|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
22.12.2009 22:08:58   
Kiwa
Upam, da ste vse zaključile z nakupovanjem daril, ker (vsaj v Lj.) so grozne gužve. V trgovinah, na cesti... Sva bila danes in je bilo že dopoldan noro. Sem se pa vlekla po trgovinah, ko ena stara krava . Najbolj smešno je to, da sem fantu, preden sva šla po nakupih, rekla, da ne bo takoj začel težit, da greva domov .

Jupi, Zveezdica, jutri pa NS. Jaz tudi pozno popoldne. Zvečer pa poročava :)

Mala biba, sem videla, da si spraševača o dr. Strah. Sama sicer nisem bila pri njej, vendar sem slišala samo pohvale, tudi moja sestra jo je zelo pohvalila. Mi je kar žal, da ne grem k njej. To pa zato, ker sem se prijavila za tisto raziskavo v lj.porodnišnici. In iščem po netu karkoli o merjenju NS v lj.p., pa prav nič ne najdem. Bom morala očitno kar počakati, da sama vidim, kako je.
Mogoče katera ve, če povsod razložijo vse, preverijo rokice, prstke, hrbtenico,...ali nekateri samo izmerijo NS?

Še eno vprašanje: že dvakrat proti jutru, ko sem se zbudila za na wc, sem imela pri levem jajčniku čisto trdo, kot neka bula . Bi me moralo skrbeti?

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
22.12.2009 22:12:15   
Kiwa
Keri ali dr.Pelkič dela v porodnišnici? (MB predvidevam)

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.12.2009 7:20:55   
pupika
Jutro punce

Namesto, da bi se pri meni slabnosti umire, sem danes zjutraj prvič objemala školjko. Mislim, da mi je zelo škodila jutranja bela kava divka, , ko sem šla malega zbudit, sem že laufala na WC. Kako ste ve?

Kiwa dr. Pelkičeva dela v mb porodnišnici, pa mislim, da ima še privat ambulanto v gregorčičevi.Je meni pri prvem delala NS, pa sem bila takrat kar razočarana, ker nič ni rekla, čista tišina in delala UZ, potem sem jo pa sama vprašala če je vse v redu, pa je rekla, da je. Sedaj pa imam NS pri dr. Japelj, je imela katera kdaj njega pri NS, pri nas imamo brezplačno NS, vse tiste punce katere imamo G v porodnišnici in dobimo napotnico. NS pa imam 13.1, pregled pri G pa 14.1. Jutri grem dat kri za vse preiskave. Danes pa sem letos zadnjič v službi, potem pa na zaslužen dopust do naslednjega leta.
Lepo bodite punce.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.12.2009 8:47:04   
balem
Dr. Pelkič dela in v porodnišnici in v zasebni ambulanti (na gregorčičevi 19).
Ima pa izgleda kar gužvo, glede na to, da sem pri njej naročena v nedeljo :)

Keri, a DVD si dobila pri njej, ali je potrebno vse s sabo prinesti? NIsem nič vprašala, samo kdaj in kje ;)

Pozdravčke

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 879
23.12.2009 10:02:17   
Joie
pa&ga - ti je pa zgleda čist imunski sistem padu. user posted image  Revica, upam, da bo zdaj, ko imaš AB kmalu bolje!
Kiwa - jz danes nabavim samo še eno malenkost, pol pa mamo končno vse! Me še čaka zavijanje. Smrekico smo pa že kar sinoči postavli!
Pupika- jaz sem kar boljše glede slabosti. Razen, če grem mimo kakšne menze se mi ful obrača - že mam kr problem, kam sploh it na malico, ko povsod tako smrdi!
Nas ima pa kar nekaj NS 13.1. user posted image  Pa jz sem tud danes zadnji dan letos v službi! user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 880
23.12.2009 10:02:19   
Zveezdica
Živjo punce!

Kiwa mogoče se pa danes vidiva na NS, ker jaz sem se tudi vključila v to preiskavo v ljubljanski p., internet sem pa tudi že prebrskala in ni prav nobene informacijeuser posted image . Kri za DHT si že dala? Jaz sem jih poklicala prejšnji teden in prosila, če lahko dam kri prej, da bi bili ob NS že rezultati in so RES prijazni, so me še isti dan vzeli.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.12.2009 11:25:44   
Kiwa
O Zveezdica super! Škoda, da se sama nisem tega spomnila. Ja, na internetu pa res ni prav nobene informacije o tej raziskavi, bova pač počakali na lastno izkušnjo. Gre partner s tabo? Moj gre. Mogoče veš, kateri ginekolog dela pregled? Kdaj pa imaš? Jaz ob 16.30. 

Neposredna povezava do sporočila: 882
23.12.2009 12:06:08   
Zveezdica
Kiwa, moj gre tudi zraven, upam, da ne bodo komplicirali, za drugje vem, da je to praksa, za porodnišnico pa ne vem. Sicer mi je sestra omenila, kdo bo delal NS, ampak mi je ušlo iz spomina, mislim, da se priimek začne na črko S, to je pa tudi vse, kar sem si zapomnila, pa še to ne vem, če je pravuser posted image . Midva imava pa 17.30h, tko da zgleda, da ne bo nič z našim snidenjem, mogoče pa kdaj drugičuser posted image . Držim pestke da bo vse ok in bo rezulat čim boljši!!!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 883
23.12.2009 12:08:03   
Kiwa
Je mogoče dr. Sketelj?
V porodnišnici je čisto ok, če je partner zraven, sem povprašala pri junijčicah :)
Tudi tebi srečno in uživajta v gledanju vajine pikice!

Neposredna povezava do sporočila: 884
23.12.2009 12:53:13   
Zveezdica
Možno, priimek mi je zan,user posted image ampak ne bi dala roko v ogenj za tole infouser posted image . Če je to ta omenjeni dr., si že slišala, kakšno info o njem/njej? No, zdaj je tudi moj potolažen, ga je bilo malo strah, da bi ga pred vrati pustiliuser posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 885
23.12.2009 13:06:20   
kajčy
cao punce.kako se kaj počutite?danes je ful lepo vreme-imamo kar 15 stopinj,tako da bo treba iti na sprehod da se malo razgibam.še jutri v službo potem pa malo počitnic.lepo se imejte in cuvajte svoje pikice

Neposredna povezava do sporočila: 886
23.12.2009 13:07:10   
Zveezdica
Kiwa, sem pokukala k junijkam, da bi videla, kakšne izkušnje so imele, pa vidim, da punce niso bile kaj preveč zgovorneuser posted image . No, drugače pa je to v novi stavbi v 4. nadstropju, meni so rekli prejšnji teden, da naj grem direkt v čakalnico in tam počakam, če bom pa katero srečala, jo bom pa malce povprašala, kam naj se obrnemuser posted image . A misliš, da CD potem odpade?Jaz ga sicer nisem nameravala vzeti, samo mi zdaj neki dragi teži, da bi bil to super spomin, zdaj pa ne vemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 887
23.12.2009 13:49:43   
anajrim
Živjo user posted image !

jaz sem ravnikar spekla potice in sedaj si bom vzela nekaj dni brezdelja, ker so pred vrati prazniki. lepo jih praživite!!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 888
23.12.2009 14:14:46   
buškolinka
punce, naj vas spomnim - če katera želi priti v LJ na tečaj za zgodnjo nosečnost: http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001fa.pdf

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 889
23.12.2009 14:50:34   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: oton

večer

TopsiT   dobrodošla med nami user posted image user posted image

Martinčka ja čaj iz malinovih listov je za mehčanje materničnega vratu, in se ga ponavadi priporoča tam nekje po 36 tednu nosečnosti. Jaz ga nisem pila in vseeno zelo lepo rodila user posted image  Se pa sedaj sigurno ne bi še igrala s takimi rečmi.

Vse ostale user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljene preglede in slišane srčke...

Oton sej to je tisti hec, ker to na čaju za nosečnice NIKJER ne piše. In ker vem da jih veliko med nami pije čaj za nosečnice od tekanee, sem tudi napisala, da veste, ker jaz se ne bom igrala s tem.. poleti mi pa itak ne bo čaj pasal... Jaz zdaj kar lepo navaden sadni čas pijem pa vrečke ne pustim tako dolgo noter pa je...

Jaz sem danes uspela že zaviti skoraj vsa darila, ampak danes sem kot duhec... cela sem mehka in utrujena, brez volje... verjetno kriv tudi ta dež ki nam je odnesel ves sneg in s tem tudi moje praznično razpoloženjeuser posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.12.2009 15:19:24   
Kiwa
Sem bila na doooolgem sprehodu, je prav prijetno danes.
Zveezdica o dr. Sketelj nisem prebrala ravno pohval, ampak se ne mislim s tem obremenjevat. Bom raje počakala in jo sama ocenila. Prebrala sem, da ni ravno zgovorna in, da ne želi govorit o spolu. Sigurno pa ima vsak svojo izkušnjo in ni pri vseh enako.
Še malo, pa bom videla pikico, wiiiii user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.12.2009 15:52:18   
pilotina
hejla

sem bila včeraj na NS in je vse dobro, najin bejbi lepo raste in se razvija, rok po NS je 08.07.2010, ampak bom kar ostala pri 05.07.2010

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.12.2009 16:38:43   
Srčekgirll
Hojla!
Dns sm bla na pregledu in je z vse ok, kri in urin tud ok. Nslednji pregled mam, 20.1.2010. user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.12.2009 18:08:47   
Keri
Kiwa- Dr. Pelkičeva dela v MB porodnišnici in privat. DVD-je ima ona, tako da ti ni treba imeti svojega. Cena NS je 60€+10€ DVD.
Meni osebno je rzložila vse. Sem bila pri njej cca. 30min. Pogledala je vse od glavice, srčka, hrbtenice..., razložla mi je tudi zakaj bom skoraj zagotovo imela CR, ter v višji nosečnosti morda tudi izcedke, skratka bila sem zadovoljna.
Dr. Pelkičeva je kratek čas delala tudi v LJ - kje pa žal ne vem.
Balem - da ne boš iskala tako kot jaz, vhod ima od zadaj.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.12.2009 18:42:53   
Zveezdica
Punca en lep pozdrav!

Mi smo zdajle z NS in smo fuuuuuuuuuuull veseli, vse je okuser posted image , rezultati so glede na mojo starost zelo vredu oz. celo odlični, vam sploh ne znam povedat, kolk sem srečnauser posted image , ker ponavadi moji obiski pri zdravnikih prinesejo bolj kot ne slabe novice in ker sem se skoz bala, da ne bo vse ok, ravno zaradi dveh SS, ki sem jih imela v tem letu, ampak zdaj je vse SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pa tale naša user posted image je bolj mirne naraveuser posted image , je bla cel čas čisto pri miru, tudi ko jo je dr malo podrezala, je samo nogice malo pretegnilauser posted image , je rekla zdravnica, da je lepo vzgojenauser posted image !
Kiwa, mene je pregledala dr. Šajina-Stritar in ne Sketeljuser posted image , ne vem, zgleda sem se malo zmotilauser posted image . Kaj pa tebe? Pregled ti je bil ok? Meni je bilo fino, nisem mogla verjet, kolk smo že veliki, čeprav samo 5,2 cmuser posted image , ampak se že vse lepo vidi, samo malo je bilo vse skupaj kratko, kakšnih 10 minutk, več neuser posted image

Leeeeeeeeep večer vam želim!

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.12.2009 20:46:04   
anajrim
Punce čestitek za videne in slišane srčke.

Pa lepe praznike vsem!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 896
23.12.2009 21:02:33   
Kiwa
Zveezdica in vse ostale čestitke za dobre NS!
Tudi naš rezultat je menda ok, sicer moram počakati še izvide DHT, potem bo rezultat še bolj natančen. Sem pa imela isto G, kot ti, Zveezdica. Pregled mi je bil full lep! Tudi naš dojenček je bil miren, edino enkrat se je malo po glavici pobožal user posted image , se je pa full lepo videlo vse. Dobila sem dve slikici, sem presrečna. G mi je bila pa bolj tako tako. Za moje pojme je premalo razlagala, kaj dela, kaj gleda. Ko je merila pretoke, sploh ni nič komentirala, kar piše v materinski knjižici pa ne znam prebrat user posted image . Pa pregled je trajal mislim, da še manj kot 10 minut, zato sem malo "jezna", ker vem, da so bile nekatere tudi po pol ure na NS. Ampak samo, da je vse ok.
Je pa naša pikica velika 6,1 cm, noseča sem točno toliko kot je po zadnji menstruaciji.
V glavnem sem vesela, da sem videla pikico in slišala srček in, da jo je videl tudi moj fant. Bomo pa po vsej verjetnosti imeli punčko user posted image . Seveda to ni 100%, zato bom vzela ta podatek malo za rezervo.
Malo sem preveč jamrala v tem poročilu, vem user posted image , saj drugače sem vesela user posted image in že 15krat sem slikico pogledala :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.12.2009 21:21:46   
Martinčka
Kiwa, zveeezdica, Pilotina in ostale čestitke!!! zagotovo je bilo čudovito slišati vse dobro o bejbiju... super! Jaz tudi komaj čakam naš NS... saj bo kmalu sam da so prazniki mimo... zdaj ko ni več snega sploh nisem več razpoložena... spet tako zelo dežuje pri nasuser posted image

Lep predbožični večer vam želim jutri... tiste ki boste za praznike povedale pa vam želim en lep galjiv trenutek v krogu svojih najdražjih.. dobili bodo najlepše darilo!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.12.2009 21:24:19   
buškolinka
Zveezdica, Kiwa - tudi jaz sem prijavljena v raziskavo BUM (oz. sem morda celo krivec za to, da sta se tudi vidve prijavile user posted image ) pa sem bila 100% da te pregleda dr.Pušenjak, ker po mojih podatkih je to "njegova" raziskava in jo on toplo priporoča. No, bom počakala do 6.1. pa bom videla, kdo bo pregledal mene - čeprav mi je načeloma vseeno.
Me pa zanima nekaj: Ali obstaja možnost naročiti tudi CD/DVD? Ker ga nobena od vaju ne omenja...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.12.2009 22:02:18   
Kiwa
Ja buškolinka, ti si kriva user posted image . Hec! Itak se vsaka sama odloči kam bo šla. Saj meni ni žal, ne me narobe razumet. Super je, ker je zraven še DHT zastonj in še dva UZja, en od 20-24t in drugi od 30-32t. Jaz sem komplikator, če bi bilo kaj narobe, bi sigurno povedala.
Ti pa priporočam, da si kar vprašanja pripraviš. Jaz bi recimo želela, da bi mi kaj povedala o merjenju pretokov, če se vidi 5 prstkov itd. In pa recimo kaj pomeni tisto kar ti napiše v mat. knjižico. Pri meni piše nekaj aterija uterina D: bp, L: ne znam prebrat, ampak ne piše bp. Mah, kompliciram, saj vem, ampak naslednjič bom definitivno več spraševala. Niti mi ni povedala, kako velik je plod, koliko sem noseča, sem sama gledala na ekranu (se izpiše, ko izmeri), namesto, da bi ves čas gledala mojo pikico.
Mogoče je krivo to, da sem preveč prebrala in povpraševala pri kolegicah, kako je bilo na nuhalni, pa sem zaradi tega malo nezadovoljna.
Glede cdja nič ne vem, tudi za slikice mi ni nič rekla, samo v mat. knjižico mi je dala 2, vem pa, da jih je naredila 8 (to se vidi na njenem ekranu).
Sicer pa, veseli se tega pregleda, ker je res lep, tak ganljiv. Sedaj se pa res počutim nosečo user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?