Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:33:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bom naredila seznam. Javite se vse, ki bi rade shujšale in koliko kg. A bi napisale tudi začetne kg ali to raje zadržimo zase? Ej, vsega pa spet nena rabijo vedet. Maš prav. Brez ta velike številke. Samo koliko mora it dol. Bo bolje, ja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:44:51
|
|
|
|
ly117
|
Kam ste pa zdaj spet pobegnile?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:45:36
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kam ste pa zdaj spet pobegnile? jas sem tu....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:47:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kam ste pa zdaj spet pobegnile? jas sem tu....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:52:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kam ste pa zdaj spet pobegnile? jas sem tu.... Muca jezik papala?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:54:20
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kam ste pa zdaj spet pobegnile? jas sem tu.... Muca jezik papala? ne gledam kak naj pošlem prošnjo za prijatelstvo...uspelo mi je samo za rubin ne gre pa za marto, matcar, tasa???? sem jas to neki stručko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:56:13
|
|
|
|
ly117
|
Načeloma je tam pod avatarjem in samo tam klikneš in potem te pa itak vodi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:56:53
|
|
|
|
ly117
|
Mater jaz si bom pa vrat izpahnila ko zijam fil in sem tu za računalnikom.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:01:49
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Načeloma je tam pod avatarjem in samo tam klikneš in potem te pa itak vodi. ja ja vem...samo ko sem jih vnesla za prijateljstvo oz.prošnjo mi je samo rubin v seznamu čakanja ostala...eh **** gleda..ne da se mi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:02:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater jaz si bom pa vrat izpahnila ko zijam fil in sem tu za računalnikom. te bo vsekalo pa bo...boš ko robot
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:03:35
|
|
|
|
doris04
|
joj kak mrzim petarde pokanje in vse ostalo ...mojemu pesu se bo zmešalo..reveš kuj k meni sili pa joka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:05:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater jaz si bom pa vrat izpahnila ko zijam fil in sem tu za računalnikom. te bo vsekalo pa bo...boš ko robot HB da je filma konec. Jeeeeeee nič ne bom robot.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:05:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 joj kak mrzim petarde pokanje in vse ostalo ...mojemu pesu se bo zmešalo..reveš kuj k meni sili pa joka E, božček mali. Te pa ga stisni k sebi pa en veliki .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:07:30
|
|
|
|
botrca
|
Evo mene . Sem delala francosko solato, ker se mi je ful luštala. Zdaj pa malo čekiram rr in fb...pol pa se stisnem k možeku... čakam, da se stušira. Nočko vsem,
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:08:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo mene . Sem delala francosko solato, ker se mi je ful luštala. Zdaj pa malo čekiram rr in fb...pol pa se stisnem k možeku... čakam, da se stušira. Nočko vsem, Sorry, ampak ti si obsedena s kuhanjem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:11:19
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo mene . Sem delala francosko solato, ker se mi je ful luštala. Zdaj pa malo čekiram rr in fb...pol pa se stisnem k možeku... čakam, da se stušira. Nočko vsem, Sorry, ampak ti si obsedena s kuhanjem. madonca mate ene preveč cajta al kaj....jas rajši s tamalo preživim več časa ko pa da kuham vse bešamel omake itd...bo na špagetah al pa krompirovem golažu glih tak gor zrasla...ni varjante da zabušim več kot uro polek kuharije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:13:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo mene . Sem delala francosko solato, ker se mi je ful luštala. Zdaj pa malo čekiram rr in fb...pol pa se stisnem k možeku... čakam, da se stušira. Nočko vsem, Sorry, ampak ti si obsedena s kuhanjem. madonca mate ene preveč cajta al kaj....jas rajši s tamalo preživim več časa ko pa da kuham vse bešamel omake itd...bo na špagetah al pa krompirovem golažu glih tak gor zrasla...ni varjante da zabušim več kot uro polek kuharije No za to mam jaz mojega, ampak ob 9-ih zvečer pa se mi res nebi dalo delat francoske pa če se mi še tak zlušta.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:13:35
|
|
|
|
doris04
|
ly kaj L že ma zobeke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:16:58
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo mene . Sem delala francosko solato, ker se mi je ful luštala. Zdaj pa malo čekiram rr in fb...pol pa se stisnem k možeku... čakam, da se stušira. Nočko vsem, Sorry, ampak ti si obsedena s kuhanjem. madonca mate ene preveč cajta al kaj....jas rajši s tamalo preživim več časa ko pa da kuham vse bešamel omake itd...bo na špagetah al pa krompirovem golažu glih tak gor zrasla...ni varjante da zabušim več kot uro polek kuharije No za to mam jaz mojega, ampak ob 9-ih zvečer pa se mi res nebi dalo delat francoske pa če se mi še tak zlušta. maš prav... no samo jas nasplošno mislim da mi ni point v lajfu dnevno cele menije za kuhat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:17:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ly kaj L že ma zobeke Ne, še vedno smo brez.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:18:53
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ly kaj L že ma zobeke Ne, še vedno smo brez. pol pa bojo vsi naenkrat ven zlezli...naša ma v roku 3 tednov že 3...hvala bogu ni blo vročine, jokanja...ampak je bla samo driska pa rita cela vneta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:19:34
|
|
|
|
marta82
|
Globoko v nas se skrivajo vitke ženske. Odkrivati jih pričnemo v ponedeljek 4.1. nick/ zaželjen rezultat/ vmesni rez. (18.1.)/ v. r. (1.2.)/ v. r. (15.2.)/ v. r. (1.3.) Marta82 - 10 kg Ly117 - 5-8 kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:20:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Evo mene . Sem delala francosko solato, ker se mi je ful luštala. Zdaj pa malo čekiram rr in fb...pol pa se stisnem k možeku... čakam, da se stušira. Nočko vsem, Sorry, ampak ti si obsedena s kuhanjem. madonca mate ene preveč cajta al kaj....jas rajši s tamalo preživim več časa ko pa da kuham vse bešamel omake itd...bo na špagetah al pa krompirovem golažu glih tak gor zrasla...ni varjante da zabušim več kot uro polek kuharije No za to mam jaz mojega, ampak ob 9-ih zvečer pa se mi res nebi dalo delat francoske pa če se mi še tak zlušta. maš prav... no samo jas nasplošno mislim da mi ni point v lajfu dnevno cele menije za kuhat... Ja saj vem. Je še kaj drugega tudi obstaja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:20:16
|
|
|
|
marta82
|
Uf sem se namatrala s tem seznamom. Ne znam boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:22:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Globoko v nas se skrivajo vitke ženske. Odkrivati jih pričnemo v ponedeljek 4.1. nick/ zaželjen rezultat/ vmesni rez. (18.1.)/ v. r. (1.2.)/ v. r. (15.2.)/ v. r. (1.3.) Marta82 - 10 kg Ly117 - 5-8 kg Uf, že tak hitro. Ne, saj se samo hecam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......