|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
24.12.2009 11:24:38   
suzy85
user posted image
V sveti noči, v tihi noči angelčki veseli
so na zvezde, svetle zvezde tiho prileteli.
»Lučke božje, drage lučke, pojdite ve z nami!
Radi bi k ljudem na zemljo, pa ne znamo sami.«
Pa so zvezdice za lučke angelčki si vzeli,
ko so skozi črno temo k nam na svet hiteli.
Na božičnem drevcu zlate zvezde zdaj gorijo,
angelčki pa zlato srečo med ljudi delijo.                                                            (Anica Černejeva) 

Srečno 2010!

Suzana & Kristjan & Eva

user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 24.12.2009 11:26:10 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.12.2009 11:26:56   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tko, slike so v albumu, poslala sm vam tudi vabilo za ogled slik. Tiste k še niste potrdile prijateljstva, pa prej potrdite (sm poslala prošnjo), pa vam pošljem, če slučajno ne boste vidle.
Aja, pa eno slikco z rr albuma mi je tko kopiralo
http://static.ringaraja.net/1108346915/big/f798d92f6fa906d557930f27ecf7da83.jpg

Ful ste luštneuser posted image user posted image

podpišem! user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.12.2009 11:27:23   
suzy85

Napovedujejo poplave,tako da smo že klet pospravili,da ne bo kaj namočilo,črpalka je pa tudi že pripravljenauser posted image user posted image

upam, da ne bo prehudo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.12.2009 11:28:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
suzy85, zelo lep koledar user posted image To bo za darilo, kajne?

ja, za ožje družine, prababico in pradedka ter za botrco

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.12.2009 11:29:42   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

midva sva spala do 9h danes, sem mu obljubila da danes ne gre v vrtec in bo z mamico..
Včeri sva spekla goro keksovuser posted image
danes morem pa še v šoping za darila.

user posted image user posted image user posted image za spanje! men pa sploh ni keksov za pečt, če jih pol sploh ne pojemo. od user posted image familija tje ful nesladkosnedna... pol sm se pa še jst od njih navadla... user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 24.12.2009 11:31:23 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.12.2009 11:30:26   
suzy85
Špelin@ Nejc je vredu, kašlja le še občasno, učka se izboljšuje..
Odlično user posted image
Kdaj se boš oglasila ?
1x drug teden??

jst bi tudi čvekala... user posted image lahko?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 881
24.12.2009 11:30:51   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

oj, špelin, jaz moram še za tasta in tašlo, pa svakinjo in nečakinjo, brata, mamo, bratovo punco in njeno hčerko...pa še malenkosti za ostale otroke prijateljev....Bom šla naslednji teden v akcijo. Tastu pa bom najbrž nogaviceuser posted image

HB sem za ostale že nabavila user posted image Stric je predlani dobil nogavice, lani tople copate, letos pa... user posted image

rokavice, šal...

najprej nogavice, pol copate, letos pa čevlje... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 882
24.12.2009 13:27:07   
Čmrlika
                                                     Bliža se najlepši čas v letu.
                              Čas, ko se spominjamo preteklosti in pričakujemo prihodnost.
                             Čas, ko se želja po sreči, zdravju in uspehu seli iz srca v srce.
                             Naj se vam uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo
                             pričakovanja! Vesel Božič ter SREČNO 2010  vam želi 

Čmrlika

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 883
24.12.2009 13:52:38   
MARTINA25
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiii ful dobr,krasna ideja za darilo...škoda da se tudi sama nisem spomnila česa podobnega....drugo leto pa ziher!!!!!!!
Eva pa je itak lepotička!!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.12.2009 13:55:04   
MARTINA25
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

aja sam še to

lepe ste na slikicah user posted image , sem na hitro pogledala.

vsem bubančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdravi!!

jaz sem od danes na bolniški pa do porodniške, verjetno, ker sem na inzulinuuser posted image .

ojej, a tako ti je cukr narasel al kakouser posted image . Če si doma, te pa kak dan pokličem, da se kaj dobimo.

nina7 nočko user posted image user posted image

zdej grem pa tudi jaz vodoravno

ja lahko, zdej bom imela časa še pa še, jah cuke mi je povišan po zajtrku po večerji pa malo več sam mi je vseeno dala inzulin pred zajtrkom in večerjo pa bomo vidli, upam da mi ga uspe znižat.

nočko pa se kaj vidimo

Tally samo da sta vidva z malo pikico ok!!!!Nč se ne sekiri,zdaj boš imela vsaj več časa zate in za Emilijo,pa še v miru boš pričakalauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.12.2009 13:56:01   
MARTINA25

Napovedujejo poplave,tako da smo že klet pospravili,da ne bo kaj namočilo,črpalka je pa tudi že pripravljenauser posted image user posted image

upam na najboljš!!!!držim pestke da ne bo hujšga!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 886
24.12.2009 13:57:27   
MARTINA25

VSEM ŽELIM PRIJETEN BOŽIČNI VEČER.

Verni naj začutijo utrip tega praznika, neverujoči pa se jim bomo pridružili pri občutkih topline, ko bomo ta večer ravno tako uživali v svoji družini.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   vse lepo tudi tebi in tvoji družini!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 887
24.12.2009 14:04:08   
MARTINA25
Hvala za ideje glede božične večerje-ta bo letos pri nas taglavna,glede na to da user posted image  dela do 18.00.

Smerečico smo postavili včeraj zvečer,da ne govorim kje sva z mojim vse iskala bunkice...jih je Tjaša zmetala po celem stanovanju,je očitno mislila da so se ji uresničile sanje,da je dobila polno košaro žog...hehehe.Da o jaslicah sploh ne govorim....vse v vodoravnem stanju,kot da pastirčki ovčke in stala živina popili že liter kuhančka,hahah.

Danes me čaka še čistilna akcija.....kaj hočeš lepšga :)

Vsem bubančkom velikuser posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 888
24.12.2009 14:39:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Špelin@ Nejc je vredu, kašlja le še občasno, učka se izboljšuje..
Odlično user posted image
Kdaj se boš oglasila ?
1x drug teden??

jst bi tudi čvekala... user posted image lahko?

kamooooooooooooot

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 889
24.12.2009 15:12:38   
katy82
Helo mačkice moje

Najprej en lep pozdrav,že dolg me ni blo gor,enostavno nimam več časa,nočne me ubijajo,če sem pa doma na bolniški zaradi Lare mi pa skoz po glavi skače tko da če le  lahko skliznem na kak špancir z njo.

Hvala vsem za podporo ko sva bili v bolnici,teden se je res vleku,še posebi ker je bla res fertik.ko je pa sntibiotik zagrabu je pa začela jest in ful piti pa sva šle lahko domov,si ne predstavljam biti tam za praznikeuser posted image

Vsem želim srečen in miren božič v družbi naših malih škratkov in najdražjih.Lepo praznujte

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 890
24.12.2009 15:33:59   
Anonimen
Hvala vsem za tolažbo in lepe želje
Jest sm zdele pršla iz LJ.Gaja upam, da bo jutri že lahko šla. Nažalost more dons še tm ostat tko, da bova s Tajem sama na božični večer, kaj čmo.
Zdej so ugotovil, da ni bakterijska okužba ampak virusna.Zgleda da ob vročini telo odreagira tako, da se ji levkociti, ...CRP zmer full povečajo kar pa je tipično za bakterijsko okužbo. Dons ji bojo še 1x kri vzel pa čakajo še na izvide urina. Tko, da AB so ji ukinil, dobiva zdej samo svečke ko ji vročina naraste. Ubistvu je bla pri njej bakterijska okužba samo prvič dokazana, 2x pa ne pa je vseen dobila AB, kr neki.
Je pa dobila tm darilo od Dedka Mraza, barvice, zvezek, mandarine, piškote, pa dve plišaste igračke, eno so naredili eni otroci, sm pozabla vprašat kateri. REs lepo.
Tolk zaenkrat, Taj je lačen

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
24.12.2009 16:02:20   
Srčekgirll
Hej!
Dns  sm pršla po Vidka v vrtec, mi vzgojiteljica pove da je spet poškodvan. Udaril se je ob mizo in prebil ustnico - zgornjo. Še dobr da je mel dudo v ustih, če ne bi šli zobki. Sam zdej mu pa še vedno kri teče, pa se zaceli, pol spet pije po flaški, spet kri, grozaaaa.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 892
24.12.2009 16:29:43   
Srčekgirll
Zakaj, ko je tvoja žena noseča, ji prijateljce božajo trebuh in ji govorijo "Čestitamo!"

user posted image
...ampak nobena ne pride k tebi, ti poboža tiča in reče..."BRAVO MAJSTER"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.12.2009 16:30:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 893
24.12.2009 16:31:12   
Srčekgirll
Tri sestre živijo skupaj v hiši: 91 letna Eva, 93 Ina in 95 letna Nana.Nana se spravlja spat in se gre prej še skopat. Leze v kad, sredi koraka
zastane, premišljuje, potem pa pokliče: "Ina, Eva, a se katera spomni a sem se šla kopat al sem že skopana?"
Ina zavpije nazaj: "Čakaj, pridem gor na pomoč!" Na sredi stopnic se zamišljeno ustavi, se nekaj prestopa in končno pokliče: "Punce a sem šla gor al dol?!"
Eva najmlajša se oglasi: "Ja to je pa že zlo hudo! Skleroza vaju daje 100 na uro. Upam, da bo mene obšla!" Trikrat potrka po leseni mizi in nadaljuje"Takoj vama pridem pomagat, samo pogledat grem kdo trka!"  

Neposredna povezava do sporočila: 894
24.12.2009 17:49:25   
Anonimen
Katy super da sta že doma pa je mala bolš, vem kako je težko ko je otrok v bolnici.

SG a Vid je pa tkole v mizo prbiluser posted image . naj se hitro rana zaceli

Martina in Tally a bomo kej bušije vidl?

Punce moje vsem velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bojo naši otroci zdravi.

eh Taj se spet neki oglaša, je zakinku za 10 minut, ah ja

Neposredna povezava do sporočila: 895
24.12.2009 20:31:52   
tilči
user posted image Ko prižgejo božične se luči,

vsak v srcu si nekaj zaželi.

Naj Božič bo prijazen,naj bodo

prijazni v njem ljudje,

naj misli bodo iskrene

in veselo bo srce.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.12.2009 11:48:19   
kasso
Drage majčice
vsem želim lepe praznike user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.12.2009 22:16:02   
barbaw
Lepe praznike vam želim tudi jaz. Predvsem pa vam in vašim otrokom želim zdravja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.12.2009 22:17:27   
barbaw
Hvala vsem za rojstnodnevno čestitko. Dan je bil preživet kar tempirano, ker je Jaka imel palčkovanje v vrtcu. Smo pa vse dobro opravili in dedku mrazu osvetlili pot, ker je obiskal otroke. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.12.2009 22:18:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

¸Punce full ste luštne, škoda k je tolk mejhna slikca.

Kej več pa ne morm komentirat, sm mal prej domov pršla, smo bli spet pri P pa je mogla Gaja spet na infekcijskouser posted image .
Sm res žalostnauser posted image
Včeri je mela mal vročine, dons ob dvanajstih že 38,7 pa sm ji dala svečko, pol je spala 3,5 ure in ko se je zbudila vročina 39,2.
Smo šli k P in ker njen ni delal nas je vzel en drug ki je reku da je kao viroza. Sm pol rekla da ji naj kri vzamejo pa je kr neki mutil. No sm mal znorela pa prav on ok sam jest AB ne bom dal, če ne vem točno zakaj in če izvidi ne bojo ok boste šli na infekcijko.
Itak so bli izvidi spet katasrofa. Pol si je pa vzel čas za nas, ker tud njemu ni normalno da ma zmer tolk slabe izvide. Je reku da bi blo najbolj da gremo v Lj. pa pol tm povejo kaj točno je spet, ker zdej 2x je dobla AB bl na slepo. On bi pa rad vedu točno kaj ma.
Mal mi je čudno kako vsak P drugač dela, eni kr pišejo AB, eni nočjo...
Sej pol sm mal premislila in mu dam prov, da jo je poslal v LJ. da vsaj vemo kaj ji je in če bo treba jo bo dal še naprej na preiskave.Mi res ni normalno da se ji to ponavlja kr naprej, v treh mesecih že četrtič
Joj kolk sm vse zmedeno napisala, itak če sm pa vsa raztresenauser posted image

Ja boga mala miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate pa en velikkuser posted image user posted image user posted image . Nina moje osebno mnenje je, čim manj AB oz. samo takarat ko je nujno potreben. Naj ti povem, da so Andržu na slepo predpisali summamed in seveda ni bil pravi AB, krvno sliko je zapacal in niso mogli ugotoviti kaj mu jeuser posted image Zato, pred uporabo AB vedno zahtevam pregled krvi, da pogledajo Lci in CRP.

Bi bilo pa res fajn, da ji odkrijejo vzrok teh bolehanj. Držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas smo bili tudi non-stop bolani. Zdrava je bila max 1 teden. Zdaj moram pa trkat, da je tri tedne prehlajena brez hujših težav. Sem mislila, da se mi bo zmešalo od neprespanih noči, svečk, bruhanja in smrkavega nosu. Časa ko so bili vsi trije naenkrat bolani pa sploh ne bi omenjala.
Upam, da se ji bo kmalu imunski sistem sestavil in da bo zdrava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?