Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:47:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaska zelo lepe jaslice.... jaz jih zgleda letos ne bom postavila ceprav sem jih izdelala sama.... zakaj če nimam smrekce pa tud jasli ne bom mela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:48:22
|
|
|
|
majana79
|
A dejte mir, jaz sem pico jedla popoldne, in to s tržaško omako. Da ne bo katera preblizu stala Greš se še jaz oblečt, sva z J. zaspala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, nam zaupaš, kaj te danes tare? nč a,... dobro. se opravičujem, ker sem na to pomislila,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:52:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
sej lah nabavta uno miniaturno smrečico pa zraven daš jaslice Pri nas pa ne bo jaslic. Moj me itak heca, da se bojim boga Smo tv že skoraj usposobili...smo moral še na siol klicat, da so nam tm priklopil komunikator, zdej je pa treba še programe naštimat, pa upam, da bo Je pa res velik...v starem fletu sva mela z bratrancem na koncu nekega majhnega gorenjevega, ker nam je stari crknil. No, kolikor sem tam gledala tv mi je bilo itak vseeno... Moj pa zdej še do konca mulca zrihta, pol pa joška tajm. In upam, da bo kaj spal. Mu kosilo ni šlo v slast (pojma nimam zakaj, je bilo praktično enako kot včeraj ), sem skor živce zgubila. Večerjo je pa tut več ko pol ure jedel. Pa mal odpiral usta pa mal ne...ah ja, bo že bolje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:56:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmaaaaaaaaaattttttttt!!! A prideš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 19:57:39
|
|
|
|
šivilja
|
Uživajte in žurajte še zame!! Tubby piškoti so nastajali zadnje tri tedne, torte se pa spekla novembra, zmrznila ta vikend pa dokončala. Flaska a so lahko taki piškoti, ki se valjajo in izrežejo z modelčkom? Imam en dober recept za kukije s čokolado, izi k pasulj sam jih ni na sliki. So bili v načrtu, pa me je elan zapustu. Ga jutri napišem. k.tja včeri so bile še torte, k bi vedla, do danes so pa izhlapele Pri nas so pa zdele jaslice postavli, še dobro, da je naša tolk mlajša, dase še ne plazi, ker so figurce še od moževe prababice pa na zleh stojijo. Zmagovalna kombinacija za nesrečo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 20:01:49
|
|
|
|
petrazg
|
Flaska, lepe jaslice... mi jih pa nimamo. Jih moramo še nabavit drugo leto... Tubby... dej, sej kilce bodo poletele stran počasi boš videla. Glede na to kolk migava, ni vrag...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 20:05:18
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... zdej januarja greš pa še ti z nama na telovadbo, a ne? Uff bomo švicale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 20:11:50
|
|
|
|
Leela
|
dobr večer, Šivilja kapo dol, obvladaš. a šivaš tudi ? Punce lepo se imejte zvečer Hvala za pikepoke. zaenkrat je najhuj vročina, ta hud srbeš se še ni začel. Mislim, da bo ponoči križ. sva z L. čestitke pisala in je na vsako narisal vodeno kozo (se je on spomnil). mirno noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 20:20:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela sva z L. čestitke pisala in je na vsako narisal vodeno kozo (se je on spomnil). ...hecko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 20:41:30
|
|
|
|
Dudica1
|
no pa so šle vse žurat grem tud jaz v posteljo žurat jutri pa na primorsko zjutraj ... .... ..... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 20:57:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dobr večer, Šivilja kapo dol, obvladaš. a šivaš tudi ? Punce lepo se imejte zvečer Hvala za pikepoke. zaenkrat je najhuj vročina, ta hud srbeš se še ni začel. Mislim, da bo ponoči križ. sva z L. čestitke pisala in je na vsako narisal vodeno kozo (se je on spomnil). mirno noč Leela, nisem brala za nazaj...a koze ima L? O bogi. Upam, da čimprej mine! Ko že ravno govorite o jaslicah...sem kupila hlevček, kjer je vse noter nalimano in doma gledam, ker mi neki ni šlo v račun....in sta noter 2 mariji, jezus in 3 kralji. Moderna istospolna družina
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 21:10:08
|
|
|
|
VHM
|
Punce živjo! Vidim, da ste šle na sneg (al pa dež) uživat decembersko idilo s kuhanim vinom itd in priznam, da mi je žal, ker nisem z vami. Ampak na drug način tudi mi uživamo. Smo na Visu. :-) Otroški del družine spančka (ah ja, morski zrak je enkraten!), prav tako moški del ekipe. :-) Danes je bilo SONCE in 19 stopinj. Vmes je sicer na južni strani otoka malo zapihal jugo, ampak to ni motilo prav nikogar. Naša prehlajena pikica je malce bolje... Upam, da bo kmalu prišel čas, ko bo spala celo noč... Še pohvalim jo lahko, da je kar naenkrat, in to zares KAR NAENKRAT začela jesti kašice in podobno. Prej sem se od polovice šestega meseca trudila, da je spravla v sebe vsaj eno žlico, sedaj pa gospodična poje za štiri velike žlice jabolčne čežane, ali pa skuhanega korenja s krompirjem, ali pa zvečer riževe kaše z jabolkom od Milupa. Vmes še pridno zahteva joško. Čisto zares je torej dejstvo, da eni otroci prej, eni kasneje. In da moramo včasih poslušati bolj izkušene, ki povedo svoje... (in ne babice, ki navadno pravijo... ja, pa imaš premalo mleka, ker tako joka; ja, pa pejdi k zdravniku, če pri sedmih mesecih in pol še nič ne je..., ja, pa nikakor v bazen, to je vsekakor slabo za ušesa in splošni prehlad, itd.). :-) Pozdravčke in vesel božič! Na dalmatinskem morskem zraku pa uživam še za vse vas! Vik.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 21:15:42
|
|
|
|
petrazg
|
ooo VHM živijo... Lepo, da uživate na sončku, ker tule pri nas ni nič luštno. Snegeca že skoraj ni več, zraven pa še dežuje.... in tako so se misli o belem božiču kar nekam izgubile. za Klaro, da je tako pridna in lepo papca... še malo pa bo tudi noči prespala. Lepo se imejte in naužijte družbe drug drugega... papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 22:13:53
|
|
|
|
tubby
|
Drage moje, jaz vam mora neki povedat Božieček mi je prinesel darilo joj kako sem vesela, kot otrok vam povem. jaz že spim pol pa pride z vrečkico in notri moj željeni parfum. pa 2 dni nazaj je rekel, ne bo šlo......... Kako sem vesela, ga mam prec rajše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 22:15:31
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Flaska, lepe jaslice... mi jih pa nimamo. Jih moramo še nabavit drugo leto... Tubby... dej, sej kilce bodo poletele stran počasi boš videla. Glede na to kolk migava, ni vrag... Ej je že čas da se tole začne topit takole bo treba hitro telovadit špč pa bo ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 22:47:27
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, se javim še predno grem spat. Me je tv čist zasvojil. Ampak sva ugotovila, da je čist prevelik Bi morala manjšega vzet...pa sva še vprašala v eni štacuni, kakšne velikosti bi moral biti glede na oddaljenost. Bom jutri poklicala, če se da slučajno zamenjat za manjšega...Sam ne vem, kako bo šlo,glede na to, da sva že vse ven dala pa namontirala ah ja, bo že. Če ne ga bomo pa na bolhi prodal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 23:30:44
|
|
|
|
petra a
|
Kje ste snežinke rahle in sanjave, da posrebrite slavnostno drevo in sporočite praznične pozdrave, prijatelji, novo leto bo prišlo. In naj vam prijazni novi čas prinese vse, kar je staro leto zamudilo, ljubezen, srečo, zdravje in veselje, to naše novoletno je voščilo. VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2010! Petra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 23:46:04
|
|
|
|
petra a
|
pa nehite že s temi picami, men je dans v vodo padla :(, sem si pol samo coca colo prvoščla, sline so pa tekle po tleh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 23:54:55
|
|
|
|
majana79
|
jah, moram se pofočkat danes je blo super, ma ne samo super, odlično!, moramo še kdaj ponovit nočko babe žabe aja, petrazg, maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 24.12.2009 6:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no pa smo spet ob 6h pokonc nimam kej al vstat al pa poslušat dretje no nika se že igra, jz pa gruntam če čm kej delat dons al nič se mi nič ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 24.12.2009 6:37:35
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Smo pokonc že pol ure. To je pa tko če mame ni doma in gre otrok spat ob šestih zvečer. No seveda se je zbudla takoj ko sm v spalnico stopla zvečer, standard, pa ful sm bla tiho. Ampak je zlo hitr nazaj zaspala. Punce super vas je bo vidt v drugačnem "vzdušju". Šivlija Dobra si da se ti lub tok pečt, in to pri treh otrocih. Maja Nesi jaslice k prvemu župniku, a veš kok bo vesel. Sm pojedla enga smrčka, in sm ugotovila da je not definitivno premalo ruma, drugič bom prelila samo z rumom, brez tistga mleka zraven.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 24.12.2009 6:38:11
|
|
|
|
lake
|
ooooooooooo cveka, nisem edina, dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 24.12.2009 6:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake ooooooooooo cveka, nisem edina, dobro jutro. ja nimaš kej jutro tudi tebi lake
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 24.12.2009 6:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
VHM: uživačka, uživaj čim bolj nekateri bodo božič in novo leto praznovali nekje drugje mi pa bomo kar doma na toplem ker je najlepše doma
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?