|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
27.12.2009 20:46:11   
aurora28
Zdravo.

Nina7 upam, da bo Gaja kmalu bolje, vem pa kaj preživljaš, ker mi smo imeli drisko en teden in ponoči smo se vsaki dve uri previjali. Joj grozno, ko se spomnem.
Otrok mora popiti čez dan vsaj pol litra in vse kar je več, je dobrodošlo. Poglej Gajo kakšen jezik ima, če ima bolj lepljivega je lahko panika, ker ne dobiva dovolj tekočine. Čimvečkrat ji ponujaj tekočino, sej ni važno kaj je, važno je da pije.

Mi smo imeli črevesno nalezljivo bolezen in se je vlekla dva tedna, nato pa se je še iz blata čistila cel mesec.

Nina7 svetujem ti, da kupiš Bio gaia kapljice, ki so naravni probiotiki in zelo pomagajo pri uravnavanju črevesne mikroflore, ker je le-ta zelo porušena pri driskah in virusih nasploh.

Pa umivajte si roke, tako Gaja, kot vsi ostali, da ne boste prenašali virusa. Jaz sem si vedno po vsakem previjanju dezinficirala roke.

user posted image za ozdravitev.

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 27.12.2009 20:52:53 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 926
27.12.2009 21:04:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Zdravo.

Nina7 upam, da bo Gaja kmalu bolje, vem pa kaj preživljaš, ker mi smo imeli drisko en teden in ponoči smo se vsaki dve uri previjali. Joj grozno, ko se spomnem.
Otrok mora popiti čez dan vsaj pol litra in vse kar je več, je dobrodošlo. Poglej Gajo kakšen jezik ima, če ima bolj lepljivega je lahko panika, ker ne dobiva dovolj tekočine. Čimvečkrat ji ponujaj tekočino, sej ni važno kaj je, važno je da pije.

Mi smo imeli črevesno nalezljivo bolezen in se je vlekla dva tedna, nato pa se je še iz blata čistila cel mesec.

Nina7 svetujem ti, da kupiš Bio gaia kapljice, ki so naravni probiotiki in zelo pomagajo pri uravnavanju črevesne mikroflore, ker je le-ta zelo porušena pri driskah in virusih nasploh.

Pa umivajte si roke, tako Gaja, kot vsi ostali, da ne boste prenašali virusa. Jaz sem si vedno po vsakem previjanju dezinficirala roke.

user posted image za ozdravitev.

hvala ti, ja res je grozn tole. sej pije ona ja sam kaj ko pol vse zbruhauser posted image , zdej sm ji dajala čist po mal pa zaenkrat ni bruhala, upam, da bo noč uredu, če ne, gremo pa jutr do P
razkužujemo pa si roke, sploh zarad Taja, čeprov je včasih vse tolk na hitr da kr pozabmuser posted image

kje se pa dobi te kapljice pa kolk se jih daje?

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
27.12.2009 21:15:50   
Anonimen
sm že najdla, že naročujemuser posted image . a to pol skoz daješ al kako?

< Sporočilo je popravil nina7 -- 27.12.2009 21:17:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
27.12.2009 21:20:02   
tally
upam, da se bo vidlo ker shrani.si  ne dela, mal slikic mojega bušija user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
27.12.2009 21:20:59   
tally
nina7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gajo, upam da bo kmalu zdrava zate pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
27.12.2009 21:32:01   
Anonimen
o Tally lep trebušček,škoda da nisi več v Mengšu da bi šle lohk na kakšno kavo
zdej pa grem mal spat, nočko

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
28.12.2009 8:41:12   
Srčekgirll
Jutro!

Iiii kako lepo jutro, pr nas sije sonček. Sam verjetn je ful mraz, brrrr. Mi2 z Vidkom sva pozajtrkovala, se zrihtala, zdej pa on riše, hiše, bibe, muce, gage,...za mamicouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
28.12.2009 8:41:14   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tally

upam, da se bo vidlo ker shrani.si  ne dela, mal slikic mojega bušija user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
pridem za tabo
user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.12.2009 8:53:25   
kasso
tally, joj kak buši že imaš. Obvezno ga moram v živo videti user posted image

Nina7, bošček Gaja, res upam, da ne dihidrira, pa da se Taj ne naleze user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 934
28.12.2009 9:00:06   
Srčekgirll
nina7- za te in za Gajo, upam da bo kmalu ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še za ostale bubančke

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 935
28.12.2009 9:48:18   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Samo na hitro, imam polno hišo user posted image Otroci imajo počitnice, njihovi prijatelji tudi in posledično... PARTYYYYYYY user posted image user posted image
Še dobro, da je
v službi, on se bolj sekira, če je vse v razsulu, jaz samo čez kup otrok ali igrač stopim user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj preživele prvi kos praznikov? Mi smo fajn uživali user posted image Tatarca sem se nažrla, da mi še danes iz ušes gleda user posted image

Gregor je spet malo bolan, v soboto je imel vročino, potem pa je minila in samo kašlja in smrka oz. ga spet matra sluz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 936
28.12.2009 9:51:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Helo mačkice moje

Najprej en lep pozdrav,že dolg me ni blo gor,enostavno nimam več časa,nočne me ubijajo,če sem pa doma na bolniški zaradi Lare mi pa skoz po glavi skače tko da če le  lahko skliznem na kak špancir z njo.

Hvala vsem za podporo ko sva bili v bolnici,teden se je res vleku,še posebi ker je bla res fertik.ko je pa sntibiotik zagrabu je pa začela jest in ful piti pa sva šle lahko domov,si ne predstavljam biti tam za praznikeuser posted image

Vsem želim srečen in miren božič v družbi naših malih škratkov in najdražjih.Lepo praznujte

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 937
28.12.2009 9:51:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hej!
Dns  sm pršla po Vidka v vrtec, mi vzgojiteljica pove da je spet poškodvan. Udaril se je ob mizo in prebil ustnico - zgornjo. Še dobr da je mel dudo v ustih, če ne bi šli zobki. Sam zdej mu pa še vedno kri teče, pa se zaceli, pol spet pije po flaški, spet kri, grozaaaa.

Bogi revež, no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
28.12.2009 9:52:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Hvala vsem za tolažbo in lepe želje
Jest sm zdele pršla iz LJ.Gaja upam, da bo jutri že lahko šla. Nažalost more dons še tm ostat tko, da bova s Tajem sama na božični večer, kaj čmo.
Zdej so ugotovil, da ni bakterijska okužba ampak virusna.Zgleda da ob vročini telo odreagira tako, da se ji levkociti, ...CRP zmer full povečajo kar pa je tipično za bakterijsko okužbo. Dons ji bojo še 1x kri vzel pa čakajo še na izvide urina. Tko, da AB so ji ukinil, dobiva zdej samo svečke ko ji vročina naraste. Ubistvu je bla pri njej bakterijska okužba samo prvič dokazana, 2x pa ne pa je vseen dobila AB, kr neki.
Je pa dobila tm darilo od Dedka Mraza, barvice, zvezek, mandarine, piškote, pa dve plišaste igračke, eno so naredili eni otroci, sm pozabla vprašat kateri. REs lepo.
Tolk zaenkrat, Taj je lačen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A so to mogoče ringarajini objemčki?? http://www.ringaraja.net/4939-objemckov-komaj-caka-praznike_2243.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
28.12.2009 9:53:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hvala vsem za rojstnodnevno čestitko. Dan je bil preživet kar tempirano, ker je Jaka imel palčkovanje v vrtcu. Smo pa vse dobro opravili in dedku mrazu osvetlili pot, ker je obiskal otroke. user posted image

user posted image Pogrešamo te user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 940
28.12.2009 9:53:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Hoj, hoj!

Kako smo kaj danes???? Jaz odlično, če seveda odštejem user posted image  križ.
Danes sva s style bile na obisku pri nini7 in moram povedat, da ima pravega pridnega miška doma. Mali je tak cukrček, da bi ga kar pojedeluser posted image

barbaw: user posted image user posted image user posted image  da se ti čimprej pošlihtajo stvari na svoje mesto.

user posted image za fajn izlet in obisk.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
28.12.2009 9:55:02   
špelin@

kdaj otrok dehidrira? Gaja je zjutri pojedla mal čokolešnika, pol pa nč več. pije ja sam pol vse zbruha, pa drisko ma še kr. a naj pokličem dohtarja

Znaki dehidracije:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1573304

http://bibaleze.si/clanek/starsi/prepoznate-dehidracijo.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
28.12.2009 9:55:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 943
28.12.2009 9:55:58   
špelin@
Šibam, Gregor širi ene čudne vonjave po stanovanju user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 944
28.12.2009 12:20:49   
Anonimen
Gaja je že bolš, od včeri ni nč bruhala, tud driske ni mela več, je tud že mal, tko, da mislim da se izboljšujeuser posted image .
jest pa pojem pol pa šibava s Tajem mal vn, smo bli cel vikend not pa more mal na zrak.
Špelin@ možno da so to res te igračke, pa hvala za linke. a Gregi je pa tud bogi, joj komi čakam da bo pomlad.

SG mi mamo tud sonček že od zjutri, sam kaj ko se mi v teh rovtah nikamor ne da, upam, da bo v dolini tud sonček, čeprov je vidt samo meglo

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
28.12.2009 12:22:04   
tilči
Dober dan!

Končno se mi je uspelo malo usesti.Prehlajena sem toliko,da že kar stekleno gledamuser posted image .A se bom nafilala s tableti,da bom v službi sposobna delat,bolj na iziuser posted image

Ponoči smo imeli pestro,saj je Tilen 3x bruhal.Zgleda mu je nekja težo naredilo,saj je danes ok.Imam pa žehte cel kupuser posted image .Včeraj pa sva bila z Nejcem na dežurni,ker ima gnojno angino.Malo razmišljam o cepljenju,pa se še nisem odločila.kaj mi svetujete?Sicer ni bil toliko bolan,kot nekje berem,a je vedno na ABuser posted image

Še nekaj me zanima:a je potrebno potrdilo od zdravnika za v vrtec plačati za 1.mesečno odsotnost?
Tally...lušten trebuščekuser posted image user posted image

Nina...da gre Gaji čimprej na boljeuser posted image user posted image user posted image
Špelin@...potem je pestro pri vas doma?user posted image Pa user posted image user posted image user posted image  za Gregija

< Sporočilo je popravil tilči -- 28.12.2009 12:23:22 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 946
28.12.2009 12:35:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Končno se mi je uspelo malo usesti.Prehlajena sem toliko,da že kar stekleno gledamuser posted image .A se bom nafilala s tableti,da bom v službi sposobna delat,bolj na iziuser posted image

Ponoči smo imeli pestro,saj je Tilen 3x bruhal.Zgleda mu je nekja težo naredilo,saj je danes ok.Imam pa žehte cel kupuser posted image .Včeraj pa sva bila z Nejcem na dežurni,ker ima gnojno angino.Malo razmišljam o cepljenju,pa se še nisem odločila.kaj mi svetujete?Sicer ni bil toliko bolan,kot nekje berem,a je vedno na ABuser posted image

Še nekaj me zanima:a je potrebno potrdilo od zdravnika za v vrtec plačati za 1.mesečno odsotnost?

Nina...da gre Gaji čimprej na boljeuser posted image user posted image user posted image
Špelin@...potem je pestro pri vas doma?user posted image

joj pri vas imate tud sranjeuser posted image , jest sm rekla, da še dobr da mam sušilca ker drugač ne vem kje bi cunje sušila, sm prejšnjo noč 3x pojstlo preoblekla
glede cepljenja pa ne vem, jest sm dala Gajo cepit proti pnevmokoku, ker naj bi mela 3x v treh mesecih bakterijsko okužbo, čeprov zdej ne vem al jo je res mela. Če se mu full ponavlja bi jest dala, ker teli AB so en drek.
Zakaj pa rabiš potrdilo?

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
28.12.2009 12:50:16   
tilči

Dober dan!

joj pri vas imate tud sranjeuser posted image , jest sm rekla, da še dobr da mam sušilca ker drugač ne vem kje bi cunje sušila, sm prejšnjo noč 3x pojstlo preoblekla
glede cepljenja pa ne vem, jest sm dala Gajo cepit proti pnevmokoku, ker naj bi mela 3x v treh mesecih bakterijsko okužbo, čeprov zdej ne vem al jo je res mela. Če se mu full ponavlja bi jest dala, ker teli AB so en drek.
Zakaj pa rabiš potrdilo?

sedaj je tretji teden doma,pa bo še kar nekaj časa,da poje AB,pa da pride k sebi,tako da bi plačala le 40% cene v vrtcu.
Koliko doz pa je Gaja prejela? Pa P kaj komplicirajo glede cepljenja,a so sami za? 1x sem eno nadomestno P spraševala,pa mi je odsvetovala.Samo mene pa vedno bolj vleče k cepljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
28.12.2009 13:00:55   
Anonimen

Dober dan!

Zakaj pa rabiš potrdilo?

sedaj je tretji teden doma,pa bo še kar nekaj časa,da poje AB,pa da pride k sebi,tako da bi plačala le 40% cene v vrtcu.
Koliko doz pa je Gaja prejela? Pa P kaj komplicirajo glede cepljenja,a so sami za? 1x sem eno nadomestno P spraševala,pa mi je odsvetovala.Samo mene pa vedno bolj vleče k cepljenju

pr ns v vrtcu pa ne vem če majo tud tko, morm vprašat.pomoje da ni treba plačat potrdila, ne vem pa ne.
najprej je dobla na infekcijski AB v žilo, pol naprej Ospen, naslednjič isto, v tretje pa Amosinklav al neki tazga.Vprašanje če bi ga zdej tud dobla, če bi bil isti P, ker izvidi krvi so kazal na bakterijsko okužbo.Tko, da dokazana je bila samo prvič.
Men so vsi P pri katerih sm bla priporočal cepljenje. če ji pa nikol nč ne bi bilo in bi se preventivno odločila pa nekak odsvetujejo, vsaj tako so moji kolegici

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
28.12.2009 13:03:20   
Anonimen
Aja zdej sm vidla da si me spraševala koliko doz je prejelauser posted image . Eno, februarja pa dobi še eno. Do dveh let sta dve,če je pa otrok starejši pa samo ena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?