zirafa76
|
PUNSHA ...ČESTITKE..... ...je bil pa že konkreten fant....bravo.... no, saj ko se spomnim, sem jaz prejšnjič rodila takle čas..prvi dan 35 tedna, sedaj sem v 34... ....mi kar slabo rata, če se spomnim, da bi tudi tokrat.... ......samo, da moj pride, pol pa lahko rodim.....drug teden pride v nedeljo.... Jada...hvala za pomiritev mojih živčkov... ..me je kar stisnilo, no vidim, da nisem edina...se je pa res čisto premaknil, čeprav ima sedaj utrip srčka na levi strani pod mojimi rebrami, mislim, da je počes..spet...upam, da se obrne... danes je zaenkrat vse vredu, nič bolečin, še... ..tako da grem sedajle v trgovino, pa pogledati še nekaj stvari... Naj vam povem, da so se včeraj ob 7.00 zjutraj začele razprodaje in folk je ob 6.00, 5.00 zjutraj vstajal, da so lahko čakali pred trgovinami, še posebej pred Ikeo... ..kr nekaj res... Jaz grem čez mejo, ko pride moj, upam, da bom še v enem kosu... ..sicer pa je baje ogromno nakupil za nas v Singapurju in včeraj v Honkongu ..komaj čakam, mi je pa povedal, da je bil Mothercare takoooo drag v Singapurju....je bil pa zato Gap ceneje.... ... POzdravček vsem in srčno upam, da tale nov seznam ostane zaenkrat samo z enim imenom..Punsha... Gapi, kdaj pa so tebi povedali za porod???..ker meni so ga sprožili v 35 tednu prejšnjič pri dvojčkih...sem bila pa takrat še čisto zaprta... papa