Nattasha
|
Slomak: Ja je sranje z tem vremenom, ko gremo iz -16 na +16 in se nekje pač mora pokazat in zdravje je praviloma prvo. Zdaj pač kaki Lekadol za vročino, fejst luftat stanovanje, veliko vlage in tekočine pa kake bonbone za grlo. Upam, da bo čimprej minilo. Moj dragi je tud neki bolan, v bistvu že drugič, jaz pa še nisem nič dobila stran...seveda trkam zdaj...mogoče to pomaga da še vedno prav pridno jemljem Elevit in zadnje 3 mesece še omego 3. Škodi verjetno ne, ker težko rečem, da si vitamine pridobivam preko zelenjave. Sem ugotovila, da mi meso že paše, samo pečt ga ne smem;))))) Tudi naša pupa je zelo aktivna in seveda so ji zelo simpatični moji ledvički in pa spodnji del križa. Ampak najhujše moram rečt, da mi je takrat ko nastavi svojo ritko v en kot in jo potisne ven, pol jo moj moj treplja pa ji očitno paše, ker se tolko časa sploh ne premakne. :)))) Koga briga mami, sam da se imata onadva fajn;)))) No saj je meni tudi kjut, samo kaj ko prav boli ta njena najljubša poza. Jaz imam jutri pregled in upam, res upam, da mi bo še kak UZ naredila. Zdaj sem ga v bistvu tud pripravljena plačat, samo ne vem do kdaj delajo kontrolo rasti, jaz sem zdaj polnih 33 tednov pa nekaj dni. Je to prepozno? Bi rada vedla kolko približno tehta, pa če je obrnjena...no ja povem jutri;)) Moji kilogrami so + 9,5 in največ sem res dobila v zadnjih 3 tednih, skoraj 1,5 in ler imam še kr nekaj zaloge od prej, me je kr malo strah, da bom jutri poslušala:( Pa kaj naj če so pa prazniki, pa polno čokolade na dosegu roke, pa taka peciva da te po ustih vse boli, ko jih samo gledaš....bomo zvozičkali dol ne? NE?!?! Ok dovolj paničarjenja, gremo ležat:))) Papa