|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
16.12.2009 17:10:11   
Anonimen
Dober večer! Sem nova na tem forumu.Z možem že tri leta in pol delava na bebici. Zdaj pa sva imela razgovor (1.12.) in so naju vpisali na čakalno listo(4.12). Zanima me kdaj ste bile dane na čakalno listo tiste, ki ste sedaj v postopku (rojerna77, september, pikovit, atina in ostale).Prosim če mi lahko odgovorite, ker res še nič nevem o teh postopkih.
Hkrati pa vam moram povedati,da vas zelo spoštujem ko berem kaj vse ste že dale skozi.
Lep pozdrav in veliko sreče.
Anja

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.12.2009 6:15:28   
daga79
mida sva bila na listo dana 24.4. in sva dobla pošto oktobra... sedaj sva v postopku in imava v petek punkcijo
sem pa zasledila na forumu da so se čakalne dobe zmanjšala (meni so takrat rekli 8 mesecev in je kar držalo) punce pa pravijo, da so jim rekli sedaj da cca.4 mesece ...user posted image user posted image sej bo hitro minilo vsaj meni so ti meseci hitro minili vlečejo se mi ti tedni z inekcijami user posted image ma sej bo sam da bo uspešno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
17.12.2009 8:25:26   
talika81
anonimna, dobrodošla med nami.

jaz in še nekatere druge smo bile prav tako dane na "čakanje" 4.12.. rekli so nam, da lahko pošto pričakujemo najkasneje v 4 mesecih, čeprav jaz upam, da bo kaj prej.
v kateri postopek so vaju pa dali? IVF ali ICSI? ali morata narediti še kakšne preiskave?

daga in rojena77, naj se vama čimveč jajčeč oplodi. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
17.12.2009 8:40:44   
rojena77
Dobro jutro

Talika in Anonimna naj vama čas čim hitreje mineva!

Daga držala bom pesti! Kako se pa počutiš?
Jaz imam pa transfer v soboto in že komaj čakam! Punkcija je bila kr huda, kljub narkozi. Sem šele danes čist vredu pa sem jo imela v ponedeljek.

Držim pesti tudi za vse druge!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
17.12.2009 8:42:53   
rojena77
September, če ti ni odveč, prosim povej koliko celiš si ti pridelala koliko se jih je oplodilo in ali si imela transfer 3 ali 5 dan?

Sem pa vesela zate, zelo!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
17.12.2009 9:35:24   
september1
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

September, če ti ni odveč, prosim povej koliko celiš si ti pridelala koliko se jih je oplodilo in ali si imela transfer 3 ali 5 dan?

Sem pa vesela zate, zelo!

jst sem pridelala 9 celic, od katerih je bilo 6 primernih za oploditev. 2 sta takoj naslednji dan propadle, 2 sta čez tri dni tako da sta ostali samo dve normaln blastocisti, ki so mi jih vstavili peti dan od katere se je razvil samo en user posted image . vse skupaj ena velika sreča.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
17.12.2009 9:40:44   
september1
anonimna jst sem bila dana na čakalno listo 5.12.08 in sem dobla pošto konec julija letos. zdaj so se pa čakalne vrste skrajšale kot so ti že ene punce povedle. pa to bo zelo hitro minilo. boš videla kot je napisala Daga da  ti dnevi ko si daješ injekcije bistveno počasi minevajo.

Daga  super za 7 celic in rojena77 za 17. naj se vama jih oplodi čim več

Neposredna povezava do sporočila: 2982
17.12.2009 9:55:05   
rojena77
September kako pa to so ti vstavili 2

sem slišala da v mb vstavljajo samo 1

Je bil to tvoj prvi postopek?

hvala ti

Neposredna povezava do sporočila: 2983
17.12.2009 11:20:00   
baby1978
Hello....
Ja cakalne vrste so se skrajsale. Jaz sem bila pa do zdaj pri Dr. Vlaisavljevicu, zdaj pa nevem, sej je vseeno, samo da rata. Kontrollo imava 02.03.2010, in sstra Daniela je rekla, da bova do takrat ze ziher v postopku.....No pa bomo videli......upam, da nam cimprej mine.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
17.12.2009 12:34:11   
september1
rojena men so vstavili dva ker sta bila normalna in ne optimalna. Nista bila razvita "maksimalno" in je bila večja verjetnost da bo vsaj en preživel.
V MB pa ponavadi res vstavijo enega samega optimalnega. razen za doplačilo iz tvoje strani ti dajo dva.Kolk je pa za plačat pa ne vem.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
17.12.2009 12:38:03   
september1
IZVIRNO SPOROČILO: september1

rojena men so vstavili dva ker sta bila normalna in ne optimalna. Nista bila razvita "maksimalno" in je bila večja verjetnost da bo vsaj en preživel.
V MB pa ponavadi res vstavijo enega samega optimalnega. razen za doplačilo iz tvoje strani ti dajo dva.Kolk je pa za plačat pa ne vem.
ja to je bil moj prvi ICSI postopek

Neposredna povezava do sporočila: 2986
17.12.2009 13:05:15   
september1
rojena poznam pa dva primera pr dveh puncah ko smo bile skupaj v postopku da so obema vstavili po en optimalen zarodek in pr obeh sta se razvila potem dva. tako da ena bo imela dvojajčna ena pa enojajčna dvojčka. lej pr men ko so vstavli dva in bi se oba obdržala in bi se še ta dva naprej delila...... bi lahko imela 4, sam to je tok mal možnosti, pa sem zdaj čist zadovoljna da bo samo eden.

bodi vesela kljub temu če ti vstavijo enega samo da se obdrži.

tudi jaz sem si želela da m vstavjo dva in so mi jih res, ker sem skoz govorila da mi potem v MB ne bo potrebno več it. Pa kaj pol bomo še šli v nove postopke pa če bomo spet čakali tri leta, samo da preguramo do konca zdravo.

Neposredna povezava do sporočila: 2987
17.12.2009 13:15:45   
talika81
točno tako, kot je rekla september, ni važno, kolk jih je, važno je, da se obdrži ... pa tudi to je, da je večplodna nosečnost lahko tudi rizična - dosti bolj kot enoplodna ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 2988
17.12.2009 13:25:39   
rojena77
ja vse to drži - meni je že eden čist dovolj!

Da bo le ta ostal pri meni do septembra, seveda ga moram pa najprej dobit.... :-)

Sem doma, prvič v dolgih letih, pa sem že sama sebi odveč... Sicer pa samo še do sobote.

Tečna sem, saj vem

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
17.12.2009 17:25:39   
Anonimen
baby1978kaj to pomeni da so ti rekli da boš takrat že ziher v postopku? meni piše na listu da me bodo 3 mesece pred začetkom postopka obvestili, in potem bi mogla že zdaj dobit obvestilo, ker marec bo hitro tu. 

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.12.2009 21:02:38   
beba75

september
imam eno vprašanje a si ti že dobila papirje iz bolnice o ET in postopku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.12.2009 21:20:21   
september1
beba75 jst nisem nič še dobla iz MB glede ET-ja

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.12.2009 17:36:48   
rojena77
Punce

danes sem imela Et!
Imam pa še 8 zamrznjenčkov

Sem vesela, upam da bo zdržal pri meni do drugega leta user posted image

Daga kako si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.12.2009 17:53:19   
womanpolice
Živjo!

Tolk, da se na hitr javim in poročam kak je bilo v MB.

No, tkole je...

Spermiogram ni bil dober. Celo za polovico slabši kot prej. Pa že prej ni bil Bog ve kaj... Sva vprašala ali je še sploh toliko, da bi se dalo kaj oplodit, in so rekli, da nekaj je še, da problem bi bil da ne bi bilo nič več.. Opažava, da se mu z leti spermiogram le še slabša in če ne bova kmal prišla do željenih vprašanje ali bova sploh kdaj... če bo šlo tkole navzdol.

Na toksoplazmozo sem negativana... po en stran dobr po drug slabo... Se bomo morali paziti, če nam bo nekega dne uspelo...

Rekli so nama da pošto dobiva januarja, in da postopek bi naj bil nekje marec,april... celo leto od prvega naročanja...

Jst res upam, da bi bil MB za naju zmagovalen... Mora bit........ drugače ne vem kaj bova, če bo šlo skoz tole navzdol s spermiogramom...

So rekli, da je "problem", ker jst pridelam velik celic, moj pa nima toliko materiala niti toliko kvalitetnega za oplodit, in ne morejo potem vseh mojih celic uporabit...

Tolk bi naj bilo zaenkrat... Grem večerjo delat, ker sva cel popoldan prespala (službena zabava...)..

Sva pa mislila it dans smučat, pa jo je sneg zagodel; še v trgovino sva morala peš-kar je men čist odgovarjal, čeprav ni tolk bliz. Sedaj pa greva jutr smučat na Stari vrh, ker imajo otvoritev.. pa še sonček bo...

Želim vam lepo nedeljo in za vse držim močne pesti, da se vam izteče kar najbolje.

Lp.

p.s. rojena 77 čestitam za zarodke in zamrzjenčke.. in držim pesti!!!!!!!!!

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
19.12.2009 20:16:12   
Matejčika
WP, nikar ne izgubi upanja! Enkrat bo že.

Rojena, čestitam za ET in za zamrznjenčke.user posted image Bom držala pesti, da te bo ta pikica čez dve leti jezla in ti delala sive lase. user posted image

Midva sva včeraj dobila protokol. Predvidena punkicja je 3.3.2010. Malo sem razočarana, ker sem upala, da bo že februarja, ampak boma že te počakala, drugega nama tak ne preostane.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.12.2009 13:35:50   
Taddy78
Anonimna, kot so že punce napisale, se je čakalna doba res skrajšala...midva sva bila na prvem posvetovanju konec marca, kjer so ugotovili da je slab spermiogram in čez 14 dni sva dobila iz konzilija pismo, da sva primerna za postopek.

Ker že imava otroka, pri meni nekih ekstra pregledov niso delali. No in z vsemi UZ-ji un hormonskimi terapijami imava sedaj v sredo že embriotransfer. Ujeli so 11 celic.
verjetno bi prišla na vrsto že prej, ampak sem imela junija vodene koze in se je vse malo zamaknilo.

Kolikor je bilo meni rečeno vstavljajo v MB samo 1, razen če je ženska stara nad 35 let, ali pa je za njo že 2 neuspeli poskus. Oz. če so zarodki bolj slabi, potem vstavijo kar dva...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
21.12.2009 10:17:08   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

Punce

danes sem imela Et!
Imam pa še 8 zamrznjenčkov

Sem vesela, upam da bo zdržal pri meni do drugega leta user posted image

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.12.2009 10:43:34   
talika81
rojena77, user posted image   user posted image   user posted image . zdaj pa le počivaj in pazi nase, da nam boš lahko sporočila, da sta bila božiček in dedek mraz letos zelo pridna, saj sta ti prinesla en velik user posted image .

kako ste kaj drugače, punce? vas kaj zebe?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.12.2009 10:53:15   
pikica36
talika pozdravljena! ti sporočam novičko da smo zoet zagledali user posted image . upamo na najboljše in da tokrat priguramo srečno do konca.
tebi pa tudi veliko uspeha , če sem prav zasledila imaš kmalu postopekuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.12.2009 12:38:51   
daga79
od petih celic (ena je bila nezrela) so se oplodile 4 zelo lepo ampak smo se odločili da bomo ET naredili v sredo 5 dan

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......