|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
24.12.2009 11:07:33   
Mala_princeska
Danes pa imamo Božičkovo pomočnico, ki slavi 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.12.2009 11:07:52   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Wish me luck. user posted image

Goooood LUUUUUCKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.12.2009 11:08:44   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Danes pa imamo Božičkovo pomočnico, ki slavi 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE MANČIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.12.2009 13:08:19   
Alex01
Vse najboljše Manca

user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.12.2009 14:35:35   
majch
vse najboljše user posted image

p.s. če bi znala nardit torto, bi bilo okraševanje bistveno lažje.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.12.2009 19:21:48   
majch
ratalo je tole

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.12.2009 21:03:19   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Majch,

vidiš tudi ti imaš žilicoooo :-))))

S Kaminek lahko odpreta slaščičarno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.12.2009 22:22:10   
Anonimen
user posted image

In vsem želim najlepše božične praznike.

In maych - res bo treba na eno kavo, da mi razložiš tole torto :)

Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.12.2009 8:49:07   
*zmajčica*
Lep pozdrav. Evo mene v domači oskrbi!...Včerej so me spustili domou...Hmmmmmm, kaj je bilo narobe? 22. 12. sem Bila na pregledu-CTG in user posted image srček je biu kot nor...nikakor se ni hotu upočasnit...pa visok pritisk sem mela..in izvidi urina  niso bli najbolji. Tako da me je poslala domou in naročila takoj zjutraj naslednji dan...Pa spet isto...In so se ustrašile ter me poslale v bolnišnično oskrbo, če ne bi bilo v redu bi najbrž sprožili popadke. Pa je bilo HB že 23. 12. vse uredu...Pritisk normalen, urin vredu...in tudi CTG izvidi več kot dobri... :-/ Nobenmu nč jasno...Ampak za vsak slučaj me pustijo noter še en dan....jooooooj mešalo se mi je...Bolnica....user posted image . Tako zjutraj 24. čakam vizito kot nora...Ura 11.00 pa me še vedno ni nihče prišel povohat...In ko dr. Koželjeva končno pride...mi z nasmeškom pove, da je vse vredu...Da naša punčka mičkeno nagaja...Me vseeno poslala še enkrat na CTG, in po 20min vse ok, me odklopijo in rečejo da grem lahko domou....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeee...Vsa vesela že pakiram, se oblečem...kličem domou za prevoz...Sem si preračunala, da bi ob treh mogla bit že zunaj....in čakam ta odpustni list...in čakam....in še kr čakam....ura 17.00. še zmerej nič...In pol mi v sobo vleti sestra, da če ne bi šla k maši dokler čakam...k je bla tm neka maša...Moreš mislit da bi šla ja....Zame Boga ni in v cerkev nikoli več ne vstopim...Ker v letu 2009 nikoli in nikdar ni stopil na mojo stran... user posted image user posted image .

Tako ob 17.30 končno dobila papirje in tako hitro šibnila vn da si slučajno ne bi kdo premislil! In zdej sem doma

Naslednji CTG mam v soboto 26. 12. v P. in upam da spet ne bo kaj narobe!

Tako to je to...Srčno upam na 2010-hočem da se to leto lepo začne, če mi že 2009 ni bilo naklonjeno! :-(

Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.12.2009 10:46:11   
štrumfek
Evo mi smo darila odprli...user posted image
evo našga božička

med darili pri babici

user posted image

pri odpiranju svojega darilauser posted image

user posted image

in še ena =)

user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.12.2009 0:02:09   
Mala_princeska
Čer, prav grozno je to s poplavami 
Vse ogrožene držim pesti, da ne boste dobesedno plavali, prav grozno je blo - na Božič nekje mavrica, pa grmenje, bliskanje, "solca"- narava je res pokazala zobe, pa ponekod extremen sneg, pa dvig temperatur iz extremnega minusa, na extremen plus - priznam-mene je kr malo strah kaj se dogaja in kaj bo....

Se moram malo pohvaliti - je danes moja tavelika nastopala v cerkvi, na Božičnem koncertu, so z vrčevskim pevskim zborom zapeli 3 pesmice . Po drugi strani pa sem ker se ne znajo v cerkvi obnašati, sem bila zelo huda, tko da se je potem končalo z jokom doma.

Mateja tvoj štrunfek je cukrrrrrrr :-)))

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.12.2009 10:21:38   
kaminek

ratalo je tole

user posted image

bravo, luštkana torticauser posted image . pa tud dobra je bla ziher

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.12.2009 10:23:52   
kaminek
tako, to je pa moja tortica.

user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.12.2009 18:53:47   
majch
kaminek, super torticauser posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
28.12.2009 8:35:13   
Mala_princeska

kaminek, super torticauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaminek, se strinjam da je super, a je je še kaj ostalo user posted image user posted image user posted image
Majch, tvoja je bila tud ok in lepa.user posted image user posted image user posted image babnice -ljubkovalnouser posted image za tortice.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
28.12.2009 14:53:31   
cukr07
Evo mene spet po doooooolgem cajtu mal na RR. user posted image Sem bila zadnje čase tako zaposlena da sploh ni blo časa, da kej napišem. Najprej je imel user posted image rojstni dan in smo imeli ves čas neke obiske, potem so bili božični prazniki in se mi je čas tako hitro obrnil, da sploh ne vem kam je šlo zadnjih štirinajst dni.

Kaminek in majch krasni torti sta naredili.user posted image user posted image
Jaz se že kr nekaj časa spravljam, da bi kaj naredila iz tičine mase, pa kr ne morem najti prave volje. Še kr vztrajam pri okraševanju tort s smetano.user posted image

Štrumfek tvoja božička je pa tako luškana, da bi jo človek kr malo pojedu.

Zmajčica drži se.user posted image Boš videla kako bo lušno, ko boš prvič držala v naročju malo stručko. To so res nepopisno lepi trenutki.

No danes bomo pa Lenartu zibko zamenjali s posteljico. Je že tako velik ratal, da se ves čas v robove zadeva ko se premika po zibki med spanjem. Upam, da ne bomo zaradi tega imeli kakšnih večjih problemov s spanjem.

To bi bilo na kratko vse, zdej pa šibamo na obisk k babi in dediju.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 28.12.2009 14:54:22 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1291
28.12.2009 21:58:48   
Alex01
Dober večer user posted image

Evo, nikjer nobene user posted image

Majch in kaminek  -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štrumfek in naya  - krasne slikceuser posted image user posted image user posted image

Naš Nejc se je na Božični dan prvič obrnil s hrbta na trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno se otroci njegove starosti obračajo že kaj prej, vendar je potrebno upoštevati dejstvo, da ima naš fant že 9300guser posted image . Zdej že ful obvlada v levo in desno user posted image user posted image user posted image

Aja še to, ka gre katera s svojim user posted image na plavanje v januarju?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
28.12.2009 22:01:12   
Alex01
zmajčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čim lažji porod. Boš videla, kako nepozaben občutek je, ko svojega user posted image stisneš s sebi.

SREČNO

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
29.12.2009 8:40:49   
štrumfek
jutro vseem =)

ja mi smo božič preživeli lepo, pri meni doma na večerlj... tako da smo se imeli fiiino user posted image

Majch, Kaminek ČUDOVITI torti....mmmmmuser posted image

Alex čestitke Nejcuuser posted image user posted image user posted image user posted image braavo... mi tud še čakamo na ta "dogodek" ker iz trebuščka na hrbet ji rata kontra pa še ne  Pozdravila sta se ?

Cukr upam da je spanje v "tavelki" posteljici potekalo brez tešav

Mi imamo pa dans koline... in to  2 ....tako da bo dela polno... ah bo žeuser posted image user posted image polna skrinjauser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
29.12.2009 9:31:50   
Alex01
O , štrumfek, koline user posted image

Jaz sem pojedla antibiotik, Nejc ima pa še Flixotid na 12 ur, pa kar pogosto čez dan inhalirava fiziološko na inhalatorju.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
29.12.2009 11:03:52   
Mala_princeska
Alex01 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje.
Na plavanje z dojenčkom v Dolenjske

Koline.....njami,njami pečenice in matevž ;-)
Mateja4 no le nafilajte skrinjo, leto 2010 bo dolgo user posted image user posted image user posted image pa ne pozabte kake mičkene base za vašo Tajo naredit user posted image tko bolj za štos - so nam mesarji vedno kako miceno naredil.

No, zdej pa imam user posted image - sem Reji enkrat pisala, da mora otrok kdaj kako buško imet, pa se s kolegico po telefonu meniva o previdnosti - ona ima 10 m. staro pupiko, se nehava menit, dam Manco malo na puzzle in kmalu bum user posted image user posted image user posted image in ima prav grdo modrico, upam da ne bo hujšega. No in ker je bila zaspana mi je 5 minut za tem zaspala, mene pa strah user posted image user posted image user posted image , no saj veselo cuclja dudo, sam zihr se mi je revica ustrašila 100/h. No, sicer jokala ni tako fejst.
Nič zdej pa južno za celo familijo kuhat, še za taščo, tasta,....

Aja drugač pa moram moje punce prav pohvalit, sta danes obe brez zbujanja spali skoraj do 9.00.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
29.12.2009 11:39:37   
majch
ojla

jaz moram spet preklet une mafijce, da mi telefon ni delal...in potem na eni strani operater, ki ni ravno v pomoč, na drugi strani pa mala fura histerijo. HB je zdaj zaspala. Sem misla, da bom ob živčke. Ne vem, kako se je glih takrat spomnila tulit. Eh...se zgodi. Zdaj sem HB vse rešila.

Za naslednje dni imam v planu še eno torto...ojoj...sem veselje dobila. Boge moje stranke, ker zdaj s tem težim. Pa malo pucanja in peglanja...hmmm recimo da še danes. No...pa je to to...ko do konca ohladim živčke, se bom zapodila v delo.

Nič...mejte se...

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1297
30.12.2009 13:38:28   
Anonimen
Rea - a sta vidva že oddala na Ministrstvo za zdravje vlogo za odločbo, da vajina Eva Lana ne bo opravljala cepljenj? Pa če sta, kolk časa se čaka na odločbo?

Pa lepe praznike vsem Dolenjkam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 30.12.2009 13:39:17 >

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
31.12.2009 8:39:30   
Mala_princeska
Dolenjkice - ker ste redkobesedne - vidim, da pečete, kuhate, se igrate z malimi srčki in crkljate z velikimi srčki, user posted image user posted image user posted image
zato vsem vam želim:

Prijetno praznovanje prehoda iz tega leta v leto 2010, ki bo še bolj veselo, nasmejano, še bolj zdravo, z dobrimi novimi (ali starimi) službami, ki bodo prinesle zadovoljivo vsoto denarcev, z razumevanjem okolice, z veliko kofetkanja user posted image popestreno z vragolijami in napredkom naših sončkov, pa čim manj bušk, potolčenih kolen in čim več novih zobkov user posted image , za tavelike otroke bo pa pridno v šoli.

Vse to in še več vam želim......bodite nasmejane, zadovoljne,....ah kaj bi naštevala.....skratka imejte se fajn :-) :-) :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
31.12.2009 8:41:09   
Mala_princeska
Aja sem pa končno back v virtuali, nam je predvčerajšnjim vse crknilo in so nam ti mafijci kot pravi Majch user posted image prišli včeraj in modem zamenjali, se mu je nekaj trgalo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.