|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.12.2009 16:21:18   
extra
thender žal mi je zateuser posted image   vseeno upajmo na najboljše

Jaz sem imela včerej NS. Vse je bilo v redu oz. super.
Sicer mi je glede na to, da sem imela že enkrat kromosomsko napako na plodu, vzela še kri in mi kasneje javi kako in kaj, vendar glede na to kar se je videlo, naj bi bilo vse ok.
Določila pa mi je tudi PDP, ki pa ni v juliju, ampak 29.6.2010. Kaj sedaj?
pomojem je vseeno, če ostanem pri vas, ker sem vas že navajena....kaj menite??
Lep vikend vam želim!!!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.12.2009 19:25:04   
Martinčka
extra čestitke za dobre rezultate!!! ah seveda ostani pri nas, saj ti nihče ne zagotavlja da ne boš par dni zamudila s porodom:) haha.. ah ne mislilm da si nobena ne želi kaj preveč zamujat ampak kot si rekla, smo se navajene in par dni gor ali dol res ni problem:) pa tudi če bi ti dali pdp maja k si našauser posted image

mene še vedno buba spodaj, kot bi mi želelo vse ven pastuser posted image ... moj je zbolel na 39 vročine in sem si že drugo sobo uredila za začasno spalnico da kaj ne fašem! je pa tako grozno ko se zdaj izogibava drug drugega da ja ne bi kaj prišlo nameuser posted image ... upam da kmalu mine!

še malo pa bo naslednji pregledek.. komaj čakam! tašča me je ravno nafilala z žganci tak da sem polna k sodček:)

lepe vikende vam želim... bojde bo jutri zjutraj spet snežilo:)

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 827
18.12.2009 21:21:03   
Keri
Pozdravljene čvekice.
thender - žal mi je, želim ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Extra - sva že dve, ki so nama PDP postavili 29.06., sicer pa sem sina rodila rodila 10 dni čez rok, tako da ni panike.
Glede slabosti, jaz jih nimam več od kar sem prenehala jemati Tifol.
V službi že imam pomoč, oziroma nadomestilo, kajti na mojem delovnem mestu rabiš nekoliko več časa, da se uvedeš.
Z partnerjem sva povedala vsem. Sicer pa sva v družini dve nosečki - svakinja, ki bo rodila Aprila in jaz.
Moj oče pravi, da bo "dupli" dedauser posted image .
Lep vikend.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.12.2009 8:20:07   
KatMat
pri nas smo rodili 2009 jaz,my sister in od brata boljsa polovica....je bil kr šokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.12.2009 14:28:55   
srursa
Pozdravljenje.
Naj se vam pridružim še jaz. Noseča sem drugič in PDP imam 22.7.2010.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.12.2009 19:11:44   
Martinčka
živjo srursa.. o si blizu mojega datuma:) jaz imam pdp med 21.-23.7 ampak kaj bolj točn bom vedla verjetn na NS januarja..

jutri pa tretji pregled pikice z UZ... komaj čakam!!! včeraj me je spet tok bolelo da sm norela tk da upam da bo znala jutri ginekologinja že kaj bolj konkretnega povedat kot pa to da to ni normalnouser posted image ... če bi vsaj vedla al je lega maternice kriva ali kaj sam da vem od kod te bolečine... včasih se sredi noči zbudim zaradi njih..

no sem pa vseeno optimistka tako da verjamem da bo jutri vse ok... najin buši pridno raste in če imam gor kakšno oblekico se zelo lepo že malo vidi:)

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.12.2009 19:50:33   
Kiwa
Smo imele vse naporen vikend, da nobene ni na ringaraji user posted image .
Kako ste kaj punce? A je katero že kaj zgaga pekla? Mene je predvčerajšnjim zvečer grozno in mi je res čudno, da že tako zgodaj.
Še eno vprašanje za tiste, ki ste že bile na nuhalni. Kaj je res, da je treba lulat pred UZjem ali, da je treba  ravno obratno, veliko pit? Ker sem slišala že obe varianti pa me zanima, kaj je res, da bo na UZ boljši kontrast (ker je to s polnim/praznim mehurjem menda zaradi tega).
Lep preostanek vikenda pa kaj napišite ;)

Neposredna povezava do sporočila: 832
20.12.2009 21:10:03   
nagaja28
živjo

Kiwa pred nuhalno moraš obvezno lulat, ker ti ginekolog/inja z ultrazvokom buta gor po trebuhu, da se pikica premika in obrača, zate pa je lahko malo neprijetno, če imaš poln mehur user posted image .

Martinčka, upam, da bo jutri vse ok. Jaz pa že zelo nestrpno pričakujem 1. pregled, ki ga imam v torek, da končno vidimo našo pikico, ki mi zadnje čase dela veliko problemov user posted image . Sem mislila, da se bo počasi končalo, pa mi je bilo ta vikend grozno slabo, pa še školko sem šla malo objemat user posted image .

Drugače je pa tudi meni ta teden skoraj iz nič zrasel trebušček user posted image , tako, da res komaj čakam pregled, da lahko povem v službi in še komu (domači pa že vejo).

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.12.2009 21:43:11   
Kiwa
Nagaja28 tudi meni se je zdelo, da moram na nuhalno s praznim mehurjem, vendar je bila prijateljica prejšnji teden, pa ji je G rekel, da naj se full vode napije, da se bo boljše videlo. Zato pa ne vem. Moja G ima na vratih napisano pred pregledom izpraznite mehur... Saj mogoče brezveze kompliciram...

Martinčka in vse ostale, ki imate v tem tednu pregled srečno in veliko užitkov! Jaz komaj čakam sredo!

Lahko noč nosečkice user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 834
21.12.2009 9:56:59   
rozinca33
Pozdravljene spet od mene!
Ste že kaj kekse pekle? Js sem jih v soboto popoldan 4 ure, pol sem se pa kr dol ulegla, ker me je tako križ bolel user posted image Kondicija fuč user posted image

Kiwa -  100% moraš pred UZ it lulat, zato ker je poln mehur napoti in se ne da videt. Na mojem prvem UZ mi je G pokazala veliko črnino, za katero je rekla, da je poln mehur in mene je pol ure za tem res zelo zelo tiščalo user posted image - imam strašno grdo navado dolgo držat, saj manjših količin vode v mehurju sploh ne čutim user posted image .

Na UZ za potrditev nosečnosti je verjetno vseen, s katere strani gledaš pikico, zato lahko napravo prestavi na trebuhu in z drugega konca preveri, pri NS je pa potrebno več prečekirat in zato mora verjetno bit več zornih kotov prostih. Ta razlaga je zrastla na moji kmečki logiki - predvidevam, da je tako.

lep začetek novega tedna želim user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 835
21.12.2009 10:38:28   
srursa
Pozdravljenje.

Jaz sem danes v službi po 14-dneh. In mi kar paše. Samo ne vem kako bo čez dan.
Sedaj ko sem bila doma, sem v glavnem samo spala. Ne vem kaj je z menoj, ampak jaz sem ful utrujena.
Vsem želim prijeten teden.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.12.2009 10:53:49   
pamb
Pred UZ je treba spraznit mehur, da se bolje vidi, pri nuhalni svetlini je pa drugače...se bolje vidi, če je pon mehur...
Tak da pred nuhalno svetlino ne hodit na wc :) raje še kak kozarec vode zraven spit

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.12.2009 11:14:43   
buškolinka
http://www.ringaraja.net/nuhalna-vratna-svetlina-in-ultrazvocni-pregled-novosti-preiskave_637.html

zadnji stavek v 8.odstavku pravi: " Nosečnica naj ima v času preiskave prazen sečni mehur. "
preiskava o kateri govori pa je "Ultrazvočni pregled v 11. do 14. tednu nosečnosti za napoved tveganja kromosomske nepravilnosti "

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 838
21.12.2009 11:16:03   
pamb
Meni drugače dnevi in tedni kar hitro minevajo... sem že v 11.tednu...
Počutje je ok, slabosti bolj blage, prsi me še malo bolijo, ritem spanja mam še vedno neurejen (zjutraj se zbujam okrog 5., pa več ne morem spat, popoldan me pa utrujenost zgrabi)...
Prebava je boljša, pridno pijem čaj za nosečnice, jem Elevit...
trebušček mažem user posted image
zgaga me hvala bogu ne matra...

V sredo mam 2. pregled pri G, danes teden pa nuhalno svetlino.

Drugače sem že parkrat sanjala mojega otročka user posted image rodila sem že parkrat, pa danes ponoči sem sanjala, da sem na nuhalni... smo vidli da je fantek...
Bomo vidli, koliko so sanje resnične user posted image

A ve že kaj pazite, v kakšnem položaju spite (da niste na hrbtu ali trebuhu)? Jaz na trebuhu itak ne morem spat zaradi bolečih prsi, na hrbtu pa še vedno spim... čeprav mi je par kolegic, ki so že rodile, reklo, naj čim manj na hrbtu ležim in naj se čimprej navadim na boku spat...

Kaj pa obutev? Jaz sem navajena na visoke petke in jih tud zdaj še vedno nosim... za pomlad si bom kupila kakšne z malo nižjo petko, ampak čisto se jim ne bom odpovedala... če le ne bo kakšnih težav

Lep dan vsem!

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 839
21.12.2009 11:22:01   
pamb
Kolko sem bila jaz obveščena, je pri nuhalni svetlini boljša vidljivost, če je mehur poln...
Kolegica je šla malo pred to preiskavo na wc, pa je bila vidljivost slaba, je morala spit 2 kozarca vode in it za pol urce na sprehod...
Ne vem, zakaj v tem članku piše ravno obratnouser posted image
Jaz bom šla sigurno s polnim mehurjem user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.12.2009 11:35:37   
anajrim
Punce živjo!

res smo se malo polenile glede pisanja, ampak so očitno vikendi tisti ki jih imamo zase oz. za svojo družino. Vsaj pri nas je tako!

jaz sem ok in upam da tudi vse ve!

Danes zjutraj sem 3 ure pucala stanovanje in me sedaj tako križ boli da ne morem niti hodit. kaj čmo pred božičem je potrebno vse postoriti, jutri pa me čaka še drugi del čiščenja!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.12.2009 11:38:17   
petrca2507
Pozdravljene

Naš vikend je bil kar aktiven, zato me nikoli ni na forumu. Sem pa končnno dočakala zaslužen dopust user posted image in že odštevam urice do prvega pregleda, ki ga imam jutri ob 10.15. Sem danes še enkrat preverila uro, ker se mi je sanjalo, da sem zamudila na pregled user posted image .
Dokler sem bila v službi, si sploh nisem predstavljala, da je lahk odoma lepše. Čez dan lahko poležavam, spim, se sprehajam po zasneženih travnikih, ... Bo kar težko it spet nazaj v pisarno za računalnik.

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.12.2009 12:19:36   
kajčy
no pa sem tudi jaz docakala trenutek ko sva videla najino malo pikico.velika je 2,97 cm,nosecnost kot sem pa ze napisala pa poteka brez slabosti,bruhanja,tako da se sele zdaj pocutim noseco ko imam v rokah slikice iz uz.nuhalno imam 6.1.2010 naslednji pregled pa 9.2.za seznam.lepo se imejte uzivajte v vsakem trenutku

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.12.2009 13:33:36   
mala biba
Dan....

Vidim, da ste se pogovarjale kako je s polnim/praznim mehurjem na NS....

Tudi jaz sem že zasledila obe varianti in se odločila, da še pri Pušenjaku malo pobrskam.....in sem našla.....nekaj....

Dr. Stanko Pušenjak pravi.....NS in zgodnjo morfologijo je mogoče opraviti od 11 tednov dalje in tja do skoraj 14 tednov (13 + 6/7),torej boste povsem ob primernem času na preiskavi. pri tem pa vam ni potrebno imeti polnega sečnega mehurja, ker je plod dovolj velik za pregled in ne potrebujemo "akustičnega okna v obliki sečnega mehurja pred plodom".

Upam,da sem kaj pomagala....sicer pa razmišljam......če se NS opravlja ultrazvočno preko trebuha, verjetno ni prijetno če ti pritiska tam spodaj in malo višje, ko imaš pol mehur.....moje razmišlanje.....

Za vaginalni UZ, ko še nisem bila nosečka pa mi je enkrat rekel G da naj grem odtočit preden pridem, ker so ga zanimali jajčniki.......

Želim vam čim manj nosečniških tegob in veliko lepih trenutkov.....pri meni je vsak teden slabše in ne boljše...grrrrrrruser posted image user posted image ..papa 

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
21.12.2009 14:18:02   
pupika
mala biba, kako jekaj s tvojimi izcedki, ali so popolnoma ponehali in je vse ok. Tole glede počutja, pa je pri meni isto, slabosti so manjše, ampak se pa še, medtem ko sem še vedno tako utrujena, da lahko rečem, da hodim s kurami spat ob 8h, sicer greva z malim sinom kar skupaj in oba zaspiva. Le zaprtost se je poboljšala in sedaj že kaki teden dni nimam več teh težav, se mi zdi, da odkar sem zamenjala tifol tablete za neovita. Drugače pa bo treba že počasi v nabavo za nos. hlačami, jaz sem že kar premišljevala, da bi si danes ene kupila, ker me moje že kar tiščijo, pa še napihnjena sem, pri prvem nisem imela tako velikega trebuha. Glede lkg, jaz sem pridelala 2,5 kg do sedaj. Upam, da se ne bom v teh nosečniških mesecih zopet zredila za 20kg kot v prvo, pa sem ogromno sadja in zelenjave jedla, le poznalo se mi je ker sem bila v bolniški od 6 meseca dalje in sem ogromno preležala,takrat pa so šli kg samo še navzgor, prej pa sem bila kar suho za nosečnico, se prav spomnim, da nikjer nisem dobila takrat hlač, potem pa sem jih dala zožat tašči .
Lepo bodite in se razvajate

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.12.2009 15:54:37   
mala biba
Pupika.....moji izcedki so tako tako.....so še prisotni, ampak v veliko manjših količinah....pa izrecno samo takrat ko grem na WC in se obrišemuser posted image .....sem pa zelo zelo utrujena brez vsake prave energije za nič po domače povedano.....ne za kuhat, pospravljat, kaj šele za delatuser posted image .....tako, da mam res srečo da mi moj zelo pomaga.....najhuje je pa s slabostmi, vedno bolj se stopnjujejo namesto, da bi pojenjale......vsak dan proti večeru se bojujem z wc školjkouser posted image .....pol so še pa tu vedno problemi s prebavo.....grrrr.....ko ne bi vedla od kod vse to, bi že verjetno obupala.....tako bom pa pretpela.......za dobro najine pikice.....komaj čakam danes teden ko imam NS, da vidimo kaj se dogaja.......samo, da bo vse ok......in srčno upam, da vse tegobe minejo.....v soboto zaidemo v 2. trimesečje in stem tudi upam, da bo šlo počasi nazaj, da tegobe izginejo in da bom končno začela uživati nosečnost........pa sama sebe bi že razumela, če bi bila mehkužna in občutljiva.....vem, da to nisem in tudi nisem nikoli bila.....zato sem res presenečana kaj se dogaja z našimi telesi in kako to vpliva na nas......tiste, ki nimate problemčkov, pa malo še za nas uživajte.....pa lep pozdravček vsem......papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.12.2009 16:24:09   
Martinčka
heeloo... evo nas z eno lepo slikico:) čeprav je bil to tretji pregled je bil ta do sedaj najlepši..
sicer smo veliki šele 2,36 ampak se že praskamo po obrazu in veselo brcamo z nogicami:) joj kok se ga je lepo vidlo ko je plesal:) in ko sem gledala to našo drobtinico mi je kr solzica spolzela po ličku, sam sem se tega zavedla šele ko me je začelo žgečkat po ličkih... lepo je bilo res... komaj čakam NS..
sicer smo že vidli možgančke in mehur tako da sem danes prav dobre volje ker vidim da moje bolečine kaj ne vplivajo na bejbija...

jaz imam tudi drugače izcedek.. sam je gin. rekla da je to normalno, tak da se s tem ne obremenjujem preveč...

sem pa zaradi bolečin dobila bolniško in morem ležat in počivat do naslednjega pregleda..

aja naslednji pregled imamo 26.1.2010.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.12.2009 16:56:57   
Kiwa
Martinčka kako lepo te je brati :) Čestitke!
Upam, da tudi jaz v sredo pridem s takšnimi občutki s pregleda.
Torej, ene pravite, da na nuhalno s polnim mehurjem, druge pa da s praznim. S tem se ne bom več obremenjevala, sicer me pa tako ali tako ves čas lulat in bom tam, če me bo tiščalo, pač šla. Na 2. pregledu pri moji G se mi sploh ni zdelo, da bi me lulat, pa je G rekla, da me lulat user posted image . Me je pa res zelo kmalu prijelo...

Kje ste še ostale, ki ste imele danes pregled? Je tako fino brat vaša poročanja.

Neposredna povezava do sporočila: 848
21.12.2009 18:06:48   
nagaja28
Pozdravljene,

Rozinca33, jaz sem tudi piškote pekla, pa upam, da bodo zdržali do božiča user posted image . Sicer je meni ful zoprno, ker sem drugače zelo sladkosneda, zdaj pa bolje, da ne pojem nič sladkega, drugače so posledice user posted image pa ravno zdaj, ko imamo celo omaro sladkarij user posted image .

Mala biba meni gre tudi vedno na slabše, pa upam, da ne bo dolgo trajalo. Hvala bogu sem samo še ta teden v službi.

Pamb, jaz spim, tako, kot mi paše. Tudi v 1. nosečnosti sem šele v 7. mesecu nehala na hrbtu spat. Če boš že sedaj začela spat samo na boku, boš na koncu vsa zaležana user posted image . To, da naj ne bi spale na hrbtu, ne pomeni, da se sploh ne smemo vležt na hrbet. Me smo na telovadbi čisto do konca nosečnosti ležale na hrbtu vsaj 15 minut, ko smo izvajale določene vaje.

A ste videle, da so nam spremenili izgled foruma user posted image . Meni je sedaj lepši user posted image , čeprav nisem ravno zimski tip človeka.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.12.2009 18:08:47   
pilotina

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 29.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
anariya
anonimna
Srčrkgirlluser posted image (NS)

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek
polhec

03.7.

extra

04.7.
Kiwa

05.7.
vika1
pilotina
Nančka
Kat09

06.7.
tinca10

07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

leaaa

09.7. 
Tringi

10.7.
kammy
čebela29

11.7.
NMJ
Hančika
TandJ
Zveezdica

12.7.
mojcii
čarodejka
Pikica5
cebelica_
pamb
simonč

13.7. 
skratek46
sarazan

14.7.

niky31
rozinca33

15.7.
krota
o.k.

16.7.

Fenderca

17.7.
18.7.
pupika
oton
anonimna4
soncekray

19.7.
buškolinka
Anonimna

20.7.
tajam

21.7.
tix
đanika
petrca2507

22.7.
anonimna 13
thunder
srursa

user posted image (23.7. - 23.8.)
23.7.
Martinčka

24.7.
nagaja28

25.7.
kajčy
Joie

26.7.
27.7.
september1

28.7.
pa&ga
mišu

29.7.
30.7.
31.7.

1.PREGLEDI

21.12.2009 kajčy
21.12.2009 polhec
21.12.2009 pilotina
21.12.2009 Martinčka
21.12.2009 extra
21.12.2009 pa&ga
22.12.2009 Nagaja28
22.12.2009 Keri
22.12.2009 petrca2507
22.12.2009 Keri
23.12.2009 Srčekgirll
23.12.2009 pamb
23.12.2009 oton
23.12.2009 Tringi
24.12.2009 tinca10
24.12.2009 simonč
29.12.2009 mala biba
29.12.2009 kammy
29.12.2009 tajam
04.01.2010 Joie
04.01.2010 Ninchy
04.01.2010 niky31
07.01.2010 ametist
07.01.2010 anonimna
07.01.2010 mišu
12.01.2010 Hančika
13.01.2010 Pupika5
14.01.2010 leaaa
14.01.2010 Zveezdica
14.01.2010 anajrim
14.01.2010 pupika
15.01.2010 pa&ga
15.01.2010 Kiwa
19.01.2010 balem
19.01.2010 buškolinka
22.01.2010 pilotina
26.01.2010 Martinčka
09.02.2010 kajčy

NS

21.12.2009 kajčy
21.12.2009 TandJ
22.12.2009 pilotina
22.12.2009 Keri
23.12.2009 Kat09
23.12.2009 Kiwa
23.12.2009 Zveezdica
27.12.2009 balem
28.12.2009 mala biba
28.12.2009 pamb
28.12.2009 anajrim
29.12.2009 rozinica33
29.12.2009 niky31
30.12.2009 anonimna
04.01.2010 Hančika
04.01.2010 leaaa
05.01.2010 sarazan
05.01.2010 Pikica5
06.01.2010 buškolinka
06.01.2010 kajčy
07.01.2010 nagaja28
08.01.2010 Martinčka
08.01.2010
đanika
13.01.2010 Joie
13.01.2010 pupika

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?