|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
17.12.2009 7:11:37   
brigita23
Dobro jutro punce

Evo mi smo že pokonci, no ati in Nikec še toplo pančkata mami si gre pa kavico kuhat. Uhhhh sem se kar fino naspala, je bil to noč Nikec priden in le 2x na ziziuser posted image . Ja pa še ornk akcijo sva si včeraj z mojim privoščla in sem potem že ob 22h zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja ni kaj tudi to je treba.
Sem kupila tale nov lubrikant ko je reklama na TV in je še v bistvu masažni gel...no naj vam povem da je super. user posted image user posted image
Danes gremo nabavljat špecarijo, tisto ko bi midva z Nikecom včeraj mogla. Ufff se mi prav nič ne gre po teh centrih za hodit. Punce kje pa je kaj štorkljica? Se mi samo zdi ali je pa že nekaj časa nisem zasledila na rr.

En lep snežen dan vsem skupaj, pa polubčkite svoje krofke in jagodeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.12.2009 8:14:47   
veronikab
Dobro jutro!
user posted image
No morem tudi jaz pohvaliti našega Jakoba - to noč smo imali le 1x ziza-pary. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugi yeah pa za spanje do 7h.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigita23 super za spanje in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se nakupovalih centrov tiče, midva Jakoba raje ne voziva v njih. Če je potrebno kaj nabaviti, gre edne od naju, drugi je pa z njim doma. Saj vem, da pri marsikomu to na žalost ni mogoče. Zato so pa tui letos božična darila bolj v obliki bonov, ki sem jih naročila kar preko spleta.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.12.2009 9:15:53   
detelja
hmmmm mogoče pa smo našli krivca za majino nespanje in jok...poln želodček pred spanjem....včeraj sem dala maji za jest nazadnje ob 16 uri...pol smo z spanjem zavleki eno uro in je maja bolj spala kot prejšnje noči...mogoče pa je res kriv poln želodček kot je rekla p prijateljici od prijateljice...bom danes še isto probala pa pol bom vidla...upam, da smo našli krivca...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.12.2009 9:33:58   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

hmmmm mogoče pa smo našli krivca za majino nespanje in jok...poln želodček pred spanjem....včeraj sem dala maji za jest nazadnje ob 16 uri...pol smo z spanjem zavleki eno uro in je maja bolj spala kot prejšnje noči...mogoče pa je res kriv poln želodček kot je rekla p prijateljici od prijateljice...bom danes še isto probala pa pol bom vidla...upam, da smo našli krivca...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.12.2009 14:42:19   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.12.2009 9:20:50   
m..tina
Da nas malo dvignem, smo na drugo stran padle! Odkar imamo FB, smo se poslabšale Zelooo! user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? mi smo fajn, pridni, rahlo sitni! Ponoči se nam je zgodil incident! Pridem spat in mali še lepo mirno spi. Čez dobre pol ure pa se zbudim in se mi je v temi zazdelo, da je mali potisnil nogo skozi kinderbet - eno palico imam sneto. Pa mu hočem nogo nazaj popravit, pa ni bla noga, ampak glava. Šok! Mali je bil cel zunaj kinderbeta, sam rokice so še ble noter. "Stal " je ob kinderbetu. Zdrknil je dol. Mene je skor kap. Sam je tk spal, da sploh ni vedu,m da se je kaj dogajalo. Palico sem dala kr nazaj. No, in pol sem js mela neprespano noč!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
19.12.2009 15:25:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Da nas malo dvignem, smo na drugo stran padle! Odkar imamo FB, smo se poslabšale Zelooo! user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? mi smo fajn, pridni, rahlo sitni! Ponoči se nam je zgodil incident! Pridem spat in mali še lepo mirno spi. Čez dobre pol ure pa se zbudim in se mi je v temi zazdelo, da je mali potisnil nogo skozi kinderbet - eno palico imam sneto. Pa mu hočem nogo nazaj popravit, pa ni bla noga, ampak glava. Šok! Mali je bil cel zunaj kinderbeta, sam rokice so še ble noter. "Stal " je ob kinderbetu. Zdrknil je dol. Mene je skor kap. Sam je tk spal, da sploh ni vedu,m da se je kaj dogajalo. Palico sem dala kr nazaj. No, in pol sem js mela neprespano noč!

ojej to pa je res prigoda ,ima pa močen spanec ,naš bi se ziher zbuduuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.12.2009 8:51:51   
brigita23
halo punce

Čisto smo zapustile tale neš ringa rajauser posted image , kako šele bo ko se nam porodniške iztečejo. Mi spimo ničuser posted image , naš mali kar nekaj jamra pa jokca ponoči, to dela v spanju, morda zato ker mi že 3 dni ni kakal. Poskusili smo skoraj vse od aktivije, jabolka, suhih sliv namočenih, donat, včeraj zvečer pa sem mu dala eno glicirinsko svečko pa do danes ni še ničuser posted image . Ne vem kaj naj storim in kako dolgo je normalno da je 7-mesečnik zaprt.
Kje so časi ko nam je Junonca narekovala normo in smo polnile strani na rr kot za šalouser posted image , zdej pa grem na starši čvekamo in nas najdem čisto nekje na drugi strani. Jah tale facebook je tudi malo pripomogel k temu, a ne?user posted image  No u glavnem škoda ker je od juga in se topi naš lepi snegec, tako da Božič res ne bo bel. A že imate smrekice?
Mi jo bomo danes postavljali, potem pofotkam in dam kakšno slikico gor. Morda pa bi naša detelja morala kake fletne prekmurce gor nalimat, da bi bilo več oiskovalkuser posted image user posted image user posted image , miška kje si??? Ti in tvoji radarji, pa nenči, janja, nmagk, nina, m.tina,veronikab, sonček, junonca, kpmk, blueeys, l&L, cveta,matcar  in vse ostale....javite se še tukaj kajuser posted image

No pa en lep pozdravček iz Celja vsem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.12.2009 9:05:28   
veronikab
brigita23 dober dan tudi tebi!

Jaz sem pravkar našega Jakoba uspavala, tako da imam sedaj vsaj 40 min, da se malce tlele javim, nekaj pojem, in vse pripravim, ker imamo dane prvi obisk pri zobozdravniku (pa čeprav še nimamo zobuser posted image ).

Sem brala na temi, ki si jo odprla, da imate težave. Pri nas se je tudi zelo upočasnila Jakobova prebava, je bošček bil 5 dni zaprt. Pol več nisem vedela kaj in sem ga 3 dni le dojila in upala, da se malce popravi. Dojila pa le zato, ker nisem vedela kaj vse od GH ga zapira. o se je 6 dan končno pokakal - prej se je seveda napenjal vsak dan, da sem imela občutek, da mu učke vn vrže - sem si malce oddahnila.

No sedaj mu vsak dan dan za dop. malico jabolko, včasih skuham tudi suhe slivee notr, moj je pa v Muellerju kupil tudi en sokec (rdečo sadje z železom), ki ga vsak dan spije vsaj 5 žličk in mislim, da mu tudi to pomaga.

Sedaj mi je 3 dni vsak dan pokakal le kak bobek, včeraj pa dvakrat, kot za šalo napolnil pleničkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vam pozneje poročam kako bomo opravili pri zobozravniku.user posted image

Lp,

veronikab

Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.12.2009 9:15:13   
veronikab
brigita23 tole ti kopiram od z-majčic, kjer ima en malček tudi probleme z kakanjem

mi smo danes končno kakaliuser posted image user posted image se je zgleda že kar vzorec naredil .. 5. dan je na sporedu kakanje. Je bilo pa spet ZELO ZELO hudo trajalo je 25min da se je pokakal jaz sem mu fejst fejst masirala trebušček (ubistvu sem mogla kakec kar ven iztisnit

Poskusi še ti z masažo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.12.2009 10:42:11   
Pat74
Živjo punce, ja vse bolj visimo na FB, kadar imamo čas,a ne?

Brigita, kaj pa če bi ti tvojmu miškotu kakšen obrok GH skenslala in dala rajši še sadje in zelenjavo, pa naj pije kakšen 100% ananasov sok ali pomarančo, mogoče pa bo napredek.

Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.12.2009 10:51:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

halo punce

Čisto smo zapustile tale neš ringa rajauser posted image , kako šele bo ko se nam porodniške iztečejo. Mi spimo ničuser posted image , naš mali kar nekaj jamra pa jokca ponoči, to dela v spanju, morda zato ker mi že 3 dni ni kakal. Poskusili smo skoraj vse od aktivije, jabolka, suhih sliv namočenih, donat, včeraj zvečer pa sem mu dala eno glicirinsko svečko pa do danes ni še ničuser posted image . Ne vem kaj naj storim in kako dolgo je normalno da je 7-mesečnik zaprt.
Kje so časi ko nam je Junonca narekovala normo in smo polnile strani na rr kot za šalouser posted image , zdej pa grem na starši čvekamo in nas najdem čisto nekje na drugi strani. Jah tale facebook je tudi malo pripomogel k temu, a ne?user posted image  No u glavnem škoda ker je od juga in se topi naš lepi snegec, tako da Božič res ne bo bel. A že imate smrekice?
Mi jo bomo danes postavljali, potem pofotkam in dam kakšno slikico gor. Morda pa bi naša detelja morala kake fletne prekmurce gor nalimat, da bi bilo več oiskovalkuser posted image user posted image user posted image , miška kje si??? Ti in tvoji radarji, pa nenči, janja, nmagk, nina, m.tina,veronikab, sonček, junonca, kpmk, blueeys, l&L, cveta,matcar  in vse ostale....javite se še tukaj kajuser posted image

No pa en lep pozdravček iz Celja vsem

dobra ideja...pomočniki....sem tudi že jaz razmišljala, da ta naš forum umira...ne vem zakaj to dopustimo...punce hitr nazaj na rr...

a si probala z onimi slivami in jabolkom-posalal sem ti na fb link...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.12.2009 10:58:31   
detelja
preverjam kako vam delujejo radarji...upam, da jim mraz ni škodoval...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

miška ta je samo zateuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.12.2009 11:04:21   
Pat74
detelja delujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da bojo doma tuduser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.12.2009 11:55:15   
m..tina
Brigitka...js sem tu. Vsak dan pridem pokukat, če je katera kaj napisala pa nč. FB nas je čisto pokvaril! user posted image
Za kakanje pa probaj res s kakšnim pomarančnim sokom ali pa jabolčnim. Js Jureta tud masiram po trebuščku, če ima težave s kakanjem in pomaga. Poskusi!

Detelja...Radarji delujejo. Moj še zdej dela bip bip bip bip! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
22.12.2009 12:20:18   
detelja
kaka žalost...samo2 radarja res delujeta...ne vem, če se več splača, da se tolk trudiva z majo....zdaj sem pa žalostna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
22.12.2009 13:00:48   
veronikab
No mi smo od zobozdravnika, pa me je že cel čas vleklo za računalnik - očitno moj radar deluje na polno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregled je bil super. No vključeni smo v študijo, verjetno isto kot Lori od Cvete28. Jakob je cel čas mel nekaj za povedati, tako, da se je zobozdravnica pol kar smejala, ker ji ni pustil do besede.

Dobili smo zobno pasto in navodila za naprej, sedaj pa čakamo le še zobke. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
22.12.2009 13:14:37   
Nalini

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  dober je ta pomočnik .....

res smo čist pozabile na rr user posted image  ..... jaz vedno pogledam kaj je novega, sama pa tudi nič ne napišem ..... se moram poboljšat ....

ko bo mali zaspal napišem malo daljše sporočilo ..... zdaj se grem malo igratuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
22.12.2009 13:18:24   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  dober je ta pomočnik .....

res smo čist pozabile na rr user posted image  ..... jaz vedno pogledam kaj je novega, sama pa tudi nič ne napišem ..... se moram poboljšat ....

ko bo mali zaspal napišem malo daljše sporočilo ..... zdaj se grem malo igratuser posted image

Nalini vidim da jetudi tebi ta najbolj padel v oči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja, le kje jih najdeš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
22.12.2009 13:22:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

Nalini vidim da jetudi tebi ta najbolj padel v oči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja, le kje jih najdeš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v murski jih najdem...z majo se fajn zrihtava pol pa greva mal naokrog po murski in se kar lepijo na naju...pol mamica naredi "test" in če so ok pristanejo na rruser posted image user posted image user posted image saj kake slabe robe vam itak ne bi ponudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je meni tudi najbolj hotuser posted image user posted image user posted image sem že zadnjič na fb napisala, da se naj nobena ne pritožuje, da je sneg, ker ko sva v ned. šli z majo na sprhod sva srečali same lepe pomočnike kako kidajo sneguser posted image user posted image user posted image pol pa maja še 2 h ni mogla zaspat...meni je pa še po ta zadnji tekel potuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
22.12.2009 13:33:31   
veronikab
Naš Jakob je tudi komentiral: je rekel Kaaaaaaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No super da se taka vredu roba v Prekmurju najde. Verjamem pa, da po srehodu v prelepem idiličnem vzdušju, kjer ti taki pomočniki polepšajo dan, težko zaspiš, kaj šele ukrotiš znojne žleze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No še ena pesmica - KLIK - naš Jakob jo ful rad gleda in posluša.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
22.12.2009 17:41:04   
nmagk
Detelja  moj radar se je pravkar uklopil,je začel piskat kot nor in mi je sedaj čist jasn zakaj,vauuuuuuuuuu ti pomočniki so super sploh tisti v božičkovi pomanjkljivi opravi,zakon so.

Men se je gumb za kuho pokvaru in se ne da izklopit,že od sobote sam neki pečem kuham in seveda potem pomivam,sploh se ne morem ustavit in jutr moram peljat še Gregata k zobarju,it v nabavo in še možeku kupit darilo za pod smrekico,enkrat bom ujela samo sebe.

Karolinca je pridna,danes skoz sračka,mogoče je kak zobek na poti.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 3522
22.12.2009 20:30:33   
Anonimen
Evo mene, kot ponavadi so moji radarji švoh naštimani na druge pomočnike kot mojega doma, tako da te moram detelja razočarat user posted image user posted image user posted image . Mi smo cele dneve v akciji tako ali drugače, še na FB ne pridem, kaj šele na rr, ko moram vse pokomentirat user posted image  user posted image  user posted image . Najprej kratko (kratko? user posted image  user posted image  user posted image ) poročilo:
Naša mucka je iz dneva v dan bolj živahna in nagajiva, jo kar vidim, kakšne vse nam bo ušpičila user posted image user posted image user posted image . V soboto je prvič sedela v svojem trip trap stolčku, smo si za službenega Božička namreč izbrali to blazinico za trip trap, tako da smo jo lepo dali v stolčka in za mizo. Ela je noro uživala in se eno uro krohotala, kot bi ji pripovedoval najbolj smešne vice na svetu user posted image user posted image user posted image . Bila je tako srečna in ponosna nase, da sedi poleg naju za mizo in visi vse iz druge perspektive, kot bi se ji odprl svet user posted image . Itak pa se vsakič, ko pridemo od fizioterapevtke, ki smo jo imeli prejšnji petek, ful psihično spremeni, ne samo fizično napreduje. Prav vidim ji, kako naredi nek korak v glavi, saj me drugače gleda, bolj razume, dobi nove fore ... prav vidno je, kako gre telesni razvoj z roko v roki s psihičnim. Parter sedaj že v celoti obvladamo user posted image user posted image user posted image : obrati, kroženje za 360 stopinj, premikanje nazaj, strešica ... v četrtek ji je celo uspelo se iz strešice vsesti, vendar bi telebnila na glavo, če me ne bi bilo zraven user posted image user posted image user posted image . V glavnem sedaj imamo spet nove vaje, da se nauči se vsesti in predvsem nasloniti na roke, kar bo obvezno potrebovala pri vseh padcih, če ne bomo v samih buškah user posted image . V ležalniku je sploh več ne smem spustiti iz oči, saj se zna tako zavrteti (četudi je po novem pripeta), da bi se gotovo obrnila z ležalnikom vred user posted image user posted image user posted image . Na tleh je zaenkrat še najbolj varna varianta, čeprav vem, da bo kmalu tudi to šlo po gobe, ko bo znala plaziti. Potem pa ne vem, kako bom kaj naredila, brez da bi jo ves čas imela na očeh user posted image .
Drugače smo še vedno najbolj pridna princeska na svetu: čez dan se samo smejimo, ponoči pridno spančkamo z enkratnim vstajanjem, da se najemo, potem pa hop k mamici in očiju. Bolj malo jemo, čeprav sedaj jemo tudi vsakič, ko jesta mami in oči, saj vsi skupaj sedimo za mizo in je treba vse poskusiti user posted image , zelo imamo radi kruh, vse razen kašic pa je najbolj dobro iz maminih prstov, ne pa iz žlice user posted image . Oh, ta naša barbarka! user posted image user posted image user posted image Vsake toliko pride noč, ko se zvečer zbujamo v joku in se potem kakšno uro nosimo - zobki bolijo user posted image . Toda potem vedno zaspimo in spimo pridno do jutra user posted image . Svet je itak strašansko zanimiv in vse je treba pošlatat in poskusit, kakšnega okusa je user posted image user posted image user posted image . Pa vedno bolj se cartamo pri mamici in očiju, ki sta vedno bolj blažena od sreče, ko se najina mucka stisne k nama, pokaže željo po dotiku user posted image user posted image user posted image . Aja, Božiček nam bo prinesel zobno krtačko in jedilni pribor (žličko, plastičen lonček in krožniček - da ga bomo lahko metali po tleh user posted image user posted image user posted image ), pa kakšne žabe gotovo, ker smo že vse prerasli.
Najina mucka je v glavnem čisto ta prava mucka user posted image , midva z dragim pa sva tako zelo nora nanjo, da se nama že obema meša od ljubezni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vas grem še malo prebrat, sedaj ko sem napisala kratko (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) poročilo user posted image .

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
22.12.2009 21:13:45   
Anonimen
tuširanje - Mogoče sem se narobe izrazila: ni panika, kako izvesti kopanje Ele, ampak tuširanje sebe, ko bo začela plaziti, saj ne vem, kje bo medtem, ko bom jaz pod tušem? user posted image Stajice namreč nimamo, pa tudi prostora zanjo nimamo, tako da ne vem, kako bom to izvedla user posted image .

veronikab - Da te malo potolažim: Ela ima vsake toliko faze, ko ne bi jedla, pa itak na sploh ni neki jedec, jo moram bolj kot ne spomnit in malo silit, da je user posted image . Itak skoraj vedno v začetku nekaj komplicira kao, da ni lačna, pol ko pa ji nekako spravim noter eno žličko, pa ugotovi, da je to dobro in da ona JE lačna user posted image user posted image user posted image . In potem seveda je. Samo ne veliko, tako da me vsak dan, ko manj je, nekoliko spravi v strah, saj je zelo drobcena in suhcena deklica user posted image . Me prav zanima, koliko bo imela kg pri 9m, če smo pri 7 imeli slabih 6,5 kg user posted image . Meni je seveda čudovita takšna kot je, saj sem si vedno želela drobno punčko, toda šele sedaj vidim, da to pomeni dodatno skrb, ker nima nobene zaloge in jo lahko vsaka manjša bolezen čisto shira user posted image . Tako da hrana je pri nas vsakdanja skrb v smislu: da bo ja pojedla dovolj. Pa jao za prvo buško user posted image , poljubček na buškico od naju user posted image user posted image user posted image . Jeah za prvi pregled pri zobozdravniku user posted image !

Sonček85 - Nič ne skrbi, ziher boš teta, danes ima večina otroke po 30-tem. Poglej mene: prvega pri 33-ih user posted image . A pa pri vas so tudi reklame zakon? user posted image user posted image user posted image Ela jih obožuje, na jedilniku seveda user posted image user posted image user posted image .

detelja - Če ti Maja ful prdi, pomeni da ji neka hrana ne paše. Takšni mičkeni so lahko hitro občutljivi le na kakšno začimbo ali dovolj je kakšen konzervans v kakšni kupljeni zadevščini (jogurt, puding ...). Jaz bi na tvojem mestu poskusila z zares čim bolj naravno in doma pripravljeno hrano, kao dietno (brez začimb, bele moke in sladkorja ...). Ker glede na to, da je utrujena, pa ne more zaspati, jo očitno res nekaj muči. Ubogica mala user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Jao za dogodivščino v trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image . Mater pa takšen varnostnik, da ga nisi z vozičkom po glavi user posted image user posted image user posted image ! V resnici bi ga lahko ti nadrla, da imajo takšne klump vozičke in da je to njihova naloga, da preverjajo ispravnost, ne pa tebe, da preverjaš vsakega, če je ok. Samo da je Nikec ok user posted image user posted image user posted image ! Mi se drugače še vedno kopamo v banjici in še ni panike, kar uživa leže, se kar sama vleže po določenem času, ji kar paše se namakat (to ima po mamici, ki je nora na banjo user posted image user posted image user posted image ). Glede umivanja zobk, pa je ta naprstnik res neroden, sem tudi sama razmišljala, kako ga bom vsakič prala in da bom navsezadnje prinesla več bakterij noter, kot jih umila user posted image , tako da bomo tudi mi nabavili ščetko. Hvala za idejo! user posted image Pa bravo za večerno akcijo user posted image user posted image user posted image . Mi smo tudi postali bolj kampanjski in takrat nadoknadimo vse za nazaj user posted image user posted image user posted image . Naša smrekica je zaenkrat na balkonu posajena v loncu, jo bomo okraševali na Božični večer oziroma v četrtek čez dan. Dragi ima dopust, tako da bomo dopoldan pekli kekse in pecivo ter okrasili smrečico, okrog 16h pa šli v mesto gledat lučke. Joj, kako se veselim tega našega prvega Božička v troje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

m..tina - Se strinjam s Sončkom85, da je tvoj ta mali pravi zaspanko, da lahko stoje spi user posted image user posted image user posted image . Ah ti naši zakladki, kaj vse še nam bodo zakuhali user posted image .

zaprtje - Mi imamo vsake toliko obdobje, ko dva ali tri dni ne kaka, toda ne kaže znakov, da bi jo kaj matralo, tako da sklepam, da pač vse porabi. Takrat namreč tudi manj je in se mi zdi logično, da nima kaj pokakat. Drugače pa nas požene banana ali sadna kašica iz banane, jabolke in hruške. Predvsem pa mislim, da je pomembno pit dovolj vode, saj je isto kot pri odraslih: za večino zaprtij je krivo premalo pitja vode. Kakec je trd takrat, ko nima dovolj tekočine, da bi se zmehčal. Tako da babuške: bodite tečne z vodo in jo otročkom ponudite vsake pol ure, pa četudi samo požirek, da se navadijo pit vodo, saj je to naložba za prihodnost user posted image  user posted image  user posted image

nmagk - Če še vedno ne boš mogla odklopit gumba za kuho, kar javi, se bomo naročili na kosilo, pa pecivo, pa kakšno torto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

rr in FB - FB je fajn, toda jaz sem nostalgično navezana na rr in zame ni isto, tako da vas tudi jaz pogrešam tukaj na rr user posted image user posted image user posted image . Saj jaz sem še vedno pridna, a ne detelja? user posted image user posted image user posted image

Lahko noč babuške, naj srčki pridno spijo user posted image , pa se tipkamo kaj okrog Božiča, če ne drugo čisto na kratko, da si voščimo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
22.12.2009 21:46:58   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

brigita23 tole ti kopiram od z-majčic, kjer ima en malček tudi probleme z kakanjem

mi smo danes končno kakaliuser posted image user posted image se je zgleda že kar vzorec naredil .. 5. dan je na sporedu kakanje. Je bilo pa spet ZELO ZELO hudo trajalo je 25min da se je pokakal jaz sem mu fejst fejst masirala trebušček (ubistvu sem mogla kakec kar ven iztisnit

Poskusi še ti z masažo. user posted image

o hvala veronikabuser posted image , smo tudi mi rešili problem in danes kar 5x pokakali planičkouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?