Kiwa
|
Ja buškolinka, ti si kriva . Hec! Itak se vsaka sama odloči kam bo šla. Saj meni ni žal, ne me narobe razumet. Super je, ker je zraven še DHT zastonj in še dva UZja, en od 20-24t in drugi od 30-32t. Jaz sem komplikator, če bi bilo kaj narobe, bi sigurno povedala. Ti pa priporočam, da si kar vprašanja pripraviš. Jaz bi recimo želela, da bi mi kaj povedala o merjenju pretokov, če se vidi 5 prstkov itd. In pa recimo kaj pomeni tisto kar ti napiše v mat. knjižico. Pri meni piše nekaj aterija uterina D: bp, L: ne znam prebrat, ampak ne piše bp. Mah, kompliciram, saj vem, ampak naslednjič bom definitivno več spraševala. Niti mi ni povedala, kako velik je plod, koliko sem noseča, sem sama gledala na ekranu (se izpiše, ko izmeri), namesto, da bi ves čas gledala mojo pikico. Mogoče je krivo to, da sem preveč prebrala in povpraševala pri kolegicah, kako je bilo na nuhalni, pa sem zaradi tega malo nezadovoljna. Glede cdja nič ne vem, tudi za slikice mi ni nič rekla, samo v mat. knjižico mi je dala 2, vem pa, da jih je naredila 8 (to se vidi na njenem ekranu). Sicer pa, veseli se tega pregleda, ker je res lep, tak ganljiv. Sedaj se pa res počutim nosečo
|