|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
22.12.2009 8:42:04   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: style

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta..............

a kej berete še kaj drugega kot nas?

jest če mam čas
kaj pa bereš

mah kle sem neki našla, sej sploh nisem vsega prebrala, za eno zbirajo denar..... pa ima že velika otroka, 15 in 23 let, če se ne moim, čaki bom najdla....

ja ja sm brala neki

ej zdaj pa sploh ne najdem več, kaj me je zmotilo pri tem:

-to da sta otroka ja tako velika, da bi že lahko delala in
-to da si je izbrala, da ji pomagajo zbrati med drugim denar za neko mizo za na vrt, hallllo to pa ja ni tako zelo nujno potrebnouser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4756668/mpage_14/tm.htm#4768431

o jej kasso vidim, da ti sodeluješ v tej dobrodelnosti, morda tudi poznaš to dotično osebo, glej itak se ne mislim v to utikat, sem prejle napisala cel post o tem, pa valda erroruser posted image , tako vse kar bi jaz rekla je to, da jaz sem pri 14-ih začela delat, štip. nisem dobivala, starši pa so mi lahko samo osnovno priskrbeli, tako da mi ni bilo drugega kot delat.

Imam pa tudi sama *kolegico* ki ima pri 28 letih 5 otrok, 2 šoloobvezna ji je itak socialna vzela, ne ona ne dec nikjer ne delata......... skratka še pa jošuser posted image take ljudi sem tudi sama podpirala z razno dobrodelnostjo, samo ko sem se stvari bolj od blizu približala in vidla kak to laufa, sem vse skupaj nekam poslala......

o ne, ne poznam, predvidevam, da jo pozna druga forumašica. Glej meni je v bistvu vseeno kam grejo tiste cunje, ki sem jih dala njej, ker drugače bi šle v kontejner Humana, ki sploh ni kaka huda dobrodelna organizacija. Pa naj kdo služi s tem če hoče. Jaz dam le tisto, kar ne rabim, denarja pa ne, ker ga nimam. Še za nas gledam, da furamo skozi mesec in še velike investicije so pred nami. Denarja res ne dajem tudi na RK ali karitas, niti pod razno. Tudi sama sem delala že od konca OŠ, med počitnicami seveda, pa v srednji tudi, pa na faksu, da ne govorim. štipendije tudi jaz na faksu nisem imela, tako da so mi moji dali toliko, da sem imela za hrano. Vozila sem se več ali manj na štop, skoraj celo srednjo in faks, da sem kaj prišparala.
Najbolj pa me jezi karitas. Ljudje se potrudijo, da kaj dajo, pa oprat moraš prej, da so obleke, čevlji kot novi in potem kaj je. Pride par žensk, pobere kar je dobrega in grejo prodat v bosno. Je bila soseda dežurna in ni mogla verjet. Preprečit jim pa ne moreš, ker imajo odločbo ne vem kakšno morda od socialne, da jim pripada. Tudi Humana ni ravno dobrodelna organizacija. Kar je cunj uporabnih prodajo za second hand shop, ostalo pa prodajo za reciklažo. Od dobička, če ga imajo pa del kao namenijo za dobrodelne namene.
Saj vem, veliko je takih, ki jamrajo in jamrajo. Pri tej familijji pa je prisotna huda depresija te matere, kar pipelje še v večjo bedo. Če jo bo to kar bo dobila razveselilo, bo pripomoglo vsaj malo k njeni volji in borbi za naprej. Samo sina pa bi jaz zbrcala, da bi ga morala pri 23 ih letih vzdrževati. Za njega nisem poslala nič. Tudi denarja niti pod razno, ker v primeru, da je zasvojenec, bo vse pobral, pokral materi in zapravil....No, zdej sem pa malo zašla...

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.12.2009 8:47:22   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kasso; poslanouser posted image . Kaj naj rečem, prav fletne smouser posted image

hvala, ja res smo fletne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
22.12.2009 8:55:26   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Kakšna plundra je pri nas po tleh user posted image Kot redko blato, kar plavaš v tem dre.ku, HB imam gumijaste škornje user posted image

pri nas ni dežja. še sonce se malo kaže user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.12.2009 8:56:33   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro user posted image

Kakšna plundra je pri nas po tleh user posted image Kot redko blato, kar plavaš v tem dre.ku, HB imam gumijaste škornje user posted image

pri nas ni dežja. še sonce se malo kaže user posted image

Pri nas pa pada in pada tale dež, po tleh pa zmrzuje user posted image . Grem zdej ven in upam, da se ne bom polomila.
Tudi jaz bi sonce user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 729
22.12.2009 8:57:14   
jana81

midve sva od P. na pljučih ni nič slišati, tako da kašlja zaradi prehlada. moram ji dat malo toplih obkladkov zvečer, pa sirup in upam, da bo hitro ok. ji je pa dopoldne spet vročina malo narasla. user posted image

samo da ni kaj hujegauser posted image

kak je šel izpit?

mam zvečer! okrog 19.30! držte pesti!

ZRIHTALA!!!! user posted image user posted image user posted image

to deli bejbauser posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 730
22.12.2009 8:57:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SG a bo kakšna skupinska slikica na RRuser posted image ?

Jst jo lahko dam, sam moram dobit dovoljenje ostalih udeleženk.

ja ja kr daj

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 731
22.12.2009 8:57:22   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

JANA: upam da nisi hudauser posted image , ej a obstaja kaka  krema od Justa za vnete učke?

huda ne, žalostna pa ja.. sem komi čakala da se spet vidimo.
ne, prov za učke noter mazat ne, ker jst tud Nejcu zdej dajem tobrex, za okrog oči pa ja, če je seneni nahod itd..

saj vem, tudi meni je hudouser posted image

nimam pojma kaj ima, greve danes k P., pa bomo vidl, sem šla v lekarno kej kupit, pa pravjo da ni nič brez recepta???

notr v učkah ima vse krvavo, okrog pa zlepljeno z gnojem, pa sem ji do zdaj čistila z kamilico, pa sem mislila, če bi bila kaka krema za ta gnoj? Mi je kolegica rekla, da naj mažem z T3 kremco tudi od J., samo si ne upam, ker sem sebi probala pa fuul pečeuser posted image

z tea tree lahko mažeš samo zunaj učke, po koži, noter pa peče..
pa ne s kamilico čistit, to je najslabše, samo z fiziološko, če nimaš Tobrexa.

men je pa P rekla, da ni šans s fiziološko čistid, da samo še bolj vneme oči, ker sol draži...da je treba s kamilico...ko so pa "kepice" pa obvezno Tobrex

meni je pa rekla da strogo ne s kamilicami,ker le te dražijo, pol pa vedi a ne?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 732
22.12.2009 8:57:26   
jana81

Ej Estrella zakaj se **** več ne javlja?user posted image

Ker se je izpisala iz RR

Kje boste za novo leto?

doma na toplem user posted image

mogoče se nama pridružii še en par

mi tudi doma, pride pa še en par,ki smo bili že lani skupaj..

Neposredna povezava do sporočila: 733
22.12.2009 8:57:31   
jana81

Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj?

30.in 31 imam Nejca doma, ker je vrtec zaprt...mogoče pa takrat..sporočim prav časuser posted image

Pri nas že 28 zaprouser posted image

pri nas je pa edino za24, 28, 29 in 30 potrebno se vpisati, kdor ga bo pripeljal v vrtec.
31.12 pa imamo zaprt vrtec

pri nas se je bilo tudi potrebno vpisat za zadnji teden, vendar 27 in 28 je v našem kraju, če bo dovolj otrok, 30 in 31 pa v drugem kraju

Neposredna povezava do sporočila: 734
22.12.2009 8:59:07   
jana81
aja pa dober dan

Imeli smo grozno noč...Nejc je tolk kašljal da je ob 3h zjutraj pobruhal celo posteljo in HB je šla ven tud sluz.. potem je hotel kr dol s postelje, pa pel si je... zjutraj smo si pa skoraj zaspali.user posted image

SG super slikceuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 735
22.12.2009 9:01:40   
kasso

aja pa dober dan

Imeli smo grozno noč...Nejc je tolk kašljal da je ob 3h zjutraj pobruhal celo posteljo in HB je šla ven tud sluz.. potem je hotel kr dol s postelje, pa pel si je... zjutraj smo si pa skoraj zaspali.user posted image

ojej to bruhanje kako je zoprno potem pucat user posted image , a upam, da je vsaj sluz šla ven.

Danes pa praznujeta RD Anitka in Barbaw (po FB vidim)...vse najboljše in lepo praznujta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 736
22.12.2009 9:28:43   
Estrella*
BARBAW IN ANITKA!

Dokler imamo spomine, obstaja preteklost.
Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost.
Dokler imamo dobre prijatelje je lepa sedanjost.
Vse najboljše in najlepše za rojstni dan!

user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 22.12.2009 9:29:13 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.12.2009 9:30:01   
Estrella*

aja pa dober dan

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.12.2009 9:42:36   
suzy85

aja pa dober dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.12.2009 9:43:19   
suzy85

BARBAW IN ANITKA!

user posted image

tudi z moje strani! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
22.12.2009 10:16:42   
špelin@
Opravili pri zobarju user posted image Zdaj lahko spijem kavo do konca.

A nobene niuser posted image user posted image

jaz sem tuuser posted image

sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzzuser posted image

jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarkauser posted image

sta pa hitre..jst si ne bi upala, če je včeri imela še vročino..

Se strinjam z jano81. Hej, mi je prav žal, ampak ti si pa hecna. Najprej napišeš tole:

jutro

tako mi je žal, da se včeraj nismo vidle , vendar mislim, da sem se prav odločila saj miška je kuhala celo popoldne in celo noč .

Sem pa vesela, da ste se fajn imele

... potem pa punco po celonočni vročini vlačiš ven v ta mraz user posted image user posted image user posted image Nihče ni popoln in vsega ne ve, samo vseeno...

Glede teme na Dobrodelnosti od mene samo tole: ne poznam ozadja, stvari nikoli niso čisto črno-bele, ženska je ogromno pretrpela in stiskam pesti zanjo, sem se pa odločila, da če ne morem pomagati, tudi škodila ne bom, zato se kakršnegakoli obrekovanja ne bom udeležila. Aja, glede 23-letnega sina je napisala, da je redni študent in na črno dela, da kaj primakne v družinski proračun. kasso, zelo lepo od tebe, da si se odločila pomagati user posted image

suzy85, user posted image user posted image user posted image za izpit!!! user posted image user posted image

Za vse bolančke kopica user posted image user posted image user posted image , naj si vsi čimprej opomorejo. jana81, saj je prav, daje Nejc izbruhal tisto sluz, pljuniti ven je ne znajo user posted image Za vnete oči: se strinjam, Tobrex je super stvar user posted image

kasso, a imaš veliko stranskih učinkov od zdravila? user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, glej, kar pogumno, dobro veš, da bi bilo lahko zelo hudo, če ne bi vedela za ta streptokok user posted image user posted image user posted image Ne bi pravi čas zdravili, če bi se otrok okužil ipd. Tako pa bodo takoj ukrepali in bosta oba ok user posted image

Za novo leto bomo (kot že toliko preteklih let, kadar smo bili doma) najprej šli k mojim staršem packat fondi, potem pa domov in spat user posted image No, kdor bo zdržal, bo opolnoči nazdravil user posted image

Srčekgirll, komot rukneš skupinsko sliko sem gor user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.12.2009 10:17:28   
špelin@

BARBAW IN ANITKA!

user posted image

Opsa, čestitke obema tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se vidi, da že lep čas nisem šla pokukat na FB... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
22.12.2009 10:59:56   
kasso
špelin@, ja imam kar stranske učinke. Vzamem lekadol pol ure pred zdravilom, potem čez par ur še enga in čez par ur še enga...ponoči pa me vseeno trese in bolijo vse kosti...vedno večji odpor imam, ker se mi zdi, da vedno težje prenašam. Najhujše pa mi je si dat zdravilo, ker zdaj me vsakič boli...ne vem, ali so menjali igle al kaj, ampak je zoprno kot hudič. Naslednji dan me tudi bolijo kosti, tako da imam kar dva dneva v tednu malo pokvarjena, a se da.
Najbrž bom pa šla na preiskavo naslednji teden v NG, kar smo se že pogovarjale...stane pa 70 eur.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.12.2009 11:24:57   
špelin@
špelin@, ja imam kar stranske učinke. Vzamem lekadol pol ure pred zdravilom, potem čez par ur še enga in čez par ur še enga...ponoči pa me vseeno trese in bolijo vse kosti...vedno večji odpor imam, ker se mi zdi, da vedno težje prenašam. Najhujše pa mi je si dat zdravilo, ker zdaj me vsakič boli...ne vem, ali so menjali igle al kaj, ampak je zoprno kot hudič. Naslednji dan me tudi bolijo kosti, tako da imam kar dva dneva v tednu malo pokvarjena, a se da.
Najbrž bom pa šla na preiskavo naslednji teden v NG, kar smo se že pogovarjale...stane pa 70 eur.

Potem skoraj nonstop trpiš bolečine? user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko pa ti zdravilo ublaži simptome MS?
Obvezno mi javi, ko boš šla na preiskavo, bom fajn stiskala pesti!!! Zelo, zelo me zanimajo rezultati!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 744
22.12.2009 11:32:08   
kasso

Potem skoraj nonstop trpiš bolečine? user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko pa ti zdravilo ublaži simptome MS?
Obvezno mi javi, ko boš šla na preiskavo, bom fajn stiskala pesti!!! Zelo, zelo me zanimajo rezultati!!!

To bom videla šele, ko grem februarja na MR. Ker pri meni ne vem niti kaj je zagon. Kaj hujšega ni blo, tako da po mojem pomagajo. Samo glede na to, kako je to šlo pri meni leta '98 pa '02 in '08 pričakujem lahko kak udar čez kakšno leto. Zato jemljem to zdravilo, da do tega ne bi več prišlo.
Bom ti pa vsekakor poročala o rezultatih preiskave.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.12.2009 13:02:38   
kasso
Katy mi je sporočila, da sta doma, Lara je še ni najboljeuser posted image , a bo sama povedala kaj več. Glavno, da bosta doma čez praznike user posted image

style
, kako su danes učke? Je kaj bolje?

Sem pozabila napisat, da mi je Naty sporočila (še ko smo bowlale sms, samo nisem ne slišala ne gledalauser posted image ), da so ji obiski šele ob osmih odšli, tako da ji ni uspelo priti.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.12.2009 13:53:50   
Čmrlika

Čmrlika, glej, kar pogumno, dobro veš, da bi bilo lahko zelo hudo, če ne bi vedela za ta streptokok user posted image user posted image user posted image Ne bi pravi čas zdravili, če bi se otrok okužil ipd. Tako pa bodo takoj ukrepali in bosta oba ok user posted image

SAJ, TAKO SEM VZELA, PA KOT SEM ŽE REKLA, VERJETNO SE MI NE BI Moglo zgodit, ker bi tako kot pri taji zagnjavla G...user posted image  saj vem, vse bo ok... izvida uradnega pa mi še kr niso poslali user posted image user posted image
je pa dobro da sem s svojo zgodbo nekaj punc pri marčevkah opozorila, ker še niso slišale za to zadevo.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.12.2009 14:02:11   
Čmrlika
a jaz lahko kje vidim slikice s srečanja?user posted image

sem danes doma, ni blo varstva za tajo, je babi šibala že od 12 ih na zabavo... pol sem pa še dediju dala fraj in sma se imele s Tajico noro lepo user posted image Zdaj panča potem, pa pičimo k božičku k sestri v službo! HB za tetiko, da ma otrok vsaj nekje lahko božička...atijeva služba nič ne organizra!user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.12.2009 16:26:33   
nia5
Tak dolg post napišem, pol pa we are sorry user posted image user posted image user posted image

Na hitro povzamem.
Danes sma šle z maličko po par dnevih ven in je bila ful vesela. Nosek je boljši, kašelj pa še jo bo spremljal en čas po besedah P.

Bomo videli kako slikico? user posted image

Suzy85 čestitke za izpit user posted image

Jana81 user posted image za nenaspano noč, naša je bila po nekaj dnevih boljša in celo do pol šestih je spala v svoji postelji user posted image

Kasso a to je govora o multipli sklerozi?

Anitka in Barbaw vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novo leto - boma kar doma v družbi sosedov in enega user posted image sodelavca.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.12.2009 17:40:29   
aurora28

BARBAW IN ANITKA!

user posted image

Se pridružujem čestitki!

Šele danes mi je ratalo na RR, ker včeraj sem prišla iz službe ob 19. zvečer, šla pod tuš in gasa v posteljo.

Bowling girls hvala vam za super družbo, bilo kratko, ampak super!!!! Vse ste krasne. Ko sem se vlegla v posteljo in me je moj vprašal kolk je ura, sem mu rekla, da pol enajst in se je začel smejat, ja pa jade user posted image user posted image . Sploh ni mogel verjeti, da sem že doma. Ampak Gala je porihtal in smo naslednje jutro spali do 8. user posted image

Srčekgirl krasne slike in hvala še enkrat. Jana in ostale pocajtite se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pomoč pri ozdravitvi.

Zdaj pa me čaka pomivanje stanovanja, ker je u iber usrano. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?