|
RE: Dolenjke, 2. del 23.12.2009 11:15:37
|
|
|
|
vaney
|
dan. Vidim, da nismo edini, ki imamo probleme s Siolom...za pop*** jaknik, saj te razumem, da ti tukaj malo manjka družba, samo jaz vseeno ne bi šla nazaj v Nm živet, mi je tukaj lepše. Saj imam avto, pa se odpeljem, kamor čem. Družbe imam zaenkrat tudi tukaj dost, mi je zadnje čase bolj v Nm primanjkuje, ker se bolj poredko vidimo, v Lj se mi pa ne da in ne splača vozit na kavico. Sicer se pa lahko kaj oglasiš ali se bom pa jaz k tebi, pa bova en kofein vrgli vase in malo bla bla Mi smo se koz rešili in upam, da zdaj ostanemo zdravi... A Jakoba boš imela naslednji teden v vrtcu? Jaz ne vem, če čem Anžeta peljat, ker imajo dežurstvo v drugi enoti in bodo otroci pomešani, druge vzg., več bacilov...najbrž bo kar doma, pa če boš fraj, bova kaj priletela, da ti Anže malo raztur naredi po hiši verjemi, to mu uspe v rekordno kratkem času mala princeska, pri nas imava že od začetka, kar sva skupaj (10 let, 2,5 let poročena) zelo svobodne izhode, ker nobeden od naju ne prenaša najbolje komentarjev "ne it", "pa kam spet greš", "bodi rajši doma" in podobno. Zato imava vsak svoj avto, vsak svojega vzdržujeva in tankava in niti nisva navajena polagat nekih računov, kateri kam gre in zakaj. Razen, če sva seveda drugače zmenjena in imava drugačne plane. Kaj jaz vem, tako sva se navadila in jaz osebno bi znorela, da moram biti skoz doma...če povem, da sem od februarja do avgusta (pač takrat je bil servis), ko sem bila na porodniški, naredila z avtom več kot 20.000km, pol veš, koliko je ura je mojega skoraj kap, ko je avto pripeljal iz servisa Uh, sem se razpisala...zdaj moram pa še ene cookije spečt, pa darila zavit, potem bo pa že cajt, da grem po malega škrata v vrtec...
|