|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
23.12.2009 7:36:01   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ja pa Kaminek hvala za družbo.

hvala tebi za kavico, naslednjič jst častimuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.12.2009 7:39:36   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

hvalauser posted image bom probala. Pa ne pride bolj rumenkasta zarad mleka? S čim jo pa barvaš?

res je, ne pride snežno bela. sej zdej sm pa že skor doktorirala iz okraševanja. tako je to;
za snežno belo dekoracijo uporabiš "royal icing"-beljaki, sladkor v prahu, sok limone.
za vse druge dekoracije pa lahko uporabiš tičino maso in jo pobarvaš z jedilnimi barvami. jst sm kupila barve v tubicah, 4 barve so-rumena, rdeča, modra, zelena. drugače pa barvajo nekateri tud z barvo za pirhe. pa tko je, s tičino lahko figurce delaš in jih imaš potem v hladilniku, v polivinilasti vrečki in jih kasneje uporabiš. mal domišljije morš met, pa je.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.12.2009 8:39:10   
štrumfek
jutrouser posted image

joooj jaz sploh nevem kaj se je dogajalo dans ponoči user posted image Tamičkena se je ob pol polnoči zbudila v krčevitem joku.. pa ne joku... dretju... jaz sem se tok ustrašla da sem skor z postle poletela.... In ni pomagalo NIČ ne mleko, ne čaj, ne duda, ne nošenje... NIČ.... ji merim vročino in nima nič.... po 10 minutah je pa nehala kot bi jo odrezal in zaspala nazaj.... čez uro in pol pa ista pesem... spet grozen jok.... jo nosim 5 minutk in po teh 5 minutah dretja spet zaspi nazaj in spi do 4 ko je bla miss lačna (se je zbudila z čist kot ponavadi (mal jamranja...če mami ne sliš jamranja pol pa mal jokauser posted image ) in  sem ji dala jest pa je spala do 8...  sploh mi ni jasno kaj je blo tole danesuser posted image user posted image user posted image

Alex user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje in Nejčkovo zdravje

Princesi user posted image za tvojga možička. Je blo pr nas en čas isto.. pa kam greš, pa kaj rabš hodt, pa nikamr ne greš kr doma bot... Pol sem mu pa čist lepo povedala da jaz za 4 stenami ne morem bit zaprta in da ne morem 24h na dan samo njegovga obraza in od njegovih doma gledat in da grem med ljudi če mu je prov al pa ne. Da nisem na motor narjena ampak da rabim tud jaz včas mal da se sprostim... in od takrat mam miiiruser posted image

kar se pa financ in zapravlanja tiče..
. mava pa pr nas denar skupaj... tako da... je čist vseeno kdo zapravi...

madonca sem bila dolga... se vid da mam pomankanje spanca in pol se čudne stvari dogajajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.12.2009 10:03:05   
majch
jutro

vsi operaterji so trenutno zasedeni...user posted image user posted image to pomeni da imajo čisto preveč reklamacij in problemov...user posted image ...tv mi crkuje že dva dni. vsakih 5 minut slika zmrzuje in pol ni mogoče nič gledat. Eh...digitalna televizija-kr neki.

Drugače pa...nič novega.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.12.2009 10:25:12   
Mala_princeska

jutro

vsi operaterji so trenutno zasedeni...user posted image user posted image to pomeni da imajo čisto preveč reklamacij in problemov...user posted image ...tv mi crkuje že dva dni. vsakih 5 minut slika zmrzuje in pol ni mogoče nič gledat. Eh...digitalna televizija-kr neki.

Drugače pa...nič novega.

Majch, Majch pa ne mi rečt, da je to Siol user posted image tud pri nas kr neki j.ebe in slika zmrzuje in pol crkne....pol pa iz spodnjega štuka gor priletijo:"a pr vas dela tv" user posted image je moj reku, da bo enkrat znoru. Baje bi nam morali modeme zamenjat - beli so baje neki serijsko zanič, pa nobenga še ni blo k nam.

nč, grem fruštkat, pa kj naredit user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.12.2009 11:05:41   
Alex01
Dan

Hvala za user posted image .

štrumfek - naš se je že tut parkrat tako zbudil v joku, ampak zgleda, da nekaj sanjajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.12.2009 11:11:45   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jutro

Drugače pa...nič novega.

Majch, Majch pa ne mi rečt, da je to Siol user posted image tud pri nas kr neki j.ebe in slika zmrzuje in pol crkne....pol pa iz spodnjega štuka gor priletijo:"a pr vas dela tv" user posted image je moj reku, da bo enkrat znoru. Baje bi nam morali modeme zamenjat - beli so baje neki serijsko zanič, pa nobenga še ni blo k nam. 

aja, beli so kao zanič. no, fino to. pol bojo pa pr nas tud zamenjal. lol. smo mel sivga, pa enkrat kr začelo neki pokat v njem, in je crknu-so ga zamenjali z belim, včasih se mu neki blede. najbrž že ima simptome...tiste za v kanto....

Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.12.2009 11:15:37   
vaney
dan.

Vidim, da nismo edini, ki imamo probleme s user posted image Siolom...za pop***

jaknik, saj te razumem, da ti tukaj malo manjka družba, samo jaz vseeno ne bi šla nazaj v Nm živet, mi je tukaj lepše. Saj imam avto, pa se odpeljem, kamor čem. Družbe imam zaenkrat tudi tukaj dost, mi je zadnje čase bolj v Nm primanjkuje, ker se bolj poredko vidimo, v Lj se mi pa ne da in ne splača vozit na kavico. Sicer se pa lahko kaj oglasiš ali se bom pa jaz k tebi, pa bova en kofein vrgli vase in malo bla blauser posted image Mi smo se koz rešili in upam, da zdaj ostanemo zdravi... A Jakoba boš imela naslednji teden v vrtcu? Jaz ne vem, če čem Anžeta peljat, ker imajo dežurstvo v drugi enoti in bodo otroci pomešani, druge vzg., več bacilov...najbrž bo kar doma, pa če boš fraj, bova kaj priletela, da ti Anže malo raztur naredi po hišiuser posted image verjemi, to mu uspe v rekordno kratkem časuuser posted image

mala princeska, pri nas imava že od začetka, kar sva skupaj (10 let, 2,5 let poročena) zelo svobodne izhode, ker nobeden od naju ne prenaša najbolje komentarjev "ne it", "pa kam spet greš", "bodi rajši doma" in podobno. Zato imava vsak svoj avto, vsak svojega vzdržujeva in tankava in niti nisva navajena polagat nekih računov, kateri kam gre in zakaj. Razen, če sva seveda drugače zmenjena in imava drugačne plane. Kaj jaz vem, tako sva se navadila in jaz osebno bi znorela, da moram biti skoz doma...če povem, da sem od februarja do avgusta (pač takrat je bil servis), ko sem bila na porodniški, naredila z avtom več kot 20.000km, pol veš, koliko je urauser posted image je mojega skoraj kap, ko je avto pripeljal iz servisauser posted image

Uh, sem se razpisala...zdaj moram pa še ene cookije spečt, pa darila zavit, potem bo pa že cajt, da grem po malega škrata v vrtec...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.12.2009 15:39:37   
*zmajčica*
Samo da se vam na hitro javim...pristala sm namreč v P. Hmmmmm čeprau upam na bolje in da ne bo treba sprožit poroda. Upam predvsem na leto 2010, ker 2009 mi nikakor ni naklonjeno. :-( Držite figice!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.12.2009 16:21:38   
čebelica01
vso srečo zmajčica user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.12.2009 16:35:51   
Alex01
VSO SREČO zmajčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.12.2009 16:37:51   
Anonimen
SIOL - katastrofa, vem, sam punce, ne se dat nat......Jst sm jih tut eno obdobje kr naprej klicala, pa sm skos poslušala, da so vsi operaterji zasedeni. Pol sm začela pa klicat na cifro za ,,nove naročnike,, tam se pa zihr nekdo oglasi - verjamte. In sm jim kr lepo povedala, da me ne briga, če oni sam nove naročnike zbirajo, da bodo zdej pač mogli enga iz servisa poiskat, ker se mi tam nihče ne oglasi. In sm težila in težila, dokler me niso vezaluser posted image . Sm pa imela serviserja ene 5x doma, po po telefonu smo se ,,servisiral,, ene 5x, pol pa enkrat ena serviserka reče:,, Dejte vi men gospa povedat toto št. modema, ki jo imate na zadnji strani.,, Pa sm modem snela, pa cifro prebrala in jo je nekam vnesla, od takrat pa je mir(cca 2m). No, sam upam, da nau hudič zdej čez pol ure pa krepnuuser posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 23.12.2009 16:38:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.12.2009 16:40:13   
Alex01
Voščilo od nas za vse vas user posted image

Da bi v letu, ki prihaja,
mir imeli,
srečo doživeli,
da vam zdravje bi služilo
in razumevanje ne zapustilo.

VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO!

Suzana, Miran, Alex in Nejc

user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 23.12.2009 16:41:02 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.12.2009 17:36:56   
štrumfek
zmajčica user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se ti izpolni željauser posted image user posted image user posted image

evo jaz sem pa danes opravila ZADNJI božični nakup.. za mojega dragega....

Alex vse lepo in srečno tudi tvoji družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.12.2009 18:06:42   
kaminek
to je pa rezultat dela 4 ur, moji mali pingvinčkiuser posted image . upam,da vas mal narajcamuser posted image

user posted image

user posted image

zdej grem pa smarekce delat, hm, bo še zanimivouser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.12.2009 18:07:35   
kaminek
zmajčica, vse dobro da poteka. brez skrbi, tudi če bo letos, bo najlepše darilo ob prihajajočih praznikihuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.12.2009 18:45:03   
majch
oooooooooooo keri pingvinčkiuser posted image user posted image user posted image ful dobro.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.12.2009 19:46:14   
kaminek
smarekce so tud narjene, bo torta res 3Duser posted image user posted image . jo jutri naredim do konca in vam jo pokažem, da se mal pobahamuser posted image user posted image , ker je itak moj dons prletu s takšno, da sej ni to tko težko nardit. ah, seveda ni, sam cajt morš met in potrpljenje, pa gre

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.12.2009 19:53:38   
čebelica01
ti se sam bahej , bom pršla bom vse pojedla , vsem pingotom glave pohrustala nekaj bom pa še za božička pustila user posted image user posted image user posted image .

tole se pa jaz nebi spravla delat se mi zdi preveč zakomplicirano ,4 ure porabila za tole user posted image user posted image user posted image  se mi sfuzla en mal .

zgleda pa fenomenalno resssss . jaz bi jih mela za okras ba pi se igrala ice ice pingvin ice ice pingvin je je je jaz grem zdaj user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.12.2009 21:03:12   
kaminek
sej vem, da bi se ti igrala, sam če bi jim prej glave "pošraufala", ne bi mela se s čim igratuser posted image user posted image . ti, ti, čebelicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.12.2009 21:12:07   
čebelica01
res so lepi , mal sem fouš k nimam vole za kaj takega user posted image user posted image user posted image

pa tko so cartkani

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.12.2009 22:57:31   
Mala_princeska
Ni dolgo tegá, kar Miklavž je odšel,
a blagi Božiček bo vsak hip prispel.
Še teden za njim – in Silvester bo tu –
vse bolj staro leto pomika se k dnu.

Ob vsaki prelomnici čas je željá,
ki dragim izrekamo jih iz srca.
Vsem dragim privoščimo zdravja, miru,
bogastva, obilja, ljubezni medu,

in vsega, kar vsak sam si najbolj želi.
Kar največ naj lepega se ti zgodi
v naslednjem obdobju, ki bliža se že,
in vseh teh dobrin naj dovolj bo za vse!

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 23.12.2009 22:59:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.12.2009 10:50:26   
majch
jutro

no jaz pa sem tudi na poti v ticino ustvarjanje...itak da ne bojo tko lepe stvari ker kipar lih nisem, sam me že dolg matra da bi probala. Tako da zdaj grem maso delat, pa da vidimo, kaj za hudirja je to. Wish me luck. user posted image

Kaminek, kje je slikica od torte? Sem ful firbčna, ker že ti pingvini zgledajo noro. Ful obvladaš, res. (jaz pa fooolš heheh).

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.12.2009 11:05:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

vso srečo zmajčica user posted image user posted image user posted image

Vso srečo in enega zdravega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.12.2009 11:06:15   
Mala_princeska

jutro

no jaz pa sem tudi na poti v ticino ustvarjanje...itak da ne bojo tko lepe stvari ker kipar lih nisem, sam me že dolg matra da bi probala. Tako da zdaj grem maso delat, pa da vidimo, kaj za hudirja je to. Wish me luck. user posted image

Kaminek, kje je slikica od torte? Sem ful firbčna, ker že ti pingvini zgledajo noro. Ful obvladaš, res. (jaz pa fooolš heheh).

Yeah Majch I wish you good luck :-) :-) :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.