|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
26.12.2009 14:30:19   
niwci
Punsha, da so te pa tako oropali v P je pa res grozno. kdo bi si mislu. Res moreš biti previden pri vseh stvareh. No samo da sta z user posted image vredu, kar je najbolj važno.

Kaj pa naj rečem jaz glede poroda... Za enkrat še ne razmišljam preveč o tem in me ni strah. Pomislila sem samo gede tega, ali bom prepoznala kdaj bo pravi čas za odhod v P, ker smo se enkrat ravno o tem opogovarjali doma... Tudi jaz nisem šla na noben razgovor za EA in niti ne razmišljam o njej... Mogoče bom pa le ko bo prepozno user posted image

bambi lušten buši! user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
26.12.2009 16:26:50   
Jada82
Samo, da vas pozdravim!

Upam, da lepo preživljate praznike in proste dneve .. danes je bil končno tudi lep dan ...
Joj punce, jaz skoz manj počivam, vedno bolj sem aktivna. Ko pa mi začne dol tiščat ali me kaj zaboli, pa se uležem. No ja, saj zdaj grem tudi ležat in bom do jutra .. vmes samo še pod tuš ...

Ampak kaj naj .. v stanovanju imamo zaključno fazo in itak da skoz neki zraven brkljam ... ne morem, da ne bi. Čeprav se skušam vmes tudi uležt...
No ja, zdaj smo v 33. tednu in sem kar zadovoljna, tako da ... še kakšen teden, pa bomo sploh na konju. Bom videla v sredo na UZ, če je vse ok, Ampak sem kar prepričana, da je. user posted image ful veselo brca in sem kar zadovoljna. Zdaj ga že v rebrih čutim na čase ... hm. user posted image user posted image user posted image

No nič, lep večer in se tipkamo kaj jutri! Grem filme gledat ....

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
26.12.2009 19:46:30   
niwci
Jada te čisto razumem. Moj se tud skozi jezi, ker bi rada skoz neki pomagala zraven, po drugi strani me pa vse boli, hrbet , noge (te še zatekajo povrh), trebuh,.. Je treba že bolj počivat. Pa imamo res lih največ dela user posted image Midva sva včiraj končno prvič prespala v novi spalnici in je blo prou fino. user posted image user posted image user posted image

Jutri pa če bo vse v redu gremo že na vse zgodi na primorsko, ker sva vabljena na Abrahama. Pa bomo spet pohajali in bo stanovanjce moralo še malo počakat s pucanjem. Sej ni več tok. Mal je še prahu u luftu, pol bomo pa že omare filali...hihi

Kaj ve že kaj spremljate te brce user posted image . na pregledu mi je G reku, da morem zdaj vsaki dan med 9h in 18h čutiti najmanj 10 močnih gibov user posted image . Danes skoraj cel dan ni nič kaj fejst brcal, čutila sem sicer gibe in videla premike. Ravno zdaj pa ko pišem špila boks user posted image . Pa sem spet pomirjena.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.12.2009 9:35:00   
gapii27
jutro babe žabe

ki pa ste danes? še vse počivate... mi smo se najedli zdaj pa kot ponavadi mal računalnik in pojstla pol pa spet kosilouser posted image

malo zatekamo in me jstrah da me v torek, ko imma pregled ne pošle ki v bolnicouser posted image

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.12.2009 9:50:12   
tajab
Dobro jutro,user posted image ...
Že dolgo nisem bila tukaj ,pa sem skoraj vse že prebrala,da sem videla,kaj se kaj dogaja.Želim vam vesel božič in srečno novo letouser posted image user posted image user posted image .Jaz že komaj čakam,da bo napočil dan,ko bom lahko pestovala našega dojenčka.Tudi hčerka je zelo neučakana...Aja,punce,ne boste verjele...ali pa...zakaj pa ne.user posted image user posted image user posted image
Dobili smo še enega člana družine...psička mopsauser posted image .Ko smo ga dobili ni bil star še 2m.Zdaj pa bo 3m.
Moram povedati,da se je zelo hitro navadil na naša pravila...tako da,ko bo doma dojenček ne bo težav...z njim je res zelo malo dela in sem vesela,saj je zelo nežen in poslušenuser posted image .
Želim vam lep nedeljski dan,zdaj pa bom več spremljala kaj se dogaja...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.12.2009 9:54:04   
punsha
Dobro jutro user posted image

Vidim da ste začele nekatere kar zatekat. Joj, kar nekej, tega pa res ni treba. Moje roke in noge so vredu, nobenega zatekanja, sem pa videla punce v P, kjer so nekatere res grozno zatekale. Niti žlice ne moreš normalno držati.
No jaz sem vsa zatečena edino tam spodaj...kot ste tudi omenjale. Že to je prav čudno. Pa vse me nekaj srbi, peče, boli. Preden sem šla v P je bilo tam še vse vredu, malo zatečeno, ampak ok. Potem sem pa tam dobila kar nek izcedek, so ugotovili, da gre za tisto bakterijo... sicer se je izcedek spremenil, ni več tako obarvan, ampak se mi sploh ne neha. Lahko kar sanjam, da bi bila brez vložkov. No bomo videli, kaj bodo rekli v sredo na pregledu.

Kako ste pa ve kaj? Hm, še vse spite razen gapii? Pa saj je dan ravno za počitek. Pri nas je tako turobno.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.12.2009 10:13:10   
MATEJKA_
jutro... pa spet dežuje...
v sredo sem imela pregled - standard - tehtanje, merjenje pritiska in poslušanje srčka... naslednji pregled 6.1. in upam, da mi bo počasi še kaki UZ nardila, ker sem ga imela nazadnje pred 10 tedni... kak je dete obrnjeno, ne vem, sem bila že prepričana, da je dol, pa nisem več ziher...

predvčerajšnjem sem dobla odločbo od csd - so bili hitri - so poslali po manj kot 1 tednu...

roke in noge mi kar zatekajo, vendar še ni panike. kg +10,5; obseg trebuga 117 cm user posted image . 3 kg manj kot pri prejšnji user posted image in 3 cm več obsega user posted image .

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.12.2009 11:19:35   
zvesta
Evo, punce... mi smo sina dokončno preselili in sedaj se pričnejo priprave na dojenčka.

Danes bom oprala pleničke, ostalo moram pa iti nakupiti v prihodnjem tednu.

Zdaj me pa zanima, če ima katera kak seznam kaj potrebujemo vse za novorojenčka. bi bila vesela, če bi ga prilepila. Predvsem te drobnarije.

Pa kako nameravate obleči bebija za prihod iz P?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.12.2009 12:14:56   
gapii27

OBLAČILA
komplet za iz porodnišnice
bombažna jopica
Tetra majčke dolg rokav (5)
Mako majčke dolg rokav (5)
Topla vreča / topel pajac za hladne dni (1)
bodi z dolgimi rokavi (8)
6 kom bodi s kratkimi rokavi
3 kom žabic do pasu
2 kom hlač z naramnicami
5 kom plišastih pajackov
2 kom bombažnih pajackov
4 kom bombažnih kapic
2 kom pižama (pajacek)
1-2 kompleta
3 kom nogavičk, copatk

HIGIENA, PRIPOMOČKI
povijalne plenice
plenice za enkratno uporabo
Tetra plenice (20-30)
slinčki
Mandljevo ali olivno olje
Hladilno mazilo
Zaščitna krema za obraz (za otroke)
Otroško milo, trdo (1)
Bombažna vata
70 % alkohol
Fiziološka raztopina za nos
Gaze za umivanje popka
Robčki za brisanje rite
aspirator za nos
sterilni zloženec 5x5 cm
bepanthen
Termometer za vodo (1)
Termometer za zrak (1)
Termometer za telesno temperaturo (1)
Škarjice z zaobljenimi konicami (1)
Gost glavniček (1)
Mehka krtača za lase (1)
Steklenička (2)
Duda (2)
čaj za novorojenčke
2 cuclja za steklenicki za novorojenčka številka 1 
Ščetko za čiščenje stekleničk
prsna črpalka
palčke za ušesa
naravna spužva za umivanje
krema za obraz
krema za sončenje
šampon
kopel za večerno kopanje

OPREMA
Voziček (1)
Lupinica (1)
Stolcek Trip trap (1)
Posteljica, premično dno po višini in premične stranice (1)
Jogi (1)
Rjuha (1)
Odejica za spanje (1)
Preobleka za odejico (3-4)
Jogi rjuha (3-4)
Gumirano platno (1)
Previjalna podloga (1)
Banjica (1)
Rokavica za umivanje (2)
Brisače kopalne (2)
odejica (mehka)
krpice za umivanje (male zarobljene pleničke)
koš za plenice
čebriček (Tummy tub)
posodica za vodo (za na previjalno mizo)
ležalnik
1 kom blazina za na tla
kengurujček
dežna prevleka za voziček
prenosna posteljica

tega sem našla na forumu... ne rabiš glih vsega tak ko piše... po lastni presoji...

tamaladva bomo mi oblekli v bodi, hlačne bombažne štunfe,kapa bombažna in plišasta, plišast kompletek, zokne in potem pajac do avta...

cawci

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 27.12.2009 12:15:48 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.12.2009 12:18:35   
zvesta
Ooo, gapii, to sem rabla... ja, saj vem, da je na teh seznamih marsikaj odveč... ampak samo, da kaj ne spregledam, ker iz glave se pa ne spomnim vsega....

Hvala ti...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 27.12.2009 12:21:48 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.12.2009 12:30:36   
rožca26
Z drugo barvo dodala svoje mnenje.

OBLAČILA
komplet za iz porodnišnice
bombažna jopica
Tetra majčke dolg rokav (5) ne rabiš
Mako majčke dolg rokav (5) ne rabiš
Topla vreča / topel pajac za hladne dni (1)
bodi z dolgimi rokavi (8) več bodijev na preklop - jest sm jih imela cca. 10
6 kom bodi s kratkimi rokavi začela kupovati šele proti poletju, ko sem videla kako naš mulo raste
3 kom žabic do pasu
2 kom hlač z naramnicami nism rabila
5 kom plišastih pajackov jih je preveč - ker naš že feb. ni mogel biti v plišu, ker je bilo prevroče
1213 kom bombažnih pajackov
4 kom bombažnih kapic
2 kom pižama (pajacek) ne rabiš, ker lahko uporabiš dnevne pajacke
1-2 kompleta
3 kom nogavičk, copatk

HIGIENA, PRIPOMOČKI
povijalne plenice
plenice za enkratno uporabo
Tetra plenice (20-30)
slinčki
Mandljevo ali olivno olje
Hladilno mazilo
Zaščitna krema za obraz (za otroke)
Otroško milo, trdo (1) raje sm uporabljala tekoče milo
Bombažna vata
70 % alkohol
Fiziološka raztopina za nos
Gaze za umivanje popka
Robčki za brisanje rite na začetku sm ritko čistila z vato in vodo
aspirator za nos
sterilni zloženec 5x5 cm
bepanthen
Termometer za vodo (1)
Termometer za zrak (1) 
Termometer za telesno temperaturo (1)
Škarjice z zaobljenimi konicami (1)
Gost glavniček (1)
Mehka krtača za lase (1)
Steklenička (2)
Duda (2)
čaj za novorojenčke od teekaneja jih imajo v vrečki, v Mullerju pa tudi take od rojstva dalje
2 cuclja za steklenicki za novorojenčka številka 1 
Ščetko za čiščenje stekleničk
prsna črpalka kupiš šele takrat ko jo res potrebuješ
palčke za ušesa
naravna spužva za umivanje umila sm ga z rokami
krema za obraz  ne potrebuješ
krema za sončenje
šampon kupila tekoče milo za tuširanje in umivanje las od nivee
kopel za večerno kopanje ne potrebuješ

OPREMA
Voziček (1)
Lupinica (1)
Stolcek Trip trap (1)  jest imam stolček, ki se montira na mizo
Posteljica, premično dno po višini in premične stranice (1)
Jogi (1)
Rjuha (1)
Odejica za spanje (1)
Preobleka za odejico (3435)
Jogi rjuha (3637)
Gumirano platno (1) nimam
Previjalna podloga (1)
Banjica (1)
Rokavica za umivanje (2) ne uporabljam 
Brisače kopalne (2)
odejica (mehka)
krpice za umivanje (male zarobljene pleničke)
koš za plenice nimam, ker sm umazane pleničke metala v navadni koš
čebriček (Tummy tub) nimam in ga tudi nočem
posodica za vodo (za na previjalno mizo) nimam, ker imam pipo zraven
ležalnik
1 kom blazina za na tla
kengurujček enim ne paše - ni nujno
dežna prevleka za voziček
prenosna posteljica naš je ne mara, pa če se na trepalnice postaviš

tega sem našla na forumu... ne rabiš glih vsega tak ko piše... po lastni presoji...

tamaladva bomo mi oblekli v bodi, hlačne bombažne štunfe,kapa bombažna in plišasta, plišast kompletek, zokne in potem pajac do avta...

cawci

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.12.2009 13:38:07   
valentinčica30
No glede oblekic jih zna hitro bit preveč.  To sem ugotovila že pri prvih dveh. Sicer pa sem se jaz dones lotila pranja  oblekic. Odločila sem se dajih bom lepo oprala in jih zložila v čisto vrečo in pol še v škatlo in ko dobim predlanik pol jih bom samo prezložila.
Sva namreč ugotovila, da se bova morala najbolj zanest nase.vTast je že neki začel jamrat, da tašča ne more bit tak dolgo z doma, tistih par dni ko bi bila v P naj bi skrbela za moje dve mali. Sva se z mojim kar dogovorila, da bo pač on prihajal prej domov in potem če bo potrebo bosta pač enostavno šli z njim na teren, kar jima navadno ni težko, pol pa še k meni na obisk.
Sej sva zmeri skrbela sama za male, sam sedaj je mal težje ker so večje in ker smo dost na samem je lepo če jih kdo doma pričaka ko pridejo z avtobusa, pa mogoče kej skuha.
moj pravi, da je lokalov, ki kuhajo okol dovolj, pa tut krompirček in ribe v fritezi obvada, tamali dve pa kake makarone in omakouser posted image user posted image user posted image .
Sem se mal razpisala in zatežila. Uživajte v dežju

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.12.2009 15:09:07   
zirafa76
pozdrav..

mene pa zanima, če ima katera podobne težave..namreč, včeraj ponoči so se začeli v meni tektonski premiki, rezultat tega je, da imam občutek, kot da bo moj user posted image porinil nogo ali roko ven...je zelo neprijetno, včasih imam prav krč, vendar popusti hitro...mislim, da ne gre za popadke ampak tile premiki tam spodaj, čisto na ustju MV pa me skrbijo..ima katera podobne težave???

kar ne vem, kaj naj naredim..upam, da je samo sprememba lege ...user posted image

in še nekaj..ima katera špikanje v nožnici???

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.12.2009 15:58:46   
Jada82
Žirafa, ja jaz sem imela nekaj časa nazaj špikanje v nožnici - sem povedala ginekologu, me je tudi vag. pogledala ... pa nič, takrat sem bila še zaprta, me je pa ornk špikalo, kar ene 2 dni. Potem je ponehalo. Zdaj me pa samo včasih. Recimo zadnjič, ko sem malo bolj delala po stanovanju, pa sem se potem kar takoj ulegla in je blo ok. Jaz sem ugotovila, da res samo počitek pomaga.

Glede premikov, ki jih čutiš v MV, sem jaz tako imela tam nekje 5. mesec, vedno me je dol brcal, res zoprno, no, potem so ugotovili ta skrajšan MV - predpisan počitek. Tako da, ko sem ležala itak ni brcal v MV. No, potem mislim, da je zamenjal lego, pa tudi nimam ga več tako nizko, ker potem se je to nehalo - res pa, da sem 2,5 meseca ležala. Zdaj pa na čase čutim spodaj brce oz. premike v MV - pa mislim, da je user posted image na glavico obrnjen (vsaj na zadnjem pregledu je bil - bomo pa videli v sredo), pa možno, da z rokicami kaj šari dol ....
Če čutiš tako in ti je zoprno, se malo uleži in počij. Mislim, da kaj drugega ne pomaga ... žal.

Punsha - ja, jaz tudi ne zatekam, hvala bogu .. ampak imam pa že toliko časa ta izcedek ... jao. Čeprav zdaj se mi zdi, da je spet malo manj. Pa sem uporabljala globule Boraks, pa Gyno Daktarin ... nič bolje. Ampak ne vem, vložkov ne nosim, mi je zoprno. Raje pogosteje menjam hlačke ... rada imam občutek bombaža. Sicer imam pa jaz hemoroide ... kaj takega ... to je šele grozno user posted image user posted image user posted image user posted image In me tudi zdaj vse peče, srbi ... pa uporabljam tisti bedni HemoClin gel - bil je 17 €, pomaga pa nič. user posted image Tako da bom v sredo na pregledu kar ginekologinjo vprašala, če kaj takega obstaja, da res pomaga.

Hudiča, pred nosečnostjo nisem imela pojma, kako zgledajo hemoroidi, ne kako zgaga - no, zdaj mi je oboje dobro znano. user posted image Ampak dobro, to se že preživi, dokler je z user posted image vse ok, bomo tudi me preživele. Še ta mesec in pol ... še prehitro bo tu.
Sicer pa jaz še vedno dobro spim, na wc grem 1-2 krat na noč (sam to sem že pred user posted image ), edin dons me je zgaga matrala. To pa zato, ker sem ponoči spila Fruc (limona) in je bila kislina in potem smo bili tam, kjer ni muh. Zdaj samo še voda ponoči ....

No punce, jest grem oddremat eno popoldansko kitico .... bo prav pasalo. Moj je šel v službo, jaz pa se ne bom dala motiti user posted image Pa pa.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.12.2009 17:34:22   
valentinčica30
Moj je ornjen na glavo, pa vseno včasih dobim občutek da bo kej čez porinil, vendar je zaenkrat še vse stabilno, je pa zlo zoprno in boleče. Sicer pa samo še malouser posted image user posted image user posted image . Sej pol bomo pa o drugih problemih jamrale.
HB da me ne matrajo hemeroidi, mi pa občasno nagaja zgaga, vendar se da preživet. Otekam tut na srečo ne, pa tudi v prejšnjih dveh nosečnostih nisem.
Sicer pa imam samo še 2 pralna stroja in sem končala. Kako bi šele zgledalo, ko bi vse na roke pralauser posted image user posted image .

Punce ne dajte se težavam držte se.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.12.2009 18:33:50   
vaney
Jaz sem pa takooo "pridna", da nisem ne pripravila, ne oprala ne kupila šee absolutno ničuser posted image pa imam občutek, da bo počasi treba začet malo migat v tej smeri. Sem se nekako odločila, da ko gre po novem letu Anže v vrtec, začnem. Menda bo dost zgodaj.

jada, jaz imam hemeroide že 2 meseca in sem probala vsega vraga, pa nič kaj dosti ne pomaga. Imela sem kremo Modulex, Fakt, Proktis, vse za hemeroide, mazala z Justovo kremo, z olivnim oljem, tuširala pred in po potrebi z mrzlo vodo, pa nič boljše. Zadnjič, ko  nisem niti sedet mogla več (ker sem sedela dobesedno na "češnjah") in za vstat sem rabila 100 let, sem na pregledu vprašala G, kako naj jih premagam, pa je rekla, da najbrž do poroda in še kakšen teden po porodu ne bodo šli nazaj, lahko jih samo omilim in zmanjšam bolečine, ker je pritisk na črevo vedno večji ne manjši. Tako sem začela fulllllll pit in jest jogurte z lanenim semenom, da se mi je prebava malo izboljšala in blato zmehčalo. Tako grem zdaj nujno vsak dan na blato, pa je malenkost boljše (+ krema Proktis+tuširanje po potrebi+počivanje). Mislim, da nam je to edina rešitev, žal.

Sicer so mi pa ti prazniki in depresivno vreme že malo odveč in komaj čakam, da gre to neprestano praznovanje in prežeravnje mimo in se začnejo spet normalni delovni dnevi.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.12.2009 18:56:13   
zvesta
Evo, punce, oprala vse plenice. user posted image user posted image user posted image

Seveda si lahko plsokam, ker sme sedaj za zlaganje porabila 3 ure, ker so se mi povijalne plenice vse zavozljale skupaj, da sme iz stroja potegnila samo en knedl. user posted image Kak naj to perem, da se ne bo zavozljalo?

Mogoče pa jutri operem še kaj več.

Sem prav ponosna nase.... user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.12.2009 20:15:15   
mavo
Pozdravljene še od mene. Najprej lepe praznike vsem, čeprav jih bo že kmalu konec. Pri nas smo čas do božiča izkoristili za izris ene stotih kuhinj, kupovanje dnevnih regalov, kavčev, jedilnih miz...user posted image user posted image Zdaj imava vso robo povsod še na lagerju, ker še nimamo ključev od stanovanja in jih dobimo šele konec januarja. Ampak kupovat se pa absolutno splača decembra, ker je povsod vse ful znižano. Edino kar me skrbi je to, da naj bi bila montaža kuhinje med 20. in 25. februarjem, jaz pa imam rok 28. februarja. ČE nam to uspe skoz spravit, smo zmagali na celi črti. Kuhinja je pa Gorenje, kupljena v Harvey Normanu.

Kar se pa priprav za našo malo dojenčico tiče, moram priznati, da še popolnoma nič nimam, razen en par kompletkov, ki sem jih zadnjič kupila v HM, na znižanju. Prvič sem ta čas imela že torbo za porodnišnico pripravljeno, pa polno omaro opranih in zlikanih cunjic. Ampak se nismo selili... zdaj se tako dogaja na vseh frontah, da bo moralo to še počakat.

Ljubljančanke, a katera ve za kakšno varstvo na območju Lj Šentvida? A obstaja kakšna teoretična možnost, da bi mali dobil mesto v vrtcu (na čakalnih listah je v vrtcu Šentvid, Mojca, Mladi rod, Ciciban, ampak na repu vseh list), zdaj ko bomo imeli stalno bivališče v MOL?

Toliko novosti zaenkrat. Jutri imam še gin. pregled, bo spet UZ na vrsti, kontrola rasti, pa upam, da bo vse b.p. Lepo se imejte še naprej!

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.12.2009 21:01:15   
zvesta
Tako, pa smo dobili prvega "februarčka":

Punsha mi je ravnokar poslala:

Malemu Eneju se je mudilo na svet. Prijokal je danes, ob 17.30. uri, tehta 2500 g in meri 47 cm. Ponosna mamica in očka

Čestitke, punsha, bodite zdravi!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.12.2009 21:04:24   
lana08
Čestitam Punsha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.12.2009 21:12:09   
slomak
uuuaaaaaa čestitam punsha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.12.2009 21:21:32   
vaney
punsha, ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 21:54:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.12.2009 22:01:19   
dskubin
Punsha - čestitke za korenjaka!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 22:06:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!