Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:20:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pridruži se nam...samo obraten cilj si zastaviš in se odločiš koliko bi rada pridobila. Pa me ti vse sladkarije prinesemo, ki bi nas doma rajcale. Da ne boš A vse pojedla... jeeeeeeeeeeeeeeeee...važi....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:20:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pridruži se nam...samo obraten cilj si zastaviš in se odločiš koliko bi rada pridobila. kdo pa bo mene motiviral...in mi migal pred očmi s klobasicami..in drugimi dobrotami Doris.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:20:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 itaq...pilotes pa to adijo živci
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:21:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:23:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Januarja grem na manjžri dieto. Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? Jaaaaa. Napišemo koliko bi rade izgubile in potem npr. vsak teden ali 14 dni dopišemo rezultat. To bi nam verjetno dalo malo brco v rit. Je katera za? Jaz sem. Morem pa vsaj za začetek zgubit od 5do 8 kg. Jaz bi pa 10. Da si bom vsaj približno spet podobna. Pred postopki in vsemi hormoni sem imela cca.13 kg manj. Med postopki sem jih pridelala 10, potem pa še v nosečnosti 15, 12 jih je šlo dol po porodu brez truda. Ostalo pa kar vstraja na meni, čeprev ni zaželjeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:23:30
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi ne ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:23:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:25:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne ne ni vse tak rožnato....prvo kot prvo me zebe skozi ...drugo kot drugo se vsak vpikne....češ kak si ti suha..... tretje kot tretje......pa vsak misli da jih imam 24
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:25:31
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ. jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:25:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Januarja grem na manjžri dieto. Na to dieto pa bi jaz tudi morala it. Se bomo spodbujale? Jaaaaa. Napišemo koliko bi rade izgubile in potem npr. vsak teden ali 14 dni dopišemo rezultat. To bi nam verjetno dalo malo brco v rit. Je katera za? Jaz sem. Morem pa vsaj za začetek zgubit od 5do 8 kg. Jaz bi pa 10. Da si bom vsaj približno spet podobna. Pred postopki in vsemi hormoni sem imela cca.13 kg manj. Med postopki sem jih pridelala 10, potem pa še v nosečnosti 15, 12 jih je šlo dol po porodu brez truda. Ostalo pa kar vstraja na meni, čeprev ni zaželjeno. To je samo začetek. Ker jaz sem pa zdaj po porodu kipnila.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:26:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:26:33
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne ne ni vse tak rožnato....prvo kot prvo me zebe skozi ...drugo kot drugo se vsak vpikne....češ kak si ti suha..... tretje kot tretje......pa vsak misli da jih imam 24 to pa je vrei...samo male dve bota jezne ker bojo vsi mislili da ste sekice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:26:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ. jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam Ti se pa brigaj za sebe.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:27:01
|
|
|
|
arabela*
|
Grem jest...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:27:43
|
|
|
|
ly117
|
Saraya mene tudi zebe z preveč kilogrami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:28:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ. jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam Ti se pa brigaj za sebe. ok ...tut prav ..sej grem zaj...v drugi peskovnik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:28:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem jest... Dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:28:51
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem jest... daj pajs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:29:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ. jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam Ti se pa brigaj za sebe. ok ...tut prav ..sej grem zaj...v drugi peskovnik Pa da neboš pozabla lopatko in enparček.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:30:16
|
|
|
|
marta82
|
Bom naredila seznam. Javite se vse, ki bi rade shujšale in koliko kg. A bi napisale tudi začetne kg ali to raje zadržimo zase?
< Sporočilo je popravil marta82 -- 26.12.2009 21:31:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:30:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ. jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam Ti se pa brigaj za sebe. ok ...tut prav ..sej grem zaj...v drugi peskovnik Pa da neboš pozabla lopatko in enparček. ccccccccccccccccccc...nebom..še prej pa ti bom potičke podrla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:30:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem jest... Dober tek. Uživaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:31:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bom naredila seznam. Javite se vse, ki bi rade shujšale in koliko kg. A bi napisale tudi začetne kg ali to raje zadržimo zase? Ej, vsega pa spet nena rabijo vedet.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:32:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nop. kaj nop....ma veš kaj bi jaz dala za 10 kil...... verjemi Če ti tako praviš. Ti jaz moje takoj dam. pošljem magari po hitri pošti če češ. jas ji mojih 20 komot peš v mesto nesem..zaj takoj...pa še vedno bom premajhna za kile ki jih mam Ti se pa brigaj za sebe. ok ...tut prav ..sej grem zaj...v drugi peskovnik Pa da neboš pozabla lopatko in enparček. ccccccccccccccccccc...nebom..še prej pa ti bom potičke podrla Pa le glej da boš pravo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 21:32:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bom naredila seznam. Javite se vse, ki bi rade shujšale in koliko kg. A bi napisale tudi začetne kg ali to raje zadržimo zase? Ej, vsega pa spet nena rabijo vedet. Maš prav. Brez ta velike številke. Samo koliko mora it dol.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......