špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Tole vreme je pa že ubijalsko.Zadnjič -15,danes pa +5.. Sarme se kuhajo,kruh vzhaja,potem bova pa z Nejcem še piškote spekla,ko gre Tilen spat po koslu. Punce ,pomoč:rabim res dobro kremo za roke.Pa ne za mehke,ampak za močno razpokane in že kar krvave Vsako leto je isto,kose začne zima,pa mraz,notri toplo,roke ves čas v vodi in rezultat je tu . Varja za spanje za Nejca,da je bolje jana81, a bi bila una krema, ki si mi jo pokazala (Justova, tista, ki je v bistvu za noge) primerna?? ja bolj kot krema za roke s kamilico, ker ta za noge ima res fajno teksturo,in če pomaga pri res suhi razpokani koži na nogah,ni hudič da ne bi tud na rokah...ali pa aktivna krema.. a poznaš te kreme tilči? Mogoče tud ognjičeva.. Moj dec bi rekel, da najbolj pomaga tea tree krema Veliiiiiiiiko te kreme Samo meni je kamilična super, res pa vsak po svoje reagira na enak proizvod. Ampak nobena stvar ne pomaga, če je ne uporabljamo res redno. Pri meni je problem, ker se stanje izboljša, potem pa nič več striktno ne uporabljam rokavic (ko čistim, pomivam,...), kremo uporabim samo tu in tam,... in smo spet v nikakvem stanju glede rok Ja, kasso, Oriflame ima to zimsko kremo za roke, jo imam že zavito za darilo za prijateljico, sama je še nisem preizkusila, ampak verjetno je ok. tilči, najprej je treba stanje sanirat (z eno res zdravilno kremo, bodo punce najbolj natančno povedale, katera rastlina mora biti not ), potem pa vzdrževat z redno nego z eno od krem, ki zaščitijo kožo rok.
|