika, pa me je že cel čas vleklo za računalnik - očitno moj radar deluje na polno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregled je bil super. No vključeni smo v študijo, verjetno isto kot Lori od Cvete28. Jakob je cel čas mel nekaj za povedati, tako, da se je zobozdravnica pol kar smejala, ker ji ni pustil do besede.

veš kaj me zanima, zakaj ste pa že šli k zobozdravniku če še ni zobkovuser posted image ? Mi mamo že dva pa sploh ne vem kdaj je treba 1. it? Ali j to tisto ko si pisala za neko raziskavo ali nekaj podobnega??? Joj ne vem si bla to ti? Drugače pa sorry če sem kaj zabrkalauser posted image user posted image

Jp brigita23, ker sodelujemo v študiji, so nas povabili. Meni je kar kul - 3 leta imamo redne kontrole zob in ustne votline, zobozdravnica je mlada in ful prijazna punca in mislim, da se bodo potrudili in Jakobu te obiske pri zobozdravniku naredili čim lepše.

Je pogledala Jakobovo ustno votlino in podala prvo mnenje o izraščanju zobkov. Dala nam je zobno pasto in seveda napotke, kako skrbeti za ustno higijeno pri malčku.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 3531
22.12.2009 22:13:55   
veronikab
No sedaj pa počasi odpujsam spat.
user posted image
Nočko babuške!

Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.12.2009 6:55:53   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  dober je ta pomočnik .....

res smo čist pozabile na rr user posted image  ..... jaz vedno pogledam kaj je novega, sama pa tudi nič ne napišem ..... se moram poboljšat ....

ko bo mali zaspal napišem malo daljše sporočilo ..... zdaj se grem malo igratuser posted image

Nalini vidim da jetudi tebi ta najbolj padel v oči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja, le kje jih najdeš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v murski jih najdem...z majo se fajn zrihtava pol pa greva mal naokrog po murski in se kar lepijo na naju...pol mamica naredi "test" in če so ok pristanejo na rruser posted image user posted image user posted image saj kake slabe robe vam itak ne bi ponudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je meni tudi najbolj hotuser posted image user posted image user posted image sem že zadnjič na fb napisala, da se naj nobena ne pritožuje, da je sneg, ker ko sva v ned. šli z majo na sprhod sva srečali same lepe pomočnike kako kidajo sneguser posted image user posted image user posted image pol pa maja še 2 h ni mogla zaspat...meni je pa še po ta zadnji tekel potuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si taka faca, si me nasmejala zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image , ko pridem v Mursko te ziher zvrcnem da te spoznamuser posted image . Pomočnik je pa hud da veter delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ka bi dala za tako guzicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vedela, da se boste kar teple za takega pomočnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam punce z miško se zmente, ker je ta samo za njo...a ne kaka rita ti da užitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo še sneg, da povabim takega hot pomočnika da nam ga pred blokom skidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa kar poklič...sicer pa me na fb lahko pogledaš kaka zverinca semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.12.2009 15:11:44   
brigita23

Jp brigita23, ker sodelujemo v študiji, so nas povabili. Meni je kar kul - 3 leta imamo redne kontrole zob in ustne votline, zobozdravnica je mlada in ful prijazna punca in mislim, da se bodo potrudili in Jakobu te obiske pri zobozdravniku naredili čim lepše.

Je pogledala Jakobovo ustno votlino in podala prvo mnenje o izraščanju zobkov. Dala nam je zobno pasto in seveda napotke, kako skrbeti za ustno higijeno pri malčku.

UUUU to je pa full dobrouser posted image , mi bi tudiuser posted image . Kako bo mel Jakob lep nasmešekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.12.2009 15:17:48   
veronikab

UUUU to je pa full dobrouser posted image , mi bi tudiuser posted image . Kako bo mel Jakob lep nasmešekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.12.2009 15:19:24   
veronikab
No naš mišek se je odločil da ima danes očitno dan za spanje. Najprej mi je spal od 9 pa do 12, sedaj je pa spet šel spat ob 14:30 in še vedno spi. Mogoče pa spet rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.12.2009 21:27:54   
klavdyk
hm..........moji radarji očitno slabo delujejo, da sm šele dans prišla na RR in jih videlauser posted image user posted image user posted image . no je pa že doma dovolj.....khm khmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jih ne rabim...pomočnikov namreč

mi tut bol na FB visimo, RR še včasih mal preberem, to je pa to.

no poročilo-naš Gašper je tut vsak dan večji. je tk posrečen, ko že ploska bravo, pa pomaha-no pomaha-dvigne roke tk ene dvakrat-no za nas je to mahanjeuser posted image user posted image user posted image . sedi že nekot sam, včasih ga še zvrne. plazi se še ne, se pa obrača s trebuha na hrbet in nazaj. se pa puza tako v krogu. levo iin desnouser posted image user posted image user posted image no najbolj srečen pa je, če ga dam v hojico. res poiskušam, da bi bil čimmanj not, vendar ko jo zagleda, ma vriska od veselja, in ko ga dam not,user posted image user posted image ... v glavnem sm da ima on svoj "avto"user posted image user posted image user posted image
se pa še vedno dojimo-ponoči in pa tudi čez dan. je pa začel tudi GH vedno bolj jesti tk da HB.

nič-cartajte se se še tipkamo kaj

lp

Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.12.2009 6:49:10   
veronikab
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.12.2009 7:13:18   
veronikab
No pri nas se je stanje glede nočnega prehranjevanja zelooooo popravilo na bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se zbudimo max. 1x na noč in pol spimo do 6h, če se pa ne zbudimo ponoči, pa spimo le do 5h. Je pa res, da mi zaspi zvečer ob 20h, tako da imava še midva tudi nekaj od večera.user posted image

Drage moje RR babuške!

Rada bi izkoristila priložnost in vsem skupaj zaželela lepe praznike, ki jih preživite v krogu svojih najdražjih, z veliko mero cartanja in ljubezni, v prihajajočm novem letu pa veliko lepega, med drugim debelega prašička s štiriperesno deteljico med zobmi, dimnikarja z zlato lestvijo, podkev in mavrico, po kateri prideš, kamor si same najbolj želite.

user posted image user posted image
user posted image
veronikab in Jakob Bela

Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.12.2009 14:23:39   
Blueeyes
Vsem skupaj želim lepe božično-novoletne praznike... Pošiljam vam enga velzga poljubčka od Gaje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.12.2009 15:56:26   
nmagk
PRAZNUJTE V MIRU,SREČI,MOJI DRAGI
SREBRNI ZVONČKI NAJ VAM ZAPOJO
NAŠE ISKRENE ŽELJE IN VOŠČILO
KROFKI IN JAGODKE Z MAMICAMI IN OČKI,IMEJTE SE LEPO!

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.12.2009 16:23:57   
Pat74
Lep, miren, ljubeč, vesel in igriv božič želim vsem puncam in njihovim družinam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.12.2009 10:27:59   
jernejav

KROF(E)KI IN JAGODE 2009

NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled: 10.12
Prvi koraki:

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
6.mesecev                                9000g-72cm
Naslednji pregled:21.12.2009
Prvi koraki:

janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec 3 tedne:                            7620g-66 cm
6.mescev 3 tedne:                           8870g-70 cm
8.mesecev 3 tedne                          9930 - 74 cm
Naslednji pregled: 29.3.2010  
Prvi koraki:

malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                       8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev:                                8130g-69cm
6.mesecev:                                8830g-70cm
Naslednji pregled: 4.1.2010
Prvi koraki:

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)
user posted image
1.mesec                                      3940g     53,5cm
2.mesec                                      5105g     56cm
3.mesec                                      6970g     60cm
4.mesec                                      7540g     63cm
5.mesec                                      8210g     66cm
6.mesec                                      8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
6,5. meseca:                     9660g-69cm
Naslednji pregled: 11.01.
Prvi koraki:

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
7.mesecev:                         10200g-77cm
8.mesecev:                         10500g-78cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm
7.mesec:                                        8450g-71cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
 user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
5.mesecev:                                       7520g-69cm
Naslednji pregled:11.01.2010
Prvi koraki:

duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje
6. mesec:
                               8210g - 73cm - cepljenje
Naslednji pregled: do najinega prihoda nazaj iz Anglije nimava več pregleda - pri 1. letu ponovno

Prvi koraki:

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
  user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
6 m 1t                                   7820g-69cm
Naslednji pregled: 24.11.2009 cepljenje
Prvi koraki:

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
6. mesec:                                    8065g-67,5cm

Naslednji pregled: 18.1.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g-56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.mesec                                     5760g-61cm
3.mesec                                     6670g-66,5cm

4,5. mesec                           7800g-70cm      
6. mesec                                     8720g-73,5 cm    
Prvi koraki:

srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)
 user posted image
1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
7.mesec:                                           6470g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki: 

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
5.mesecev:                                       7020g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
6.mesecev:                                          7900g-69cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
6.mesecev                                              10160g-69,2cm                          
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
6.mesecev:                                                      7260g-69cm

7.mesec:                                                 okoli 8-8.5kg-73cm
Naslednji pregled:27.1.2010
Prvi koraki:

Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm

6.mesec                                               7470g-70cm
Naslednji pregled:1.2.2010
Prvi koraki:

veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
6. mesec:                                           7080g-64,5cm
Naslednji pregled:4.2.2010
Prvi koraki:

barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece
                                               7480g-65,5cm
5.mesecev:                                            8220g-67cm
Naslednji pregled: 1.12.2009
Prvi koraki:

mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
6.mesec:                                    7000g-69,1cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4,5.mesece                                   6250g-63cm
5.mesecev:                                   6515g-63,5cm
6.mesec                                        7020g -66cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
6.mesec:                                      8100g-71cm
Naslednji pregled:3.2.2010
Prvi koraki:

Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
5.mesecev:                                 7800g-70cm
6.mesecev                                  8400g-72cm
Naslednji pregled
:

Prvi koraki: 

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4,5.mesece                               7380g-66,5cm   

5,5. mesece                              8100g-70cm       
Naslednji pregled: 4.2.2010
Prvi koraki:

copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA!!!!!

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.12.2009 10:32:03   
jernejav
Dober dan po dooooooooooooolgem času še od mene.
Nekak sem čist pozabla na RR, ker na FB visim.
MI SMO SE PA DANES ZBUDILI S PRVIM ZOBKOM!!user posted image user posted image hvala bogu je šlo brez kakšnih težav, le jeziček je od včeraj skozi vn tiščal, kot bi si dlesni lizal, hahauser posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
28.12.2009 16:57:47   
nmagk
Punce kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
28.12.2009 19:46:56   
detelja
zatišje...umira ta naš rr...fb živi...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.12.2009 20:26:53   
Anonimen
Evo mene na hitrco, ker sem tako utrujena, da se bom vsak čas resetirala user posted image . Ta šesta bolezen čez praznike me je čisto izmozgala user posted image user posted image user posted image , saj je bila najprej vročina in bolečine zaradi zobka, potem sedaj izpuščaji, ki srbijo in si Ela hoče spraskat čelo ... posledično je že 5. dan ves čas na rokah, seveda sva si jo med prazniki z dragim izmenjavala, toda zdi se mi, da bi rabila vsaj 3 dni neprestanega spanja, da bi prišla orng k sebi. Pa čeprav smo noči kar dobro spali, zbujanje je bilo na 3 ure le prvo noč, ko je tako jokala od bolečin user posted image user posted image user posted image , da sem spet preklela vse živo in neživo user posted image user posted image user posted image . Zares ne vem, kako je to narava poskrbela za te male in nežne srčke, da morajo tako trpeti user posted image

Da ne pozabim: Drage babuške želim vam čudovit preostanek praznikov, v prihajajočem letu pa naj bodo vaši zakladki čim bolj zdravi, nasmejani in srečni, mamice pa prav tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pridem spet čez nekaj dni, da malo preberem za nazaj in pokomentiram, več poročam.

Ela že spi, vsak čas pride dragi, tako da upam, da mi bo uspelo uiti v banjo oziroma da bom našla dovolj energije še za to, saj me postelja tako vleče k sebi user posted image .
Lahko noč user posted image ,
NenaLena 

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.12.2009 10:49:37   
Nalini
ojla

posvetovalnica pri devetih mesecih: 9500 g, 76 cm

drugače je vse ok in se lepo razvijamo .....
obrača se kot vrtavka ,... vsede se sam že dober mesec,... postavlja se na vse štiri vendar še ne plazi ..... postavlja se tudi na kolena .... noče stati in ga niti ne silimo .... bo žeuser posted image

beseda ata je itak zakon in ga kliče in kliče kat tako - po tlefonu, v avtu itd...,.... zdaj že tudi, ko hoče atijevo pozornost ...user posted image ..... mama pa takrat, ko kaj rabi ali pa je kaj narobe ..... tudi baba pa deda pa mav (mačka) so kar pogoste ..........

ponoče se še vedno cartamouser posted image .....

dva dni je bil prehlajen, tud z vročino ... ampak je ful dobro prenašal in je že skoraj dobro ...... ne vem kje smo vtaknili ta prehladuser posted image .... najprej sta zakuhala mali pa ati, zdaj pa jaz ...user posted image

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3548
31.12.2009 12:41:45   
nmagk
KROFKI, JAGODE,MAMICE IN OČKI SREČNO NOVO LETO 2010!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugo leto se moramo tudi tukaj malo poboljšati,več čvekauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
31.12.2009 14:02:37   
Pat74
VESELO, ZDRAVO, LJUBEZNI POLNO, PA TUDI SREČE IN DENARJA POLNO MALHO, LETO 2010!

P.S. Vsem tistim, ki imate samo enega krofeka ali jagodo, pa želim še, da ponovno zagledate magični plus :)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?