|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
22.12.2009 18:44:29   
Anonimen
Čeeeeer!

Kaminek - ooooo kaka fensi šmensi torta user posted image .Pa hitro recept za tičino maso goruser posted image , pliiiiiisuser posted image .

Pa vidim, da jamrate o cenah, pa da še jst mal pojamram. No, gremo mi danes v LJ v nabavo, ker je tam boljša izbira in cene. No, pa grem jst z Aljažem mal v H&M pogledat, moj dragi pa z Jakobom v Hervis po smučarski pajac (smo bli v City parku). Pa jst kot varčna mama nabavim za Nika in Jakoba 1o parov nogavic, 2 žabe in jopico, ker nabavljam vse v akciji zapravim 20€user posted image . Vsa ponosna krenem proti Hervisu in že mi nasproti prihajata VD mož in Jakob, seveda tut z nasmeškom na obrazu in vrečko v roki. Se hitro pohvalim o uspelem nakupu in omenim, da vidim, da sta bila tudi onadva nabavna. Mi nahitro razloži, da kombinezonov ni nekih pametnih in da mu je kr smučarske hlače in bundo kupil.
Jst:,, In kolk si dal?,,
On:,, 75€.
Jst:,, A pol sta tut škorne kupila?,,
On:,, Ne, niso imel cifre.,,
Jst:,, Ja kaj si pa pol še kupu?,,
On:,, Ja to kar si mi naročila, sam škornov niso mel. Gremo v Humanik za škorne pogledat?,,
Jst:,, user posted image user posted image user posted image .....kaj sm rekla ne bom napisala, ker mi bodo prepovedal nadaljnje udejstvovanje na RR.
S tem, da sva v soboto gledala v Šparu kombinezon za 35€, ampak ne, ni bil dober, on bu... je šel kupit za 75€. In kje je tle matematika? Ma vse me je minil. Ne rabim verjetn posebej razlagat, da nakupa škornjev nismo opravili, ker nism hotla več v nobeno trgovino stopit. Šli smo sam še na kofi. In ko smo bli na kofetku Jakca prime lulat. In gresta mali in veliki model iskat WC, jst pa hladim živce. Pa prideta nazaj ....in glej, v roki imata eno tako mini vrečko. Pa reče dragi:,, Evo še neki za živčke kravžlat.,, Pogledam v vrečko, not pa copatki-škorenjčki od Vučkota iz ovčje kože za Aljaža.Kolk so ble,nimam pojma, ker mi ni povedal. Bom pa pol mal poguglala, da pridem do cene. Pa ne, da mi je škoda denarja za otroke in ne mislit, da na otrocih šparam, sam ima pa vse eno mejo.
Tako, jutri grem pa v NM v Mass(imajo znižanjeuser posted image ) po škornje za Jakoba in Nika.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
22.12.2009 18:46:06   
Anonimen
Aja, pol pa razglasim bankrot user posted image .

A ima katera jutri kej časa za kofetek? Tam okol 10.00. Bom čist frej - Nik v šoli, Jakob v vrtcu, Aljaž pri babici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
22.12.2009 18:47:53   
čebelica01
v massu nimajo niččččč grozno jeeee vse raz..... pardon mojemu izrazu .

uglavnem škoda časa nič nimajo

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
22.12.2009 18:48:49   
valentinčica30
Boga reva. Mene pa nič ne boli dokler moj plačuje. Sicer to naredi samo parkrat na leto, vendar sta sedaj že naši punci skužili, da se da to dobro izkoristit. Tak da sedaj ko pokaže voljo vse lepo zgrabimo priložost in lepo ožemamo našega ateka. Pol ga navadno par mesecev glava boliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
22.12.2009 18:49:13   
čebelica01
oooo vidi vidi novo zvezdico sem si prislužila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
22.12.2009 18:52:10   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image čebeli

jaknik
sej bo.. kaj češ takile so ti naši dedciuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.12.2009 18:56:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

v massu nimajo niččččč grozno jeeee vse raz..... pardon mojemu izrazu .

uglavnem škoda časa nič nimajo

O šit, ja kam čm pa jit?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.12.2009 18:57:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Boga reva. Mene pa nič ne boli dokler moj plačuje. Sicer to naredi samo parkrat na leto, vendar sta sedaj že naši punci skužili, da se da to dobro izkoristit. Tak da sedaj ko pokaže voljo vse lepo zgrabimo priložost in lepo ožemamo našega ateka. Pol ga navadno par mesecev glava boliuser posted image user posted image user posted image

Mene pa boli, ker je konc koncev vseen kdo plača, al jst al pa on, vse gre iz skupne blagajne.

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.12.2009 19:03:49   
čebelica01
tle boš zelo težko dobila kaj .

če pa že boš boš pa dala mastne pare

jaz dam za ene škornje tam okoli 28 € x2 je to 56€ in pol me glava boli ker jih ima slab mesec in so šle v maloro je pri čupkotu tisto za zapet ( ena kovinska klipsna šla , sam počla je ) user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 22.12.2009 19:04:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.12.2009 19:10:56   
Anonimen

tle boš zelo težko dobila kaj .

če pa že boš boš pa dala mastne pare

jaz dam za ene škornje tam okoli 28 € x2 je to 56€ in pol me glava boli ker jih ima slab mesec in so šle v maloro je pri čupkotu tisto za zapet ( ena kovinska klipsna šla , sam počla je ) user posted image user posted image user posted image

Ma jst moram priznat, da me do sedaj še nikol niso Massovi čevlji razočaraluser posted image . Ne vem no, bom šla vseen mal pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.12.2009 19:13:41   
čebelica01
no le pejt jaz sem bla v petek in je bil kaos sem mislna kar znoret še tisto kar so meli je blo razmetano nagravžno skratka neokusno no .

ja pismo si bo treba nohte postrič , sploh več tipkat ne morem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 22.12.2009 19:14:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
22.12.2009 19:26:14   
Anonimen

no le pejt jaz sem bla v petek in je bil kaos sem mislna kar znoret še tisto kar so meli je blo razmetano nagravžno skratka neokusno no .

ja pismo si bo treba nohte postrič , sploh več tipkat ne morem user posted image user posted image

Si važna, ka maš nove nohte, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
22.12.2009 19:32:18   
čebelica01
ne tisto je že šlo , sem dala sam nalakirat nič drugega .

ehhh sem mogla spet popravljat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 22.12.2009 19:35:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.12.2009 20:06:28   
kaminek
no, pa vam dam recept za tičino maso-je pa iz kulinarične slo, ga nism sama "iznajdla"user posted image

200g sladkorja v prahu
200 g mleka v prahu
1 čajna žlička olja-navadnega
malo hladne vode-2 jedilni žlici

vse zgneteš v eno gmoto.  ko bo malo stala bo čedalje bolj trda, a se ne ustrašt. bolj mesiš, bolj postaja nazaj mehka.

Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.12.2009 20:22:47   
majch
hvalauser posted image bom probala. Pa ne pride bolj rumenkasta zarad mleka? S čim jo pa barvaš?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
22.12.2009 20:49:39   
vaney
jaknik, kaj češ, moški so moški, sploh kar se šopinga tičeuser posted image bodi srečna, da te sploh pelje. Pri nas je to skoraj praznik oz. bolj valentinčica varianta, 1x na leto, pa takrat malo bolj. Drugače je pa pri nas glih kontra kot pri vas, bi moj dragi prej kupil pajaca za 20€, pa še tam jamral, da je itak brezveze in preveč, jaz bi pa "nuuuujno" rabila tistega za 75€user posted image Tako je bilo pri nas z jesenskimi čevlji za Anžeta...sva šla v Ljubljano v šoping in je rekel, da jih bo on kupil in jaz sem se zapičila v ene Superfitke, pol v Geoxice, on je pa našel ene v Deishmenu za 10€ in jih kar kupil, čeprav sem jaz glasno protestirala, da mi tiste niso dobreuser posted image Pa je rekel, da če se bodo razpadle, da mu bo šel sam nove kupit in ne boste verjele...mali je čevlje fullll nosil, ful so mu udobni in so kot novi, možek pa ves ponosen na svoj nakupuser posted image Zdaj sem ga pa malo osušila z darili za Božička in za rojstne dneve, potem imam pa jaz rojstni dan in pričakujem šopinguser posted image
Aja, kako pa kaj soseda? Jo kaj več vidiš kot jaz? Jaz sem jo nazadnje, ko je imela N. rojstni dan, se moram kaj na kavo povabit, drugače bo prej novo leto? Si ti kaj bolj na tekočem? Drugače sem šla pa danes čez vašo vas zjutraj....aaaaauser posted image dobesedno drsala sem se z avtom od kamnoloma do križišča, sem mislila, da se bom glih kakšnemu policaju v dnevno sobo odpeljala. Ne vem, kako vam te ceste ne spucajo in posolijo, je prav nevarna...in drugače, ste zdravi? Mi smo koze že poslal naprej (v vrtcu jih je okužil "samo" 7), zdaj bo pa menda mir (vsaj upam).

kaminek, čudovita torta, moraš imet malo smisla za tole delat, ne? Pa jaz bi tudi rada vedela, s čim pobarvaš tičino maso? Nekaj sem razmišljala, da bi torto za Anžeta sama pacala, čeprav se je tašča ponudila, da jo bo ona naročila, pa bom najbrž kar popustila in naj jo kupi...se ne bom branilauser posted image

rea, ne boš verjela, sem hotela prodat stvari od Nexta naprej (tiste viška), ker jih pač ne rabimo in mi jih celo dragi možek ni pustil prodati ter mi celo dal pol denarja za njih, ker se njemu zdijo fajn in uporabne; kdo bi ga razumeluser posted image

Drugače sem pa imela včeraj kontrolo rasti v 32. tednu, z user posted image naj bi bilo vse ok, razen tega, da je trenutno še v medenični vstavi in upam, da se obrne, ker drugače...ma, saj v bistvu nimam pojma, kaj zdaj sploh naredijo, ali obračajo, pustijo, delajo CR...katera kaj ve? Zunanjega obračanja si glih ne žalim...spola pa še vedno ne vemo za zihr, zgleda, da bo tudi za naju ostalo malo presenečenja, čeprav namignila nama je, kaj ona misli, da je, samo ni sigurna...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
22.12.2009 21:40:44   
Mala_princeska
Vaney ena naša junijka09 se je zaradi M vstave dogovorila v Nm za CR. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
22.12.2009 21:53:59   
Mala_princeska
user posted image spet me je neki ven vrglo....

Jaknik, da te potolažim - za J. imaš še A.-ja in ti takrat ne bo treba zapravljat user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm po eni strani kr vesela, da imam 2 deklici user posted image da bo vsaj cunje ena za drugo ponosila, seveda pa je potem drugje strošek - čevlji in še kakšna extra cunja za obe.

Midva z mojim sva prejšnji teden na v Intersportu na Cikavi nabavila sm.hlače+bundo za N. - no 50 Eur je dal Miklavž pri babi v ta namen, pa 2 pulija za mojega in so imeli akcijo - nakup nad 100 eur = - 20 % in sva tako praktično njegova pulija gratis dobila. Tko da komplet sm. je bil pa res dražji, a je tudi vsaj upam malo bolj kvaliteten in ne premoči (bunda cca.50 EUR, hlače cca.30 EUR).
Je pa res N. nosila skoraj 3 sezone isti kombinezon - smo spod samo zavihal, ker je bil tako narejen.

Neposredna povezava do sporočila: 1243
22.12.2009 21:55:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

user posted image user posted image user posted image za zobek user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes bratrančka dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo. Čestitke.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
22.12.2009 21:59:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image nas dohitevateuser posted image user posted image user posted image

Rezultat obiska pri zdravniku:
Nejc laringitis (inhalacije Flixotida)
mami - vnetje grla (Hiconcil)

Ja sedaj pa čist zares dohitevamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex za tvoje in Nejčkovo zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
22.12.2009 22:01:00   
Anonimen
Vaney - ja pa kje si ti....nič se ne oglasiš.....nism pa hotla nič klicat, ker nisem vedla kako ste s kozami. Sosede nič ne vidim, oz. redko. Sej ji včasih pošljem sms za kofe, ampak uglavnem trofim, da je v službi al pa počiva. Pa sej jo štekam, ima zelo naporen šiht al pa ljudi pri bajti, pa je pol res čist preveč, da še mene streže.
Ti povem, da sm včasih prov žalostna tukej v tej vasi. V NM imam par kolegic s katerimi se dobro razumem, vendar mi je kr daleč za vozit se, tukaj pa nimam nikogar user posted image . Sej imam sicer dost dela z otroci in stvarmi po bajti, ampak včasih bi mi pa tut pasal mal več čvekat s kako ,,sotrpinko,,. user posted image Upam, da se kdaj vrnem živet nazaj v NM.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
22.12.2009 22:01:39   
Mala_princeska
Aja komaj čakam praznike, da se moj gospod spočije od službe, ker je tečeeeeennnnnn innnn zamorjen user posted image user posted image .

Je bil pa po Tv-ju, na Vašem Kanalu user posted image So njihovo službeno zaključno žurko snemali in je neki v kamero skakal user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
22.12.2009 22:03:43   
Anonimen
zmajčica - že kaj odštevaš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
22.12.2009 22:08:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ti povem, da sm včasih prov žalostna tukej v tej vasi. V NM imam par kolegic s katerimi se dobro razumem, vendar mi je kr daleč za vozit se, tukaj pa nimam nikogar user posted image . Sej imam sicer dost dela z otroci in stvarmi po bajti, ampak včasih bi mi pa tut pasal mal več čvekat s kako ,,sotrpinko,,. user posted image Upam, da se kdaj vrnem živet nazaj v NM.

Te razumem.
Ja in potem grem jaz danes danes na kofe, pa malo v šoping za Božička - malenkost za taščo in tasta sama po precej dolgem času in je skoraj moj gospod v luftu, ker sm avto iz garaže odpeljala. Ma a bi ga res morala - avto še v mašnico zavit al pa v ketno in ga pustit pri miru, ključ pa v kontejner vržt, pa sebe na naš kozolc priklenit in nikamor z nikomer, nikjer nič čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem res tako grozna? Ja pa Kaminek hvala za družbo.

Avto je drugače vsak dan, ko sem v službo hodila prevozil kakih 120 km na dan ali več, zato mojega dragega po eni strani čist štekam. In ker ta avto v garaži počiva, sva zadnjič brez vinjete šibala po AC do Nm (pssssssssssttttttt ne povedat).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
22.12.2009 22:10:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

zmajčica - že kaj odštevaš?user posted image

Zmajčica user posted image user posted image user posted image user posted image in en lep sproščen, brezbolečinski oz. čimmanjbolečinski porod  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.