![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 8:01:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js bi tut imela kako idejo za božične piškotke. kaj dosti ne bom pacala, ker nas bo itak tašča založila s tem...ampak eno rundo, da bo dišalo po stanovanju, bo pa že treba... kaj predlagate? Predlog dobiš, ko dobim recepte...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 9:08:32
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz najraje delam čisto obične piškotke in jih potem malo okrasim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 9:36:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
tle je taka megla,da td golobi hodijo pes.:):)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 19:42:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft tle je taka megla,da td golobi hodijo pes.:):) Lara ti ga sekaš. Jaz sem pa glih kaj spila ono novo pivo od laškega. Uh Marija je močno. Nekih 7 promilov ima. Samo je pa pitno. Eno malo sem spila, pa sem že malo na easy. Smo se celo popoldne potepali po trgovinah. Je bila Lana po parih tednih prvič na shopingu in ji je bilo všeč. Vidim da ste zasedene, zato grema z mojim vsak svojo revijo in na kavč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 20:10:29
|
|
|
|
arabela*
|
A je uboga...popoldan ni imela vročine.......prej pa ji je narasla na 39.7 ...zdaj sem ji svečko dala,jutri popoldan pa jo peljem k P...upam da sploh še delajo Grem zdaj malo pospravit,pa A še enkrat zmerit vročino in se kasneje vrnem Smrečke ne bomo delali letos,ker enostavno ni časa,pa niti okraskov ne najdem...Mogoče še kje dobim kako naravno vejico in bom bonbone in kekse dala gor....darila pa bom jima kar danes nasrtavila.Sta dobile tepih z motivom ceste,avtke, prometne znake in živali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 20:52:18
|
|
|
|
ključek
|
živjo, punce!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 20:52:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Meni pa je A zbolela...je prišla prej iz vrtca z 29 vročine. Zdaj spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 20:52:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj sta pekle piškote? že spečeni, okrašeni, v škatlah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 21:24:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
A je uboga...popoldan ni imela vročine.......prej pa ji je narasla na 39.7 Ma prow žalostno jih je gledat,ko so bolančki, ja.... Upam, da bo hmal boljše...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 21:28:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Neuradna novica: so me sprejeli v službo... Nokia N97 je zakon.... Sem se pa danes komaj izobnila razbitemu avtu, kaj hujšega verjetno ne bi bilo, ker smo okol 40 na uro vozili.... Dobro, da imam dobre reflekse in da je bil na desni strani plac, da sem se na hitro umaknila.. Ko sem pa močno zabremzala, je Lara "AU" rekla, ker jo je moglo naprej ruknit, glede na to, da je iz sedežev vse zletelo na tla..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 21:51:16
|
|
|
|
leda
|
Neuradna novica: so me sprejeli v službo... user posted image user posted image user posted image Sem se pa danes komaj izobnila razbitemu avtu, kaj hujšega verjetno ne bi bilo, ker smo okol 40 na uro vozili.... Dobro, da imam dobre reflekse in da je bil na desni strani plac, da sem se na hitro umaknila.. Ko sem pa močno zabremzala, je Lara "AU" rekla, ker jo je moglo naprej ruknit, glede na to, da je iz sedežev vse zletelo na tla.. še dobro. v naju z elo se je v začetku oktobra zaletel en stric. sem šla ene 30, on je vletu iz (neprednostne) desne, na levi kolona. sam gledala sem in bremzala. ela se je seveda ustrašla, mene je pa potem, ko je šok popustil, začel tako bolet vrat, da sem drug dan nekaj ur preživela na urgenci in cel oktober na fiziterapiji...tko da k**** pa male hitrosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 21:53:18
|
|
|
|
leda
|
Ma prow žalostno jih je gledat,ko so bolančki, ja.... user posted image Upam, da bo hmal boljše... jap. čeprov starejši ko so, lažje je. lara je ok? ela bo očitno ravno do torka opravila s prehladom, zeleni smrklji so se že umaknil, tko da, jupi, se vidmo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.12.2009 22:45:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
jap. čeprov starejši ko so, lažje je. lara je ok? Ja, Lara je ok... see yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 5:09:49
|
|
|
|
zband
|
ojla lara croft čarli pf saraya olivija račkapk in seveda skoraj soseda-me to you želim vam in vašim lep in še enkrat lep božič zband-ko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 7:54:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
želim vam in vašim lep in še enkrat lep božičuser posted image user posted image user posted image zband-ko Hvala.... Tudi tebi/vam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 9:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neuradna novica: so me sprejeli v službo... Nokia N97 je zakon.... bravo res je zakon
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 10:02:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ela bo očitno ravno do torka opravila s prehladom, zeleni smrklji so se že umaknil, tko da, jupi, se vidmo! Kdo vse pa sploh pride? mama bubi z bubiko in bubjem se prijavlja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 10:03:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neuradna novica: so me sprejeli v službo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 10:53:15
|
|
|
|
arabela*
|
Vsem želim vesele praznike, polne topline in smeha....družite se s svojci in prijatelji...na koncu je to edino, kar šteje......denar ne kupi sreče, blišč in lepota pa mineta slej kot prej.... Vesel Božič
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 11:57:34
|
|
|
|
leda
|
Kdo vse pa sploh pride? gdobivedu kje je seznamček. -lara -bubi -mty (morda) - jazzy - račkapk - lanaluna - zoe (morda) - čarli nadaljujte zaporedje... navodila sledijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 14:05:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Smo se celo popoldne potepali po trgovinah. Midva pa danes dopoldne - samo nekaj na hitro in sva še zadnji trenutek ušla gužvi; drug teden, 31. me ne vidijo v bližini;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 14:06:15
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neuradna novica: so me sprejeli v službo... Bravo !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 16:28:44
|
|
|
|
arabela*
|
Sva bile z A pri zdravniku...ima gnojno angino.....dobila AB in sirup za vročino zbijat Kljub vročini se počuti vredu....nobenih problemov...... ..no hvalabogu...dobile tudi napotnico za ORL......sicer ko se pozdravi..... Sem še laufala v qlandijo po darilo in zdravila...gužva taka da je brezveze sploh kam hodit,če ni nujno... Naši gledajo Kevina, potem pa gremo k tašči na večerjo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 21:41:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saraya..... berem tvoj podpis.... Ko boš doumel bistvo življenja, boš našel lepoto v vseh stvareh. Sem prebrala laptop...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.12.2009 21:48:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya..... berem tvoj podpis.... Ko boš doumel bistvo življenja, boš našel lepoto v vseh stvareh. Sem prebrala laptop... adijo živci....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.