|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
16.12.2009 20:25:24   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, imena pa sploh še nismo zbrali.. ne utegnemo...Se hecam, da bom, ko bom rodila, poslala SMS, da se je rodil fantek itd. in da če ima kdo kakšno idejo glede imena, naj javiuser posted image

Če že prašaš:

ROMEO user posted image

MATIJA user posted image

JULIJ user posted image

ta imena so se mi zdela neka logična izbira ...
je pa res lahko križ in pol izbrati lastnemu otroku ime ... za tujega je veliko lažje reči, npr.: ta je pa Jaka, ne pa Šime user posted image in te popolnoma razumem, kako je s tem ... jaz sem bila do zadnje sekunde prepričana, da Aniko rojevam, potem pa se je Anja rodila user posted image ... ker nisem imela poguma za Aniko imamo sedaj Anjo. In je bolje, se lažje izgovarja user posted image . Bo pa ta tretji Anika. V vsakem primeru. Tudi če bo pes ali pa novo stanovanje user posted image . Bom govorila, da je treba Aniko pospravit ... me bojo še zaprli, k mamo tako dosledno ministrico user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 16.12.2009 20:31:03 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
16.12.2009 20:38:41   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

NČK super ideje si dala za ustvarjanje. Mi bomo čez vikend delali še čestitke. Smo jih lani prvič sami in po moje bo to kar tradicija postala. JE bil lani Tilen tako ponosen ko jih je naredil.

user posted image bravo, mami! Kako pa boste delali ... ? Firbec. Poklicni. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
16.12.2009 23:09:21   
Lona76
Evo z možem sva ravno z večerje prišla. Ja decembra si vsako leto privoščiva. Imela sva obletnico od kar sva skupaj, pa on ima rojstni dan in decembra greva vsako leto. No bilo je super, sedajle pa sem morala najti sliko ko sta oba otroka na njej. Ne vem to zadolžitev mi je dala tašča ker pripravlja neko presenečenje. Pojma nimam kaj. Je pa kar umetnost najti da sta sama pa da je lušna slikca.

NČK lani smo delali odtise. Tilnove roke in Tajine noga. Gospodična ni hotla imeti stegnjene roke, z nogo pa smo lahko štempljaliuser posted image .

Letos pa sem si zamislila da bi mogoče Tilen izrezal smrečice iz papirja in bi jih nalepil na en trši papir, Taja pa bi s prstnimi barvami naredila bunkice (s svojimi prstki). Mogoče nam rata. Če pa Tilnu ne bo šlo rezanje pa jih bova z možem narezala, onedva pa "okraske"gor naredila. Upam da ratajo, če pa bojo grde pa kaj čmo. Važno da se potrudimouser posted image . Sej mi jih ne bomo gledaliuser posted image . Hec. Meni so vse doma narejene čestitke lepe.

Zdej grem pa spat ker mi že uči skupi vleče. Moji otroci vstajajo ob nenormalnih urah. Včeraj 5:30, danes 5:45. Dobra stran tega je edino da sem pred osmo v službi in pokrivam tisti blazni minus ur ki ga imamuser posted image

Lahko noč vsem

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
16.12.2009 23:38:24   
Špela100
Izpit je mimo, hvala za pesti...mislim, da bi morala narediti...taki so filingi...itak pa nikoli ne veš, se eno številko zmotiš, pa gre cela naloga v maloro.

hvala, hvala

imam pa vprašanje, a je katera morda včlanjena v svet knige, imajo akcijo za eno knjigo, ki bi jo res rada imela in ob enem naročilu, dobiš to s ful popustom,
pa če je katera, pa če še ni naročila, pa če bi mi to uslugo naredila....slučajno....

hvalaaaaaa

nočko, se mi oči zapirajo kot loni76

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.12.2009 7:04:02   
ek76
Špela100 jaz oz. Mia je včlenjena v ciciklub (spada tudi pod svet knjige), drugače je pa moja mami včlanjena v SK. Če te zanima ti lahko dam podatke in greš kupit, pač rečeš da nimaš kartice seboj, poveš podatke in lahko kupiš knjigo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.12.2009 7:45:00   
Lona76
Dobro jutro!

Evo pa mislim da sem podrla rekord od kar sem prišla iz porodniške. Da sem tako zgodaj v službi user posted image . S tem da sem še oba v vrtec peljala. Ja to je tako če otroci vstajajo ob 5:25. Jaz ne vem po kom sta, ker oba z možem full rada spiva, s tem da mož še vedno spi, jaz sem pa tista ki moram vstajat. Čez vikend imava dogovor vsak en dan in seveda ko sem na vrsti jaz za spanje mi Taja tolče po vratih in kriči mami budi seeeeeeuser posted image . Mah bo že bolje.

Špela super da ti je izpit šel. Tudi jaz sem član Sveta knjige. Če rabiš povej. Ni noben problem.

No Taja pa se je danes že zbudila z zabitim nosom, tako da je spet v treh dneh vrtca fasala prehlad. Če bo samo to bo še v redu. Jah nič spet jo bom s fiziološko matrala. Bi človek mislil, da se bo navadila pa ne. Se dere k samuser posted image . Zdej je pa že tok močna, da jo že komi držim ko se začne upirat. Ampak sem trmasta in se ne dam user posted image .

Zdej grem pa malo delat ker itak ne vem, kako bom do novega leta prišla na tekoče. Mah bo že, čene bomo pa drugo leto user posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.12.2009 7:47:15   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Aja, imena pa sploh še nismo zbrali.. ne utegnemo...Se hecam, da bom, ko bom rodila, poslala SMS, da se je rodil fantek itd. in da če ima kdo kakšno idejo glede imena, naj javiuser posted image

Če že prašaš:

ROMEO user posted image

MATIJA user posted image

JULIJ user posted image

ta imena so se mi zdela neka logična izbira ...
je pa res lahko križ in pol izbrati lastnemu otroku ime ... za tujega je veliko lažje reči, npr.: ta je pa Jaka, ne pa Šime user posted image in te popolnoma razumem, kako je s tem ... jaz sem bila do zadnje sekunde prepričana, da Aniko rojevam, potem pa se je Anja rodila user posted image ... ker nisem imela poguma za Aniko imamo sedaj Anjo. In je bolje, se lažje izgovarja user posted image . Bo pa ta tretji Anika. V vsakem primeru. Tudi če bo pes ali pa novo stanovanje user posted image . Bom govorila, da je treba Aniko pospravit ... me bojo še zaprli, k mamo tako dosledno ministrico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa si me spet nasmejala.

Imaš pa prav glede imen. Sej ti jih je kar nekaj ki ti jih je všeč ampak ko moraš pa otroka poimenovat pa težko najdeš tisto ki bo pravo.

Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.12.2009 9:03:54   
Azzurra

Lona76, sem vidla v vrtcu tisti napis tisti dan, ko sem Julijo čisto bogo iz vrtca vzela. Ampak, glede na to, da mi gripe niso potrdili, nisem javljala v vrtec. To je pač viroza, nič ni potrjeno. Se mi zdi bv neko paniko delat po nepotrebnem. Če se spomnim, kako paniko so zganjali, ko je bil 1. izbruh na Polzeli...

Ma to obvestilo je viselo že ko je bila Julija še doma se prav spomnim. Mislim da visi že od prejšnjega ponedeljka. Glede javljanja sem pa mislila bolj na tiste ki ne povejo da je otrok bruhal ima kakšno nalezljivo bolezen (norice, škrlatinka). Ker jaz vedno povem in če bruha oz. driska me zanima če še kakšen otrok, da vem ali je viroza ali kaj. Drugače pa mislim da vrtec namenoma ne napiše koliko jih je zbolelo (kao za gripo) ker bi po moje res panika ratala in bi starši obdržali zdrave otroke po nepotrebnem doma, kar se mi ne zdi potrebno. Rajš naj ta bolane doma majouser posted image .

Zofy....ma kaj da dajo Tamiflu kar tako za virozo???

Tako, Liamu brisa niso vzeli. Zdravnica mi je povedala naslednje glede potrjevanja nove gripe: ko iz določenega območja pride nekaj prvih pacientov, ki kažejo znake nalezljive bolezni, v tem primeru H1N1, jim odvzamejo bris in potrdijo, da gre za novo gripo. Če v naslednjih urah in dneh (ker gre za nalezljivo bolezen, ki se hitro širi) prihajajo iz istega področja pacienti z istimi ali zelo podobnimi simptomi, tem vzamejo kri in na podlagi nizkih levkocitov in CRP, ki je nižji od 8, z veliko gotovostjo lahko rečejo, da gre za isto bolezen, torej novo gripo.

Konkretno se je pri nas zgodilo takole: kolikor vem, je v sosednji skupini (v prostoru, kjer se zjutraj in po opoldanskem spanju združi več skupin) zbolel fantek na en petek. V nedeljo je zakuhal Liam. V ponedeljek zjutraj sem Dašo peljala v vrtec, srečala nekaj staršev, ki so povedali, da je v Liamovi skupini ter sosednji skupini prvega obolelega fantka velik osip otrok. Ko sem popoldne prišla po Dašo, je na oglasni deski viselo obvestilo, da je bil uradno potrjen prvi primer okužbe s H1N1. Naslednji dan sva šla k zdravnici, poslali so nas v laboratorij, dobili smo izvid in čakali v izolirnici, sestra je prišla po izvide, jih nesla zdravnici ter nato prišla povedat, da gre najverjetneje za novo gripo, ker -a) ima nizke levkocite, b) ker ima CRP pod 8 in c) ker prihaja iz vrtca, kjer je bil prvim primerom odvzet bris in nova gripa potrjena.

Tamifluja pa Liam ni dobil.

Glede na to, da ste vi dobili Tamiflu, bi jaz rekla, da so najbrž ni bila le viroza in da so najbrž na podlagi vseh okoliščin diagnosticirali novo gripo, ker Tamiflu je tista varianta, veš...."raje Tamiflu kot nova gripa, vendar raje nič kot Tamiflu, če ni nova gripa"...no, saj veš kaj hočem rečt....da če niso prav ful ful prepričani, ga raje ne dajo, za virozo pa dvomim, da bi ga kar dali. Tako, da če ste zdaj ok, ste na konju!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.12.2009 9:21:55   
Azzurra
Zofy....za fantovska imena sem jaz živa polomija...jaz sem v prvem letniku srednje šole rekla "če bo sin, bo Liam" in mnenja nisem nikoli spremenila. Sem raje tipa zamenjala, ki se je strinjal, da bo Liam user posted image user posted image user posted image  Se hecam, da ne boste mislile, da je res... user posted image user posted image user posted image

Ko sem bila drugič noseča bi moral moj mož izbrat ime, če bi bil fantek, pa ni hotel nič slišat o tem, ker midva sva "delala" punčko in on je bil prepričan, da bo punčka in res so to potrdili na več UZ, samo sem presirala, da bi vseeno imeli fantovsko ime v rezervi, kaj veš....in sva šla v porodnišnico z enim samim imenom, za punčko.

Tako, da jaz sem imela eno samo fantovsko ime in sem ga ponucala, zdej pa mi je fuuuul težko rečt recimo katero ime bi bilo lahko lepo, čeprav vem, da jih je en cel kup lepih...samo jaz svoje izbire raje ne začnem pisat user posted image

Mogoče pa boste ugotovili šele ko se bo dečko rodil user posted image

No, jaz sem včeraj tudi dobila lepo novičko. Prijateljica je rodila hčerkico. Zelo sem vesela in hkrat mi gre ful na jok, prav težko mi je....Ta prijateljica je sestra od moje najboljše prijateljice, žal pa moje najboljše prijateljice že 7 let ni več med nami. Pogrešam jo, težko mi je, zdi se mi, kot da se je z njenim odhodom izbrisalo 10 let mojega življenja (da ne omenjam njenega mnogo mnogo premladega življenja...), saj vse, kar sem tedaj doživljala, sem doživljala z njo, v njeni družbi. Vse, kar se je dogajalo, sva vedeli večinoma samo medve, zdaj pa se nimam več sploh s kom o tem pogovarjat in počasi se nekateri spomini izgubljajo, saj veste....ko se spomneš na kako lepo stvar iz preteklosti, na prvo ljubezen, prvi zmenek ipd...in pol srečaš recimo tega fanta nekje in pridejo tisti lepi spomini na mlada leta in hitiš poklicat prijateljico in ji rečt "ej, veš koga sem danes vidla..." user posted image ...No, po tolikih letih ko se mi kaj takega zgodi, nimate pojma kolikokrat instinktivno pomislim "zdaj jo bom poklicala, da ji to povem"....ma to je neverjetno, res....
No, da ne bi zdaj zamorila foruma bom počasi zaključila. Dojenčica pa nosi del tetinega imena. To sem pa čutila, da bo, kot sem čutila, da bo deklica,  čeprav mi njena mamica tega ni povedala, niti ni rabila, sem že vse čutila v sebi....

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 17.12.2009 9:30:51 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.12.2009 9:28:28   
Špela100
Dobro jutro ženske!

Končno...maks v vrtcu, izpit mimo, kavica kuhana, rr prižgan...kaj hočeš lepšega...sam še to, da me prej ne bi v hrbtu zagrabil en krč, al živec priščipnil in bi lahko normalno dihala in se premikala. Joj jaz sem res en baksus...

Hvala vsem za lepe misli glede izpita...Nodi je zakon! Zgleda, da če ga ob učenju poslušaš, pozitivno vpliva na spomin user posted image user posted image user posted image

Glede sveta knjige, ek76 in lona76 ful hvala....jaz bi rada tisto knjigo hitro branje, zdaj pa ne vem kako poteka procedura, al moraš ob naročilu knjige tudi to naročit al kasneje, pojma nimam. Morda bi raje tebe Lona76 izkoristila, ker si ti članica, da ne bi mami od ek76 sekirala. Upam, da mi ne zameriš Ek76. Ful mi je lepo, da si se ponudila.
Sem si včeraj knjige ogledovala in sem rekla, mačaki, čaki bom jaz moje punce mal povprašala. user posted image user posted image

Lona76 se ti javim na zs al pa na fb.

Zofy imena...joj kako lepo...jaz sem mnenja, da z imenom mal osebnost oblikuješ...ne vem no...meni so od začetka govorili, da je maks velik, pa velik, pa na zgornji meji...potem pa je kar nekaj imen odpadlo...mal me je edino motilo,da ima žlahta enga kužka, ki je maksiuser posted image user posted image , to mi je bilo pa res bed, pol sem si pa rekla, da maks bo še sto let, kuža pa ne user posted image .

Meni je bilo tudi Mateo lepo ime ali pa Dan, kot Dan Lenart naš oblikovalec jadrnic. Za punčko pa sploh nisem imela izbranega imena, čist ena taka simpl rezerva je bila Eva.
Ampak kako se pa okus spremeni s časom, pa ne moreš verjet, pred 14 leti bi fantku dala ime Tin ali pa Žan. No pa smo imeli punčko, ki je Lien. user posted image user posted image

Zdaj pa sploh ne vem kaj bi dala, če bi bilo v tretje.user posted image , bi imeli spet družinski problem.

Lona76 borbe s fiziološko in sesalcem to je meni najhujš. Po10 dneh si maks že sam spuca nosek, al se pa sam k meni na tla uleže, pa mu dam dudo, al pa flaško pa da mir...včasih pa kriči...ata, ata pomagi...primi maska močnu....user posted image user posted image

Ja maks ni več maaas, ampak mask, mikser je misker, magda je madga user posted image user posted image

Drugače pa tvorimo že cele stavke oz. monologe npr.:

mama kam ge mask?
v vteca...mask ne bo joku, mama pide...mask poje malico in mama pide...seveda
mask bo piden....

je ful smešen, je začel uporabljati besede kot so seveda, zato ker, morda....zveni tako odraslo user posted image

mama ki so škaje? morda so v pedalu v kuhni...ni jih, mama ki so škaje, ata vzel u službo user posted image

pa atu dopoveduje da poštar pride vsak dan....vsak dan, vsak dan...user posted image user posted image , ti mala pokora vse izda user posted image

To glede vrtca in bolnih otrok, ki jih starši vozijo z vročinami in bolane, pa jaz kar znorim. Saj razumem, da v teh časih ne moreš biti na bolniški 14 dni, razumem da je ta sistem res en šit, da moraš na račun službe zanemarjati otrokovo zdravje, vse razumem, ker sem bila tudi jaz v takem položaju in verjetno, če bi bila zaposlena, pri prejšnjem delodajalcu, bi sigurno dobila odpoved, če bi bila 2 dni v novembru v službi...100%, ampak ogrožaš zdravje drugih otrok, pa tudi sam otrok se slabo počuti....

Maks sam stopi v igralnico pa pokasira...dva dni zdrži potem sva pa doma...bomo videli kako bo zdaj.....

No sem rekla, da se vam samo malo oglasim, pa sem spisala celo klobaso....

šibammmm

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.12.2009 9:36:28   
Špela100
Ja Azzura sam še to povem, si me spomnila...ko sem rodila hčerko, sem rekla, da bo v drugo itak sin in da bo Liam...je bilo meni ful všeč...sam na žalost ni bilo všeč mojemu.

user posted image

Joj Azzura žal mi je za tvojo prijateljico, sigurno pa od nekje pazi nate. user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.12.2009 10:26:04   
Dinki
oooooo čvekie, čveke, čvekice user posted image user posted image

NČK: Romeo, Julij user posted image user posted image user posted image  zelo izvirno za imena poleg Julije user posted image

Zofy, te čist zastopim glede imena, je pa verjetno mal obremenjujoč občutek ko veš, da rodiš čez 2 meseca pa nimaš še niti približnega imena. Izberita si jih vsaj tri in ko bosta zagledala svojega user posted image , bosta zagotovo vedela kako mu bo ime user posted image . Midva sva za Tita imela tudi 3 imena v zadnjem izboru, ampak je moj možek tako navijal za Tit, da sem že itak vedela, da mu bo ta najboljš pasal user posted image . Za punčko imava tudi izbranega, a samo enega. Če bo pa še en fantek, potem pa pojma nimam kaj bo, ker tista 2, ki sta bila takrat v ožjem izboru, mi nista več všeč user posted image .

Lona76, super ideja za čestitke. Mi smo jih že naredili v vrtcu na delavnici in bom kar tiste poslala. Se pa strinjam ne glede na končen izgled, so doma izpod otroških rokic narejene čestitke daleč najlepše user posted image .
Bravo za skupno večerjo z možem user posted image . V soboto pa mene čaka večerja v dvoje user posted image , se več ne spomnim kdaj sva bila nazadnje. Lepo, da ohranjata to tradicijo, naj tako tudi ostane.

Azzurra, čestitam za tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image , sem se čist naježila ko sem brala tvoj post o prijateljici...neverjetno kako znajo biti prijateljske vezi močne, kljub pretečenim letom user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Končno...maks v vrtcu, izpit mimo, kavica kuhana, rr prižgan...kaj hočeš lepšega...sam še to, da me prej ne bi v hrbtu zagrabil en krč, al živec priščipnil in bi lahko normalno dihala in se premikala. Joj jaz sem res en baksus...

user posted image user posted image  sej ni smešno, sej vem, aampak jaz sem se vseeno nasmejala. Super za tak krasen začetek dneva...ti želim čim več takšnih, seveda brez priščipnjenega živca user posted image user posted image

zame je pa danes peeeeetek....sem prav vesela, ker imamo sedaj do konca leta 4 delovne dni in 3 dni vikenda user posted image  tko bi moralo biti vedno! jaz namreč ne bom nič doma med prazzniki, bomo kdaj drugič izkoristili dopust....npr spomladi ko bomo spet obiskali eno prestolnico....tokrat s Titkom seveda!
Jutri me pa za 10 let in za moj RD možek pelje neznano kam....nič noče povedat, samo to, da greva user posted image user posted image . Titka oddava v vrtec in greva. Me firbec matra, da mi že rit raste user posted image .
danes zvečer pa Ladys night - 3 mamice + 2 ne mamice na Jana Plestenjaka user posted image ...očki pa doma user posted image ...ahhhhhh life is beautifuuuuuul user posted image

lep vikend! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.12.2009 12:07:11   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

danes zvečer pa Ladys night - 3 mamice + 2 ne mamice na Jana Plestenjaka user posted image ...očki pa doma user posted image ...ahhhhhh life is beautifuuuuuul user posted image

Pol se pa mogoče srečava user posted image . Me gremo tudi 6 žensk. Najprej večerja, potem pa še Janček.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.12.2009 12:38:50   
mumu

Pol se pa mogoče srečava user posted image . Me gremo tudi 6 žensk. Najprej večerja, potem pa še Janček.user posted image

A danes imamo pa vse ženski večeruser posted image user posted image user posted image ?????
Tut jst grem danes ven na večerjo z dveme prijateljicamauser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, ker smo mele zadnji babji čvek poleti.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.12.2009 12:47:13   
mumu
dober dan

Joj Lona kako sta tvoja nagajivčka zgodnja. Sicer naša damicaa bi tut že ob petih ustala pa gre možek lepo k njej se zraven na kavč uleže in potem tut ona nazaj zaspi, tko da jo zjutraj ko je čas za vstat pa komaj pokonc spravem in mi na previjalni vsako jutro še drema user posted image user posted image user posted image .

Joj imena ja sem misenla da mamo že vse zmenjeno pa sem se pošteno uštela user posted image . Na nuhalni mi je povedal da bom itak spet imela CR, tako da imam "možnost" da si sama zberem kdaj bom rodila (če se temu lahko tako reče) in je moj takoj ko sva ven pršla pogruntau da bom šla rodit 25. maja (dan mladosti), pa da ne bomo preveliki nostalgiki ne bomo fantu dali imena Tito ampak Tit user posted image user posted image user posted image  (Dinki sej lahko ponucam to ime??????). Za punčko pa bi rada dala spet ime na T, da bomo vsi meli okrajšavo TV user posted image .

Zdej pa šibam, so me iz službe klicali naj pridem na novoletno kosilo. lep dan vam želim.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.12.2009 12:48:50   
Špela100
Dinki....nič se ne smej user posted image user posted image , sem rabila 15 minut na stolu, da sem se premaknila na kavč...potem pa iz kavča še 15 minut, da sem se premaknila za računalnik. O naporih in bolečini ko kihnem, ko kašljam niti ne bom govorila....sploh zadihat ne morem globoko....

ma kaj se meni dogaja...ja telo rabi svoj počitek, jaz mu ga pa ne dam...sem cela razštelana user posted image

OOOOOOHHH, AAAHHHHH, in še OOOOHHHH in AAAAHHHHH a na Plestenjaka greste......jaz bi tudi, že 4 Valentini so šli mimo user posted image ,
sem vam pa tako foušš, da vam ne morem povedati....Nina+ Mumu, da se spomnite name, ko boste najbolj uživale...

In Dinki...da te slučajno tvoj ljubi ne pelje v sobo 102??? user posted image user posted image Uživaj do konca in vse najboljše za vse obletnice in RD.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.12.2009 13:57:38   
Dinki

opala user posted image user posted image user posted image  no, me nimamo večerje, bo pa pred koncertom aperitivček, dva, tri user posted image user posted image user posted image
mogoče se pa res srečamo user posted image
v vsakem primeru - uživajte, prav tako mumu, tudi ti na babjem čveku user posted image

that's why I love december user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.12.2009 14:02:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Joj imena ja sem misenla da mamo že vse zmenjeno pa sem se pošteno uštela user posted image . Na nuhalni mi je povedal da bom itak spet imela CR, tako da imam "možnost" da si sama zberem kdaj bom rodila (če se temu lahko tako reče) in je moj takoj ko sva ven pršla pogruntau da bom šla rodit 25. maja (dan mladosti), pa da ne bomo preveliki nostalgiki ne bomo fantu dali imena Tito ampak Tit user posted image user posted image user posted image  (Dinki sej lahko ponucam to ime??????). Za punčko pa bi rada dala spet ime na T, da bomo vsi meli okrajšavo TV user posted image .

mumu -Tit je eno krasno ime user posted image . Jaz se šele sedaj zavedam kakšno močno ime sva nadela najinemu sinku in sem zaradi tega prav vesela. Tako, da priporočam! user posted image  če bo pa še RD na 25. maja, pa nimaš kej več razmišljat!!!! user posted image .....punčka je pa lahko Tita user posted image ...sam Tia in Tita ne gre glih najbolj skup če mene vprašaš. Drugače ima pa 25. maja moj oči rd.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.12.2009 14:20:11   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dinki....nič se ne smej user posted image user posted image , sem rabila 15 minut na stolu, da sem se premaknila na kavč...potem pa iz kavča še 15 minut, da sem se premaknila za računalnik. O naporih in bolečini ko kihnem, ko kašljam niti ne bom govorila....sploh zadihat ne morem globoko....

ma kaj se meni dogaja...ja telo rabi svoj počitek, jaz mu ga pa ne dam...sem cela razštelana user posted image

OOOOOOHHH, AAAHHHHH, in še OOOOHHHH in AAAAHHHHH a na Plestenjaka greste......jaz bi tudi, že 4 Valentini so šli mimo user posted image ,
sem vam pa tako foušš, da vam ne morem povedati....Nina+ Mumu, da se spomnite name, ko boste najbolj uživale...

In Dinki...da te slučajno tvoj ljubi ne pelje v sobo 102??? user posted image user posted image Uživaj do konca in vse najboljše za vse obletnice in RD.

user posted image user posted image user posted image  ma Špela100, tvoje telo je (žal) naštelano tako, da mora bit skoz u muvingu....tvoje telo podzavestno ljubi imeti Maksa doma, ljubi živce, ki ti jih prinese tvoja službica in živce, ki jih porabi za učenje in druge domače zadeve.....ko vse štima, potem se živček priščipne in je najhuj, kljub temu, da si sama doma in bi lahko uživala.....
jah, nimaš kej, tako je življenje.
Život je čupav i dlakav. Ako ga obriješ, onda je nikakav user posted image .

se bom spomnila nate....user posted image
pa hvala user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.12.2009 11:15:59   
Lona76
Evo pa je petek. Komaj čakam da ga bo konec user posted image . Danes imam še službeno zabavo, potem pa sem frej čez vikend. No ja kukr bom, ker ima mož RD, pa še Tajka je zbolela. Je danes doma in jo mož čuva. Ima malo vročine pa že včeraj so v vrtcu rekle da je med počitkom full kašljala.

Včeraj na Janu je bilo super. Ženski večer je definitivno uspel. Tako kot vedno.user posted image Dinki tebe nisem nič videla. Verjamem pa da danes z možem zelo uživata.

Špela ti se mi kar javi.

Zdej grem pa delat, ker grem ob enih ven na en pogreb.

Lep dan vsem.. In lep vikend!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.12.2009 16:26:33   
terida
Živjo, punce!

Imam par minutk fraj, pa se vam na hitro javim. Saj berem vas vsak dan, samo pisat ne utegnem.

NČK, hvala za vse ideje za ustvarjanje, mi smo jih že začeli koristit. Včeraj smo z Eriko risale s prstnimi barvami, dan prej pa naredile okraske za jelko iz slanega testa. Rada bi, da bi jih še pobarvale, pa še vedno niso čisto suhi... Danes bomo pa verjetno snežinke delale. V glavnem, zdaj sem padla noter v to ustvarjanje, pa ne morem več ven user posted image Erika pa je tudi čisto navdušena nad tem, ona bi zdaj skozi nekaj "delala, Erika delala" user posted image

Nov član družine je tudi ok (pravkar mi je naredil eno darilo v plenice!), Erika se je lepo navadila nanj. Zdaj ga kar pogosto objema in ljupčka in edino kar ji teži je, da še ne more nič pametnega počet z njim user posted image Je en tak ekspresen jedec - doji se vsakič samo na eni dojki in spije celo v petih minutah. Ker je potem tri ure mir in se lepo redi, očitno hitro srka. Je mož že ponosen, da bo Primož zmagoval v tekmovanjih tipa kdo spije prej en liter pira user posted image Pa scrkljan je že do amena - čez dan spi praktično samo takrat, ko ga imamo v naročju user posted image Takoj, ko ga damo v njegovo košaro, se zbudi. No, ampak saj je zelo priden, joče samo če ga krči dajejo.

Moram šibat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.12.2009 20:47:55   
san
o, ja, nčk, fajn idejeuser posted image . naš mali poleg makarončkov tudi zelo rad recimo polento ali pa pesek presipava iz enega lončka v drugega, pa kamenčke. pa vodo, to zdej sploh obžuje pretakat iz kozarčkov ali stklenic v kozarčke.

drugače pa dinki, mumu, lona, upam da ste imele fajn babji žuruser posted image

dinki, pa še za danes predvidevam, da je bilo super lepo! tvoj možek je pa res zlatuser posted image

lona, pikepoke za tajkouser posted image , naš bani tud kašlja spet, upam, da ne bo vročine čez vikend fasal

špela, ma itak da bo 10-tkauser posted image user posted image držim pesti!
drugače pa le poslušaj svoje telo in mu privošči počitek!

iii, terida, se spomnim kako so moji tudi sam na rokcah spaliuser posted image . lepo da uživate v ustvarjanju in da erika že porajta primožauser posted image še pol leta, pa se bosta že lahko igrala kaj

zofy, upam, da ste pa vi že čisto na konju... imena, hja nimam pojmauser posted image , jst tud za fanta spet iščem..nič pametnegauser posted image . mogoče julija in jakob, ali pa filip
evo, ti napišem imena fantkov v vrtcu pri baniju: guntur, valentin, aron, anže, rok, matej, jonas, david in pri izidorju: vid, maks,, lukas, rožle, vito, adjan, kristjan, gal, matic, anžej, bor, ambrož, gašper... mogoče ti pa kakšno pade v uhouser posted image

aja, zakj sploh pišem... čist na hitr, ker morm še neki narest
predvčerajšnjim sta namreč tast in tašča izvedela za mojo nosečnost... že predpredvčerajšnjimuser posted image me je v bistvu tašča vidla v ozki majici, pa valda ni nič rekla. al je pa mislila, dasm se tolk zredilauser posted image . zjutraj me je pa tast zasačil in valda se je takoj spet spomnil in rekle, pa si res nosečauser posted image . sej sem vedu, se ti vidi po obrazu - dobr opazuje. in potem naprej, koliko pa si noseča, čaki zihr je spet iz morja iz istre, 5 mesecev, ane? ni kej model razturauser posted image . v glavnem najprej mi ni pustu niti do besede, še dobr, ker sploh nisem vedla kaj rečt, pol je pa začel najedat, pa da kako bom to sploh sfolgala, pa kaj bo pol k bojo odrasli, pa da on bo sam izidorju zapustil svojo polovico stanovanjauser posted image , pa da je imela marija antonieta 16 otrok, pa take je stresal, pa sem ga imela dovolj in sm šla kar stran. no posledično tašča ni govorila do danes sploh z mano, danes mi je pa celo zamomljala nazaj dober dan ene tretjič, ko sva se videli... no, bo še zanimivo jutri pri kosilo, ko bo tast začel naprej najeda še otrokom in mojmu dragemu... sej njemu je tud že neki govoru, da je samo star fotr mel 4 otroke, ostali pa vsi po tri in on in sestra po enga. kr neki. v glavnem za taščo sm kar vedla, da bo slabe volje spet, kaj čmo...tko pač je, sej je itak zmeri

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.12.2009 21:32:57   
Vilma
Dober večer punce,
sem sama doma user posted image  Ded je šel žurat, otroci spijo, jaz pa pri deci vinčka berem RR. Kaj češ lepšega user posted image  JUtri grem pa jaz ven, imamo ženski večer in se že zdaj neizmerno veselim. In prespala bom kar v Ljubljani, kar bo prvič odkar imam otroke. Vav upam samo, da se ga ne bom od samega navdušenja napila že v prve pol ure. Tega ne maram, potem propade cel večer, jaz bi pa rada do jutra žurala. Tega nisem počela že najmanj štiri leta., komaj čakam!!!! user posted image
Včeraj smo imeli dedka Mraza na Brniku, se je kot obljubljeno pripeljal s frčkoplanom. Praznik je maksimalno uspel. Je pa Dominik ful zameril, ker smo ga "zvlekli" stran od helikopterjev. Še pol ure zatem je govoril, da je jezen in slabe volje. Skratka helikopterji so vžali sto na uro, je bil čist frapiran. Po praznovanju smo pa šli v MC Donalda. Jaz nisem bila že 10 let in se imela ful ful slabo vest, ker smo šli z dvema tako malima otrokoma. Pa sem rekla, ma ja, ajde, sej en bo konc sveta, če enkrat jesta tist pomfrit iz MC Donalda. Hamburgerje in pišanca itak nista hotela. In potem sem doživela makismalen šok, ker je populacija v MC Donaldu točno taka kot je naša familija. Ata, mama in mali otroci. user posted image  Tako da se na koncu niti nisem slabo počutila, vem pa, da me MC Donald ne vidi naslendjih deset let. Njihovih hamburgerjev ne morem spravit po grlu, pa če sem še ne vem kako lačna. No pomfrit je ok, sladoled pa mega! In tega sem si klub minusu privoščila.user posted image

San draga moja, za tastare se ne sekiri, če boš ti zmogla, bodo tud oni mogli! user posted image  To je tko zelo splošno in na hitro rečeno, sam očitno res rabita malo časa, da predelata in se navadita.
Zofy imena..za fantka ane? Dominik je imel delovno ime Jaka. V špilu so bila še imena Nik, Gregor, Aljoša, MItja. Malo povprašaj stare starše, jaz sem vedno, sicer njihovih imen nisem uporabila, mi je bilo pa fajn slišat, kaj si oni mislijo. Pri nas je bila Julija skoraj Melisa, pa sem si potem zadnji moment premislila zaradi mnenja moje mame, ki ga je imela na to ime in sem ga upoštevala.
Terida draga, uživaj v dvojnem materinstvu! Primož že ve, kako pustit mamo, da se spočije in prav je tako! Naj čim dlje tako traje!
Mumu Tit je krasno ime, poglej kakšnega korenjaka ima Dinki, bi si ga vsaka mama želela. Meni je Tit eno najlepišh kratkih imen, pa nisem ravno ljubiteljica kratkih skovank.
Špela draga moja, kam sva se midve izgubili, da še na kavo ne zmoreva ? A si za eno v tednu pred novim letom. Mi smo vsi doma, bi uspela sama uit ven brez otrok. Si za?  Jaz držim pesti, da bo izpit desetka, da si ga naredila, pa itak ni dvoma! Maks pa govori kot moj DOminik, itak! Ne vem, kje je moj sine staknil besedne zveze kot so: Mami, to je res neverjetno. Mami sem se zbudu dobre volje, in podobne user posted image

Zdaj pa eno resno vprašanje za vse. A vas v tem času tudi dajejo tiste novoletne zaobljube? Jaz sem prov neverjetna, najbolj seveda pri planih za naslednje leto. Še mal, pa vam bom napisala, da verjamem v dedka Mraza. user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.12.2009 21:43:40   
Vilma
Aja, manjka še pika na i. Spanje. user posted image Sam da sem se zadnjič pohvalila, pa so se prec vse lune zarotle proti meni. Oba sta v neki "mami fazi", če me razumete. Dominik se zbudi 2x na noč,nekje  med drugo in pol četrto, Julija pa na vsaki dve uri. Jao jao, spet sem adijo. Adijo so tud moje skrite želje za še enim dojenčkom, ker tretje nespečnosti moje utrujeno telo res ne bi preneslo. Vem,da se sliši za določene čist mimo in nerazumljivo, ampak če pišem iskreno, je točno tako kot sem zapisala. Vem, da bo, da se bo popravilo, ampak ko takole stanje traja teden dni, mi te besede bore malo pomagajo. Tako da, vem da bo že, sam ne mi ve tega pisat, a je ok? user posted image

Zdaj pa šibam spat, ko si umijem zobe in se zrihtam za posteljo, bo ura ravno taprava za spat: deset.
Lahko noč punce in se beremo.
Poljubčki, pozdravčki

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.12.2009 22:23:52   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Mumu Tit je krasno ime, poglej kakšnega korenjaka ima Dinki, bi si ga vsaka mama želela. Meni je Tit eno najlepišh kratkih imen, pa nisem ravno ljubiteljica kratkih skovank.

sem vas hotela samo malce prebrat in pisat šele v ponedeljek, ampak vilma, si me s tem kar si napisala kar ganila, veš? Hvala! user posted image  user posted image

novoletne zaobljube....kaj pa vem, jst si jih ponavadi kar vsako leto konec leta zadam. Pa ne, da bi verjela kao v dedka mraza, ampak je idealna prelomnica, da si malo pometeš, počistiš v mislih, glavi....in si ponavadi obljubim, da se bom bolj potrudila na stvareh na katere skozi leto nehote pozabljam...sej veš, vsi strmimo k temu, da bi bili zmeraj boljši, da bi življenje živeli polno in zadovoljno in v tem smislu so tudi moje zaobljube. Imam v načrtu si jih letos zapisat.

san, super da končno vesta, ker to je že ena skrb manj za tebe in tvojega moža. verjetno bo sedaj še napeto par dni potem se bo pa zadeva umirila. Nimaš kej, se naj pa onadva obremenjujeta s stvarmi kot so kdo je imel koliko otrok in zakaj jih imata vidva toliko.....drži se! pa sej si močna ženska, zate se res ni za bat user posted image
in kakšna specialna imena imate pri vas v vrtcu....za tretino jih prvič slišim user posted image

babji žur je popolnoma uspel. hvala za lepe želje. jaz sem si dala duška, mi je bilo super. Kaj čem, moram zdej mal žurat, ker user posted image  še nisem in pol si iščem pluse tega, da še nisem, da nisem preveč slabe volje user posted image .
Lona76, kako me nisi opazila, pa čist pred njega smo se skor nabile  user posted image user posted image ....kje si pa mela oči, sam na njemu, ne? user posted image  je bil fajn koncert, moram tud jst priznat, se je modelček čist uživel.

Na koncu še user posted image user posted image user posted image  za Tajo in Banija!
terida, lepo je brati, da erika počasi razvija sestrsko ljubezen user posted image .

zdej grem pa še jst v vodoravni položaj.
Lep vikend....pa Lona, vse naj tvojemu možeku user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.