Anonimen
|
tuširanje - Mogoče sem se narobe izrazila: ni panika, kako izvesti kopanje Ele, ampak tuširanje sebe, ko bo začela plaziti, saj ne vem, kje bo medtem, ko bom jaz pod tušem? Stajice namreč nimamo, pa tudi prostora zanjo nimamo, tako da ne vem, kako bom to izvedla . veronikab - Da te malo potolažim: Ela ima vsake toliko faze, ko ne bi jedla, pa itak na sploh ni neki jedec, jo moram bolj kot ne spomnit in malo silit, da je . Itak skoraj vedno v začetku nekaj komplicira kao, da ni lačna, pol ko pa ji nekako spravim noter eno žličko, pa ugotovi, da je to dobro in da ona JE lačna . In potem seveda je. Samo ne veliko, tako da me vsak dan, ko manj je, nekoliko spravi v strah, saj je zelo drobcena in suhcena deklica . Me prav zanima, koliko bo imela kg pri 9m, če smo pri 7 imeli slabih 6,5 kg . Meni je seveda čudovita takšna kot je, saj sem si vedno želela drobno punčko, toda šele sedaj vidim, da to pomeni dodatno skrb, ker nima nobene zaloge in jo lahko vsaka manjša bolezen čisto shira . Tako da hrana je pri nas vsakdanja skrb v smislu: da bo ja pojedla dovolj. Pa jao za prvo buško , poljubček na buškico od naju . Jeah za prvi pregled pri zobozdravniku ! Sonček85 - Nič ne skrbi, ziher boš teta, danes ima večina otroke po 30-tem. Poglej mene: prvega pri 33-ih . A pa pri vas so tudi reklame zakon? Ela jih obožuje, na jedilniku seveda . detelja - Če ti Maja ful prdi, pomeni da ji neka hrana ne paše. Takšni mičkeni so lahko hitro občutljivi le na kakšno začimbo ali dovolj je kakšen konzervans v kakšni kupljeni zadevščini (jogurt, puding ...). Jaz bi na tvojem mestu poskusila z zares čim bolj naravno in doma pripravljeno hrano, kao dietno (brez začimb, bele moke in sladkorja ...). Ker glede na to, da je utrujena, pa ne more zaspati, jo očitno res nekaj muči. Ubogica mala . brigita23 - Jao za dogodivščino v trgovini . Mater pa takšen varnostnik, da ga nisi z vozičkom po glavi ! V resnici bi ga lahko ti nadrla, da imajo takšne klump vozičke in da je to njihova naloga, da preverjajo ispravnost, ne pa tebe, da preverjaš vsakega, če je ok. Samo da je Nikec ok ! Mi se drugače še vedno kopamo v banjici in še ni panike, kar uživa leže, se kar sama vleže po določenem času, ji kar paše se namakat (to ima po mamici, ki je nora na banjo ). Glede umivanja zobk, pa je ta naprstnik res neroden, sem tudi sama razmišljala, kako ga bom vsakič prala in da bom navsezadnje prinesla več bakterij noter, kot jih umila , tako da bomo tudi mi nabavili ščetko. Hvala za idejo! Pa bravo za večerno akcijo . Mi smo tudi postali bolj kampanjski in takrat nadoknadimo vse za nazaj . Naša smrekica je zaenkrat na balkonu posajena v loncu, jo bomo okraševali na Božični večer oziroma v četrtek čez dan. Dragi ima dopust, tako da bomo dopoldan pekli kekse in pecivo ter okrasili smrečico, okrog 16h pa šli v mesto gledat lučke. Joj, kako se veselim tega našega prvega Božička v troje ! m..tina - Se strinjam s Sončkom85, da je tvoj ta mali pravi zaspanko, da lahko stoje spi . Ah ti naši zakladki, kaj vse še nam bodo zakuhali . zaprtje - Mi imamo vsake toliko obdobje, ko dva ali tri dni ne kaka, toda ne kaže znakov, da bi jo kaj matralo, tako da sklepam, da pač vse porabi. Takrat namreč tudi manj je in se mi zdi logično, da nima kaj pokakat. Drugače pa nas požene banana ali sadna kašica iz banane, jabolke in hruške. Predvsem pa mislim, da je pomembno pit dovolj vode, saj je isto kot pri odraslih: za večino zaprtij je krivo premalo pitja vode. Kakec je trd takrat, ko nima dovolj tekočine, da bi se zmehčal. Tako da babuške: bodite tečne z vodo in jo otročkom ponudite vsake pol ure, pa četudi samo požirek, da se navadijo pit vodo, saj je to naložba za prihodnost . nmagk - Če še vedno ne boš mogla odklopit gumba za kuho, kar javi, se bomo naročili na kosilo, pa pecivo, pa kakšno torto . rr in FB - FB je fajn, toda jaz sem nostalgično navezana na rr in zame ni isto, tako da vas tudi jaz pogrešam tukaj na rr . Saj jaz sem še vedno pridna, a ne detelja? Lahko noč babuške, naj srčki pridno spijo , pa se tipkamo kaj okrog Božiča, če ne drugo čisto na kratko, da si voščimo , NenaLena
|