|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
21.12.2009 18:10:10   
pilotina
hejla

sem popravila seznam in upam, da je to vse saj sem na hitro preletela...sem zelo utrujena in če še kaj manjka napišite

jaz sem iz pregleda...UZ mi ni delala, sva pa poslušali srčka, ki se zelo lepo sliši

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.12.2009 18:32:34   
Kiwa
Se opravičujem, ker bom spet to vprašala, pa vseeno...
Pilotina s katero napravo ti je poslušala srček?
Jaz sem bila danes na zdr.pregledu pred zaposlitvijo pa sem že skoraj rekla zdravnici naj posluša še srček v mojem trebuhu user posted image (s stetoskopom). Sem se zadržala, pa nisem nič rekla. Ampak vem, da sem nekje prebrala, da se sliši s čisto navadnim stetoskopom. Ah, saj vem, malo sem smotana, pač rada bi ga slišala!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.12.2009 18:45:38   
Keri
Punce, da ne boste v dvomih - vam jutri zvečer sporočim, ker imam dopoldan redni pregled, zvečer pa še NS kako je ali mora biti polni ali prazni mehur. Sicer, kot vidim nas je za jutri kar nekaj na seznamu, morda bodo tudi izkušnje različne.
Čim več lepih trenutkov.user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.12.2009 18:48:59   
oton
večer souser posted image

pilotina super za pregled in poslušanega srčka user posted image user posted image user posted image
in ostale katere ste imele danes pregled, kako je šlo?

tajam dobrodošla med nami. Te pa popolnoma razumem da te je še vedno strah, ko je nosečnost še vedno rizična. Imam podobno izkušnjo, to je že moja četrta nosečnost, in le ena do sedaj je prišla do konca srečno. No ta bo tudi, v to sem prepričana, in tvoja tudi, boš vidla user posted image  

mene pa spet daje taka utrujenost user posted image , očitno bo res sprememba vremena. No pa še samo ta teden delam, pol pa malo počitka.

V sredo imam pa pregled in moram priznat da me je malo strah user posted image  

želim vam lep večer

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.12.2009 18:57:35   
extra
Pitolina, jaz imam PDP 29.6.2010. Sam sem kar pri vas ostala....če vam je prav.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.12.2009 19:51:42   
Kiwa
Keri super, hvala!
Oton, mene je tudi ves čas strah, mi vsi pravijo, da je to normalno. Bo že res...
Naju pa teden še čaka pomembno opravilo user posted image . Na predbožični večerji bova povedala njegovim staršem. Se veselim, po drugi strani se pa kar malo bojim reakcije, ker se pri njih res še nikoli nismo pogovarjali o otrocih... Sicer pa, važno, da sva midva vesela.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.12.2009 20:31:48   
pilotina
extra...meni je super, da si z nami, ti si naša...in kdo ve, tudi jaz lahko rodim junija

Kiwa...prvič sem poslušala srčka...namaže trebuh z gelom in potem vklopi eno prenosno napravo, drugi del ti prisloni na trebuščka in drsa po njem dokler ne najde utrip...najprej je našla mojega, ki je bil počasneši in nato še od najinega bejbija, ki je veselo tiktakal

oton hvala user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 21.12.2009 20:33:15 >

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.12.2009 20:52:49   
anajrim
drage punce!

Čestitke vsem za slišane drčke in vsem ki ste opravile pregled.

Kar se pa mehurja tiče, jaz mislim da ima vsak G svojo prakso ki pa jo je priporočljivo upoštevat, jaz vem da mi je moja že pri prvem pregledu rekla da moram prit s polnim mehurjem...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.12.2009 8:26:51   
TandJ
Zivijo punce!

Jaz sem cist vesela... user posted image vceri smo imeli NS in sem se kar tresla ko sem izpolnjevala podatke... Potem pa sem dobila rezultat za D. sindrom 1:6800 in sem cist vesela...
Je pa res to FUL lep pregled, ker vidis premikanje.moj je sicer spanckal in sem mogla ful migat, da sem ga zbudila, potem pa je se naredila 3d in 4d in nama je mahal...res lustno. priporocam vsem. ker poleg tega da te malo pomiri,da je vse v redu imas res prvi stik z njim...user posted image

aja glede mehurja-iz prve roke, mene so poslalai na wc. to je v dravljah. kako je pa pri ostalih pa ne vem...

aja pa PDP ostane 8.7.09, tudi na velikost, ker smo ful veliki: 5,8 mm in smo v 11 tednu in 4dneh.
koliko so pa vasi kej veliki?

zdaj pa samo se jutri pregled pri ginekologinjim da vidim kri, in potem lahko vsi izvejo novico. komi cakam :)
lepe praznike...

< Sporočilo je popravil TandJ -- 22.12.2009 8:32:22 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 859
22.12.2009 9:48:29   
polhec
Dobro jutro :-)
se vam se jst malo oglasim, moram rečt da se počutje izboljšuje in da včasih celo uspem do 10h ostat budna  user posted image  jupi
včeraj sem imela 2 pregled, veliki smo že 6,6 cm in je vse ok, namesto poslušanja srčka nam je ginekolog naredil kratek ultrazvok, da je na hitro pregledal če je vse ok. Prav zanimivo je bilo gledat najinega sončka, ki se veselo prebrača in kobaca. no kr naj si da duška zdej, ko ima še dovolj prostora user posted image  naslednji pregled imam 25.1.2010.
Kako ste pa kaj ostale? trebušček že kaj raste? meni se pozna predvsem zvečer, ko se uležem. Kako tiste zaposlene, ste v službi že sporočile veselo novico? Jst mam namen povedat po praznikih, sem mislila počakat do roj. dne pa me bodo pomojem že prej razkrinkali.
lp, polhec

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 860
22.12.2009 10:00:01   
Martinčka
kiwa meni je srček poslušala z enako sondo kot je gledala dojenčka.. sam da je zvok vključila.. tako da se je slišalo kot da se nekdo potaplja v vodi in zraven bitje srčka...
meni sicer tudi ne bi delala UZ ker imaš mislim da od zavarovalnice krita samo dva UZja.. ampak sem si plačala 40 eur ker me je zaradi bolečin malo skrbelo in je bilo res vredno da sem vidla svojega škratka kako miga noter...
sem zvečer k je možek prišu mu vse pokazala kako se je migal.. sem se na hrbet ulegla in mu kazala kk je z nogicami in rokicami delal moj se je pa smejal k šususer posted image  jah če pa ni šel zraven, sem mu mogla vse slikovito prikazat:)

drugače pa sem dobila bolniško tako da morem zdaj poklicat zdravnico da se naročim in grem po bolniško do naslednjega tedna ker ne vemo zakaj me tako boli oz od kod te bolečine... danes ponoči me je spet tok bolelo... ampak od kar sem dojenčeka vidla včeraj sem čist pomirjenauser posted image

božične nakupe ste že opravile? Jaz imam še nekaj malenkosti..

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.12.2009 10:05:50   
mala biba
Hej punce....

Kako je lepo prebrati, da je z vašimi pikicami vse v najlepšem redu......vidim, da imate zelo velike pikice v bušijih......no to že nisoveč pikice so že pravi korenjakiuser posted image .....

Polhec res je vaša biba velika in TandJ tvoja tudi, mene pa sicer malo skrbi, ker takrat ko sem bila na urgenci sem bila 11t1d user posted image in smo bili veliki 3.8 cm......seveda po vseh razpredelnicah malo zaustajamo.....ampak so me pomirili češ, da noben plod ni premajhen so samo mlajši in starejši......samo glede na to, da je pikica na 1. pregledu čisto sovpadala z datumom zadnje M sem malo v skrbeh......bomo počakali do naslednjega pregleda, kaj bodo rekli.....kmalu bo NS in že komaj čakam, ker tole čakanje ubija.......ja sej vem da sem neučakana....ampak vse za dobro naše male bibe.......

TandJ kje si pa bila na NS?.....A je bila zdej kira od julijk pri dr. Strahovi na NS?.....ali bo še šla ta teden, da bo malo poročala kako je.....da dobim malo informacij do ponedeljka?...se opravičujem če sem preveč radovedna......

Lepo bodite in čuvajte svoje male bibe.....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.12.2009 12:03:09   
šipek
Čau, punce! Kolk vas je fajn brat, ko vidiš, da se vse spopadamo s podobnimi zadevami... Jaz sem trenutno tooolk živčna - danes moram dat kri in vodo, jutri pa imam 2. pregled. Pri prvem je bila pikica baje šele v 8. tednu in mi je g. naredila samo UZ, ostalo pa me čaka sedaj. Ful sem na trnih, če bo vse o.k., pa vem, da moram mislit pozitivno. Vidim, da nas je kar nekaj takih, ki se spopadamo z dvomi ipd. Nuhalno imam pa tudi jaz pri Strahovi, vendar šele konec drugega tedna, tako da bo mogoče katera druga povedala kaj več, kako je pri njej.
Drugače pa zaključujem bolniško, upam, da je kašelj, smrkanje in boleče grlo premagano vsaj za 1 leto. Sicer pa, ne rabimo nobene bolezni, kajne...
Moj buši je še precej majhen, slabosti so se pomirile, hrana mi pa še vedno ne paše, sploh se težko pripravim jesti meso - to mi je tolk neverjetn, kako se okus spremeni...
Punce, lepo se imejte, pa ne se drsat po cesti! user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 863
22.12.2009 12:23:22   
anajrim
Ojla!

Jaz sem božične nakupe danes zaključila. Končno! Zdaj moram še vse zaviti!!!

Jaz sem v službi povedala že kake 14 dni nazaj in so bili fell navdupšeni! Lepo ja!

Letim zavijat darila...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 864
22.12.2009 13:24:26   
petrca2507
Pozdravljene

Za mano je prvi pregled in je vse v najlepšem redu. Pikica je velika 2.53 cm, noseča sem 9t in 2d, PDP pa mi je prestavila točno na moj rojstni dan: 25.7.2010.
G mi je delala vaginalni UZ in to kar dlgo časa. Je tolk časa "vztrajala" da se je pikica zbudila in na koncu cel pomahala user posted image . Res je bilo luštno gledat to malo bitje, ki na ekranu sploh ne deluje tako majhno.

Sedaj se moram naročit na NS, potem pa datum sporočiti G, da me bo naročila na naslednji pregled.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 865
22.12.2009 13:52:16   
TopsiT
Ojla!

Kar nekaj časa vas berem, saj spadam med julijke. Dolgo sem zbirala pogum da se vam pridružim. Danes sem imela drugi UZ in videla našo živahno pikico. Tako kot Petrca2507 imam tudi jaz rok 25.7. in velikost pikice je 2,5 cm. Prvi pregled sem imela dva tedna nazaj, ki je bil vaginalni, tega pa mi je že delala "od zunaj".

Zaradi slabosti, hude utrujenosti in nizkega pritiska sem na bolniški že skoraj cel mesece, in tako bo do novega leta. Po praznikih pa bom probala it delat, saj že kar malo pogrešam družbo in zunanji svet.

NS imamo 12.1.2010, pregled pa 21.1.2010. Vsem puncam čestitam za user posted image in nam vsem želim, da veselo in zdravo donosimo do rokov.

Lep dan.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 866
22.12.2009 14:56:01   
Joie
Topsi, Petrca - zdaj smo pa že štiri za 25.7. user posted image  
Fajn, da takle napišete velikosti, da malo vem, kulk smo kaj tud mi veliki!

user posted image  vsem, ki imate za sabo uspešne preglede! Jz tud komaj čakam naslednjega!
V službi sem tudi jaz že javila ožjemu timu, so bli ful veseli, direktorju bom pa po NS. Sem pa te dni ful v gužvi v službi in komaj čakam na praznike, da se malo spočijem! Uživajte in božajte bušije! user posted image

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 867
22.12.2009 15:09:16   
đanika
pozdravljene user posted image

Čestitke vse za videno in slišano. Kak faj, da ste ble na UZ. Mene pa to tak muči ko naročajo na 4 tedne to se mi zdi tako dolgo za čakat. Tudi jaz grem k Strahovi na NS vendar še le 8.1.10 kje je še to user posted image .
Ja tudi mene na momente malo stisne in sem čisto prestrašena kako je moja pikica. utujenost je še vedno v postlo padem že ob 21h skupaj z našo princesko.
Darila imamo kupljena potrebno jih je še zaviti.
Komaj čakam dopust, da si malo odpočijem cela štala v službi. V službi sem že povedala, ker se mi trebušček že pozna in se mi je zdelo prav, da povem. Ni bilo problemov so razumevajoči.

Kiwa nič naj te ne skrbi ko bosta povedala bo vse super boš videla, sploh pa ko se bo dojenček rodil.

Vesele praznike in veliko daril.user posted image

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 868
22.12.2009 15:51:51   
september1
vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob videnju srčka na UZ.

tudi mi smo videli srčka. user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled imam 12.1., NS pa 20.1., PDP pa 28.7.2010

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 869
22.12.2009 16:05:31   
Martinčka
Đanika jaz imam tudi strahovo 8.1.:) hihi..

no zadnjič sme vam pozabila povedat da sem rekla gin. da pijem ta nosečniški čaj, in mi je rekla da more bit fejst zrečen ker velikokrat gre bolj za prodajne poteze in da sploh ni nujno da je ta čaj tok fajn za nosečnice.. potem sem pa šla še pogledat kaj so sestavine in sem vidla da piše malinovi listi... A se ne pije malinove liste kot čaj ko želiš sprožit porod da se ti vrat bolj zmehča?
No jaz sem dala ta čaj zdaj na stran...

pozdravček

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
22.12.2009 18:19:31   
oton
večer

TopsiT   dobrodošla med nami user posted image user posted image

Martinčka ja čaj iz malinovih listov je za mehčanje materničnega vratu, in se ga ponavadi priporoča tam nekje po 36 tednu nosečnosti. Jaz ga nisem pila in vseeno zelo lepo rodila user posted image  Se pa sedaj sigurno ne bi še igrala s takimi rečmi.

Vse ostale user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljene preglede in slišane srčke...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
22.12.2009 18:25:14   
nagaja28
No, tudi mi smo danes videli našo kepico. Sem bila sicer malo razočarana, ker je bil obrnjen tako, da se je res videla samo ena kepica. No, vsaj glavo sem razločilauser posted image . Ginekologinji je vse uspelo zmerit (ne vem, sicer kako), tako, da smo veliki 2,7 cm, pdp pa prestavljen na 23.7.. Srček pa tudi bije. Naslednji pregled pa je 2.2.2010

Jaz grem tudi k Strahovi 7.1. Sem bila že 1. in mi je blo fajn, tako, da grem tudi 2. Mi je vse lepo povedala in pokazala.

Z darili pa bomo letos bolj skromni. Bojo morali bit zadovoljni z doma pečenimi piškoti user posted image , pa svečke bom sama vlila.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
22.12.2009 19:50:31   
pa&ga
Živjo srečke nosečke!

Včeraj mi pregled pri ginekologu čudežno ni odpadel. Res, da me ni ginekološko pregledala (urezala se je v prst na levi roki), ampak mi je naredila UZ. Plod je bilo videti in ustreza nosečnosti. Zaradi slabosti mi je dala še naprej bolniško in kontrola čez 3 tedne. Poslala me je v laboratorij na pregled vode in rekla naj izvid nesem svoji osebni zdravnici. Danes grem k njej in katastrofa. Vodo imam baje čisto zanič - preveč levkocitov in raznih bakterij. Dobila sem antibiotik Hiconcil za osem dni potem pa bomo videli. Z izvidi vred bo vse poslala na komisijo, ker bom četrtega januarja že en mesec na bolniški.

Z možem sva tudi sinu povedala, da bomo dobili doječka. Bil je tako vesel, da je skoraj jokal. Rekla sva mu, da bo to naša skrivnost, ampak za to skrivnost vedo že vsi v vrtcu. Zvečer sploh ni mogel zaspati. Imel je toliko vprašanj o dojenčku, saj res že komaj čaka, da bo imel družbo.

Naslednji pregled imam 11.01., NS pa 13.01..

Madonca sem se razpisala.

Lepo se imejte.user posted image user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 873
22.12.2009 21:17:18   
Zveezdica
Čer!

Z darili bomo letos tudi pri nas skromni, so pa od včeraj zvečer že vsa pripravljena in lepo zavita, čakajo samo še Božička, da jih raznese naokroguser posted image .
user posted image user posted image user posted image vsem za preglede, nas pa čaka jutri pozno popoldne in smo že kar nervozni.

Vsem želim lep večer!

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 874
22.12.2009 21:59:33   
Keri
Dober večer, vsem user posted image . Kot sem vam obljubila. NS sem imela pri Dr. Pelkičevi - če imaš polni mehur se bolje vidi, tako da punce kakor želite. Moram priznati, da je NS zelo lep pregled, žal mi je samo to, da sem morala biti sama, ker imam dragega v bolnici, sinek pa je rekel, če ati ne more iti tudi on ne greuser posted image . Sicer pa imam vse posneto na DVD-ju, ter še slikice dobiš.
Edino kar mi je napovedala je velika verjetnost ponovnega CR.
Lepo user posted image vsem skupaj.
Pilotina - naslednji pregled imam 26.01.2010, ko boš obnavljajla seznam. Javi nam kako je bilo pri tebi na NS.
Lep večer.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?