|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
28.12.2009 7:39:42   
ninček1
Punsha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitkeeeeeeee !

Ja očitno se je začelo dogajat.

Midva sva sobico zrihtala, jaz že na veliko perem cotke (glede praška in mehčalca sem se odločla, da bom kar enako prala kot doslej, z obojim, vendar dam manj praška in manj mehčalca, pa še oboje je sensitive(silan) in proti alergijam(denk-dm)).

Jaz pa si včeraj zvečer nisem mogla nagledat svojih prsi.... se mi zdi, da so se mi čez dan povečali kolobarji in ratali temno rjavi...res očitno, še dragi je rekel, da pa se očitno res pripravlja.....po malem imam skozi krče, vendar ne v presledkih kot pri popadkih, ampak kako uro me drži...pol pa se moram vležt pa je bolje.Neprestano mi vse tišči navzdol, včasih je taki filing kot da ga mam že med nogamiuser posted image user posted image user posted image .

Ja nič, grem jaz naredit novo stran...rodile so...  user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.12.2009 7:44:36   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER
user posted image
28.12.-rožca26
29.12.-nattasha, gapii27
30.12.-zimska, Jada82(UZ), protina, rožca26

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki,ZojaLara
6.1.- zvesta, nincek1,ZojaLara,niwci,matejka
7.1.- aja1
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.12.2009 8:00:42   
ninček1
user posted image

FEBRUARČKI 2010

datum           ime            PDP          ime otročka      teža         velikost

27.12. 09
     Punsha      1.2.2010      Enej                 2500g       47 cm

user posted image

0user posted image :1user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 28.12.2009 8:11:08 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.12.2009 8:00:45   
Aja1
Punsha - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupi, pa imamo prvega "februarčka". user posted image  Je pa že kar konkreteten fantek. user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.12.2009 8:17:14   
smuki
Punsha, iskrene čestitke user posted image user posted image !!!

Kr ne morem verjet, da se je res začelo.
Mene tud zadnje čase skoz nekaj pika in zvija. Do prejšnjega tedna skoraj nisem vedela, da sem noseča, razen konkretnih brc in občasne utrujenosti.
Potem me je pa kr na lepem začelo ful dol tiščat, pa v križu bolet... oz. kr peč, noge me bolijo (nad koleni).
Imam tudi jaz na momente občutek, da mi bo kr ven padlo. Zelo nizko nizko čutim. Potem me pa še (predvidevam, da z roko) udari kam v mehur ali v hrbtenico, da ostanem skoraj brez sape.
Me je par dni nazaj že kr mal panika grabila... saj imam že bolj ali manj vse pripravljeno (oz. če bi nas presenetilo, bi se že lahko znašli), vendar bi rada še vsaj kak mesec, da vse v miru pripravim in da končam MŠ (pri nas so jo zdaj prestavili že za dva meseca... imamo šele februarja - bo treba it kam drugam).

Upam, da so vsa ta špikanja in tiščanja navzdol normalen pojav. Nč, bo treba več počivat, ne?
Joj, sam ko pa se spomnim, da ena od nas že carta.... bi pa tud jst user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.12.2009 9:01:15   
gapii27
punsha iskrene čestitke še iz naše strani... me kr solze oblivajo od sreče... samo da sta vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.12.2009 9:03:56   
mucica2

Najprej dobro jutro oz. dober dan vsem user posted image

Čestitike Punshi in dobrodošlica malemu Eneju !! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.12.2009 9:05:48   
zvesta
Punce, jaz sme bila včeraj tako vesela za punsho... Me je pa pol ponoči panika pograbla in sedaj brskam in iščem in delam sezame kaj moram še kupiti. Kapice, zoknčke, maaaa, ogromno mi še manjka. Zdaj perem kar imam, da bo ja pripravljeno...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.12.2009 9:07:28   
gapii27
zvesta sej bomo počakele na novo letnico, te pa letimo vse po naše sončkeuser posted image user posted image user posted image

jes mam že tudi vse spakrano za sebe in tamaladvauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.12.2009 9:08:22   
zvesta
gapii, a so ti kaj rekli koliko prej lahko ti pričakuješ?

jaz vseeno upam, da naše dete počaka na februar, da le ne bo prehiter...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.12.2009 9:11:08   
mucica2

joj zdej me je pa res malo panika zagrabla k sploh še nimam ničesar pripravljeno, oziroma nimam še posteljice, pa niti oblačil še nimam doma, pol moram pa še vse oprat pa zlikat, joj no...me je kar strah da me kaj ne preseneti...čeprav se zaenkrat še dober počutim, tud spim dober (čeprav danes me je tako krč v nogo da sm komaj zdržala), pa tud zatekala sem zdej ene 2 dni mal v roke, pa v noge če sm bila veliko pokonci, ampak včeraj sem pa bolj počivala in je boljše...pa tud user posted image še veselo brca, tako da se še ni nič umiril oziroma da bi bile brce kaj bolj nežne...je še enako....user posted image sedaj pa je lih kolcat začela..boga...tako da še upam da še vsaj do konca januarja počaka...pa tud da še tale ustni izpit skozi spravim...mam pa itak obljubljeno od sestrične pa od kolegice da ta teden dobim cotike, da se potem lahko spravim na pranje in likanje...potem pa še nakup posteljice pa je....druga pa že imam...sej ni tako hudo a ne?
nč zdej se grem pa še malo pocartat z user posted image pa se še kasneje kaj javim ...

lp

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.12.2009 9:12:35   
mucica2
ninček: ful si lep seznam za rojstva naredila, sam vseeno pa upam da se ne znajdem prehitro na njem...

ej kdaj odprejo une trgovine v avstriji (baby one, pa toysrus, ikea)? pa če mi še enkrat napišeš kako pridem do tja user posted image
sma se zmenla z mojim da me enkrat po novem letu pelje tja, da še nekaj nakupim, pa tud mal pofirbcam, joj komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 28.12.2009 9:16:05 >

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.12.2009 9:14:21   
mucica2

a lahko še enkrat ponovimo, oziroma napišete kako boste oblekle svoje malčke za iz porodnišnice...
da vidim kaj mi še manjka user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.12.2009 9:17:39   
slomak
ja punce res se je začelo dogajat...user posted image  jst kr že komi čakam hehe...ampak kar nej še malo počaka na toplem.
za user posted image imam skoraj vse, voziček mi še manjka, pojstlco bomo pa tud šele 1x v januarju postavli, pa prat bom tud začela v januarju...hm...upam da bo vse ob pravem cajtu..
jest sm pa neki smrkava ratala, upam da ne zbolim... in to je samo za to ker ponoč res ne morem dihat skozi nos in mam usta vedno odprta in se mi vse suši, sploh ne vem kaj naj naredim...tok mi že težko.

nič punce držte se papa user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.12.2009 9:21:06   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

a lahko še enkrat ponovimo, oziroma napišete kako boste oblekle svoje malčke za iz porodnišnice...
da vidim kaj mi še manjka user posted image

jest ti lahko skeniram kaj smo dobili na MŠ spisek za iz P in potem še za higieno ter za prvi mesec kaj rabimo...malo kasneje ko bom šla do službe...pa mislim da je Zvesta tudi spraševala...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.12.2009 9:28:05   
zirafa76
PUNSHA ...ČESTITKE.....user posted image user posted image ...je bil pa že konkreten fant....bravo....

no, saj ko se spomnim, sem jaz prejšnjič rodila takle čas..prvi dan 35 tedna, sedaj sem v 34...user posted image ....mi kar slabo rata, če se spomnim, da bi tudi tokrat....user posted image user posted image ......samo, da moj pride, pol pa lahko rodim.....drug teden pride v nedeljo....user posted image

Jada...hvala za pomiritev mojih živčkov...user posted image ..me je kar stisnilo, no vidim, da nisem edina...se je pa res čisto premaknil, čeprav ima sedaj utrip srčka na levi strani pod mojimi rebrami, mislim, da je počes..spet...upam, da se obrne...

danes je zaenkrat vse vredu, nič bolečin, še...user posted image ..tako da grem sedajle v trgovino, pa pogledati še nekaj stvari...

Naj vam povem, da so se včeraj ob 7.00 zjutraj začele razprodaje in folk je ob 6.00, 5.00 zjutraj vstajal, da so lahko čakali pred trgovinami, še posebej pred Ikeo...user posted image user posted image ..kr nekaj res...
Jaz grem čez mejo, ko pride moj, upam, da bom še v enem kosu...user posted image ..sicer pa je baje ogromno nakupil za nas v Singapurju in včeraj v Honkonguuser posted image ..komaj čakam, mi je pa povedal, da je bil Mothercare takoooo drag v Singapurju....je bil pa zato Gap ceneje....user posted image user posted image ...

POzdravček vsem in srčno upam, da tale nov seznam ostane zaenkrat samo z enim imenom..Punsha...user posted image

Gapi, kdaj pa so tebi povedali za porod???..ker meni so ga sprožili v 35 tednu prejšnjič pri dvojčkih...sem bila pa takrat še čisto zaprta...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.12.2009 9:29:33   
gapii27
jutr bomo vidli kaj bo rekla...če sn kaj odprta al nilo kaj, ker do zdej ni blo sprememb...dobim pa itak napotnico za porodnišnico da se javim po novem letu in mi bojo tam povedali kaki bo porod in mogoče kdajuser posted image

začela sem piti čaj plahtica za mehčanje materničnega ustja in lažje odpiranjeuser posted image   če bo kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.12.2009 9:48:19   
protina

Joj kaj jaz to berem,

punsha user posted image iskrene čestitke.

Uživajta in se crkljajta.

Tudi jaz sem oprala cotike,danes še pleničke pa voziček moramo iti po praznikih iskat.Ma zdaj me je pa malo panika,ker nimam še vozička pa lupinice.

Ja tudi jaz čutim vse spodaj ampak naj še počaka kake 4-5 tednov.Moramo še malo zrasti.

lp

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.12.2009 9:52:11   
mucica2

danes sem dobila odločbo iz CSD za denarno pomoč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.12.2009 9:54:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

tamaladva bomo mi oblekli v bodi, hlačne bombažne štunfe,kapa bombažna in plišasta, plišast kompletek, zokne in potem pajac do avta...

aha...jst sm tud misla nekaj takega ja...kaj pa še ostale menite?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:17:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.12.2009 10:48:24   
rožca26
user posted image

Punsha čestitke za 1. februarčka!!!!! user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.12.2009 10:50:33   
rožca26
Pozdravljene!!!!

Jest sm iz UZja in je vse super!!! V 31  tednu ima naša pupa skoraj 1700 g, za kar sem zelo vesela. Pretoki so super, pretoki v možganih tudi, pa plodovne vode je tudi dovolj. Tko da mi je Strahova napovedala, da če bo na rok rojena, da bo mela sigurno okoli 3500g. Skratka - lep začetek tedna user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.12.2009 10:51:41   
slomak
mucica...noče mi prilepit skeniran list, lahko pa ti pošljem na mail če želiš...spisek za iz P...sporoči...papa.

Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.12.2009 10:53:22   
Kati81
ZIMSKA ti lahko samo predlagam , jaz sem pol leta nazaj kupila pralni stroj od LGja in je super, razred A+, full programov, dodatkov, program prav za otroško perilo.... Men je carski, sicer sem ga kupila za vikend in sem rekla da če mi v Lj crkne moj Wirpool grem še enga istega iskat ker je res super, cena pa fantastična 300E, kar se mi zdi zlo ugodno, ja pa 1200 obratov in bolje ožame kot Wirpool k ma isto obratov. Takrat sem gledala tud mal na ceno, ker je pač le za vikend, ampak je vreden veliko več.

Samo moj predlog, aja imajo ga v Big Bangu.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

mami007

če ste mlajše od 25 let, kaj imate?

punčko (57%)

fantka (43%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!