|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
22.12.2009 11:52:40   
sonček33
plohca, pa bi lahko tole tvoje mnenje mal zakamuflirala v en tak praznični papiruser posted image    Iskrenost je lepa čednost.

a bo pica?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.12.2009 11:54:14   
Ploha
sonček: mož nej gre pa k zobozdravniku user posted image user posted image a niste vedl?? user posted image pa upam, da bo kmal nehu bolet..

ko sem bla z meto noseča me je mal pred PDP-jam začel bolet zob, valda letim tja, pa prav sestra ( k me itak že pozna, stalna stranka pa to user posted image ) ja če vas do jutr nau nehu, ker taka bolečina kot sme jo imela jest ponavadi mine user posted image pridete na ruvanje...hm...ooo ne hvala, me je u moment nehu bolet user posted image mal pretiravam, sam je blo pa bliz...

al pa za une svečke po porodu, da se pokakaš user posted image sam da mi je omnila, sem že na wc-ju sedela....uf, zdej se spovnem kak šivi bolijo user posted image user posted image pa...eh brez veze user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.12.2009 11:54:37   
barba
Prov, pa nč če se nočte družit. Bomo pol mi tud doma, čeprov bi mi ful pasal mal kofetkat. Men tale vreme in gužva prov dol visi in me nč ne ovira.user posted image user posted image user posted image Jst itak sploh nimam filinga, da bojo prazniki, razn k morem kej spečt in ekstra skuhat.user posted image

Aja, vse smrekce so ful lepe.user posted image pa otroc tuduser posted image user posted image user posted image

Jancci - če uspeva zbasat odzadi 3 sedeže pol lahko gremo skup v LJ. Bom dons probala, če je izvedljivo. No ja, če srečanje sploh bo.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 22.12.2009 11:57:41 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.12.2009 11:57:53   
sonček33
barba..če pa prideš v lesce grem pa z veseljem na kavo

kaj boš kuhala?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.12.2009 11:59:25   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

plohca, pa bi lahko tole tvoje mnenje mal zakamuflirala v en tak praznični papiruser posted image    Iskrenost je lepa čednost.

a bo pica?

ja, zelo rada,..sam ponavad se pol nekak sama sebe zapletm, pa neki se vn mečem, pol pa še bolj čudno izpadem...pa itak je pomoje čist vsen kakšna se men zdi, sam da je njim všeč.

ja pica bo, se že peče, sicer sm jo dala v šprget na drva, bo tašča kšno rekla, ker polen da 180 stopinj, ke se loputka zapre itd. user posted image

sem pa prejle meti za jest dajala pa ji razlagam da pico delam, in sem rekla pomanjševalnico od pice, sicer čudna pomanjševalnica sam meti blazno smešna - PICKA, PICIKA user posted image

kadar greva midva z mojmu na pico zvečer, ponavad rečeva da greva na CIPO, ne vem točn zakaj, prvi razlog je ta, da naši neb vedl da greva na pico in se nekak enkrat nisva mogla zment če greva al ne greva, moj me pol čukasto gleda kam?? pa pravm na cipo ane?? no pol je blo pa jasn....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
22.12.2009 12:01:09   
Ploha
grem šporget vahtat user posted image

barba: teb sme pa še neki doužna user posted image , kaj če bi vidve z jancci v crkle pršle? user posted image to bi šlo...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
22.12.2009 12:01:25   
sonček33
ja zapleteš se hitr... tudi s cipo al pa pičicouser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
22.12.2009 12:03:15   
Jancci
smrekca: od jancci: men je čudna, po pravici povedan...mislim, če ne bi povedala da je smrekca, sploh ne bi vedla a to je letos prvič taka, ravno zarad tega, da je meta ne opazi a pač tako imate pa pika?? Ker jest sem za bolj klasične.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Faca!! To je iz stiropora, pa mah gor. Men je pa fajna. Sem pa vesela, da poveš po pravici. Mojmu tut ni preveč všeč! user posted image

Barba lahko greva pa v Lesece ju3?? Sonček a boš kej spekla?? user posted image user posted image user posted image Al pa v Cerklje!! Ploha a bo kej cipe ostalo?? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.12.2009 12:05:23 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
22.12.2009 12:04:42   
sonček33
spekla nam.. kufe pa ni panike...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
22.12.2009 12:08:11   
sonček33
ploha... aja, hvala za info, da je treba k zobraju, če te boli zob, ker sem ga mislna poslat k mesarju :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.12.2009 12:09:20   
sonček33
na cipo pa še jest pridem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.12.2009 12:16:02   
Jancci
Barba, Ploha, Sonček??? Še kera... kam pol... jutri v Cerklje??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.12.2009 12:34:21   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Barba, Ploha, Sonček??? Še kera... kam pol... jutri v Cerklje??

haha, janci a gremo pol kr v štalco na cipo?? user posted image user posted image

sonček: uf, še dobr da sem te opozorila, res...user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
22.12.2009 12:54:37   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
kaj boš kuhala?

dons je pri nas krompir po cigansko (pečen krompir s papriko in govejim mesom iz juhe + začimbe, malo smetane) in mešana solata

Jannci - men ni panike v Cerklje, če v LJ nau nč, pa če nas Ploha ne sprejme gremo pa v Lesceuser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
22.12.2009 13:29:40   
mimi30
mi trije smo bili že v trgovini....nejc si je po včerajšnjem postu zaželel kruh namazan s sirom, ki pa ga seveda ni bilo domauser posted image

ravno sem prekinila uničevanjeuser posted image ....špela je čist nora na vlažne otroške robčke, če dobi paket v roke ga odpre in jih začne ven vlačit do zadnjega....odpre pa paket vedno tud, če že jaz težk najdem tisto folijouser posted image

počutje otrok je boljše, noski pa polni in malo še kašljata

zvezdica, danes zjutraj sem se spomnila na tebe, ker se tak zgodaj vstajateuser posted image ....zunaj je bila še tema, špela ni več hotla spat, jaz se nisem mogla vstat in sem si mislila pa kolk za boga je komaj urauser posted image user posted image in je bila 7....pol sem se pa na tebe spomnila kak mora bit grozno se tak zgodaj zbudit in kak mi bo uspevalo ko bom šla v službouser posted image ....drugače si ti bol jutranji tip?

lepe smrekice in sonček dobre slikice malega škratkauser posted image ....jancci men se zdi tvoja smreka tolk zanimiva, da sem gledla kje jo lahk povečam, da jo bom mal boljše vidlauser posted image

dans pa na dedka mraza pri telovadbi

sem pa komi zorganizirala tale kosila in večerje okol božičauser posted image ....sam, da smo drugo leto v našem novem stanovanju in nej pride kdo če, mi ne gremo nikamor, ker tole je to mač

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
22.12.2009 13:55:11   
Jancci
ravno sem prekinila uničevanje ....špela je čist nora na vlažne otroške robčke, če dobi paket v roke ga odpre in jih začne ven vlačit do zadnjega....odpre pa paket vedno tud, če že jaz težk najdem tisto folijo

To Meta isto dela!!!! Kok so smešni! user posted image user posted image user posted image

No, Ploha povej a je kakšna kafana za naše čmrjle v Cerkljah ali bližnji okolici?? Sonček a bi ti res prišla,.. tut če ne bo pice?

Kukiji so pečeni, Meta je budna,... pol pa k taščici na kosilo. user posted image

Mimi ti kar pomanjšano smrekco glej, drugače še tebi ne bo več všeč. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.12.2009 13:56:19 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
22.12.2009 14:01:51   
Ploha
ne kafane ni nobene take, saj zdele se ne spovnem, ampak če bi blo bi tud jest tja zavila,...je pri meni doma fajn, ko imam tepihe po tleh in velik placa, sam bojo mel doma velik za sprašvat, pa čigava je bla ta, pa skod je, pa kva ma za enga, to se mi pa res ne da user posted image user posted image

tko, da jancci, ne vem, kaj pa okolica kranja, kr tuš planet, tm je blo kul, sonči a bi pršla???

aja pa zdele, da povem, ko bomo v svoji hiši, bo srečanje pri nas doma, a ste za punce??

ker vse poti vodijo v cerklje user posted image tko pač je user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.12.2009 14:44:40   
Jancci
Ploha men je prav! Vse kar si naštela! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
22.12.2009 14:51:11   
rubica
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
22.12.2009 14:55:06   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

user posted image

kaj je rubica?? user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
22.12.2009 14:55:41   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ploha men je prav! Vse kar si naštela! user posted image

no super user posted image

kdaj pa pol v tušu??? to pa ti povej user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
22.12.2009 15:19:57   
kiara24
oj,

vidim, da ste ful še pridne in kuhate svojim nekaj posebnega, no jaz ji večina že dajem kar tisto kar jemo mi. no ok danes recimo je imela ona polento in por, pa ribico. Midva pa krompirjevo solato in ribico.

Noč- kar ok, zjutraj se mi vedno joče pa ne vem zakaj, pol jo pa k sebi prestavim je pa boljše. Samo to je ponavadi šele po 7 uri tako da je kar ok.

Jancci- smrekica je nekaj posebnega mi imamo veliko, 1,8 m in polno bunkic lučk, čokoladnih bonbonov ki jih Klara z užitkom jemle dol iz dreveščkauser posted image .....

Ulla- bravo za izpit!

Ploha- ti si pa danes ful slabe volje, če rabiš kaj mi lahko napišeš na ZS, sem ti na voljo.

B ejbike lepo se mejte, jaz mojo lubico peljem v varstvo k moji mami, midva greva pa v kinouser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
22.12.2009 15:50:51   
mimi30
Mimi ti kar pomanjšano smrekco glej, drugače še tebi ne bo več všeč. user posted image user posted image

ja adventni venčki klasika mi niso ravno najbolj všeč, mogoč bom zdaj ugotovila da smreke pa so klasika boljšeuser posted image user posted image

ulla, zdaj pa na zaslužene počitniceuser posted image , user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
22.12.2009 16:25:27   
krtekxx
Doma. Neka virusna driska ali pa 7,8,9,10 ali katerakoli otroška bolezen že je to bila. 5 noči in 4 dni kuhanja do 40, zbit se ni dalo z nobeno rečjo. Ko pa je T padla, je pa padla.
Se oglasim kaj, ko bom imela čas.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
22.12.2009 17:09:11   
sonček33
krtekxx, sem vesela, da ste domauser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?