|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
23.12.2009 10:19:49   
barba
ah, pol bomo pa mi tud doma .... se dobimo drugič

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
23.12.2009 10:22:21   
Nea
Jutro!

krtekxx - user posted image  da je spet vse OK.

ulla - user posted image  za izpit!!

Pri nas je nocoj spet snežilo in je vse belo. Samo ker je od zunaj 3C se verjetno ne bo obdržalo.
Včeraj mi je uspelo pomit okna in oprat zavese. S punčkami sem naredila kekse. Najprej sta se kregali katera bo kaj delala, katera bo zraven mamice stala... in v vsem kaosu smo pozabile dodat 2 jajca. Saj se mi je zdelo, da nekaj fali pa sem mislila da je to vanilin cuker user posted image  
Keksi so vseeno super izpadli.user posted image
Danes delamo bajadere al pa cimtove zvezdice.

Moram naredit seznam kaj naj vse kupim, ker je pri nas tudi v soboto in nedeljo vse zaprto.

Popoldan gre Lara na telovadbo, na koncu bo otroke obiskal Božiček. Zvečer pa grem ven. Otroke bom oblekla v pižame, jih dala v posteljo in šla.
Držite pesti, da mi bo uspelo user posted image user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
23.12.2009 10:24:20   
Nea
Vau marta82 user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
23.12.2009 10:30:21   
Jancci

Mi2 pa že čist oblečene in redi tu go. Še dobr, da sm firbčna.....user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
23.12.2009 10:33:21   
symona
Marta, čestitke za nagrado. Jaz sem bla tudi letos enkrat žrebana, ko so meli izlet v benetke, pa sem takrat mogla žal odpovedat, ker je moj bil na službenem potovanju.
Mi imamo pa danes v vrtcu dedka mraza. Pri mojem v službi pa so meli prejšnji teden božička, samo nismo šli, ker so imeli v ljubljani, darilo pa sta vseeno dobili. Lucija je dobila plasmacar, amadeja pa pametnega kužka in še eno igračo, dobili sta obe za isto vrednost, to je vsaka za 50,00 ojrov.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
23.12.2009 10:44:15   
ronja
dons morm še medenjake spečt, upam da bojo ratal, k so za darilauser posted image kmal se jst to spravim delat, a ne....dejte mi povedat, a un led, k se iz beljaka, limone in cukra gor premaže, a to se kr pusti, da se posuši, a j treba to pečtuser posted image k to še pa res nism nikol delala, sam surov beljak mi je pa mal navzgravžn, nouser posted image uglavnem neki bi, da pride lepa bela glazura čez....ideje?

Ulla, v principu se samo posuši. Jaz tega zdaj ne delam, ker so pač mali otroci, pa mi ni glih surovega jajca jim za dajat. zato delam limonin led namesto tega beljakovega, pa pride isto fino, samo hitreje moraš delat, pa manj prožna glazura je - amapk to lahko kompenziraš z izkušnjami, pa vseeno ratajo enako tenke in lepe črte.

Moji punci se bašeta s temle našim kruhkom, je prav fino ratal.

Khurde, Ronji sem naredila višnjevo-skutno torto brez jajc za 1. rd, Lejli bom naredila navadno z jajci, ker smo jih že uvedli, ker gre ona naslednji dan po svojem rdju itak v vrtec, pa je dobro vse prej uvest...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
23.12.2009 10:46:24   
Nea
Erik se je zbduil, stoji v postelji in se sliši klik-klak.... prižiga in ugaša luč... to je zdaj ful IN user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
23.12.2009 11:00:47   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Mi2 pa že čist oblečene in redi tu go. Še dobr, da sm firbčna.....user posted image

sorry, sm ti tud sms poslala user posted image

LP, barba

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
23.12.2009 11:26:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.ringaraja.net/nagradna-igra-druzinske-pocitnice_2267.html

o bejba čestitke. Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte vsak trenutekuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
23.12.2009 11:27:27   
sonček33
marta super za nagrado

zvezdica ja sploh ni čudno da se liamu svetijo očke ob darilih

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
23.12.2009 12:11:22   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Mi2 pa že čist oblečene in redi tu go. Še dobr, da sm firbčna.....

sorry, sm ti tud sms poslala

Ja ni panike. Itak je Meta pol zaspala ob 10.30 in še vedno spi! user posted image user posted image

Marta user posted image user posted image za nagrado! Uživajte!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
23.12.2009 12:12:09   
sonček33
kaj boste kuhale?
sej vem, da em tečna s tem vprašanjem, sam men je fajn kakšno idejo dobit

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
23.12.2009 12:22:00   
sonček33
jancci, pol pa še fajn, da niste šle..glej kako pridno spi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
23.12.2009 12:22:33   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kaj boste kuhale?
sej vem, da em tečna s tem vprašanjem, sam men je fajn kakšno idejo dobit

Mi gremo na pico.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
23.12.2009 12:23:33   
sonček33
marta, pameten izbor...čeprav men je fajn, da mi nikamor ni treba... popoldne sem še oba nečaka povabila, da prideta k nama...bo pestro,a ampk ko so skupaj so tolk luštni

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
23.12.2009 12:24:24   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
kaj boste kuhale?

za nas bojo dons kuhal kitajciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jannci - sej Tine je bil tud že ful zaspan in tečen, pol je pa še Meta lih takrat imela en tak težaški izpad. Me je v trenutku minilo za kofetkanje.user posted image

Grem mal po bajti pospravit ... menda dobimo popoldne obiske

Aja, včeraj zvečer sva z Meto spekle tako dobre kolačke/mufine s čokolado. Tok so dobri k so koščki čokolade noter... mmmmmmmmm

< Sporočilo je popravil barba -- 23.12.2009 12:25:44 >

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
23.12.2009 13:15:00   
khurde
uuu, barba, zdej si mi pa lušte nardila s temi mafini user posted image

marta, čestitke za nagrado user posted image user posted image user posted image

sonček, a že kej veš, kako je s prijateljem? user posted image  drugače sva pa mi2 ravno pojedli polento s porom, pa "gratinirano" v pečici s parmezanom user posted image  k navadni stopljeni sir ji nekak ne gre dol. zraven pa zeleno solato in soparjeno cvetačo. zdej pa miss neki okol kobaca in pobira ostanke, k mi jih ni uspel pomest al pa so na kakih čudnih mestih ostal user posted image  jaz pa čakam, da se dons končno kej spat spravi, neki ne sodeluje user posted image

ronja, a lah zaupaš recept za torto? jaz sem sicer mislila na jogurtovo z višnjami ali borovnicami, pa je s skuto skor boljša ideja, ker jo ima ful rada.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
23.12.2009 13:18:08   
sonček33
khurde - podobno kosilo - polenta z bučkoin in ribanim sirom + piščanček

Prijatelj ej osatl na opazovanju. Do sedaj mu niso nič posebnega delali (ponoči 2x slikali, lahko bi bila polomljena zaočesna kost), ker mu je zelo slabo. Lahko bi bil tudi pretres možganov. Čakam, da mi porti večeru njegovo dekle sporoči kaj novega in upam da optimističnega.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
23.12.2009 13:19:49   
sonček33
khurde, ti por prepražiš in dodaš polenti ali polento skuhaš na poru?

Lovrenc že2,5 ure spi. Priden fant.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
23.12.2009 13:25:28   
*x*y*z*
Ojla,

kako ste? A ste kej praznično razpoložene?

K glih govorite o parmezanu, sem zadnjič ko sem delala lazanjo hotla dat tudi malemu, pa sem na deklaraciji vidla, da vsebuje beljak kot konzervans user posted image  ker pa je v italijanščini nisem sigurna in ker beljaka še nismo uvajali, pa ker je tudi lazanja bla taka z jajci, je ves projekt padel v vodo... A je potem res beljak konzervans????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
23.12.2009 13:26:25   
*x*y*z*
A ja pa pomivalni mi je šel, popravit pa pridejo verjetno šele drugi teden - pa bojo razmetani prazniki....user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
23.12.2009 13:29:03   
sonček33
**** kje se ti potepaš....
pojma nimam glede beljaka...ma če bereš te dekalracije jim kar veliko ne bi smeli dati..na vseh testeninah piše - lahko vsebuje sledi jajc..razen če kupiš na dietnem oddleku...je pa prav, da mu nisi dala, če se niste uvedl..čeprav sej bi pa tako uvedliuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
23.12.2009 13:41:43   
*x*y*z*
ma sva z malim dosti sama, je moj pomagal pri pripravi jaslic za v cerkev, pa neke roj. dneve smo imeli, pa sneg, pa doma vsak dan po malem krasimo smrekco, še jaslice bo treba-delamo na tleh in v bistvu za Matijo, tko da smo mal omejeni - zvečer, pa če hočva mal bit sama, ko ta mali zaspi, zmanjka čas za RR. Sej mal na hitro vas že preberem, da lovim rdečo nit, kaj več pa mi res ne uspe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
23.12.2009 13:44:58   
krtekxx
Oj, ta mala spi že pol ure, fanta imata kazen in se morata čisto tiho sama igrati za mizico, jaz pa...
Z eno varuško sva načeloma dogovorjeni, da bo fanta pazila vsak dan 8 ur 2 meseca. V vrtcu se moram še zmenit kako je s to pavzo (bom pa pridobila potrdilo P, da ne smeta v vrtec). Z babi sem zmenjena da bo pazila Brito. čaka me še najtežje - pogovor z možem, ki je proti temu, da so otroci doma. Ampak kakorkoli, že ko sem bila v bolnici, sem mu postavila ultimat: ali fanta ostaneta doma ali pa se jaz s punco za 2 meseca odselim. Mislim, da sem predolgo poslušala druge, vključno s pediatrinjo, da se bo tole zdravje zrihtalo.
Od 25.8. je bilo 9 viroz: 5 prehladov in 4 take samo z vročino (2 z drisko), preboleli smo 6.bolezen, ko je imela 3 dni vročino okoli 40 ter to virozo, ko je imela 5 dni vročino okoli 40. Mogoče bi Brita zdržala še kakšno virozo, vendar je jaz ne bom.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
23.12.2009 13:45:47   
ronja
****, temu se lahko elegantno izogneš, če uporabljaš parmezan v kosu - to je navadni sir, nima nobenih drugih dodatkov - no pač, če kupiš takega brez dodatkov -je samo mleko in sirilo in sol. Lazanjo se pa da tudi naredit brez jajc - v testo jih ni treba dat, v filo pa tudi ne. Če boš še kdaj to delala, predno bo mali dobil jajca za probat, kar bo verjetno kmalu, če gre v vrtec...

khurde, krema je iz skute, smetane (stepene), sladkorja in limoninea soka, čez so pa višnje iz kompota in žele iz soka od kompota. Spodaj so bebi piškoti (pač narediš take brez jajc, pa jih zmelješ) zmešana z margarino/maslom. Izi, nisem komplicirala, ker sem tik pred Ronjinim 1. rojstnim dnem prišla iz bolnice zaradi tistega odstopa posteljice in nisem ne smela ne mogla naredit česarkoli. Že to je bilo maksimum in že to je lubi pomagal.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?