Zveezdica
|
Jutro punce! Buškolina, ne se sekirat, nič nisi kriva , , mene je v bistvu ginekologinja tja napotila in so me v porodnišci takoj vprašal, če je dotična G. moja in sem vsa začudena vprašala, kako to vejo, pa so rekli, da jih ona večino tja pošlje. Kar se Cdja tiče tudi jaz nič ne vem, imam pa občutek, da ne bo nič iz tega, ker meni tudi niti slikic ni omenjala, ko sem že hotela vprašat, če lahko dobim kakšno, sem videla, da je 2 dala v materinsko. Jaz sem drugače tudi hotela iti k dr. Pušenjaku (redno spremljam njegov forum, tudi zato, ker mi je že dostikrat kaj pojasnil), ampak so mi sestre rekle, da on ne izvaja teh meritev , tako da sem bila razočarana, bom pa vseeno šla k njemu na morfologijo v Dravlje, čeprav zdaj ne vem, a tale pregled v 20-24 t v okviru BUMa je tudi morfologija? Kiwa, ja, jst sem bila tudi malo žalostna, ker zdravnica ni bila kaj preveč zgovorna, v bistvu ni nič govorila, sam da lahko reče, da je zaenkrat vse bp in da imam jaz nekam visok pulz, no pol na koncu nama je pa še rezultate razložila, o spolu sploh ni spregovorila, midva pa tudi nisva spraševala, ker sva bila tako zatopljena v najino miceno čudo , tako da jaz si tudi naslednjič pripravim vprašanja . V mat. knjižico je pri meni vpisovala sestra, podatki so pa o datumu pregleda,, času noseč., velikosti, gibih, vel. NS, utripih, pretokih in piše, da je nosna kost vidna, pri meni je v bistvu vse čitljivo. Lep dan!
|