san
|
o, ja, nčk, fajn ideje . naš mali poleg makarončkov tudi zelo rad recimo polento ali pa pesek presipava iz enega lončka v drugega, pa kamenčke. pa vodo, to zdej sploh obžuje pretakat iz kozarčkov ali stklenic v kozarčke. drugače pa dinki, mumu, lona, upam da ste imele fajn babji žur dinki, pa še za danes predvidevam, da je bilo super lepo! tvoj možek je pa res zlat lona, pikepoke za tajko , naš bani tud kašlja spet, upam, da ne bo vročine čez vikend fasal špela, ma itak da bo 10-tka držim pesti! drugače pa le poslušaj svoje telo in mu privošči počitek! iii, terida, se spomnim kako so moji tudi sam na rokcah spali . lepo da uživate v ustvarjanju in da erika že porajta primoža še pol leta, pa se bosta že lahko igrala kaj zofy, upam, da ste pa vi že čisto na konju... imena, hja nimam pojma , jst tud za fanta spet iščem..nič pametnega . mogoče julija in jakob, ali pa filip evo, ti napišem imena fantkov v vrtcu pri baniju: guntur, valentin, aron, anže, rok, matej, jonas, david in pri izidorju: vid, maks,, lukas, rožle, vito, adjan, kristjan, gal, matic, anžej, bor, ambrož, gašper... mogoče ti pa kakšno pade v uho aja, zakj sploh pišem... čist na hitr, ker morm še neki narest predvčerajšnjim sta namreč tast in tašča izvedela za mojo nosečnost... že predpredvčerajšnjim me je v bistvu tašča vidla v ozki majici, pa valda ni nič rekla. al je pa mislila, dasm se tolk zredila . zjutraj me je pa tast zasačil in valda se je takoj spet spomnil in rekle, pa si res noseča . sej sem vedu, se ti vidi po obrazu - dobr opazuje. in potem naprej, koliko pa si noseča, čaki zihr je spet iz morja iz istre, 5 mesecev, ane? ni kej model raztura . v glavnem najprej mi ni pustu niti do besede, še dobr, ker sploh nisem vedla kaj rečt, pol je pa začel najedat, pa da kako bom to sploh sfolgala, pa kaj bo pol k bojo odrasli, pa da on bo sam izidorju zapustil svojo polovico stanovanja , pa da je imela marija antonieta 16 otrok, pa take je stresal, pa sem ga imela dovolj in sm šla kar stran. no posledično tašča ni govorila do danes sploh z mano, danes mi je pa celo zamomljala nazaj dober dan ene tretjič, ko sva se videli... no, bo še zanimivo jutri pri kosilo, ko bo tast začel naprej najeda še otrokom in mojmu dragemu... sej njemu je tud že neki govoru, da je samo star fotr mel 4 otroke, ostali pa vsi po tri in on in sestra po enga. kr neki. v glavnem za taščo sm kar vedla, da bo slabe volje spet, kaj čmo...tko pač je, sej je itak zmeri
|