Anonimen
|
Čeeeeer! Kaminek - ooooo kaka fensi šmensi torta .Pa hitro recept za tičino maso gor , pliiiiiis . Pa vidim, da jamrate o cenah, pa da še jst mal pojamram. No, gremo mi danes v LJ v nabavo, ker je tam boljša izbira in cene. No, pa grem jst z Aljažem mal v H&M pogledat, moj dragi pa z Jakobom v Hervis po smučarski pajac (smo bli v City parku). Pa jst kot varčna mama nabavim za Nika in Jakoba 1o parov nogavic, 2 žabe in jopico, ker nabavljam vse v akciji zapravim 20€ . Vsa ponosna krenem proti Hervisu in že mi nasproti prihajata VD mož in Jakob, seveda tut z nasmeškom na obrazu in vrečko v roki. Se hitro pohvalim o uspelem nakupu in omenim, da vidim, da sta bila tudi onadva nabavna. Mi nahitro razloži, da kombinezonov ni nekih pametnih in da mu je kr smučarske hlače in bundo kupil. Jst:,, In kolk si dal?,, On:,, 75€. Jst:,, A pol sta tut škorne kupila?,, On:,, Ne, niso imel cifre.,, Jst:,, Ja kaj si pa pol še kupu?,, On:,, Ja to kar si mi naročila, sam škornov niso mel. Gremo v Humanik za škorne pogledat?,, Jst:,, .....kaj sm rekla ne bom napisala, ker mi bodo prepovedal nadaljnje udejstvovanje na RR. S tem, da sva v soboto gledala v Šparu kombinezon za 35€, ampak ne, ni bil dober, on bu... je šel kupit za 75€. In kje je tle matematika? Ma vse me je minil. Ne rabim verjetn posebej razlagat, da nakupa škornjev nismo opravili, ker nism hotla več v nobeno trgovino stopit. Šli smo sam še na kofi. In ko smo bli na kofetku Jakca prime lulat. In gresta mali in veliki model iskat WC, jst pa hladim živce. Pa prideta nazaj ....in glej, v roki imata eno tako mini vrečko. Pa reče dragi:,, Evo še neki za živčke kravžlat.,, Pogledam v vrečko, not pa copatki-škorenjčki od Vučkota iz ovčje kože za Aljaža.Kolk so ble,nimam pojma, ker mi ni povedal. Bom pa pol mal poguglala, da pridem do cene. Pa ne, da mi je škoda denarja za otroke in ne mislit, da na otrocih šparam, sam ima pa vse eno mejo. Tako, jutri grem pa v NM v Mass(imajo znižanje ) po škornje za Jakoba in Nika.
|