|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
22.12.2009 17:24:55   
farfala
jancci men je tako od daleč tvoja jelkica všečuser posted image , domiselna pa tiste ovčke spodaj, me spominja na otroška letauser posted image

sonček tvoja je tud superuser posted image

rubica kaj te muči?

ulla pridna punca

ploha v tvoji veliki hiši bomo še izgubili naše čmrljeuser posted image

kiara tebe tud že celi mesec nekaj mučiuser posted image , uživaj danes

krtekxx super, da sta doma,sem vsak dan pomislila na vaju in istočasno upala, da nama ne bo treba v bolnico.
Naš je pa 4 dni kuhal, včeraj je bilo zvečer še bolje, temp.smo zbili samo z voltarenom zvečer.Danes je pa siten za znoretuser posted image

Moram rečt, da je ta dec.o9 meni eden od najbolj bednih - mali bolan, večji bolan, spet mali bolan, zdaj še moj dragi ful kašlja. Za povrh je pa mojega tasta danes še možganska kap user posted image user posted image user posted image

Malo sem zatežila pa upam, da bo zdaj že enkrat bolje

Upam, da imate drugod več božičnega vzdušja kot pri nas.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
22.12.2009 18:52:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Nobena ni moje smreke komentirala user posted image Zgleda da je res bolj čudna, ker meta je še opazla ni user posted image user posted image

Ulla BRAVO za izpit!

Jest grem kukije pečt, samo čakam, da miss zaspi.....

oprosti sem čist spregledala :)  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še pol mi ni blo čist jasn kaj je to user posted image user posted image user posted image , ampak je pa izredno zanimiva, sploh ko sem prebrala kako in iz česa je.
jast ko pomislim na smrekco vidim 6350 kuglc različnih barv in še ene tolk lučk.

počutje otrok je boljše, noski pa polni in malo še kašljata

zvezdica, danes zjutraj sem se spomnila na tebe, ker se tak zgodaj vstajateuser posted image ....zunaj je bila še tema, špela ni več hotla spat, jaz se nisem mogla vstat in sem si mislila pa kolk za boga je komaj urauser posted image user posted image in je bila 7....pol sem se pa na tebe spomnila kak mora bit grozno se tak zgodaj zbudit in kak mi bo uspevalo ko bom šla v službouser posted image ....drugače si ti bol jutranji tip

kruto je če vstaneš ob 7ih, še bolj če ob petihuser posted image
Sem bolj jutranja ja, sam zdaj itak tolk mal spim, da mi sploh ni več nč jasn. A sem nočni ptič,....

Za službo upam, da ti ne bo prehudo, jast bom še dva meseca doma, v tem času pa upam, da mi zalaufa še ena reč. Kdaj pa greš delat?

Robčki, ja to je poseben užitek. user posted image

Doma. Neka virusna driska ali pa 7,8,9,10 ali katerakoli otroška bolezen že je to bila. 5 noči in 4 dni kuhanja do 40, zbit se ni dalo z nobeno rečjo. Ko pa je T padla, je pa padla.

ma lih prej sem mislial nate. Sam da ste ok in doma. Kako je tamal?

Moram rečt, da je ta dec.o9 meni eden od najbolj bednih - mali bolan, večji bolan, spet mali bolan, zdaj še moj dragi ful kašlja. Za povrh je pa mojega tasta danes še možganska kap user posted image user posted image user posted image

ja bemti no, kaj se to dogaja? user posted image farfalca user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
22.12.2009 19:17:31   
Zvezdica
Niia, kako je bilo pri Dedku Mrazu? Tud liam je šel, mi2 s patrikom pa afne guncava že ves popoldan.

Lepo se imej na zabavi.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
22.12.2009 19:56:48   
Jancci
Joj jest tok težko rečem za ju3 kdaj, ker ne vem še točno kaj bo z avtom!? user posted image Serviser še ni klical, čakam... dežne prevleke za na vozek pa tut nimam. user posted image

Sonček a ti prideš? Pa Barba? Ploha? Še kera??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
22.12.2009 19:57:36   
sonček33
Lovro se danes uspava sam... ati je šel na brooball, mami pa nima časa stat ob posteljici user posted image ... joka ne...se je pa zdej naučil delat balončke iz sline in to je zdej njegova No. 1 fora...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
22.12.2009 20:38:56   
khurde
farfala, user posted image

danes sva jedli zelenjavno juho (šalotka, česen, kvinoja, rdeča leča, rdeča pesa, cvetača, brokoli) in pirine zdrobove cmoke + jabolčna čežana. dobro. user posted image

sem vas mal brala tekom dneva, mala naspidirana, ni bilo časa pisat, pa se mi zdi, da sem itak vse pozabila. user posted image  za nazaj gledat pa ne grem, ker bom šla kmal spat. user posted image  aja, mal se spomnim...

ulla, je piflarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo bravo user posted image

sonček pa je nalepla dve luštni slikci user posted image user posted image user posted image

no, ko smo že pri smrekcah... jancci, men je tvoja stvaritev všeč. men so všeč take, mal drugačne, zadeve user posted image

ah, sej res... ploha pa hod na cipe user posted image

kiara, sej so že dost stari, da jejo vse živo. pa moja gospodična že itak skos je isto kar jaz, nikol nisem zanjo prav posebi kuhala (edin čist na začetku, prva dva meseca, k je bilo tisto osnovno uvajanje, pa je jedla sam po eno stvar naenkrat)... moja stara mama prav, da mam itak sama tako prehrano, k je dojenčku prijazna user posted image  je pa tko, da uvajam res v iber počas... najbolj zato, ker bom skor še en let z njo in mi ni treba nikamor hitet, pa tut zato, k sama pojem enih zadev ful malo (npr. kruh). k pšenico je prvič probala šele v soboto, sej prej je piro in oves, sam tut mal bolj pozno. kruh sem ji prvič včer dala, ajdovega, od enega kmeta na tržnici. z jajci je pa itak tko, da jih jaz ne uporabljam in ne kupujem izdelkov, ki jih vsebujejo. jih pa jem, če mi kdo torto časti user posted image user posted image user posted image  sam ajde, njej bom že kdaj kak jajc privoščla user posted image  tok z gorenjske pa spet nisem user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
22.12.2009 20:39:50   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lovro se danes uspava sam... ati je šel na brooball, mami pa nima časa stat ob posteljici user posted image ... joka ne...se je pa zdej naučil delat balončke iz sline in to je zdej njegova No. 1 fora...

user posted image user posted image user posted image user posted image

a se je uspaval? a je sam balončke tok časa delal, da mu je dolgčasno ratal?

< Sporočilo je popravil khurde -- 22.12.2009 20:40:07 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
22.12.2009 20:42:51   
sonček33
khurde.... maš prav... ko balončki niso bili več zanimivi je začel težit.... mami pa roke na uhlje in ne šmirgla..točno 5 minut, potem sem ga šla uspavat..pa nič, jok...evo, zaspal je šele v vozku in sem ga prestavila v posteljico - jok - čudežno prebujenje... sem ga na rokah uspavala....
Poskus št. 1 ni uspel.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
22.12.2009 20:43:51   
sonček33
farfala...naj december hitro mine.... drugo leto boljše bo

zvezdica.... kje si se potepala cel dan

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
22.12.2009 20:46:49   
sonček33
khurde super južnca... ti boš morala kar sporti pisat kaj kuhaš - imaš dobre in zanimive recepte

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
22.12.2009 20:52:32   
krtekxx
Farfala, pismo, a hoče bit Samo Briti podoben? Upam, da se še pred koncem leta vsem nam obrne na bolje.
Zvezdica, vsi 3 so OK. Moža pa zdeluje bronhitis. Mame pa itak ne smemo zbolet tudi če smo bolne.
Sicer pa sanjam o zavojih po pršiču in nameravam to v naslednjih dneh tudi udejanit.
Sicer pa, ker ne kaže, da bi se perioda 14 dni med boleznimi pri nas podaljšala sama od sebe, oz. princesa postala prekužena (žargon P), sem se odločila, da kljub nasprotovanju bližnje okolice (mož) naredim naslednje: poiščem varuško za fanta in ju za 2 meseca vzamem iz vrtca. Ena največjih investicij v življenju je gotovo zdravje otrok.
Sicer pa pijem en orehovec, ki sem ga dobila od ene stranke v ponedeljek,. Na zdravje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
22.12.2009 20:54:29   
sonček33
krtekxx, mislim, da si se prav odločila.... zdravje je na prvem mestu....in vi res potrebujete en koš zdravja v letu, ki prihaja. upam, da se vse uredi.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
22.12.2009 21:04:26   
Zvezdica
Lovro se danes uspava sam... ati je šel na broobal

a je zaspal lovre?

Brooball? Kaj je to?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
22.12.2009 21:06:09   
sonček33
lovre je zsapal - beri zgorajuser posted image
brooball - hokej brez drsalk, na ledu in z metlo

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
22.12.2009 21:07:12   
krtekxx
Brooball?

pa en šport, glih tolk eksotičen kot kriket - fantje se s čevlji drsajo po ledu in ene diske al kugle zbijajo. Dej Sonček, ti povej.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
22.12.2009 21:10:42   
Zvezdica
Zvezdica, vsi 3 so OK. Moža pa zdeluje bronhitis. Mame pa itak ne smemo zbolet tudi če smo bolne.

točno tako. Tole z varuško pa ni slaba ideja. Mislim da jo pri treh nujno rabiš, že zato, da si človek kdaj lahko kaj privošči. Nekje imam št ene deklice, ki pazi take male, moram mal pobrskat, baje je super. Mi je nismo uporabili, ker bi se predaleč vozila. Mal pobrskam, če kje najdem listek, če rabiš seveda.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
22.12.2009 21:11:27   
Zvezdica
lovre je zsapal - beri zgorajuser posted image
brooball - hokej brez drsalk, na ledu in z metlo

za lovra vidla potem ko sem že napisala, ta brooball me je v smeh spravil user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
22.12.2009 21:12:20   
sonček33
krtekxx navijam za smuko

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
22.12.2009 21:13:31   
Zvezdica
zvezdica.... kje si se potepala cel dan

S tamalima sva šla k enim liamovim prijateljem, ker je njihova punčka iela RD. Smo se mel tolk luštn, pa zunaj smo bili, na dežju ene dve uri. Smo bli mokri k miškeuser posted image luštn je blo.

Pa lima je bil pri Dedku mrazu. Pa tak super darilček je dobil. Je čist srečenuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
22.12.2009 21:14:11   
sonček33
dej povej kaj je dobil

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
22.12.2009 21:25:38   
kiara24
čer,

Krtekxx- super, da ste doma.

Farfala ja res je in očitno me bo še dolgo, ne bom tu raglablal k je BZ. Ful sem uživala moj je zabluzil k je narobe gledu pa ni blo tega filma pol in nisva šla. Sva šla pol sam na tortico. Groza, upam, da bo boljeuser posted image user posted image

Ali ga boste ve kaj srale letos za bejbije sedaj za Božič in NL?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
22.12.2009 21:27:08   
sonček33
kiara, saj bo boljše...user posted image
tvojega vpr, pa nisem razumela

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.12.2009 21:31:33   
barba
Zvezdica prideš jutri v KR na kavo? Bolj slabo kaže za jutri, ane?

No, mi smo imeli včeraj v moji službi Božička. Meta je bla včeri čist v luft, dons je pa že mal boljš. Dobila je barbiko s kopalnico. To je njena prva barbika in si jo je res dolgo želela. Jo je tako lepo gledat ko se igra, pogovarja z njo, razlaga, ... Tine je dobil pa en vlakec z vagoni in ene kocke. Tud ves navdušen nad vsem dogajanjem in igračami.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.12.2009 21:48:48   
rubica
čer

sem bolš, sam, da je punči zaspala, ma nč dans ni bil moj dan, ne venm kr neki no to vreme me je pahnilo v melanholijo, pa ja bo ju3 bolš ne?

kiara pr nas bo kar precej dobila za božič, od vseh družinskih članov nekaj, upam, pa sicer, da bo kdo namesto igrače dal kak bon oz everček, k igrač mamo že k dr***. mi2 ji bova kupla še 1 kombinezon, par pižamic in kako knjigico.

grem mal prebrat, kaj ste čvekale user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.12.2009 22:02:20   
Jancci
Barba jest ju3 SEM za kavo, ker bom drugače cel dan doma bluzila, ker bo itak dež. Bom že nekako do Tuša prilezla. Rečmo ob 11ih??

SONČEK, PLOHA, še kera????

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?