Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:23:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf sem se namatrala s tem seznamom. Ne znam boljše. Saj je čist ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:24:04
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf sem se namatrala s tem seznamom. Ne znam boljše. pridna, pridna...voljo si že pokazala...zato bo dedek mraz na pohorje odneso od vsake 5 kil za letos...zadovolne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:25:43
|
|
|
|
doris04
|
kaj sarayo pa je pod odejo odneslo al kaj...al pa je polkilski sendvič maznila, pa čajek pa borovničke ...tak pa ne more nazaj na rr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:29:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj sarayo pa je pod odejo odneslo al kaj...al pa je polkilski sendvič maznila, pa čajek pa borovničke ...tak pa ne more nazaj na rr Ona je včasih kot ti. Sat je ima, a sat je nema. Zadnjič je tudi šla z dragim perilo obešat pa je ni bilo več nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:30:52
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj sarayo pa je pod odejo odneslo al kaj...al pa je polkilski sendvič maznila, pa čajek pa borovničke ...tak pa ne more nazaj na rr Ona je včasih kot ti. Sat je ima, a sat je nema. Zadnjič je tudi šla z dragim perilo obešat pa je ni bilo več nazaj. misliš da sta prišla do perila ..midva z mojim že nebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:32:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj sarayo pa je pod odejo odneslo al kaj...al pa je polkilski sendvič maznila, pa čajek pa borovničke ...tak pa ne more nazaj na rr Ona je včasih kot ti. Sat je ima, a sat je nema. Zadnjič je tudi šla z dragim perilo obešat pa je ni bilo več nazaj. misliš da sta prišla do perila ..midva z mojim že nebi Pojma nimam. Vglavnem, da sta se takrat pobotala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:33:40
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj sarayo pa je pod odejo odneslo al kaj...al pa je polkilski sendvič maznila, pa čajek pa borovničke ...tak pa ne more nazaj na rr Ona je včasih kot ti. Sat je ima, a sat je nema. Zadnjič je tudi šla z dragim perilo obešat pa je ni bilo več nazaj. misliš da sta prišla do perila ..midva z mojim že nebi Pojma nimam. Vglavnem, da sta se takrat pobotala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:34:28
|
|
|
|
doris04
|
marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:36:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:38:32
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr no vidiššš..pa sem ti že prej rekla da sem stručko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:42:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr no vidiššš..pa sem ti že prej rekla da sem stručko Pa saj če si poslala predlog za prjatelja, nimaš več kaj za fretat. Morajo te še samo potrdit. Tu pa nimaš ti kaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:43:32
|
|
|
|
marta82
|
Pa nimam predloga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:44:06
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr no vidiššš..pa sem ti že prej rekla da sem stručko Pa saj če si poslala predlog za prjatelja, nimaš več kaj za fretat. Morajo te še samo potrdit. Tu pa nimaš ti kaj. če pa je nega pr meni v seznamu nepotrjenih prijatlof ...glavno da si vsaj ti moja prijatlca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:44:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa nimam predloga. Te pa je doris res stručko. Je pa možno da ti rr nagaja. Meni zadnje čase vedno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:44:55
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa nimam predloga. pa če pravim...ne vem kaj ustvarjam... ...bi bla tak prijazna pa ti meni poslal prošnjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:45:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr no vidiššš..pa sem ti že prej rekla da sem stručko Pa saj če si poslala predlog za prjatelja, nimaš več kaj za fretat. Morajo te še samo potrdit. Tu pa nimaš ti kaj. če pa je nega pr meni v seznamu nepotrjenih prijatlof ...glavno da si vsaj ti moja prijatlca Pa saj boš že zrihtala, PRIJATELJICA.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:46:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa nimam predloga. pa če pravim...ne vem kaj ustvarjam... ...bi bla tak prijazna pa ti meni poslal prošnjo Sem te prehitela in ravno poslala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:47:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 marta...mislim da sem ti že 2 prazna sporočila poslala...daj postani moja prijateljica da nebom več smetila po rr no vidiššš..pa sem ti že prej rekla da sem stručko Pa saj če si poslala predlog za prjatelja, nimaš več kaj za fretat. Morajo te še samo potrdit. Tu pa nimaš ti kaj. če pa je nega pr meni v seznamu nepotrjenih prijatlof ...glavno da si vsaj ti moja prijatlca Pa saj boš že zrihtala, PRIJATELJICA. kompas mi je očitno crkno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:49:26
|
|
|
|
doris04
|
JAAAA, uspelo...imam novo prijateljico ...milomaterno čuj...morem pit začet te pa bo spet vse šlo...hik, hik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:49:43
|
|
|
|
ly117
|
Doris zdaj pa hitro potrdi prijateljstvo. Da neboš spet kaj zašuštrala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:50:22
|
|
|
|
doris04
|
ajde mame...meni se spi...grem ležat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:50:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 JAAAA, uspelo...imam novo prijateljico ...milomaterno čuj...morem pit začet te pa bo spet vse šlo...hik, hik za novo prijateljico.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:50:57
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris zdaj pa hitro potrdi prijateljstvo. Da neboš spet kaj zašuštrala. pri marti ne morem več....pri drugih pa...kdo ve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:52:02
|
|
|
|
ly117
|
Saj jaz grem počasi tudi v posteljo kr drugač bi bojo noge pomrznile. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 26.12.2009 22:54:25
|
|
|
|
marta82
|
Tudi jaz. No v postelji sem že, samo račkota bom odložila. Nočko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......