|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
28.12.2009 11:06:30   
babajči
Ja, punsha, čestitke! Kar ne morem verjet, da se je začelo!

Pri nas vse po starem... rebra bolijo ko hudič, mali je živahen, Ema me vsak dan sprašuje, kdaj bo bratec prišel... Zjasnila se je tudi, da ne bo Maks (ker imajo v vrtcu enega Maksa in ji nagaja), da pa bo Tjaš (imajo tudi v vrtcu enega Tjaša, ki pa je fajn). No, Tjaš je bil v ožjem izboru, če bi Ema bila fant... In tako se naša 2.5 letna pupa odloča, kako bo ime bratecu... čeprav jaz sem danes sanjala, da bo punčka... na uz smo sicer videli lulčka, ampak pravijo, da se lahko zmotijo, tako, da jaz nisem 100 procentna... podobno je bilo pri Emi... na UZ se je nekaj svetlikalo med nogicami, ampak pol sem se pa eno jutro zbudila prepričana, da je punčka in res je bila...

Pa za seznam: naslednji pregled 7.1., imam pa tudi UZ takrat...

aja,prazniki...sem presrečna, da jih je pol za nami... še novo leto, pol pa si oddahnem... sicer božič pri nas ni praznik, ampak vseeno smo morali k tašči na večerjo (tudi moji starši), pol smo morali imeti kosilo pri nas na 25., včeraj smo morali na božičkov vlak... božič je izgovor, da se nekaj dogaja... user posted image

zdajle grem pa prat za dojenčka...

pozdravček vsem

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.12.2009 11:26:26   
gapii27
jes bom še tudi oprala cotike ki sem jih od kolegice dobila, da bomo pol lehk mirniuser posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.12.2009 11:45:36   
valentinčica30
Tooo , vse čestitke prvemu februarčku in vsem njegovim.

Pri nas se je ob tem ko sva to brala najbolj moj ustrašu. Mi je takoj naroču naj zaključim leto, dones delajo inventuro in potem zaštartamo od začetka. Ga ful panika grabi kak bo sam papirje na firmi urejal medtem ko me ne bo. Če bo pameten in me bo poslušal bo vse lepo pustil pri miruuser posted image user posted image user posted image . Sam dvomim, po moje mi bo naredu tolk sranja, da bom lahko pol celo leto za njim popravljalauser posted image user posted image .
Drgače pa punce jaz sem se kljub očitnemu štartu kr odločila da do konc januarja ne grem nikamor. Mi je doma lepouser posted image user posted image user posted image . Moji trije bi najraj vidli da bi kr doma rodila in doma ostala. So se lepo navadli na hotel mama, zdej pa se bojijo, po moje bolj kot jaz.
Skratka punce dejmo probat odmislit tisto tiščanje navzdol in vse druge probleme in raje mal gnezdimo in čakamo februarja, da bodo res februarčki. Postavte se lepo kulturno v vrsto, zdej so na vrsti še zadnji decemberčki in januarčki. Namesto da se gužvate pred porodnišnico bi bilo bolje, da se gužvate v vrsti na razprodajiuser posted image user posted image user posted image .

Uživajte.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.12.2009 11:51:38   
bili83
PUNSHA ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Malemu Eneju pauser posted image user posted image user posted image  vse najlepše.

Joj, zdaj je pa tudi mene začelo grabit.... danes sem začela 36. teden, v zadnjih dveh dneh sem že doživela kar nekaj lažnih popadkov in zdi se mi, da se je pikec že kar malo dol spustil... prav presenečena sem bila ob spoznanju da bomo kmalu tudi me zibaleuser posted image
pa vse kar mi je uspelo do zdaj, je to, da sem včeraj oprala pleniceuser posted image  no, saj bo...
A bo katera široko povijala? ali pa vsaj uporabljala kakšno dodatno pleničko? saj ne vem... konec koncev bo še mrzlo, pa verjetno dodatna plenička tudi ne škodi... se vam zdi to smiselno?
Komaj čakam na pregled naslednji teden...

Lep dan vsem, bodite pridne, se beremouser posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.12.2009 12:30:09   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Pozdravljene!!!!

Jest sm iz UZja in je vse super!!! V 31  tednu ima naša pupa skoraj 1700 g, za kar sem zelo vesela. Pretoki so super, pretoki v možganih tudi, pa plodovne vode je tudi dovolj. Tko da mi je Strahova napovedala, da če bo na rok rojena, da bo mela sigurno okoli 3500g. Skratka - lep začetek tedna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.12.2009 12:32:38   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

mucica...noče mi prilepit skeniran list, lahko pa ti pošljem na mail če želiš...spisek za iz P...sporoči...papa.

imaš ZS

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 12:43:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.12.2009 13:12:54   
MATEJKA_
BILI - no, pri nas v mb je široko povinaje še obvezno, tako da...

jaz pa začnem prvi teden januarja vse prat, likat in dokupovat še potrebne stvari...

ne vem al sem zgrešla al nobena nič ne ve.. kak je s twixy?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.12.2009 13:34:18   
zvesta
MaTEJKA, po mojih informacijah so twixy spustili domov in čaka doma... se ej oglasila na sosednji temi pred časom, a kljub vprašanjem ne napiše nič več... Tako da domnevam, da je še vedno 2v1 in čaka doma...

jaz bom zagotovo povijala široko, kot je ena napisala, je v MB to še 3 mesece obvezno... sicer pa brez kupa plenic itaq nimaš kaj v roko vzet...

no, jaz se prezgodnjega poroda niti ne bojim toliko... bolj me je strah, da bom morala spet par tednov pred porodom bit v porodnišnici... zato sme začela zdaj gnezdit in me panika prijemlje...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.12.2009 13:55:11   
slomak
user posted image

no da vidm če bo ratalo...mucica sem ti pa vseeno poslala še na mail...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.12.2009 13:57:38   
slomak
to je pa še druga stran...

user posted image

naj vas ne motijo moje oznakice...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.12.2009 14:04:42   
ninček1
Tako...Pa sem zlikala prvo rundo cotk in pleničk, obesla drugo rundo, zdaj pa malo počivam, ker mi je zadnje dni vse takooo napoornoo.Diham kot slon, premikam se kot slon, počutim se kot slon...

Hvala mucica za seznam...ja počasi se bomo začele kar vrstit gor...

V Avstriji pa takole, na drugem izhodu, kot da greš za center Graza greš dol za Baby one, se pelješ in se držiš levega pasa, maš odvzem, pogledaš nazaj, vidiš tunel, čez cesto , naravnost pa je Baby one.Greš na naslednjem križišču levo...so table in še enkrat levo na parking. Za Toysa pa greš ven na prvem izhodu, kot da bi šla v ikeeo, vidiš pa momax na eni strani na drugi pa je ta shoping center west, ko smo včasih nakupovali, na levi od glavne ceste...se zapelješ na parking, pol pa se na parkingu nazaj pelješ..in boš vidla Toysa, ne morš zgrešit, lahko pa še na njihovi spletni strani pogledaš...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.12.2009 14:10:09   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER
user posted image
29.12.-nattasha, gapii27
30.12.-zimska, Jada82(UZ), protina, rožca26

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki,ZojaLara
6.1.- zvesta, nincek1,ZojaLara,niwci,matejka
7.1.- aja1,babajči
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.12.2009 15:01:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Tako...Pa sem zlikala prvo rundo cotk in pleničk, obesla drugo rundo, zdaj pa malo počivam, ker mi je zadnje dni vse takooo napoornoo.Diham kot slon, premikam se kot slon, počutim se kot slon...

Hvala mucica za seznam...ja počasi se bomo začele kar vrstit gor...

V Avstriji pa takole, na drugem izhodu, kot da greš za center Graza greš dol za Baby one, se pelješ in se držiš levega pasa, maš odvzem, pogledaš nazaj, vidiš tunel, čez cesto , naravnost pa je Baby one.Greš na naslednjem križišču levo...so table in še enkrat levo na parking. Za Toysa pa greš ven na prvem izhodu, kot da bi šla v ikeeo, vidiš pa momax na eni strani na drugi pa je ta shoping center west, ko smo včasih nakupovali, na levi od glavne ceste...se zapelješ na parking, pol pa se na parkingu nazaj pelješ..in boš vidla Toysa, ne morš zgrešit, lahko pa še na njihovi spletni strani pogledaš...

hvala user posted image

sej vem da se bomo začele vrstiti na seznamu, sam jst samo upam da vsaj do februarja še ne user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.12.2009 15:02:10   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

user posted image

no da vidm če bo ratalo...mucica sem ti pa vseeno poslala še na mail...

hvala user posted image še enkrat

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.12.2009 16:14:26   
mucica2

imam samo eno vprašanje, a je katera že naročala pri baby centru preko e-trgovine? Zanima me samo kako je z dostavo, koliko dni pa koliko je treba poštnine plačat?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.12.2009 16:45:13   
zvesta
mucica, jaz kar veliko naročam.... če naročiš za več kot 20 € ali nekaj tu okrog (starih 5000 sit), potem ni nič poštnine.... z dostavo pa niso najbolj hitri, pride nekej v roku tedna dni....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.12.2009 17:16:03   
zvesta
sem zdaj videla malega Eneja od punshe... kaj je to lepo.. pa kako črno čupo ime.... iiiii....

Pomagajte:

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.12.2009 17:25:16   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

sem zdaj videla malega Eneja od punshe... kaj je to lepo.. pa kako črno čupo ime.... iiiii....

kje si ga pa videla? jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.12.2009 17:27:52   
mucica2

mucica, jaz kar veliko naročam.... če naročiš za več kot 20 € ali nekaj tu okrog (starih 5000 sit), potem ni nič poštnine.... z dostavo pa niso najbolj hitri, pride nekej v roku tedna dni....

aha pol rabijo kakšen teden da dostavijo? aha...k morem posteljico naročit, pa sm si mislila zakaj bi se jaz matrala pa tja hodila, da bi kr naročila pa naj dostavijo...

zdej mam pa še eno vprašanje če mogoče veš, zdej sm lih dobila sms od baby centra da imajo akcijo da če kupiš nad 50 eur dobiš bon za 10 eur, zdej me pa samo zanima a to velja samo če kupiš direkt pri njih ali velja tudi za naročanje preko spleta?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.12.2009 17:55:01   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Sicer pa imam samo še 2 pralna stroja in sem končala. Kako bi šele zgledalo, ko bi vse na roke pralauser posted image user posted image .

potem bi oprala samo najbolj nujno...nič preoblačenja user posted image

Seveda si lahko plsokam, ker sme sedaj za zlaganje porabila 3 ure, ker so se mi povijalne plenice vse zavozljale skupaj, da sme iz stroja potegnila samo en knedl. Kak naj to perem, da se ne bo zavozljalo?

tudi meni se je vse zavozljalo. Verjetno nas bo večina povijalne oprala samo enkrat, ker jih po izhodu iz P ne potrebujemo več. Upam, da bom med njimi.

punSha ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image   velik korenjak!

ninček 1: zelo lepi seznamček!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.12.2009 18:10:17   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

aha pol rabijo kakšen teden da dostavijo? aha...k morem posteljico naročit, pa sm si mislila zakaj bi se jaz matrala pa tja hodila, da bi kr naročila pa naj dostavijo...

zdej mam pa še eno vprašanje če mogoče veš, zdej sm lih dobila sms od baby centra da imajo akcijo da če kupiš nad 50 eur dobiš bon za 10 eur, zdej me pa samo zanima a to velja samo če kupiš direkt pri njih ali velja tudi za naročanje preko spleta?

jaz bi rekla, da velja samo direkt v trgovini... drugače pa kar vprašaj na njihovo brezplačno telefonsko številko...

Pomagajte:

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.12.2009 18:39:32   
Nattasha
Ojla!

Čestitke Punsha, mali je pravi korenjak!!

No me bomo še malo počakale ne?:) Sicer mislim, da smo zdaj že vse tako daleč, da ni več panike, tudi če se odločijo, da bodo prehitevali.

Midva sva danes končno naročila kuhinjo. Se je vse skupaj z papirji za stanovanje zavleklo. Najprej banka, potem pa še Konstruktor, ampak zdaj smo že tako daleč, da bomo po novoletnih praznikih podpisali pogodbe, ker so zdaj na Konstruktorju na kolektivnem dopustu in noben ne dela. Samo baje gre potem zelo hitro:) V glavnem, če bo šlo vse po planih 8. januarja končno dobiva ključe. Kuhinjo dobimo nekje takrat, ko imam jaz rok, zato bomo vse skupaj prestavli na konec februarja in se konkretno selili v začetku Marca. Ampak premika se, to je najbolj pomembno:))))

Pupe moje grem jaz malo v horizontalo, z vsem tem današnjim letanjem, kuhanjem, pospravljanjem...mislim da je čas.

Drugače pa tudi jaz nimam nil oprano, je pa več ali manj vse kupljeno. Po novem let še dobiva previjalno in posteljico in je to to. no vsaj za začetek;)))

Lepo se mejte.

Papa pa noge skup, tako kot smo zmenjene.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.12.2009 19:08:44   
gapii27
na faceboku ima punsha sliko....  tak so epički vsi skupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.12.2009 19:09:46   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

na faceboku ima punsha sliko....  tak so epički vsi skupuser posted image user posted image user posted image

ja, ful so lušni.... čist nič nedonošeno ne izgledajo...

Pomagajte:

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Prt
black rose

Na mizi imamo:

prt iz blaga (33%)

PVC prt (12%)

steklo (19%)

nimamo prta (36%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!