Jada82
|
Žirafa, ja jaz sem imela nekaj časa nazaj špikanje v nožnici - sem povedala ginekologu, me je tudi vag. pogledala ... pa nič, takrat sem bila še zaprta, me je pa ornk špikalo, kar ene 2 dni. Potem je ponehalo. Zdaj me pa samo včasih. Recimo zadnjič, ko sem malo bolj delala po stanovanju, pa sem se potem kar takoj ulegla in je blo ok. Jaz sem ugotovila, da res samo počitek pomaga. Glede premikov, ki jih čutiš v MV, sem jaz tako imela tam nekje 5. mesec, vedno me je dol brcal, res zoprno, no, potem so ugotovili ta skrajšan MV - predpisan počitek. Tako da, ko sem ležala itak ni brcal v MV. No, potem mislim, da je zamenjal lego, pa tudi nimam ga več tako nizko, ker potem se je to nehalo - res pa, da sem 2,5 meseca ležala. Zdaj pa na čase čutim spodaj brce oz. premike v MV - pa mislim, da je na glavico obrnjen (vsaj na zadnjem pregledu je bil - bomo pa videli v sredo), pa možno, da z rokicami kaj šari dol .... Če čutiš tako in ti je zoprno, se malo uleži in počij. Mislim, da kaj drugega ne pomaga ... žal. Punsha - ja, jaz tudi ne zatekam, hvala bogu .. ampak imam pa že toliko časa ta izcedek ... jao. Čeprav zdaj se mi zdi, da je spet malo manj. Pa sem uporabljala globule Boraks, pa Gyno Daktarin ... nič bolje. Ampak ne vem, vložkov ne nosim, mi je zoprno. Raje pogosteje menjam hlačke ... rada imam občutek bombaža. Sicer imam pa jaz hemoroide ... kaj takega ... to je šele grozno In me tudi zdaj vse peče, srbi ... pa uporabljam tisti bedni HemoClin gel - bil je 17 €, pomaga pa nič. Tako da bom v sredo na pregledu kar ginekologinjo vprašala, če kaj takega obstaja, da res pomaga. Hudiča, pred nosečnostjo nisem imela pojma, kako zgledajo hemoroidi, ne kako zgaga - no, zdaj mi je oboje dobro znano. Ampak dobro, to se že preživi, dokler je z vse ok, bomo tudi me preživele. Še ta mesec in pol ... še prehitro bo tu. Sicer pa jaz še vedno dobro spim, na wc grem 1-2 krat na noč (sam to sem že pred ), edin dons me je zgaga matrala. To pa zato, ker sem ponoči spila Fruc (limona) in je bila kislina in potem smo bili tam, kjer ni muh. Zdaj samo še voda ponoči .... No punce, jest grem oddremat eno popoldansko kitico .... bo prav pasalo. Moj je šel v službo, jaz pa se ne bom dala motiti Pa pa.
|