Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 11:52:40
|
|
|
|
sonček33
|
plohca, pa bi lahko tole tvoje mnenje mal zakamuflirala v en tak praznični papir Iskrenost je lepa čednost. a bo pica?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 11:54:14
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: mož nej gre pa k zobozdravniku a niste vedl?? pa upam, da bo kmal nehu bolet.. ko sem bla z meto noseča me je mal pred PDP-jam začel bolet zob, valda letim tja, pa prav sestra ( k me itak že pozna, stalna stranka pa to ) ja če vas do jutr nau nehu, ker taka bolečina kot sme jo imela jest ponavadi mine pridete na ruvanje...hm...ooo ne hvala, me je u moment nehu bolet mal pretiravam, sam je blo pa bliz... al pa za une svečke po porodu, da se pokakaš sam da mi je omnila, sem že na wc-ju sedela....uf, zdej se spovnem kak šivi bolijo pa...eh brez veze
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 11:54:37
|
|
|
|
barba
|
Prov, pa nč če se nočte družit. Bomo pol mi tud doma, čeprov bi mi ful pasal mal kofetkat. Men tale vreme in gužva prov dol visi in me nč ne ovira. Jst itak sploh nimam filinga, da bojo prazniki, razn k morem kej spečt in ekstra skuhat. Aja, vse smrekce so ful lepe. pa otroc tud Jancci - če uspeva zbasat odzadi 3 sedeže pol lahko gremo skup v LJ. Bom dons probala, če je izvedljivo. No ja, če srečanje sploh bo.
< Sporočilo je popravil barba -- 22.12.2009 11:57:41 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 11:57:53
|
|
|
|
sonček33
|
barba..če pa prideš v lesce grem pa z veseljem na kavo kaj boš kuhala?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 11:59:25
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 plohca, pa bi lahko tole tvoje mnenje mal zakamuflirala v en tak praznični papir Iskrenost je lepa čednost. a bo pica? ja, zelo rada,..sam ponavad se pol nekak sama sebe zapletm, pa neki se vn mečem, pol pa še bolj čudno izpadem...pa itak je pomoje čist vsen kakšna se men zdi, sam da je njim všeč. ja pica bo, se že peče, sicer sm jo dala v šprget na drva, bo tašča kšno rekla, ker polen da 180 stopinj, ke se loputka zapre itd. sem pa prejle meti za jest dajala pa ji razlagam da pico delam, in sem rekla pomanjševalnico od pice, sicer čudna pomanjševalnica sam meti blazno smešna - PICKA, PICIKA kadar greva midva z mojmu na pico zvečer, ponavad rečeva da greva na CIPO, ne vem točn zakaj, prvi razlog je ta, da naši neb vedl da greva na pico in se nekak enkrat nisva mogla zment če greva al ne greva, moj me pol čukasto gleda kam?? pa pravm na cipo ane?? no pol je blo pa jasn....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:01:09
|
|
|
|
Ploha
|
grem šporget vahtat barba: teb sme pa še neki doužna , kaj če bi vidve z jancci v crkle pršle? to bi šlo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:01:25
|
|
|
|
sonček33
|
ja zapleteš se hitr... tudi s cipo al pa pičico
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:03:15
|
|
|
|
Jancci
|
smrekca: od jancci: men je čudna, po pravici povedan...mislim, če ne bi povedala da je smrekca, sploh ne bi vedla a to je letos prvič taka, ravno zarad tega, da je meta ne opazi a pač tako imate pa pika?? Ker jest sem za bolj klasične. Faca!! To je iz stiropora, pa mah gor. Men je pa fajna. Sem pa vesela, da poveš po pravici. Mojmu tut ni preveč všeč! Barba lahko greva pa v Lesece ju3?? Sonček a boš kej spekla?? Al pa v Cerklje!! Ploha a bo kej cipe ostalo??
< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.12.2009 12:05:23 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:04:42
|
|
|
|
sonček33
|
spekla nam.. kufe pa ni panike...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:08:11
|
|
|
|
sonček33
|
ploha... aja, hvala za info, da je treba k zobraju, če te boli zob, ker sem ga mislna poslat k mesarju :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:09:20
|
|
|
|
sonček33
|
na cipo pa še jest pridem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:16:02
|
|
|
|
Jancci
|
Barba, Ploha, Sonček??? Še kera... kam pol... jutri v Cerklje??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:34:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Barba, Ploha, Sonček??? Še kera... kam pol... jutri v Cerklje?? haha, janci a gremo pol kr v štalco na cipo?? sonček: uf, še dobr da sem te opozorila, res...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 12:54:37
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kaj boš kuhala? dons je pri nas krompir po cigansko (pečen krompir s papriko in govejim mesom iz juhe + začimbe, malo smetane) in mešana solata Jannci - men ni panike v Cerklje, če v LJ nau nč, pa če nas Ploha ne sprejme gremo pa v Lesce
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 13:29:40
|
|
|
|
mimi30
|
mi trije smo bili že v trgovini....nejc si je po včerajšnjem postu zaželel kruh namazan s sirom, ki pa ga seveda ni bilo doma ravno sem prekinila uničevanje ....špela je čist nora na vlažne otroške robčke, če dobi paket v roke ga odpre in jih začne ven vlačit do zadnjega....odpre pa paket vedno tud, če že jaz težk najdem tisto folijo počutje otrok je boljše, noski pa polni in malo še kašljata zvezdica, danes zjutraj sem se spomnila na tebe, ker se tak zgodaj vstajate ....zunaj je bila še tema, špela ni več hotla spat, jaz se nisem mogla vstat in sem si mislila pa kolk za boga je komaj ura in je bila 7....pol sem se pa na tebe spomnila kak mora bit grozno se tak zgodaj zbudit in kak mi bo uspevalo ko bom šla v službo ....drugače si ti bol jutranji tip? lepe smrekice in sonček dobre slikice malega škratka ....jancci men se zdi tvoja smreka tolk zanimiva, da sem gledla kje jo lahk povečam, da jo bom mal boljše vidla dans pa na dedka mraza pri telovadbi sem pa komi zorganizirala tale kosila in večerje okol božiča ....sam, da smo drugo leto v našem novem stanovanju in nej pride kdo če, mi ne gremo nikamor, ker tole je to mač
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 13:55:11
|
|
|
|
Jancci
|
ravno sem prekinila uničevanje ....špela je čist nora na vlažne otroške robčke, če dobi paket v roke ga odpre in jih začne ven vlačit do zadnjega....odpre pa paket vedno tud, če že jaz težk najdem tisto folijo To Meta isto dela!!!! Kok so smešni! No, Ploha povej a je kakšna kafana za naše čmrjle v Cerkljah ali bližnji okolici?? Sonček a bi ti res prišla,.. tut če ne bo pice? Kukiji so pečeni, Meta je budna,... pol pa k taščici na kosilo. Mimi ti kar pomanjšano smrekco glej, drugače še tebi ne bo več všeč.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.12.2009 13:56:19 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 14:01:51
|
|
|
|
Ploha
|
ne kafane ni nobene take, saj zdele se ne spovnem, ampak če bi blo bi tud jest tja zavila,...je pri meni doma fajn, ko imam tepihe po tleh in velik placa, sam bojo mel doma velik za sprašvat, pa čigava je bla ta, pa skod je, pa kva ma za enga, to se mi pa res ne da tko, da jancci, ne vem, kaj pa okolica kranja, kr tuš planet, tm je blo kul, sonči a bi pršla??? aja pa zdele, da povem, ko bomo v svoji hiši, bo srečanje pri nas doma, a ste za punce?? ker vse poti vodijo v cerklje tko pač je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 14:44:40
|
|
|
|
Jancci
|
Ploha men je prav! Vse kar si naštela!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 14:51:11
|
|
|
|
rubica
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 14:55:06
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica kaj je rubica??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 14:55:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ploha men je prav! Vse kar si naštela! no super kdaj pa pol v tušu??? to pa ti povej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 15:19:57
|
|
|
|
kiara24
|
oj, vidim, da ste ful še pridne in kuhate svojim nekaj posebnega, no jaz ji večina že dajem kar tisto kar jemo mi. no ok danes recimo je imela ona polento in por, pa ribico. Midva pa krompirjevo solato in ribico. Noč- kar ok, zjutraj se mi vedno joče pa ne vem zakaj, pol jo pa k sebi prestavim je pa boljše. Samo to je ponavadi šele po 7 uri tako da je kar ok. Jancci- smrekica je nekaj posebnega mi imamo veliko, 1,8 m in polno bunkic lučk, čokoladnih bonbonov ki jih Klara z užitkom jemle dol iz dreveščka ..... Ulla- bravo za izpit! Ploha- ti si pa danes ful slabe volje, če rabiš kaj mi lahko napišeš na ZS, sem ti na voljo. B ejbike lepo se mejte, jaz mojo lubico peljem v varstvo k moji mami, midva greva pa v kino .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 15:50:51
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi ti kar pomanjšano smrekco glej, drugače še tebi ne bo več všeč. user posted image user posted image ja adventni venčki klasika mi niso ravno najbolj všeč, mogoč bom zdaj ugotovila da smreke pa so klasika boljše ulla, zdaj pa na zaslužene počitnice ,
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 16:25:27
|
|
|
|
krtekxx
|
Doma. Neka virusna driska ali pa 7,8,9,10 ali katerakoli otroška bolezen že je to bila. 5 noči in 4 dni kuhanja do 40, zbit se ni dalo z nobeno rečjo. Ko pa je T padla, je pa padla. Se oglasim kaj, ko bom imela čas.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 22.12.2009 17:09:11
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx, sem vesela, da ste doma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?