špelin@
|
Dobro jutro Deeeeeeež style, točno sem vedela, da boš zamerila, ampak se mi je res zdelo neumno najprej jokcat, kako hudo je bila hči bolna in kakšna vročina, da si naredila prav, ker nisi prišla na srečanje v nedeljo, potem pa po celonočni vročini s tako zelo bolnim otrokom veselo na sprehod?! ok, k zdravniku, ne pa na sprehod ali kaj že?? Očitno že ni bilo tako grozno hudo, ker neumna najbrž nisi, da bi šla z njo ven, če bi šlo za tako hudo vročino. Tudi jaz nisem popolna, sploh pa ne popolna mati, tudi sama kdaj delam blesarije, ampak so določeni momenti, ob katerih se človeku dobesedno zaleti v grlu! Ne znam in ne bom hinavila, VEM, da si zamerila, ampak jaz sem tudi, ker se najprej tako ustiš, kako je natreniran, da pazi bolnega otroka, potem pa namesto, da bi rekla, da se ti ne ljubi priti, enostavno "spušiš". Če se meni ne bi dalo, bi enostavno rekla, da se mi ne hodi in stvar zaključena. Zate pa res ne vem, a se delaš norca iz soljudi ali kaj? O medsebojnem nespoštovanju pa govori moj naslednji odstavek. Tole je pa za še določene, ki kar niste prišle, čeprav smo bili dogovorjeni oz. ste obljubile (sem NE štejete tiste, ki ste javile, da vas ne bo, da ne bo pomote in nepotrebnim zamer!!): strašno na k***c mi gredo ljudje, ki nekaj obljubljajo, potem pa nič od njih Glejte, za primer: sesil je prišla, v bistvu najbolj od daleč, po preboleni bolezni, z bolnim otrokom doma. Ampak je prišla, ker se je tako odločila in je držala besedo. Ni pa resno, da nekdo na vse pretege trdi, kako bo prišel, potem pa ??? Ma dajte, no, koga vlečete za nos?? Tega si prijatelji ne delajo, niti kolegi... Enostavno dok**čilo mi je tole.
|