Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Končno se mi je uspelo malo usesti.Prehlajena sem toliko,da že kar stekleno gledam .A se bom nafilala s tableti,da bom v službi sposobna delat,bolj na izi Ponoči smo imeli pestro,saj je Tilen 3x bruhal.Zgleda mu je nekja težo naredilo,saj je danes ok.Imam pa žehte cel kup .Včeraj pa sva bila z Nejcem na dežurni,ker ima gnojno angino.Malo razmišljam o cepljenju,pa se še nisem odločila.kaj mi svetujete?Sicer ni bil toliko bolan,kot nekje berem,a je vedno na AB Še nekaj me zanima:a je potrebno potrdilo od zdravnika za v vrtec plačati za 1.mesečno odsotnost? Tally...lušten trebušček Nina...da gre Gaji čimprej na bolje Špelin@...potem je pestro pri vas doma? joj pri vas imate tud sranje , jest sm rekla, da še dobr da mam sušilca ker drugač ne vem kje bi cunje sušila, sm prejšnjo noč 3x pojstlo preoblekla glede cepljenja pa ne vem, jest sm dala Gajo cepit proti pnevmokoku, ker naj bi mela 3x v treh mesecih bakterijsko okužbo, čeprov zdej ne vem al jo je res mela. Če se mu full ponavlja bi jest dala, ker teli AB so en drek. Zakaj pa rabiš potrdilo? sedaj je tretji teden doma,pa bo še kar nekaj časa,da poje AB,pa da pride k sebi,tako da bi plačala le 40% cene v vrtcu. Koliko doz pa je Gaja prejela? Pa P kaj komplicirajo glede cepljenja,a so sami za? 1x sem eno nadomestno P spraševala,pa mi je odsvetovala.Samo mene pa vedno bolj vleče k cepljenju pr ns v vrtcu pa ne vem če majo tud tko, morm vprašat.pomoje da ni treba plačat potrdila, ne vem pa ne. najprej je dobla na infekcijski AB v žilo, pol naprej Ospen, naslednjič isto, v tretje pa Amosinklav al neki tazga.Vprašanje če bi ga zdej tud dobla, če bi bil isti P, ker izvidi krvi so kazal na bakterijsko okužbo.Tko, da dokazana je bila samo prvič. Men so vsi P pri katerih sm bla priporočal cepljenje. če ji pa nikol nč ne bi bilo in bi se preventivno odločila pa nekak odsvetujejo, vsaj tako so moji kolegici
|