Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 20:59:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 malo špegam oni film na popu..čokolada...pa me luna nosi po novem...noge mi kr vleče k predalu s čokoladami....njami Mene to (pre)pogosto. Januarja grem na manjžri dieto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:05:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 evo že našla na računovodja.com.....dobro gremo dalje...kak ste...ste se napapcale bifteka????jas ne...mam raje pršut nič od tega ni bilo na jadilniku....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:07:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mene to (pre)pogosto. Januarja grem na manjžri dieto. jaz pa sem včasih prelena,da bi si kaj za jest vzela......in tako ne jem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:08:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 evo že našla na računovodja.com.....dobro gremo dalje...kak ste...ste se napapcale bifteka????jas ne...mam raje pršut nič od tega ni bilo na jadilniku.... Pri meni pa še to pride.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:09:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Januarja grem na manjžri dieto. Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:10:59
|
|
|
|
arabela*
|
Tako,pa je spet dan za nami....kak je fajn..malo počitnic....ni treba nič za šolo delat Bili na RD..preživeli.....M in A sta tam še dobili tablo in par igrač za Božička.... Jaz pa sedaj iščem filme da is dol potegnem...., ker po tv -ju ni nič pametnega.... ...žalostno... Malečke spita,sta bile kar utrujena...M je zdaj dva dni zjutraj do pol devete spala... Grem jest zdaj gumijaste bonbnone..mi je mati rekla prej da sem skopa in faušna...ker jem A sladkarije..... ......JBG...tud taki moramo živeti,ne
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:11:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 evo že našla na računovodja.com.....dobro gremo dalje...kak ste...ste se napapcale bifteka????jas ne...mam raje pršut nič od tega ni bilo na jadilniku.... Pri meni pa še to pride. Pršut je že bil, biftek še pride.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:11:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri meni pa še to pride. jaz obožujem biftek...njami ami...,pršuta pa ne več...sem se ga prenajedla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:13:27
|
|
|
|
marta82
|
] Grem jest zdaj gumijaste bonbnone..mi je mati rekla prej da sem skopa in faušna...ker jem A sladkarije..... ......JBG...tud taki moramo živeti,ne Adijo pamet. Ti, ti požrešnica skopuška.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:13:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? Jaz pa bi rabla dieto večžri in ene pridne roke,ki bi mi kosila kuhale..taka njami ami..ala tašča vsak dan ..in nekoga ki bi mi k riti nosil ..pa ima da imam 20 kg več za par mescev
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:15:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ] Grem jest zdaj gumijaste bonbnone..mi je mati rekla prej da sem skopa in faušna...ker jem A sladkarije..... ......JBG...tud taki moramo živeti,ne Adijo pamet. Ti, ti požrešnica skopuška. ja res..take ima..žal ...pa kaj nosi A sladkarije domov...če jih je tam dobila....naj tam ostanejo .....JBG.....naj ji bo lepo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:15:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ] Grem jest zdaj gumijaste bonbnone..mi je mati rekla prej da sem skopa in faušna...ker jem A sladkarije..... ......JBG...tud taki moramo živeti,ne Adijo pamet. Ti, ti požrešnica skopuška. Ja kak te si, pa še nas ne povabiš.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:15:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Januarja grem na manjžri dieto. Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? Jaaaaa. Napišemo koliko bi rade izgubile in potem npr. vsak teden ali 14 dni dopišemo rezultat. To bi nam verjetno dalo malo brco v rit. Je katera za?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:16:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja kak te si, pa še nas ne povabiš. zato...ker hočem sama vse spožret
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:16:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? Jaz pa bi rabla dieto večžri in ene pridne roke,ki bi mi kosila kuhale..taka njami ami..ala tašča vsak dan ..in nekoga ki bi mi k riti nosil ..pa ima da imam 20 kg več za par mescev Ne želiš si 20 kg več. Verjami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:17:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaaaaa. Napišemo koliko bi rade izgubile in potem npr. vsak teden ali 14 dni dopišemo rezultat. To bi nam verjetno dalo malo brco v rit. Je katera za? jaz pa bom vaš vsakodnevni motivator.....važi?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:17:21
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Januarja grem na manjžri dieto. Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? sej mate poveljnico nebo ...ona bo vse dietno razpoložene gor držala...bljek ...bom rajši debela pa vesela...se ne grem te igerce ...bom pospravla lopatko pa emperček pa se grem v drugi peskovnik igrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:17:26
|
|
|
|
marta82
|
Saraya pridruži se nam...samo obraten cilj si zastaviš in se odločiš koliko bi rada pridobila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:17:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne želiš si 20 kg več. Verjami. Pa magari 10...verjemi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:18:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Januarja grem na manjžri dieto. Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? Jaaaaa. Napišemo koliko bi rade izgubile in potem npr. vsak teden ali 14 dni dopišemo rezultat. To bi nam verjetno dalo malo brco v rit. Je katera za? Jaz sem. Morem pa vsaj za začetek zgubit od 5do 8 kg.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:18:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pa se grem v drugi peskovnik igrat ma ti ko nisi za akcijo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:19:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pridruži se nam...samo obraten cilj si zastaviš in se odločiš koliko bi rada pridobila. Pa me ti vse sladkarije prinesemo, ki bi nas doma rajcale. Da ne boš A vse pojedla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:19:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pridruži se nam...samo obraten cilj si zastaviš in se odločiš koliko bi rada pridobila. kdo pa bo mene motiviral...in mi migal pred očmi s klobasicami..in drugimi dobrotami
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:19:36
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pa se grem v drugi peskovnik igrat ma ti ko nisi za akcijo itaq...pilotes pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:19:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne želiš si 20 kg več. Verjami. Pa magari 10...verjemi. Nop.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......