|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
19.12.2009 9:37:37   
mergetka
Pozdravljene marčevke!

KAk lep dan je zunaj user posted image ! Pa še sobota in cela družinica doma... Kaj češ lepšega.
Sem rekla, da vam morm pa res kaj napisat, je že čas user posted image .

Ja, hvala vsem za čestitke za user posted image . Kar ne morm verjet, da sem že na mal več kot pol user posted image ...tko hitro gre... V glavnem, rok imam 7. 5. user posted image user posted image

Matic je pa dobro, sicer preveč bolan in ma malo kil, ampak bo že boljše.

ojoj, zdaj smo meli user posted image . Sta se moja fanta igrala in je mali ful notr padu in še dobesedno. Na čelu ima zdaj buško premera 2 centi. Takoj smo jo namazali s putrom, ampak se mu ful pozna. Tko, zdaj je res mali user posted image , ko ima rogeca.... ;) Sicer se po 5 minutah spet hoče igrat isto igro (MAtic na poganjalcu, ati na plišastem avtu in pol se mal vozita sem pa tam, na koncu pa zaletita in padeta po tleh.... ma, sej ni čudno, da ma buško... joj, ti moški.....bogi mali...

Aja, mali je začel s prvimi napadi trme, če lahko temu tako rečem. Npr. včeri ni hotel jest drugega kot kruh in pašteto. Kaj kosilo, kaj sadje..- ne, paštetka je zakon. Sreči sem dobila v dm-u neko bio pašteto z jajčevci, ker če bi skoz jedel Argeto junior, bi bla pa res kriza. A majo vaši zakladki tudi taka obdobja, ko hočejo oz. zahtevajo sam eno vrsto hrane? Rečem obdobja, ker res upam, da ga kmalu mine... Če se ne bi tolko sekirala zaradi kil (dobrih 10), bi najbrž vzgojno vztrajala, da le poje tisto, kar sem skuhala, ampak tko sem pa vesela, da vsaj kaj poje in kruh pa pašteta sta kar kalorična... sem preveč zabluzila?

No, glede novoletnih zaobljub: sama si bom probala vzeti več časa za RR user posted image ! Vas kar pogrešam... večkrat sem se spravila kaj napisat (za prebrat imam preveč dolga in pol preberem zadnjo stran), pol me pa npr. Matic prime za roko in reče: mamiča isala, mamiča isala, mamiča isala.... in me pelje k svoji mizici in mi pove, kaj narisati, da pol on barva . Sem že ekspert za risanje traktorjev in avtov, pa busov...

Nč, grem mal v kontolouser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.12.2009 10:11:28   
Lona76
Dinki vse najboljše!!!!! Bodi zdrava in naj te tvoja moška čimbolj ubogatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več pa kasneje.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.12.2009 14:50:26   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki vse najboljše!!!!! Bodi zdrava in naj te tvoja moška čimbolj ubogatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od mene!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.12.2009 15:02:31   
terida
Sem vas hotela konkretno pokomentirat, pa ne bo časa... Samo na hitro: upam, da ste vsi bolančki in Luka, ki okreva po operaciji, že ok. Par pikapok za vsak slučaj: user posted image user posted image user posted image Ursi, tebi pa user posted image za moč! Saj vem, da kar je treba ni težko, ampak res si dobra!!!

Mi vsi nekaj smrkamo - nič resnega, samo teži mi, ker je bila Erika končno en čas popolnoma zdrava. Zdaj pa malo pokašljuje in iz nosa ji teče. Ne vem ali naj ji spet začnem dajat Imunoglukan. Zadnjič sem ji ga dajala cca. 14 dni in sem imela občutek, da ji je pomagal. Zdaj ga že 14 dni ne jemlje. A je prezgodaj za še eno rundo? A je to sploh važno? Me zanima, če katera ve (po pogovorih z lekarnarji) - v navodilih nič ne piše koliko pogosto ga lahko jemlješ...

Moram it - možek je skuhal kosilo user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.12.2009 21:05:58   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

No, jaz sem včeraj tudi dobila lepo novičko. Prijateljica je rodila hčerkico. Zelo sem vesela in hkrat mi gre ful na jok, prav težko mi je....Ta prijateljica je sestra od moje najboljše prijateljice, žal pa moje najboljše prijateljice že 7 let ni več med nami. Pogrešam jo, težko mi je, zdi se mi, kot da se je z njenim odhodom izbrisalo 10 let mojega življenja (da ne omenjam njenega mnogo mnogo premladega življenja...), saj vse, kar sem tedaj doživljala, sem doživljala z njo, v njeni družbi. Vse, kar se je dogajalo, sva vedeli večinoma samo medve, zdaj pa se nimam več sploh s kom o tem pogovarjat in počasi se nekateri spomini izgubljajo, saj veste....ko se spomneš na kako lepo stvar iz preteklosti, na prvo ljubezen, prvi zmenek ipd...in pol srečaš recimo tega fanta nekje in pridejo tisti lepi spomini na mlada leta in hitiš poklicat prijateljico in ji rečt "ej, veš koga sem danes vidla..." user posted image ...No, po tolikih letih ko se mi kaj takega zgodi, nimate pojma kolikokrat instinktivno pomislim "zdaj jo bom poklicala, da ji to povem"....ma to je neverjetno, res....
No, da ne bi zdaj zamorila foruma bom počasi zaključila. Dojenčica pa nosi del tetinega imena. To sem pa čutila, da bo, kot sem čutila, da bo deklica,  čeprav mi njena mamica tega ni povedala, niti ni rabila, sem že vse čutila v sebi....

s tem, da imaš nekoga rad in to poveš, ne moreš zamoriti foruma.

(Vsi smo minljivi in vsi moramo živeti z minljivostjo. Lahko, da se tega bojimo in izogibamo ... a ravno to povzroča še večji strah in še večjo bolečino. Pokojni niso več med nami s svojimi telesi, v naših srcih pa so. So tako rekoč del našega telesa in našega življenja, zato je pač potrebno, da o njih tudi govorimo.)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.12.2009 21:10:48   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Vse najboljše tudi od mene!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiii, Dinki, čestitam za postaranje! user posted image user posted image user posted image user posted image Naj takoj dodam, da se ti nič ne vidi user posted image
Ok, čisto zares in brez heca ti želim: zdravja, veselja in obilo ljubezni v srcu in okoli njega!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.12.2009 21:47:01   
Naša črtica koraka
Mergetka, to je pa res lepa novoletna zaobljuba ... user posted image user posted image user posted image .

In kako lepo, da se očka z njim igra user posted image user posted image . Škoda, da ima igra take stranske učinke ... morda bi pomagalo, če očka kakšno takšno hruško buško dobi na čelo user posted image .
10 kg se mi ne zdi malo. Glede paštetk: se strinjam s teboj. Pa itak so bio.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

JUtri grem pa jaz ven, imamo ženski večer in se že zdaj neizmerno veselim. In prespala bom kar v Ljubljani, kar bo prvič odkar imam otroke. Vav upam samo, da se ga ne bom od samega navdušenja napila že v prve pol ure.

user posted image user posted image user posted image

Ah, glede McDonalda, tudi jaz imam slabo vest, ko grem tja jest in črno gledam matija, ko greva po mestu on pa zeloooo naglas vpraša: kaj boš pa jedla v mcdonaldcu? user posted image No, po resnici - ne vpraša zelo naglas, ampak meni se le tako zdi user posted image Se včaih počutim kot da sem en grešnik, ki se vrača na prepovedana pota user posted image . Ampak sem in tja pa ima lahko človek slabo vest, ne ... saj je le pomfri user posted image .

joj, anja se spet zbuja v joku. To počne že nekaj noči ... včasih kakšno izpusti ... pomoje so zobje. Upam. Samo, da niso ušeska ...

sem že nazaj. Duda, najboljša prijateljica mamic ...

SAN: žal mi je, da imaš taka tasta in taščo. Nepotrebno, ko bi se pa lahko imeli tko fajn. Pa to je tem ljudem tako težko dopovedat ... Glede nosečnosti ste pa dolgo zdržali ... neverjetno, tudi otroka nista nič povedala?! user posted image Vi pa ste familija user posted image

A boste fantka imeli? Jaz pa skoz mislim, da bo Ivana ... morda bo pa Ivan user posted image

ZOFY, ste že kakšno ime izbrali? Verjetno ste izbrali MATIJA, to je bil moj predlog in je fenomenalen user posted image .

MUMU: 25. maja bo torej dan D? A ti pa imena na T iščeš ... to je veliko lažje, ko imaš že ene kriterije postavljene ... me prav firbec matra, kaj boš našla na T za punčko ... Tit je pa res lepo ime ... in zaenkrat še ne preveč pogosto ... čeprav ima anja sošolca v vrtcu, ne boste verjele, ime mu je tit. In seveda je simpatičen fantič, a nogice pa le nima 24-25 ... to ima pa le naš marčevski zakladek titek

ok, dost me mate. papa

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.12.2009 23:39:06   
Ursi2
Živjo, punce!

Evo mene spet po dolgem času!Ma, sama sebi sem smotana, ker tako malo pišem, ampak na konc dneva sem tk adijo, da sam še kavč vidim!
Se tolažim, da bo zdej boljš in bom spet imela več časa za vas!

Kaj naj rečem. Pri nas gre na boljš, v sredo sma šla k zdravniku, da mu je cevko iz luleka ven vzel in pogledal, kako je kaj. No, kateter in vrečko je še pustil, tako da je bil še vedno, ko en kužek. Sem se mogla tako snejat. Pregled sva imela zjutraj, moj seveda ni mogel it zraven in potem čakama zdravnika v avli in Luka ful dobre volje, dokler seveda, da ni zagledal zdravnika, ki ga je operiral. Takrat pa je začel govorit NE, NE IN se je z eno roko držal za luleka, z drugo pa kazat na vrata in je govotil mu pol TJA! No, pa mi zdravnik reče, da naj pridemo. Pa ga jz mal gledam in v tem on ugotovi, da sva sama, da mojga ni zraven. Je takoj sestri rekel, naj še dva medicinska brata pokliče. In potem smo spet vsi švicali zraven. Meni je bilo slabo, ko je šel s tistim malim skalpelom k luleku, da je šiv prerezal, naš pa vdelaval, da ni bil sekundo pri miru. No, na srečo je lulek ostal in imamo še vedno fanta (ga niso v punčko spremeniliuser posted image user posted image ). No, sem nekje proti koncu, ko sem bila cela mokra od tega, ko smo ga držali rekla, da sem vesela, da nisem bolj proti koncu nosečnosti, ker pol bi pa najbrž kr rodila zraven. So me vsi prestrašeno pogledali. Sestra čist šokirana, a da sem noseča, zdravnik pa je kr stal in me gledal. Pomoje je sam čakal, da bom rekla, da mam popadke!user posted image user posted image  Pa sem vidla, kk me gleda in sem mu rekla, da kaj me tk gleda. Če lahko poštima luleka, bo pa tudi en porod opravil, če bi bilo treba! Se je pol kr mal nasmejal.
No, v petek sma pa šla spet k njemu, da mu je malo luknco sprostil in z eno malo cevko je not šel, potem pa je prekinil kateter. Tako da sedaj že lula skoz luleka, vendar pa za rezervo kateter še ima, če bi slučajn še kaj se zakompliciralo in bi ne mogel lulat skoz luleka. NO, rekel§i je, da ga morem imet veliko ageca in da naj opazujem, kako lula. Sma potem včeri prišla domov, bila sma sama, ker so imeli naši koline. Luka je bil čist adijo. Ni si upal lulat, ker ga je peklo in bolelo. Ni mi pustil, da bi bil nagec, da bi ga lahko vidla. Si je majčko vlačil črez, pa rjuho, koco. Pa sam jokal se je in na mene gor. No, potem sem ga pa dala v bano, da je not stal in se je igral z vodo in prelival iz kozarčka v kozarček in potem se j emalo umiril in je tudi mal pozabil in je začel lulat. No, kaj naj rečem. Zlo jepo je lula skozi novo, zgornjo luknico. Ampak, na žalost pa so zgleda šivi popustili ali se ni vredu zaraslo, tako da lula še na deh koncih. Meni je kr slabo postalo. Sem bila čist adijo. Kr na jok mi je šlo. SEm klicala mojga, da bi si dala mal duška, pa ni bil dosegljiv, tk da sem se pol ful sekirala, pa vse mogoče razmišljala, takoj sem klicala v bolnico,pa ni bilo nobenega zdravnika. No, posledica tega, da sem zvečer zakuhala. Na srečo je bilo vse bolj od skrbi in napora, kot da bi se me kaj lotevalo. Noč je bila primerna temu, dda sem sam o tem razmišljala. No, enkrat sredi noči se je še Luka začel tako jokat, da sem mislila, da je konec sveta.  Moj je priletel, kaj je narobe. Res, takega joka še nisem slišala. No, na koncu se je malo umiril, pa sem mu dala svečko, ker ga je moglo res bolet in je potem, ko je počasi prijela spet zaspal nazaj! Ampak mislim, da tega joka ne bom pozabla. No, danes sem končno dobila dežurnega zdravnika in je rekel, da zdej čez vikend ne morejo kaj nardit, da naj pač mu umivam luleka s kamilčnim čajem in pazim, da bo veliko pil in normalno lulal, pa če  bo imel vročino, morema prit, če ne,pa naj greva v pon, ko imeve zjutraj itak pregled pa kateter bi mu ven vzel, pa povem, kako je in da ga bojo najbrž mogli še enkrat šivat. Seveda pod narkozo, ker drgač itak ni šans.Bomo vidli, kaj bo v pon. Res me skrbi, čeprav vem, da je vbistvu ok, če lahko lula in če je lep curek. Sam vseen. Pa upam, da nama ne bo treba praznikov v bolnici preživet!

Ampak drgač pa morem rečt, da če ni zdravnika kje v bližini oz, ko smo doma, pa mu čisto nič ne manjka!Meni je bilo kr slabo, ko sem ga gledala, kaj dela, pa kk skače, pa pleza,.... MIslim, sej sem ga poskušala, da bi bil čim bolj pri miru, pa mu nisem pustila na posteljo,kavč, stole plezat, ampak sem ga dvigovala, sam kaj, ko ima energije za izvažat. Je pa kr skoz dobre volje, razen, ko je pa utrujen, takrat pa se iz angelčka spremeni v malega vrageca!V trenutku postane čist drug in začne metat, razbijat, šipat,... No, najbolj jezen je, ko kaj hoče, pa mu ne pustim, ker je nevarno. Pa včasih ni problema in zastopi in kaže npr na štedilnik in govori NE, NE! pOL DRUGIČ PA TOTALNO ZNORI, KER MU NE PUSTIM, DA BI ON VKLOPIL PLOŠČO PA SE IGRAL NA PLATI! (Ups,črke). Ampak poskušam bit mirna in mu nekak dopovedat in ga preusmerit, čeprav mi je to ta teden pobralo kr veliko energije.

Vesela sem, da se bližajo prazniki in bo zdej moj malo doma!Vsaj ene pol ure bi pasalo, da bi lahko se na kavč vlegla, pa knjigo v roke vzela in mal brala. Bi si kr mal baterije nafilala. amPAK, po drugi strani pa, ko je moj doma, mi je pa škoda, da ne bi vsaj tist mal, ko je doma, bili skupaj! Eh, sama sem smotana!

No, danes sma šla malo ven, da je malo poskusil sneg, pa malo je kepa delal in sma se kepala, pa enga takega malega sneženega moža sma nardila, ker sem muž v bolnici obljubila, ko bo dovolj snega, da ga bova nardila. Se mu je ful dopadlo in potem je vsakega peljal pogledat.

Se je pa zdej še bolj na mene navezal. Že prej je bil zlo na mene, zdej je pa še bolj. Kake 5 min, da gre k dediju in babici, pa že hoče nazaj k meni. Ker včasih je bil rad kr par ur pri njima, zdej pa ne!Tudi atija je zlo vesel in vem, da ga pogreša, ko ga ni, sam, ko je pa doma, pa sem večinoma še vedno jz v prvem planu oz da sma oba. Je pa res, da vedno večinoma sama delama oz ga jz rihtam. Moj sploh ne vem, kdaj ga je nazadnje previl, spat ga še ni dal, kako nedeljo mu on nardi zajtrk, oblačim ga jz,.....
aMPAK mi je čist ok, niti mi ni preveč ali da bi bila jezna na mojga, da ga ne več on rihta. Vesela sem vsakega trenutka, ko sta skupaj in da se igrata ali pa kaj skupaj delata! Me je pa strah, kako bo, ko bo še JUre! Čeprav zdej se mu fajn zdi, da ga lahko ljubčka, pa se stiska k njemu in ga boža. Upam, da bo tudi potem tako!

Sma šla zadnjič na podstrešje, kjer je zibka, v kateri je LUka spal čez dan in bo tudi Jure zdej. Pa jo Luka gleda in ziba, pa jz pravim, da tu not je pa on spal, da zdej je p aže prevelik in da, ko bo Jure, bo pa on tam not spal. Pa me Luka gleda in mi dvigne majco pa pokaže na Jureta in me pogleda tk milo in da roke skupi (tako v eno posodico)da naj mu ga dam, da ga bo lahko not dal in ga zibal!Meni je kr na jok šlo!No, pa sem mu pol povedala, da bo malo še treba počakat. Pa zdej skor vsak dan gre gor in ziba zibko!

Me je pa vreme malo okrog prineslo in morem zdejLukanu nujno kupit ene zimske čevlje!Upam, da bomo kaj dobili!Pa po eni normalni ceni, seveda!

Tolko zaenkrat, mi učke že skupi vleče, pa morem še 2 pralna stroja obesit, se it stuširat pa v posteljo. Bom vidla, kk dolgo bo danes trajalo, da bo prva budnica!

Jutri je pa moj doma in mogoče vas pa uspem celo kaj prebrat!!!!!!

Lepo nedeljo vsem!!!!!!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.12.2009 7:59:55   
pomlad08
helou,

mi imamo pa dons krst od našega najmlajšega nečakca in očitno nisem bila prisebna, ko sem obljubljala, kaj vse bom pripravila, tako da zdele pečem piškote, končujem z oblikovanjem torte, zamest moram ene mafine, vmes oblikujem pa še krstno svečo in štikam vzorec na prtič ... mulititasking, vam rečem, to smo bejbe!user posted image

ajd!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.12.2009 21:38:51   
san
najprej da ne pozabim, če ima kaatera merkatorjeve pike in jih ne zbira se toplo toplo priporočam, res hvala!!!!

dinki, vse najbolljše ti želim! še naprej bodi tako superca kot si, pa za zraven še polno zdravja, sreče in veselja, pa seveda ljubezni in kjer je ljubezen so tudi posledice, torej še neo posledico večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe pomlad, upam, da ti je uspelo vse to narest do krstauser posted image

margetka, včasih tut to paše zraven, kakšna buškica ali dve. drugače pa, sej 10 kg je čist ok, sej si ti tudi bolj drobna. vsekakor pa verjetno bolje, da nekaj je, pa četudi paštetko, kot ničuser posted image

nčk, nas tudi zobje matrajo, ali pa, močno upam da ne, celo kaj drugega. ima bani že drugi dan vročino in je kar bogi...
drugače si pa tako lepo napisala azzurri, res lepo in azzurra, čisto kot je že nčk rekla, s svojimi občutji res ne moreš zamorit foruma, ravno nasprotno, lepo je če se nekoga spominjaš, kljub temu, da ga žal ni več mad nami, ker tako živi naprejuser posted image

in, ja nčk, baje bo ivanuser posted image , no zdej mu pravijo mihec, vsaj izidor ga tako kličeuser posted image in res nihče ni niti črhnil ničesar nikomur, ne doma, ne v šoli, ne v vrtcu. otroc štekajo bolj kot odrasli zgleda, s tem, da jim nisva rekla ali prepovodela govorit o tem. sta zgleda čutila, da še ni čas.

ursi, ja bogi Luka no, mi je prov hudo. upam, da se bo vse lepo poštimalouser posted image user posted image user posted image

no, pa se spet jokamo......

< Sporočilo je popravil san -- 20.12.2009 21:50:17 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.12.2009 21:51:38   
san
sm hotela še mal pokomentirat pa morm zgleda kr pri baniju ostat, se je spet takoj zbudu

drugič
lahko noč

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.12.2009 9:19:11   
Dinki
Hej mamice, hvala vsem za čestitke user posted image , tudi tistim, ki ste mi čestitale na fb-ju!
Evo, za vsako en košček tortice.....

user posted image

in ker je še jutro, še za vsako ena
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.12.2009 9:20:41 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.12.2009 9:35:36   
Dinki
Mergetka....jaz sem že slišala, da znajo imeti otročički obdobja ko želijo non stop jesti eno in isto hrano, torej se sploh ne naveličajo in ne znajo gledati še na to, da morajo jesti raznoliko. Baje, da jih je takrat najbolje pustiti in jih ne siliti, ker baje rabijo točno to kar jejo. No, v tvojem primeru je to malo težje razumeti ker gre pač za pašteto, ampak jaz se na tvojem mestu ne bi preveč obremejevala, sej ga bo minilo in mu bo pa kaj drugega zapasalo. Pri nas je tudi kdaj par dni samo puter in marmelada v igri in ni šans, da poje kaj drugega.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Tit je pa res lepo ime ... in zaenkrat še ne preveč pogosto ... čeprav ima anja sošolca v vrtcu, ne boste verjele, ime mu je tit. In seveda je simpatičen fantič, a nogice pa le nima 24-25 ... to ima pa le naš marčevski zakladek titek

user posted image user posted image

Ursi2.....joj, joj....res svaka čast tebi in Lukcu za tole kar dajeta trenutno skozi. Lukec mali, mi je prav hudo, da mora dajati to skozi user posted image ....po tej strani bi bilo pa res bolje, da bi to operacijo opravili ko je bil še ful mlajši, ker sedaj se že vsega zaveda. Skratka en veeeeeelik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lukca - naj čim prej Lula tako kot mora! in en veeeeeelik topel user posted image  zate, da boš močna!

Kaj pa pravite na sneg???? user posted image user posted image user posted image  meni je bilo fantastično ko je soboto cel dan padal. Včeraj smo se pa napravili vsi trije kot eskimi in šli dopoldan ven na sprehod ko je bil tak lep sonček.....no, sprehod je bil tak: Tit in mami na sankah, oči naju je pa vlekel user posted image .

Lep ponedeljek vam želim!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.12.2009 13:47:13   
Zofy
Dan, še jaz, da se na hitrco javim.

Dinki, vse naj naj z malce zamude. Da te bosta sinek in možek ubogala in da bo kmalu v ečici nova štručka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa hvala za tortico user posted image .

San, tale tvoja tast in tašča sta res nekaj posebnega. Svašta. Ampak zdaj imaš vsaj mir in sej se boš itak kmalu odselila. Dobra si, res vsaka čast, da si tako dolgo zdržala pod isto streho s takimi pacienti. Jao bože, kaj vse lazi po tem svetu....
Drugače pa si skakanje omenila nekaj časa nazaj. Julija je tudi prava žaba. Ima obute Crocse namesto copat in po moje jih ravno zato tako obožuje, ker lahko z njimi tako skače. In skače vsepovsod, vsonožno in govori "zaba kace"user posted image Po postelji in kavču pa ji ne dovolim skakat. Tam lahko skače le, če jo držim za roko. Ma je pridna, kar uboga.

Dinki, sneg je zakonuser posted image user posted image . Julčica boga je bila cel teden doma in se ji je že mešalo, pa sem jo v soboto dopoldan na sneg peljala, samo okoli bloka, samo je tako uživala, da sem še jaz podoživljala otroštvo zraven user posted image . Sva se po snegu metali, skakali...super je bilo. V nedeljo dopoldan pa smo snežaka zimprovizirali. Na žalost je presuh sneg, da bi kaj pametnega naredil. Tole je naša umetnina: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/Julija#5417392699034139682

Mergetka, glede hrane je pri Julji križ in težava trenutno. Tudi on aje v nekem trmastem obdobju in zelo slabo je. Pa je bila pravi jedec. Ona je 3 dni jedla samo maslo za zajtrk, čeprav je vsak dan rekla, da bo pašteto, pa sem jo mazala in jaz jedla. Pa za kosilo samo mesa, mesa, mesa. Drugo sploh ne. Pa nobenega sadja... Me kar malo skrbi. Samo prejšnji teden, ko je zbolela, so ji naredili krvno sliko in ima dovolj železa, torej je ok. Pač obdobje. Upam, da bo kmalu mimo.
Zadnjič smo imeli koline in smo domov prinesli 5kg surovega kravjega mesa in ga na mizi rezala v zrezke in za golaž. In Juliji se je kar mešalo: mesa, mesa, am-am. In sploh ji nisem uspela dopovedat, da je to treba še skuhat. Pol sem ji rekla, da je to mrtva krava, da to ni za jestuser posted image

terida, jaz sem nabavila sirup Marsovci. Stane 10€, ima vitamine in minerale in pa tudi beta-glukan. Tako da je po moje še boljši od imunoglukana, cenejši in pa še dobrega okusa je (po pomaranči). Jaz ji zdaj tega dajem vsako jutro, ko se umijeva. Drugače pa lahko jemlješ imunoglukaj tudi non stop, samo je baje dobro narediti vsake toliko 1-2 pavze, da se telo ne navadi preveč nanj. Te informacije mi je kolegica iz Medisa posredovala. Evo, tule je FAQ: http://www.imunoglukan.si/pogosto-zastavljena-vprasanja/

Pa še Lukatu user posted image user posted image user posted image user posted image .Revček naš marčevski user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.12.2009 14:25:20   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

najprej da ne pozabim, če ima kaatera merkatorjeve pike in jih ne zbira se toplo toplo priporočam, res hvala!!!!

a to misliš na tiste nalepkice, ki se zbirajo za servis-pribor?

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dinki, sneg je zakonuser posted image user posted image . Julčica boga je bila cel teden doma in se ji je že mešalo, pa sem jo v soboto dopoldan na sneg peljala, samo okoli bloka, samo je tako uživala, da sem še jaz podoživljala otroštvo zraven user posted image . Sva se po snegu metali, skakali...super je bilo. V nedeljo dopoldan pa smo snežaka zimprovizirali. Na žalost je presuh sneg, da bi kaj pametnega naredil. Tole je naša umetnina: http://picasaweb.google.com/Sabina.Kugler/Julija#5417392699034139682

super, da je Julija že lahko šla ven user posted image user posted image  sem si drznila pogledat slikice, še malček starejše in glej ga no zlomka, kakšen fejst fant je z Julijo na 205. fotki user posted image user posted image user posted image
Pa super snežaka ste naredili user posted image . Tud jst sem ga poskušala v nedeljo in nam ni ratalo, je bil prepuhel sneg. Še kepe nisem mogla narest.
Aha, pa letos zložljivih sank nismo imeli v M, žal....da ne boš mislila, da sem pozabila nate.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.12.2009 14:48:00   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Aha, pa letos zložljivih sank nismo imeli v M, žal....da ne boš mislila, da sem pozabila nate.

Oh škoda, jaz sem pa upala, da še bojo. Mogoče pa na ebayu kaj najdemuser posted image . Na naših spletnih trgovinah (mislim da na enaa) jih imajo po 90€ user posted image user posted image .
ja, sem mogla dat slikico od Titka & Julije v album. Tale album je predvsem za moje starše, da iz Izole pogledajo slikice od Julijeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.12.2009 15:04:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Oh škoda, jaz sem pa upala, da še bojo. Mogoče pa na ebayu kaj najdemuser posted image . Na naših spletnih trgovinah (mislim da na enaa) jih imajo po 90€ user posted image user posted image .
ja, sem mogla dat slikico od Titka & Julije v album. Tale album je predvsem za moje starše, da iz Izole pogledajo slikice od Julijeuser posted image

če jih kje zasledim, ti definitivno javim. So pa kar atrakcija te naše sanke. Kdor koli jih vidi, se zanima za njih user posted image .

Sem vesela, da sem na slikicaj zasledila tudi Titka user posted image . Sploh je pa prekrasen albumček, pravi užitek ga je bilo pogledati, ampak nisem celega pogledala. Upam, da nisi jezna, ker sem bila firbčna. Luštni ste vsi trije user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.12.2009 15:10:32   
Zofy
Dinki, veš, da nisem jezna. Sej je javni album user posted image
Glede sank pa se res priporočam, če jih boš kje zasledila. Na ebayu jih ne najdem, na naših spletnih trgovinah pa tudi ne. Škoda...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
22.12.2009 10:03:34   
Zofy
Dobro jutro, kje pa ste vse? A vas je dež čisto potolkel?

Aleži, kam si pa ti poniknila, se že celo večnost nisi javila. Upam, da ste zdravi.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
22.12.2009 13:02:50   
san
hojla punce

meni kronično primanjkuje časa, tko da spet sam na hitro, da vas vsaj pozdravim. danes sos celo vsi otročki v vrtcu in šoli, ampak mam jaz tolikooo dela...

mi smo se čez vikend tudi sankali, sem tudi izidorja peljala ven, urban revež je mogu bit pa z očijem notr, ker je zakuhal. no, sej bo še sneg...

dinki, ja tiste nalepke merkatorjeve za pribor zbiram, za nov stanovanje bomo rabl žlice pa vilce metuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.12.2009 13:06:35   
san
uf, sm prehitro kliknila...

ursi, mislim na vaju z Lukcem in upam, da sta že kaj boljeuser posted image

mi pa zdej jemljemo sirup Kindervital, ga celo Urban rad popije in hoče še, tko da mu bom zdej tega dajala neki časa. če bo kaj pomagal bomo pa vidl. za pol imam pa spet tistega z amriškim slamnikom, ki ga pa ne mara.

v glavnem tole vreme je za posratuser posted image user posted image , jst hočem raj še sneg

no, zdej grem pa delat
čau

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.12.2009 13:20:51   
Dinki
daaaaaan! user posted image
tole današnje vreme je pa res user posted image . Sem ravnokar nazaj v službo prišla, sem bila v Maxiju-službeno in  je cela ljubljana ena velika pljundra. Bi človek rabil gumnjaste škornje in palerino za čez plašč user posted image .
Drugače vse OK. čakam, da mi v službo dostavijo iz galerije grad tortico, da malo počastim za moj rd user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, ja tiste nalepke merkatorjeve za pribor zbiram, za nov stanovanje bomo rabl žlice pa vilce metuser posted image

ja, jst jih imam kar neki, ti jih z veseljem pošljem. Sporoči mi na fb ali tu v zs tvoj naslov. Je pa to zelo pametna ideja. Da ne boš mislila, na tak način imam komplet porcelanast servis (krožniki, šalčke, skledice) in vse tefalove posode user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.12.2009 16:52:10   
mergetka
Ursi2, bodi še naprej tako pogumna in Lukec tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj vse ste dali skoz...user posted image user posted image ... ful mi je bilo hudo, ko sem brala, kak se vam je dogajalo. Upam, da bo zdaj pa vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede sank, ne vem, če sem prav zasledila, take zložljive iščeš, Zofy? Miklavž jih je letos prinesel Maticu, zato ne vem, če jih še imajo in sicer sva jih dobila v interšparu, ble so okol 35 eur. Smo jih sprobali v soboto in nedeljo, ko je bila res zimska idila, ne pa to sranje od otoplitve!!! Dinki, mene in je tudi moj user posted image vleku na sankah... user posted image

Aja, malo pozno, ampak: Dinki, VSE NAJBOLJŠE, naj se Ti izpolnijo vse želje glede tvoje družinice!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, kaže, da bomo imeli tudi mi fantka in najbrž bo Filip user posted image user posted image user posted image . Sicer je še daleč in lahko, da si še premislimo.  Zaenkrat je pri nas tako, da jaz mojemu skoz vletavam z enimi idejami, ampak mu ni nič všeč.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.12.2009 9:01:44   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Glede sank, ne vem, če sem prav zasledila, take zložljive iščeš, Zofy? Miklavž jih je letos prinesel Maticu, zato ne vem, če jih še imajo in sicer sva jih dobila v interšparu, ble so okol 35 eur. Smo jih sprobali v soboto in nedeljo, ko je bila res zimska idila, ne pa to sranje od otoplitve!!! Dinki, mene in je tudi moj user posted image vleku na sankah... user posted image

Mergetka, hvala za info. Bom mami naročila, da v Kopru pogleda. Dol je večja verjetnost, da so ostale kakšne sanke. Pa čestitke za fantkauser posted image . Pri nas je tudi tako, da imam jaz skozi neke ideje o imenu, mojemu pa nič ni všeč. Na začetku sem navijala za Davida, pa jih on preveč pozna. Po je predlagal Gregorja in sem rekla, ok, nimam nič proti. Samo jih oba kar nekaj poznava in tle v Lj bi bil Grega (na Obali je Gregor Gregor). In mi ne diši več. No, pred 10 dnevi sem prišla na idejo Matej in zaenkrat se še držimo tega imena. Bomo vidli. Meni je ful všeč ime Peter, samo tako je ime mojemu bratu...

Ja, vreme pa je res en drek, bi šlovek resnično potreboval gumijaste škornje. In da ne povem kako jaz trpim, ko nosim Julijo v vrtec. Nosim njo, dežnik, tako da je totalno prisiljena drža in če bo deževalo še par dni, bom po moje še letos rodila... Še edina sreča, da nisem doma na porodniški z dojenčkom, ker bi čisto v depresijo padla s takšnim vremenom. Se spomnem, da je bil lani najbolj zamorjen mesec december. Do 20.12. je bilo v Lj le 6 ur sonca!!! In -8, sneg, pol dež in pljundra, blek!!!

Nekaj vas že nekaj časa želim vprašat. Ali imajo vaši otroci že vzglavnik? Če Julija pride k nama v posteljo leze gor na poušter in naju vedno dol zrine. In ko je bila bolna in sem bila z njo v Izoli, je spala pri meni in sem ji tudi njej en nizek vzglavnik naštimala in je spala na njem kot angelček. Zdaj sem ji doma zimprovizirala vzglavnik z njene spalne vreče. Pa me zanima če vi še vsi spite brez vzgčavnika, kdaj se ga lahko začne uporabljat in kje imajo take primerne za otroke (kakšni so sploh primerni??).

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.12.2009 9:21:31   
san
o, margetka, zelo lepo ime, meni je všeč. imata pa filipa dve moji prijateljici, tko da pri nas odpade

zofy, sem sanjala danes, da si rodila jurijauser posted image - jurčka. drugače je pa meni gregor tudi všeč, moj izidor je uradno izidor gregoruser posted image

dinki, včeraj sem ti kar na fb naslov poslala, ker mi je bilo hotreje in res ti tisočkrat hvala, ker mi vsaka nalepkica prav prideuser posted image in ja, jaz kar gledam zdele mal na tele akcije, ker je lažje tako kupit opremo, saj meni čisto vse manjka

to je bilo na hitrouser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.